Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Μις γύρος του Κόσμου


Μετά την Ρωσίαν, το Πακιστάν και την Κίναν, δραματικαί είναι αι εξελίξεις και εις την ετέραν υπερδύναμην, τας Ηνωμένας Πολιτείας της Αμερικής. Ως πληροφορούμαι από διαφόρους εγκύρους πηγάς (Star, Tl!fe), η Σταρ Ελλάς Άννα Πρέλεβιτς κινδυνεύει με αποκλεισμόν από τον διαγωνισμόν Μις Κόσμος, διότι η πτήσις της διά Λας Βέγκας ακυρώθηκε και ενδεχομένως να μην προλάβει την πρώτην ημέραν της προετοιμασίας (τι ακριβώς προετοιμάζουν δεν είμαι εις θέσιν να γνωρίζω και η φαντασία μου τυγχάνει περιορισμένη).
Εις το κέντρον επιχειρήσεων του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης εσήμανε αμέσως συναγερμός. Δύο F-16 είναι εις ετοιμότηταν να απογειωθούν ανά πάσαν στιγμήν από την Τανάγραν, το ένα διά να μεταφέρει την Άνναν Πρέλεβιτς και το έτερο διά να μεταφέρει τα φορέματά της. Ως κίνησις καλής θελήσεως ερμηνεύθηκε όμως και η πρόθεσις της Μισέλ Ομπάμα να διαθέσει το Air Force Two, με το οποίον ταξιδεύει ανά τας Ευρώπας (ανά τας Ισπανίας συγκεκριμένως), προκειμένου η Ελληνίς καλλονή να φτάσει εγκαίρως εις το Λας Βέγκας.
Τελικώς ευρέθη λύσις, ως μας πληροφορεί το ρεπορτάζ του Star: η Σταρ Ελλάς θα φτάσει εις την Νέαν Υόρκην (αεροπορικώς προφανώς -πάντως η Σταρ Ελλάς μπορεί να βρει ενδιαφέρουσας ιδέας διά να μεταβεί εις την Αμερικήν εδώ) και κατόπιν πολυώρου αναμονής θα προσγειωθεί εις το Λας Βέγκας. Κίνδυνος υπάρχει όμως να θεωρήσει πως ευρίσκεται εις το Παρίσι, εις την Βενετίαν ή εις την Αίγυπτον και να προσπαθήσει να φύγει από την Μέκκαν της καλαισθησίας χάνοντας έτσι πολύτιμόν χρόνον από τας προετοιμασίας του διαγωνισμού. Πάντως -τόλμω να ρίψω την πρότασιν- δεν υπάρχει ανάγκη να μετακινηθεί: μπορεί να συμμετάσχει εις τον διαγωνισμόν από το Ελ-λάς Βέγκας.
Διά λόγους ασφαλείας οι οργανωταί του διαγωνισμού έχουν εμφυτεύσει εις την Ελληνίδα καλλονήν μικροτσίπ, ώστε να μην χαθεί εις τας μετακινήσεις της ανά τον κόσμον, καθώς το στίγμα της θα καταγράφεται συνεχώς από τον δορυφόρον Hellas Sat -ήδη κυκλοφορεί εφαρμογή διά το iPhone (κατά τα πρότυπα του flightradar και του marinetraffic) με τον τίτλον "Annalocator" (το οποίον διαβάζεται ως Anna-locator και ουχί ως annal-ocator), διά να γνωρίζετε ανά πάσαν στιγμήν πού ευρίσκεται η Άννα Πρέλεβιτς.

Ειμί Κωνσταντίνος ο κοσμογυρισμένος και άρτι ωλοκλήρωσα.

Υ.Γ.: Η ελληνίς Σταρ βιώνει και έτερον δράμα: δηλώνει εις την κάμεραν του Star (εις το 02:31 συγκεκριμένως) σχετικώς με την επικοινωνίαν της με τον αγαπημένον της: "θα στέλνουμε μηνύματα όλη την ώρα - ε, πού θα πάει, κάποια στιγμή θα έχουμε την ίδια ώρα!"
Τούτο σημαίνει: α) ότι διά των μηνυμάτων θα επέλθει η πολυπόθητος ταύτισις της ζώνης ώρας της Ελλάδος μετά της ζώνης ώρας της Νεβάδας-Η.Π.Α., β) ότι αι ζώναι είναι τυχαίαι: ώστε μπορεί την στιγμήν ταύτην να έχομεν μετά του Λας Βέγκας διαφορά 6 ωρών, σε πέντε λεπτά να έχομεν διαφορά 2 ωρών και αργότερα ενδεχομένως και να ταυτίζονται αι ζώναι, γ) (συνέχεια του προηγουμένου) τα μηνύματα λαμβάνονται επιτυχώς μόνον εις περίπτωσιν ταυτίσεως των ζωνών ώρας Ελλάδος-Νεβάδας. Εις διαφορετικήν περίπτωσιν, τα μηνύματα εξαφανίζονται. Επομένως, λέγει η Άννα, θα στέλνομεν βροχήν τα μηνύματα μέχρι να συμπέσουν αι ζώναι και να καταφέρωμεν επιτέλους να επικοινωνήσωμεν.
Κατόπιν των παραπάνω η επιτυχία της Ελληνίδος Σταρ εις την δοκιμασίαν των ερωτήσεων θεωρείται δεδομένη.

3 σχόλια:

  1. Omg

    όπερ σημαίνει

    Oh, my God!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mετρ άνευ προετοιμασίας δε δύνασαι να απαντήσεις στα βαθυστόχαστα ερωτήματα της κριτικής επιτροπής.
    Επιπροσθέτως σας υπνεθυμίζω ότι η αισθητική τελειότης έχει προαπαιτούμενα.
    Νομίζω πως υποτιμάτε το μέγεθος του έργου της πρέσβειρος. Δεν το περίμενα από εσάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oh, my God? Λέτε να γυρίσει η Άννα εξ Αμερικής ομιλούσα μόνον την αγγλικήν ως η Ίνα Λαζοπούλου εις το πρόσφατον παρελθόν;
    Νομίζω ότι η προετοιμασία έγκειται εις την απομνημόνευσιν της σειράς των ενδυμάτων και των παπουτσιών. Συμφωνώ πάντως εις ότι το έργον της πρέσβειρος είναι τεράστιον: νομίζω μάλιστα ότι το δικόν της έργον θα έπρεπε να παίζουν πριν από τα αθλητικά εις το Μέγκα και ουχί κάποιας άλλης πρέσβειρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας