Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Το Έθνος απειλείται

Σάλος έχει προκληθεί μετά τις αναρτήσεις ελληνοπρεπών ιστολογίων και το πρωτοσέλιδον της εφημερίδος "Ελεύθερη Ώρα", που αναφέρονται εις το σχόλιον του παρουσιαστού της σειράς "1821", κυρίου Πέτρου Τατσόπουλου, ότι ο Κολοκοτρώνης ήτο γκέι. Βεβαίως, ο κ. Τατσόπουλος αμέσως βγήκε τηλεφωνικώς εις την Φαίη Σκορδά, για να εξηγήσει ότι επρόκειτο περί αστείου. Για να θεωρηθεί όμως λήξαν το θέμα, θα πρέπει ο κ. Τατσόπουλος από βδομάδα να βγει και εις την Τατιάνα Στεφανίδου, το Πολύ Μπλα-Μπλα, την Πρωινή Μελέτη, τον Γιώργο Αυτιά, τον Θέμο Αναστασιάδη κ.ο.κ.
Συμβουλή προς τον κ. Τατσόπουλον: όταν παραδέχεσαι δημοσίως ότι τα αστεία σου είναι ηλίθια, απλώς σταματά να κάνεις αστεία.


Η συκοφαντία όμως κατά του Κολοκοτρώνη δεν είναι τυχαία, αλλά εντάσσεται σε ευρύτερα σχέδια κατά του Ελληνισμού που απεργάζονται σκοτεινά ξένα κέντρα. Απόδειξις; Αι ορδαί των μεταναστών που όχι μόνον καταλαμβάνουν τα πανεπιστήμιά μας και παίρνουν τις δουλειές μας, αλλά τώρα παίρνουν και την Ιουλία Αλεξανδράτου!!! Ναι, αγαπητοί αναγνώσται, το ανοσιούργημα της Ιουλίας Αλεξανδράτου "Τζούλια - 2 Μαύροι" εκυκλοφόρησε χθες. Εννοείται πως ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός το εμελέτησε ολόκληρον για χάριν σας (για να καταλάβετε το μέγεθος των θυσιών που κάνει για τον λαόν του...) και αποφαίνεται ότι η πρώτη ταινία ήτο καλυτέρα.

Ανάλυσις του έργου: Εις την δευτέραν αυτήν ταινίαν (που απειλεί να βγάλει τον Κυνόδοντα από τα Όσκαρ), βλέπουμε την Ιουλία να παίρνει την ροζ Πόρσε (χωρίς αριθμούς κυκλοφορίας - πού είναι η Τροχαία να την γράψει;!) και να κυκλοφορεί κατόπιν εις τους δρόμους γυμνή (πού είναι το Δαφνί να την μαζέψει;!) φορώντας μόνον μια γούνα (πού είναι οι οικολόγοι να την λιντσάρουν;!)
Εν συνεχεία η Ιουλία κρυώνει και επιστρέφει εις τον χώρον των γυρισμάτων, όπου λέγει κάτι ακατάληπτα προς τον εικονολήπτη (θα μας πει πάλι ότι είναι η σχέσις της;) και μετά κάνει σιχαμένα πράγματα, όπως το ότι βάζει ολόκληρον την παλάμην της εις το στόμα της, χωρίς να την έχει απολυμάνει πρώτα με μπεταντίν. Βεβαίως δεν είναι το μόνον πράγμα που βάζει εις το στόμα της, διότι μετά έρχονται οι δύο μαύροι του τίτλου - έχω βάσιμον υποψίαν ότι ούτε τα υπόλοιπα που βάζει εις το στόμα της τα έχει περάσει με μπεταντίν. Οι μαύροι δεν ομιλούν την ελληνικήν, γι' αυτό η Ιουλία μιλά (και βογκά) εις την μητρικήν της γλώσσαν, τα αγγλικά - επίσης τσιρίζει μες στ' αφτιά των μαύρων, τόσο, που κανονικά θα έπρεπε ο τίτλος να είναι "Τζούλια - 2 κουφοί".  Βεβαίως κάποιες φορές κάνει και ταυτόχρονη διερμηνεία για τους θεατάς της: "harder-harder-πιο δυνατά-πιο δυνατά". Απορία: μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί καθόλην την διάρκειαν φορά ροζ γόβες, ένα ροζ υπόλειμμα ρούχου και ένα στέμμα; (Για το τελευταίον ανησύχησα, αλλά ερώτησα τον μπάρμπα μου, τον Ιωάννη ΣΤ', και μου είπε ότι δεν είναι το δικό του).

Κατόπιν τούτων εξανίσταμαι: γιατί 2 Μαύροι; Δηλώνει βεβαίως η Ιουλία ότι το κάνει, διότι βαρέθηκε να πηγαίνει με άσπρους, αλλά δεν μας πείθει. Αυτά είναι προσχήματα για όσους βλέπουν το 1821, διαβάζουν Τατσόπουλον και χάφτουν ότι τους λέγουν τα ΜΜΕ.
Απορώ όμως με τους αλλοδαπούς: ώς πού θα φτάσει το θράσος τους; Ήρθαν εις την χώραν μας, πήραν τις δουλειές μας, τώρα παίρνουν και την Ιουλία; Τι στόχον έχει η ταινία; Τι υπονοεί; Ότι δεν ευρέθησαν ούτε 2 Έλληνες πατριώται να ικανοποιήσουν την Ιουλία; Πού είναι οι εγχώριοι πορνοστάρ; Γιατί δεν σκέφτεται ελληνικά η Ιουλία; Επιτέλους, ας γίνει κάτι: δεν είναι δυνατόν δύο μαύροι να βεβηλώνουν τα ιερά και τα όσια της φυλής μας! Πού είναι επιτέλους το Κράτος;
Και σαν να μην έφθανε αυτό το πλήγμα κατά του Ελληνισμού, οι εβραιοσιωνισταί βρίσκουν την ευκαιρίαν να χτυπήσουν εκτός από το γόητρον του Έλληνα ΚΑΙ την Ορθοδοξίαν: όπως αποκαλύπτει ορθόδοξον ιστολόγιον, η Ιουλία φέρει εις το χέρι της τον αριθμόν του Θηρίου (προσωπικώς βρίσκω εξαιρετικόν το δούλεμα που πέφτει εις τα σχόλια). Η άποψίς μου πάντως είναι ότι η Ιουλία έχει απλώς σημειώσει τον αριθμόν εκείνων που την έχουν πάρει (εντάξει, ίσως να έχουν σβησθεί μερικά ψηφία).

Γρηγορείτε πατριώτες! Ο εχθρός είναι εντός των πυλών!

Ειμί Κωνσταντίνος ο πατριώτης και άρτι ωλοκλήρωσα.

Υ.Γ.1: Σχετικώς με τον κύριον Τατσόπουλον, προσωπικώς πιστεύω ότι σφάλλει: όποιος φορά φουστάνια, καλτσόν και έχει μαλλί μέχρι την μέσην δεν λέγεται γκέι αλλά τραβεστί - κατόπιν αυτού του σχολίου μου, θα ήθελα να ενημερώσω τα κανάλια ότι είμαι διαθέσιμος για συνεντεύξεις  και δηλώσεις καθημερινά πλην Δευτέρας που βλέπω το "Νησί", από τις 12.00 έως τις 23.59 (στις 00.00 γίνομαι κολοκύθα), δίχως ραντεβού και η ταρίφα μου είναι 150 ευρώ/λεπτό συνεντεύξεως (η παρουσία μου εις κεντρικά δελτία ειδήσεων έχει προσαύξησιν 50%+ΦΠΑ). E-mail επικοινωνίας: konstantinos.kantakouzinos@gmail.com
Υ.Γ.2: Εις την Βίβλον Προσώπων, όπως μπορείτε να δείτε δεξιά, αποκαλύπτω και εγώ με την σειράν μου ότι το Χάνι της Γραβιάς ήτο το πρώτον ΧΧΧ ξενοδοχείον. Παρακαλώ την Ελεύθερη Ώρα να μην με κάνει πρωτοσέλιδον, διότι, αν προκληθώ, θα βγάλω εις την δημοσιότητα DVD με Σουλιώτισσες.
Υ.Γ.3: Η ροζ Πόρσε της Ιουλίας ονομάζεται Julia, όπως γράφει εις την κορυφήν του παρμπρίζ. Φρονώ ότι έρχεται δεύτερη.
Υ.Γ.3: Το παλαιόν σύνθημα "Έξω οι ξένοι" πρέπει να γίνει: "Έξω οι ξένοι από την Τζούλια"

36 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να φοράω καπέλο για να το βγάλω!!!

    Υποκλίνομαι!!!

    :-)

    Καλημέρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα κύριε καθηγητά.
    Έτι μια ακόμα φορά αναγνώσκω την ανάρτησή σας με περισσή συγκίνησις και ενθουσιασμόν.
    Εν πάση περιπτώση,είναι προφανής ο λόγος δια τον οποίον ο κύριος Τατσόπουλος αστειεύεται με τον συγκεκριμένο, ιδιαίτερο τρόπο. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες με καλύψατε πλήρως.
    Όσο για την Ιουλία,θεωρώ ότι επρόκειτο για μια ακόμα συνωμοσία των Γερμανών να μας ταπεινώσουν... Και έχω και αποδείξεις περί αυτού. http://www.youtube.com/watch?v=dGJ9u6SW1hA (αν και δεν τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια για τους εν λόγω κυρίους δε βρήκα άλλο βιντεάκι)
    Και επιτέλους αυτή η θρησκοληψία έχει καταντήσει κουραστική. Είμεθα όλοι παιδιά του ιδίου Θεού. Του Βελζεβούλ. Επιτέλους ας το παραδεχτούμε. Devil rules.
    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα Μεγαλειότατε, δεν αναγνωρίζετε την προσπάθεια που καταβάλει η ευγενής κόρη να καλύψει το κενόν που αφίνει η αδράνεια του πνευματικού κόσμου της Αυτοκρατορίας;
    Εμφανώς πρόκειται δια κραυγήν αγωνίας της ευγενούς ταύτης νέας δια:
    1) Τους λαθρομετανάστας που εντός ολίγου θα εισέλθουσιν εις το σαλόνι μας και θα θρονιαστούν εις τον καναπέν μας.
    2) Τα δικαιώματα των πνευματικών ανθρώπων όπως η ιδία, όταν ο κόπος των κυκλοφορεί υπό μορφήν παρανόμων σύπηκτων δίσκων (βαρβαριστί: ντιβιντιά)
    3) Τον συμβολισμόν της αντιπαραθέσεως εις το χξς του καρπού, βερνικίου ονύχων εξ ολοκλήρου ελληνοπρεπούς χρωματισμού.
    Ας μην την παρεξηγούμε, διότι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος και μόνον το κάμνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετρ χρειάζομαι επειγόντως εξορκισμό!
    Μπορείτε να μου κλείσετε τον Πάπα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή porcupine, όπως αντιλαμβάνεσθε, εις την παρούσαν ανάρτησιν κάθε ένδυμα είναι περιττόν - πόσω μάλλον ο πίλος (λαϊκιστί καπέλο). Εξαίρεσις γίνεται μόνον για τα στέμματα (λόγω των δύο εστεμμένων της αναρτήσεως: της Ιουλίας και του Ιωάννου ΣΤ').

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή Δήθεν,
    Κατά πρώτον δεν είμαι καθηγητής αλλά πρωτονοβελισσιμοϋπέρτατος (με δυνατότητα εξελίξεως σε αυτοκράτορα). Μη μου αλλάζετε λοιπόν το όνομα, γιατί κι εγώ θα αρχίσω να σας αποκαλώ "Τάχα".
    Κατά δεύτερον, εκτός από τον κύριον Τατσόπουλον, καλόν θα ήτο να πάψουν τα αστεία και άλλοι που έχουν ανάλογον χιούμορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Conko, ακούσατε και εσείς την κραυγήν αγωνίας; Παραλίγο να μου κάψει τα μεγάφωνα.
    Απορία: το DVD ελληνιστί ονομάζεται σύπηκτος δίσκος (όπως φρονείτε εσείς) ή σύμπακτος δίσκος (όπως φρονεί το ζεύγος Γεωργιάδη-Μανωλίδου: http://www.georgiadesbooks.com/product.php?productid=351&cat=14&page=1);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι γέλιο έκανα!
    Το δε λινκ με τον αριθμό στο χέρι της και ειδικά τα σχόλια από κάτω όλα τα λεφτά. Δεν έχω λόγια, γελάω εδώ και ώρα.
    Ω ρε πού πάμε;

    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητή Αβάδιστη, αν κρίνω από τα όνειρά σας μάλλον ναι.
    Τον προβατόσχημον λύκον, γνωστόν εις τους μασονικούς κύκλους με το ψευδώνυμον "Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ'", θα σας τον κλείσω, αλλά μπορεί να ζητήσει σε αντάλλαγμα τα όργανά σας:
    http://news.in.gr/world/article/?aid=1231077385

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή AnD, γελάτε με την επίθεσιν κατά της Ορθοδοξίας;
    Καλή Αντίχριστη είσθε και εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ πρωτονοβελισσιμοϋπέρτατε -ουφ-

    Δεν ξέρω αν ο Κολοκοτρώνης, ο Κανάρης, ο Καραϊσκάκης ή ο Παλαιών Πατρών Γερμανός (αυτός ήταν και παπάς άρα και πιο εύκολο) ήταν γκέι.... άλλωστε άντε να αποδείξεις ότι ήταν ή δεν ήταν.....δεν ξέρω αν τους ξεθάψουμε και τους κάνουν εκ νέου βιοψία τι θα βρούμε....αυτό που πραγματικά ξέρω είναι ότι η Ιουλία θα μας βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο ....

    Τι εννοώ.... Δεν μπορεί να πάρει Γερμανούς, Γάλλους και άλλους ΔΝΤήτες;;;;
    Αν δεν μπορεί να τους πάρει όλους μαζί, ας τους πάρει με ραντεβού!
    Με στοίχημα.... αν την κάνουν να μην πει πιο δυνατά πιο δυνατά (έχω μια υποψία ότι χαίρει βάθος αμέτρητο.... αλλιώς πόσο πιο δυνατά μάνα μου, ξεγοφιάστηκα) να πληρώσουμε το χρέος ... αλλά όσο φωνάζει πιο δυνατά να μειώνεται το χρέος έως ότου εξαλειφθεί!

    Τότε θα γίνει και το όνειρο της πραγματικότητα...θα έχει βάλει και κείνη το λιθαράκι της -όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της- και ίσως μπει και στη βουλή!

    Έχω καιρό να ασπαστώ τη σωβρακοφανέλα σας ...και σε τούτο το ποστ νομίζω ότι δεν πρέπει να το παραλείψω....

    Σκύβω, λοιπόν, με σεβασμό και την ασπάζομαι... την σωβρακοφανέλα εννοώ μην μπερδευτούμε ... δεν είμαι Ιουλία εγώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΚΕ μου, (δηλαδη Κων.Καντακουζινος ελλαδος)
    σ ευχαριστω που με ενημερωσες για την νεα πχιοτικη ταινια της Τζουλιας, η οποια και ευτυχως που την εκανε με 2 μαυρους γιατι μεχρι τρεις ειναι δεσμος και κανεις δε μπορει να την κατηορησει οτι το θεμα της ταινιας δεν ειναι ρομαντικο
    οσον αφορα ΤΟ μεγα θεμα κολοκοτρωνη, ειναι πολυπλοκο, αλλα αν ηταν γκεη το παλικαρι θα το χαμε λυσει αλλιως το θεμα της τουρκιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητή Καπετάνισσα, προτείνετε δηλαδή η Ιουλία να κάνει διεθνή καριέρα; Ο καιρός γαρ εγγύς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φοβερα αστεια,γελασαμε παλι...

    Υ.Γ.Δεν ντρεπεσαι να χρησιμοποιεις το ονομα Βυζαντινου Αυτοκρατορα για να γραφεις τις αρλουμπες σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ άσωτε, σχετικώς με το ΚΚΕ επιφυλάσσομαι. Θα συνεδριάσει η Κεντική Επιτροπή μου και θα σας απαντήσει με Δελτίον Τύπου.
    Όσον για την ταινίαν της, το περιεχόμενόν της είναι όντως ρομαντικόν: είναι γεμάτη ροζ και σοκολατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητόν Hellas-Orthodoxy, καταρχάς καλωσορίσατε εις τα χειμερινά μου ανάκτορα. Η αίσθησις του χιούμορ εξαρτάται από τον αριθμόν των επιτυχών συνάψεων των εγκεφαλικών νευρώνων. Κοινώς: μυαλά που κάνουν μόνον μίαν σύναψιν (Ελλάς-Ορθοδοξία) αδυνατούν να ξεφύγουν από το συγκεκριμένον δίπολον. Η αλήθεια είναι οτι για το δικό μου χιούμορ δεν μπορώ να είμαι σίγουρος (γι' αυτό αφήνω ανοιχτά τα σχόλια εις τον καθένα, για να με κάνει ντα και να με επαναφέρει εις την τάξιν). Εσείς όμως, ως ειδικός εις τας αρλούμπας, μπορείτε ίσως να με διαφωτίσετε καταλλήλως.

    Απάντησις εις το υστερόγραφον: σας ευχαριστώ για την τιμήν που μου κάνετε να με ανυψώσετε εις αυτοκράτορα, αλλά ο αυτοκράτωρ Κωνσταντίνος Καντακουζηνός δεν έχει υπάρξει ακόμη. Ευελπιστώ να συμβεί εις το μέλλον - αν υπάρχει κάποια σχετική προφητεία των γεροντάδων της Ορθοδοξίας, παρακαλώ ενημερώστε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βλέπω να μας αφορίζουν και να μας καταραστούν!!
    Ντροπή μας, αίσχος μας και αποτροπιασμός μας!!!!

    Ήμαρτον κύριοι της ορθοδοξίας!!

    Απορία...... Εσείς με τα τόσα αίσχη πότε θα ζητήσετε ήμαρτον;;;


    Αειιιιιιι.......


    Συγνώμη πρωτονοβελισσιμοϋπέρτατε, αλλά δεν αντέχω τούτη τη σοβαροφάνεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να επέμβει ο Ωρίων Δημητρακόπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ, με όλον το σεβασμό, έχω να πω ότι σας διαφεύγει το Όλον δια χάρην του Ειδικού.

    Το συγκεκριμένο βίδεον είναι η επίσημος τοποθέτησις της Ιουλίας στο μεταναστευτικό ζήτημα. Ο σωστός φιλοτέχνης μπορεί να το δει αυτό ξεκάθαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητή Καπετάνισσα, μην ανησυχείτε για τον αφορισμόν: θα πέσουν μερικά τηλέφωνα από τον μπάρμπα μου, τον Ιωάννη ΣΤ', και θα μας σβήσουν την κλήση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητή pastaflora, ως εξέχων μέλος της ομάδος 3Εψιλον παρακαλώ συγκαλέσετε έκτακτον γενικήν συνέλευσιν της ομάδος διά να αποφανθεί (ενημερώστε, παρακαλώ, και τα αδέλφια μας εις τον Σείριον και το Άστρον του Λαγωού για να προσέλθουν εγκαίρως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητόν ellinaki, χαίρομαι που το είδατε ξεκάθαρα, γιατί εμένα το καφέ χρώμα του καναπέ σε συνδυασμόν με το σοκολατί των μαύρων ομολογώ ότι με εδυσκόλεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και το άλλο μείζον ερώτημα που τίθεται βεβαίως είναι, ήρθαν με νόμιμες διαδικασίες οι αλλοδαποί της Τζούλιας στη χώρα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ατιμουλη,
    αστεια αστεια.....την ειδες την τσοντουλα σου!!!!!

    Ευγε και ντροπή μαζι!

    :)))

    Απο τις πιο δυνατες αναρτησεις σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η Ιουλία είναι μια εκ των μεγαλυτέρων προσωπικοτήτων αυτού του τόπου. Παρεξηγημένη δε όπως αποδείχθηκε και με τον ίδιο τον Κολοκοτρώνη. Αλλά βλέπεις αγαπητέ μου, δεν μπορούμε σε αυτή τη χώρα να ξεχωρίσουμε το συμβολισμό και την αλληγορία. Σε μια περίοδο που ο ρατσισμός εξαπλώνεται, η Ιουλία δίνει μια γροθιά στο κατεστημένο και διαδηλώνει "εμπράκτως" υπέρ του δικαιώματος στο συνέρχεσαι (cumming) των μειονοτήτων...

    Εύγε γνήσιο τέκνο της Πατρίδος. Ο Θεόδωρος θα σε πέρναγε και αυτός ένα χεράκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. όχι μόνο αυτοί οι ελλήνο-ορθόδοξοι (εμείς οι υπόλοιποι που δηλώνουμε σκέτο Έλληνες είμαστε από άλλη ράτσα?)είδαν την τσόντα της Τζούλιας και έκαναν το σχόλιό τους για το χαζο tattoo της, αλλά προσπάθησαν να στην πούνε κιόλας. Θα τρελαθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητέ SPY, καλώς ορίσατε και εσείς εις τα χειμερινά μου ανάκτορα.
    Η απορία σας είναι και δική μου. Επίσης: πληρώθηκαν από τον Έλληνα επιχειρηματία ή τους χρηματοδοτεί και αυτούς ο Σόρος και η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ; Και, αν πληρώθηκαν, απέδωσαν εις την εφορίαν τον νόμιμον ΦΠΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητή Coula, την ταινία την είδα για ενημερωτικούς και μόνον λόγους - τι σόι ελληνοχριστιανικόν ιστολόγιον είμαι;
    Όντως από τις δυνατότερές μου αναρτήσεις - αγγλιστί: harder.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητέ Zero Point, προτείνω επετειακόν DVD-υπερπαραγωγή για τα 190 χρόνια από την έναρξιν της Ελληνικής Επαναστάσεως.
    Το όνομα αυτού "1821" - όσοι και οι παρτενέρ της Ιουλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητέ vassiliostales, καλώς ορίσατε και εσείς - η ανάρτησις είχε επιτυχία ή είναι ιδέα μου;
    Είναι δύσκολον να μου την πει κάποιος. Και να μου την πει δηλαδή, εγώ, ως ορίτζιναλ σινς 1347 (ήτοι 664 ετών), μάλλον δεν θα την ακούσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΣΤ :
    Η ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
    ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!
    http://anisixos.blogspot.com/2011/02/whats-next_06.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Απορία απευθυνομένη προς όλους: τρόπος αποκλεισμού ιστολόγων-σπάμερς υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πρωτονοβελισσιμοϋπέρτατε, έχει υποπέσει εις την αντίληψίν μου ώς "συμπακτος" ή "συμπηκτος" ή "συμπαγής" δίσκος εκ του Αγγλοσαξωνικού Compact Disk ή σιδίον.
    Εν προκειμένω έχομεν να κάμνωμεν με διβιδίον ήτοι Digital Versatile Disc ήγουν ψηφιακόν πολυχρηστικό δίσκον η αγοραία ονομασία του οποίου είναι διβιδίον...

    ΥΓ: Καλού κακού δεν ενεργοποιείτε και την επιλογή της "λέξης επαλήθευσης" από τις ρυθμίσεις των σχολίων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αγαπητέ Conko, ορθαί αι παρατηρήσεις σας.
    Όσον για την ενεργοποίησιν της λέξεως επαληθεύσεως, πολύ φοβούμαι ότι ο συγκεκριμένος σπάμερ δεν ορρωδεί προ ουδενός. Άφηνω δε το ότι είναι ενοχλητικόν διά τους τακτικούς σχολιαστάς μου. Η λύσις επομένως είναι μία: διαγραφή κι έξω από την πόρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κωνσταντίνε,
    μα ειλικρινά,Κωνσταντίνε...


    ...ανάγκη είχα να διασκεδάσω έτσι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αγαπητή kihli, και πού να δείτε το πρωτότυπον (την ταινίαν της Ιουλίας)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας