Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Προφητείες για το 2012

Όπως ίσως γνωρίζετε (αν και μερικοί μπορεί να μην το έχουν πάρει ακόμη χαμπάρι), το 2011 μάς τελειώνει. Και, όπως κάθε χρονιά που σέβεται τον εαυτόν της, είχε και αυτή τας προφητείας της. Ήδη την Πρωτοχρονιά του 2011 έγραψα για την ενεργοποίησιν του ελληνικού DNA που μας είχε υποσχεθεί προ ετών ο βουλευτής μας, ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος. Επειδή θεωρώ αδύνατον ολόκληρος βουλευτής του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού να λέγει μπαρούφες, αναμένω από ημέραν σε ημέραν την ενεργοποίησιν του DNA μου. Επιπλέον ανεζήτησα προφητείας για το 2011 και, όπως διαπιστώνετε, έχουν πέσει μέσα. Γι' αυτό και εγώ, καθώς διαθέτω το κληρονομικόν χάρισμα του μπάρμπα μου, του Ιωάννου ΣΤ', θα προβώ εις προφητείας για το 2012: 

Προφητείαι για την οικονομίαν, την κοινωνίαν και την πολιτικήν:
- Δύσκολη θα είναι η πορεία της Ελλάδας τους επόμενους μήνες (σώπα!) Η χώρα μας θα βρεθεί στο χείλος της καταστροφής (Κωνσταντίνε, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις).
- Η προκλητικότης των Τούρκων θα ξεπεράσει κάθε όριον. Τουρκική φρεγάτα θα φτάσει ώς την Σαλαμίνα, αλλά ο Άδωνις Γεωργιάδης θα την παγιδεύσει και θα χαρακτηρισθεί σύγχρονος Θεμιστοκλής. Έκτοτε θα κυκλοφορεί με περικεφαλαίαν - αν και πολλοί θα συνδέσουν την περικεφαλαίαν του με άλλες του ιδιότητες.
- Τον Μάρτιον του 2012 "θα μας σώσει το ξανθό γένος" σύμφωνα με τις προφητείες των γεροντάδων της Ορθοδοξίας. Η κυβέρνησις θα προσπαθήσει να μας πείσει ότι ως "ξανθό γένος" νοούνται οι Γερμανοί φίλοι μας που θυσιάζονται για να μας σώσουν αγοράζοντας κοψοχρονιά ό,τι έχει απομείνει εν Ελλάδι, ωστόσο η ερμηνεία αυτή θα καταρρεύσει, όταν μαθευτεί η ακριβής διατύπωσις της προφητείας: "θα μας σώσει το ξανθό οξυζεναρισμένο πλατινέ γένος". Η Τζούλια Αλεξανδράτου θα αναγορευθεί "χωρίς έλεος Θεού Βασίλισσα της Ελλάδος".
- Η Ελλάδα δεν θα φύγει από το ευρώ, όπως προφητεύουν πολλοί άσχετοι. Θα συμβεί το εντελώς αντίθετον: το ευρώ θα φύγει από την Ελλάδα.
- Μεγάλη έκρηξις θα σημειωθεί στις 5 Απριλίου 2012 και ώρα 18.43 στον πυρηνικόν σταθμόν Βελεστίνου Μαγνησίας. Ευτυχώς δεν θα υπάρξουν θύματα ούτε διαρροή ραδιενέργειας, γιατί οι υπεύθυνοι άκουσαν την προφητείαν μου και δεν έφτιαξαν ποτέ πυρηνικόν σταθμόν. Το ίδιο θα συμβεί και με τον σεισμόν που θα γκρεμίσει την συνεχώς μποτιλιαρισμένην υποθαλάσσιαν σήραγγαν Λέρου-Κύθνου. Άντε, πάλι εγώ σας έσωσα...
- Η παγκόσμιος οικονομική κρίσις θα προκαλέσει κατάρρευσιν των Χρηματιστηρίων - πλην του ελληνικού, το οποίον, έχοντας καταρρεύσει ήδη από το 2011, θα έχει μετατραπεί εις λαϊκήν αγοράν. Προσοχή ωστόσο χρειάζεται στους επιτηδείους που θα προσπαθήσουν να εξαπατήσουν τα ανυποψίαστα θύματα τους προσφέροντάς τους 1.000.000 προνομιούχες μετοχές της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος αντί μισού κιλού βλίτα.
- Αι μετοχαί της Τραπέζης της Ανατολής και ο θησαυρός του Αλή-Πασά θα κάνουν νέαν επιτυχίαν: ελλείψει θεμάτων (και νιονιού), τα ελληνικά ΜΜΕ και ιστολόγια θα αρχίσουν να ανακινούν τα ίδια θέματα. Οι πιο προχωρημένοι θα βρουν νέους σωτήρας: θα αναστηθεί ο βασιλιάς Μίδας, η Δέσποινα Βανδή θα χαρίσει στο Ελληνικό Δημόσιο τους χρυσούς και πλατινένιους της δίσκους, θα βρεθεί το πειρατικό του κάπτεν-Τζίμη (που μ' αυτό θα φύγετε κι εσείς)/ είναι φορωμένο με χασίς, ο επανακάμπτων Στέλιος Ρόκος θα μας φέρει σμαράγδια και ρουμπίνια από την Ινδίαν, στην Ιωλκόν εργολάβος που χτίζει αυθαίρετον θα ανακαλύψει το χρυσόμαλλον δέρας και ο κ. Βενιζέλος θα μας πει ότι έχει την φιλοσοφικήν λίθον και μπορεί να φτιάξει χρυσόν, αν δεχτούμε να πληρώσουμε και άλλους φόρους (μόνον αυτό δεν μας έχει υποσχεθεί για να μας βάλει να ξαναπληρώσουμε).
- Ο Γιώργος Παπανδρέου θα προκηρύξει εσωκομματικάς εκλογάς, πιστεύοντας ότι θα επαναληφθεί η επιτυχία του 2004, όταν έβγαινε πρώτος με μοναδικόν αντίπαλον τον εαυτόν του και με ανοιχτές συμμετοχικές διαδικασίες. Το "όλον ΠΑΣΟΚ" (έστω, ό,τι έχει απομείνει), αφουγκραζόμενον τα αιτήματα της βάσης, θα αναδείξει ως Πρόεδρον ένα νέον, φρέσκον και άφθαρτον πρόσωπον, που θα ενώσει και θα εμπνεύσει την ελληνικήν κοινωνίαν: τον Θεόδωρον Πάγκαλον.
- Η Εύα Καϊλή, μετά την ανακήρυξίν της από το περιοδικόν Der Spiegel ως μίας εκ των σημαντικοτέρων γυναικών του 2011 (ευτυχώς οι Γερμανοί δεν γνωρίζουν ελληνικά για να μάθουν το κράξιμον που έχουν φάει για τις εύστοχες επιλογές τους), θα θέσει υποψηφιότητα για Γενική Γραμματέας του ΟΗΕ. Θα την φάνε όμως τα διεθνή συμφέροντα (ξέρετε: λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Μασόνοι, Εβραίοι κτλ.) και τα νέα της καθήκοντα θα περιορισθούν στο σαββατιάτικον μεσημεριανόν δελτίον ειδήσεων του Mega, όπου για μία ακόμη φορά θα διαπρέψει κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα: να διαβάζει ό,τι της έχουν γράψει.


Προφητείαι για την τηλεόρασιν και την σόου-μπιζ:
- Εκπομπές θα συγχωνευτούν, με αποτέλεσμα να συμπαρουσιάζουν με την Τατιάνα Στεφανίδου ο Ηλίας Ψινάκης, ο Τρύφων Σαμαράς, η Τζούλη Αγοράκη (σταθερή αξία) και η Ελεονώρα Μελέτη. Η νέα εκπομπή θα έχει νέον τίτλον: θα μετονομασθεί εις "Ξέρνα" για να ταιριάζει καλύτερα με το περιεχόμενον.
- Ο Κώστας Μαρτάκης θα κατακτήσει νέον πλατινένιον δίσκον, αμέσως μετά την δωρεάν του νέου του cd στην ξαδέρφη του την Ευλαμπία, στην θεία του την Φωφώ και στην γειτόνισσά του την κυρα-Περμανθούλα. Εις την απονομήν θα είναι όλα τα κανάλια (δηλαδή τα τρία που θα έχουν απομείνει) και ο Κώστας Μαρτάκης θα δηλώσει συγκινημένος από την αγάπην του κοινού (το "οι" με έψιλον).
- Η Σίσσυ Χρηστίδου θα δώσει βαρυσήμαντον συνέντευξιν, όπου θα δηλώνει ότι είναι πολύ καλή μαμά και ότι έχει μάθει να φτιάχνει τοστ στον άνδρα της (μόνον με τυρί - το ζαμπόν ακόμη την δυσκολεύει). Η συνέντευξις θα αναπαραχθεί και θα σχολιασθεί εις όλον το διαδίκτυον με αποτέλεσμα η φράσις που θα αναζητείται διεθνώς πιο συχνά εις το Google να είναι "σίσσυ χρηστίδου ζαμπόν-τυρί".
- Νέα απασχόλησις (πλην των συνεντεύξεων) θα εφευρεθεί για τους Έλληνες ηθοποιούς: ντουμπλάρισμα τουρκικών σίριαλ.
- Μετά την επιτυχίαν του Dancing on Ice θα ακολουθήσει το Falling on Ice. Στην ουσία πρόκειται για το ίδιο προϊόν: οι διαγωνιζόμενοι τρώνε τα μούτρα τους, οι κριτές τούς επαινούν και η βαθμολογία βγαίνει με αλγόριθμον, όπου συνυπολογίζονται η ατσουμπαλοσύνη της τούμπας, η ανοησία των απαντήσεων και το πόσο μπούτι ή στήθος δείχνει ο διαγωνιζόμενος.
- Τρεις νέες σειρές ντοκιμαντέρ με ζώα θα προβληθούν εις τον Σκάι: "Μεγάλοι Έλληνες πολιτικοί", "Μεγάλοι Έλληνες δημοσιογράφοι", "Μεγάλοι Έλληνες οικονομολόγοι".



Προφητεία για το τέλος του κόσμου:
Όπως προβλέπει και το ημερολόγιον των Μάγιας, στις 21/12/2012 θα έλθει το τέλος του κόσμου. Σκηνές Αποκαλύψεως θα προηγηθούν: θα αναστηθούν οι νεκροί, ο Τέρενς Κουίκ και η Νανά Δούκα (νυν Παλαιτσάκη) θα επιστρέψουν εις το δελτίον ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Νίκος Ευαγγελάτος θα εκτοπίσει την Σία Κοσιώνη από το δελτίον ειδήσεων του Σκάι (πρώτοι καλεσμένοι του θα είναι ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ένας ρέηβερ και η μάνα του) και η κυβέρνησις Παπαδήμου θα παραιτηθεί και θα σχηματισθεί κυβέρνησις Κωνσταντίνου Μητσοτάκη - θέλετε κι άλλα τεκμήρια;


Αι ως άνω προφητείαι είναι δεδομένον ότι θα συμβούν. Θα διακινδυνεύσω ωστόσο μίαν πρόβλεψιν και μακάρι να πέσω και εις αυτήν την περίπτωσιν μέσα:

Μερικές μέρες του 2012 θα κάνει κρύο, ενώ μερικές άλλες θα κάνει ζέστη.


Ειμί Κωνσταντίνος ο προφήτης και άρτι ωλοκλήρωσα.

Υ.Γ.: Αι προφητείαι μου κλείνουν με προφητείαν της συναδέλφου Σίβυλλας (με την φωνήν της αγαπημένης Montserrat Figueras, η οποία μας άφησε προ μηνός):

23 σχόλια:

  1. Ένα Α άγχος το είχα κι εγώ με την ενεργοποίηση του DNA, και η αλήθεια είναι ότι μέχρι σχετικά πρόσφατα περίμενα ένα φάκελο με pin, αλλά τα πράγματα φαίνεται είναι πιο απλά... http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=07%2F11%2F2011&id=323878
    Η απάντηση βρίσκεται στην 3η παράγραφο από το τέλος.
    Τα σέβη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενδιαφέρουσες προφητείες!!Αν τις έλεγε ο οποιοσδήποτε θα τον έφτυνα,αλλά αφού τις λέει ο πρώτος μεταξύ πρώτων,ο ίσος πεταξύ ίσων(καλά είστε λιιιιιιιγο περισσοτερο ίσος από εμάς τους κοινούς θνητούς),ο ανιψιος του Αυτοκράτορος θα σας πιστέψω,αν και ομολογώ ότι κάποιες προφητείες με τρομάζουν λίιιιιιγο!!

    Και ας μην ξεχνιόμαστε!!!21/12/2012 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ!!!!Θα προλάβω τα ποπ κορν ή θα έχουν τελειώσει τα αποθέματα;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πέθανα με τις προφητείες για το τέλος του κόσμου Μεγαλειότατε χαχαχαχα. Καλό Αυτοκρατορικό Πορφυρογέννητο 2012 να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νομίζω ότι ο μοναδικός πια που θυμάται την Τζουλια
    εγώ θέλω να καταστραφεί ο κόσμος στις 2/2/2012 , πιο σύντομα\τον βαρέθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. majestad, έχω μείνει σπήτσλες. Ειλικρινώς αναμένω την μετονομασίαν της εκπομπής σε «Ξέρνα». Στον καναπέ, πόσοι θα χωρέσουν να κάτσουν στο διαφημιστικόν;

    Μήπως έχουμε καμία προφητεία αν ο πρίγκιψ Φίλιππος θα προλάβει το Αδαμάντινον Ιωβηλαίον της λατρεμένης το 2012? Ή θα τον θάψει και αυτόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πως και δεν αναρτήσατε προβλέψεις για κάθε ζούδιο ξεχωριστά μεγαλειώτατε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γελώ και ξαναγελώ και το έχω τόσο ανάγκη. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή mandy, το Χόλυγουντ χάνει που δεν ομιλεί ελληνικά. Από τις εκπομπές του κ. Βελόπουλου θα μπορούσε να δημιουργήσει τετραλογίες κατά πολύ ανώτερες του Πολέμου των Άστρων.

    Αγαπητέ Ρασκόλνικοφ, εγώ το τέλος του κόσμου το είδα ήδη και μάλιστα άνευ ποπ-κορν (στην ταινία "2012" αναφέρομαι - ναι, έχω δει πολλήν σαβούραν στην ζωήν μου). Συμβουλή με βάση την ταινία: να πάτε στην Αφρική, γιατί μόνον εκεί θα σωθείτε από τον γενικότερον ορυμαγδόν - τώρα, αν τύχει να φάτε καμιά αδέσποτη, αυτό δυστυχώς δεν μπορώ να σας το εγγυηθούμε ούτε εγώ ούτε η ταινία.

    Αγαπητέ mahler76, η ουσία των προφητειών είναι να ζήσουμε για να δούμε πώς θα πεθάνουμε το 2012. Αν πεθαίνετε διαβάζοντάς τες, αναιρείτε το νόημά τους.

    Αγαπητέ άσωτε, την Ιουλία την θυμούμαι γιατί είμαι σίγουρος πως κάποτε θα δικαιωθεί και θα καταξιωθεί όπως τόσες και τόσες που έκαναν τόσα και τόσα.

    Αγαπητέ apos, ο καναπές θα αντικατασταθεί από τουαλέτες (καταλαβαίνετε, το απαιτεί ο τίτλος). Ένας εγγονός του Γεωργίου Α' των Ελλήνων δεν φεύγει έτσι, αν και ο αντίπαλος είναι ομολογουμένως πολύ ισχυρός.

    Αγαπητή ria, για τα ζώδια να ρωτήσετε τον Μιχαήλ Ψελλό που υπήρξε μέγας αστρολόγος - αλλιώς τον Νίκο Χορταρέα, το ίδιο κάνει.

    Αγαπητόν Χαμένον Επεισόδιον, για να δούμε, θα γελάτε όταν σκάσει το πυρηνικόν εργοστάσιον Βελεστίνου Μαγνησίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφρική έ;;Χμμμμμμ!!!Προσδιορίζετε με βάση την ταινια που στην Αφρική;;Ας πούμε η Αίγυπτος είναι λίγο ανήσυχη αυτές τις μέρες!!Που θα μου προτεινάτε να πάω;Έχετε μήπως ανάκτορα πουθενά ώστε να κατασκηνώσω απ' έξω ωστε να με έχετε υπό την προστασία σας;

    Όσο για την αδέσποτη δεν την φοβούμαι!!Οι αδέσποτες έχουν σημαντικότερες δουλειές από το να ασχοληθούν μαζί μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαίρομαι πάντα όταν διαβάζω αισιόδοξες προβλέψεις!
    Αναμένω με αγωνία τα καινούργια ντοκιμαντέρ!
    Η δε πρόβλεψη "Μερικές μέρες του 2012 θα κάνει κρύο, ενώ μερικές άλλες θα κάνει ζέστη" με άφησε ενεή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ λέγω ότι μια γυνή θα μας οδηγήσει εις σωτηρίαν: η Ιουλία Αλεξανδράτου. Ο Άδωνις θα πνιγεί που θα πνιγεί, θα έρθουν οι Γερμανοί και θα μας εισάγουν εις τον τρόπο της ζωής τους, το Χρηματιστήριον θα καταρεύσει άρα μια είναι η λυσις: να αναπτύξουμε την εγχώριαν πορνογραφίαν μήπως αποκτήσουμεν κανένα φράγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έγινε παρεξήγηση....

    Για την ενεργοποίηση πρέπει να αγοράσεις το πακέτο, μέσα στο οποίο υπάρχει το PIN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πυρόλυση-πυρπόληση28 Δεκεμβρίου 2011 στις 8:46 μ.μ.

    Ατομικές προφητείες δίδετε αγαπητέ Κωνσταντίνε;;;Θα χρησιμοποιήσω επιτέλους τις νέες προεκτάσεις του μετρό ή ζητάω πολλά η γυναίκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ Ρασκόλνικοφ, προτιμήστε την Γουινέα που έχει και υποκατάστημα στο νησί Παπούα (Νέα Γουινέα) για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

    Αγαπητή Αθηνά, ήμανε σίγουρος ότι το θέμα κρύου-ζέστης θα σας απασχολούσε ιδιαιτέρως, αλλά καλού-κακού πάρτε και κανένα Φουτζίτσου.

    Αγαπητή the writer, προχωρημένη σας βρίσκω. Η αίτησίς σας έγινε δεκτή; http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/272957/ginodai-pornostar-gia-na-plirosoun-to-enoikio-/

    Αγαπητέ Αναρχοφιλελεύθερε, το πακέτο έχει και δωρεάν χρόνον ομιλίας με όλους τους συνέλληνες ανεξαρτήτως πλανήτη;

    Αγαπητή πυρόλυση, οι νέοι σταθμοί του μετρό δεν θα λειτουργήσουν, διότι δεν πλήρωσαν το χαράτσι και η ΔΕΗ τους έκοψε το ρεύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πυρόλυση-πυρπόληση31 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:02 π.μ.

    Αγαπημένε μου φίλε Κωνσταντίνε σου εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και φώτιση.Να είσαι καλά, χαρούμενος και να μην μας ξεχνάς.Να γράφεις!!!
    Σημ.:Εχω πήξει με το διάβασμα και επειδή είναι πιθανόν να το ξεχάσω η τρελή για αυτό στα γράφω όλα τα παραπάνω από σήμερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τις ευχές μας, εκ βάθους καρδίας, δια αίσιον και ευτυχές το Νέον Έτος!

    Αθηνά, mitsopd, Μαρίνα Ζέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ki an vgoun alithines oi profiteies?
    andy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εξοχώτατε, από τα βάθη της καρδιάς μου σας εύχομαι μια πολύ καλή και δημιουργική χρονιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα σέβη μου και τις ευχές μου. Καλή χρονιά, πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα'ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι πάθατε όλοι με τις ευχές; Ο κόσμος καταστρέφεται οσονούπω.

    Μπα κακό χρόνο να 'χετε ( αυτή είναι γνησία ελληνική ευχή: π.χ. http://youtu.be/FfJsE5mtWsQ?t=19m4s - συνδυάζεται με το "τρομάρα να σου 'ρθει", "στα κομμάτια εδώ μέσα" κτλ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μεγαλειότατε, χρόνια μεγαλωσύνης σας εύχομαι, επίσης να σας ενημερώσω ότι το δικό μου DNA ενεργοποιήθηκε αίφνης προ ολίγων ημερών που έφαγα μια kidney pie στη Γηραιά Αλβιώνα κι έκτοτε ενεργούμαι ενδελεχώς και ανυπερθέτως κάθε τρεις και λίγο... ούτε το ιμόντιουμ δεν πιάνει πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητέ tremens, όταν γράφετε kidney pie, εννοείτε αυτό που ελληνιστί μεταφράζεται ως "νεφρόπιτα"; Ενδιαφέρον ακούγεται, αν και θα προτιμήσω την πατροπαράδοτον γαρδούμπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. πυρόλυση-πυρπόληση5 Ιανουαρίου 2012 στις 2:38 μ.μ.

    Καλέ δεν μας λυπάστε;;;;Γράφτε κάτι να γελάσει λίγο το χειλάκι μας!!!!!!
    Αγαπητέ γράφτε κάτι μπας και γελάσω λίγο γιατί θα σαλτάρω οσονούπωωωωωω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας