Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ο Κωνσταντίνος στα μπουρδέλα

Έχω δει διάφορα ιστολόγια να σχολιάζουν την καρτέλαν "Στατιστικές" που προσφέρει ο blogger εις τους ιστολόγους. Διαπιστώνουν λοιπόν πολλοί ότι κατά περίεργον τρόπον γίνεται παραπομπή εις τας ιστοσελίδας τους με λέξεις πορνογραφικού περιεχομένου. Το παρόν ιστολόγιον (λόγω ίσως της παραδόσεως του συντάκτου του εις την πορνογραφίαν) δεν αποτελεί εξαίρεσιν και διά τούτο δεν ησχολήθην ποτέ ιδιαίτερως με το θέμα των στατιστικών.
Τυχαίως όμως σήμερον έρριψα βλέφαρον και με έκπληξιν διεπίστωσα την εντυπωσιακήν επισκεψιμότητα της προχθεσινής μου αναρτήσεως σχετικώς με τον γάμον της Ιουλίας, η οποία δεν μπορώ να πω ότι είναι η καλυτέρα ανάρτησίς μου για το συγκεκριμένον πρόσωπον (προσωπικώς προτιμώ την "Αοιδοία", που μπορείτε να βρείτε και εις την στήλην με τας ενδόξους στιγμάς μου δεξιά). Ανεζήτησα τους λόγους της αγάπης του κοινού προς την συγκεκριμένην ανάρτησιν και διεπίστωσα δύο πράγματα:
1) ότι γίνεται παραπομπή από εδώ: http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1289.3435 (εις το τέλος της σελίδος γίνεται αναφορά εις την συγκεκριμένην ανάρτησιν μετά την παρουσίασιν των φωτογραφιών του σόου της Ιουλίας).
Ναι, αγαπητοί μου αναγνώσται, το παρόν ιστολόγιον υπερηφάνως σας ανακοινώνει ότι φιγουράρει μεταξύ των καλυτέρων μπουρδέλων της χώρας. Η συγκεκριμένη παραπομπή αφαιρεί τα πρωτεία από αγαπημένα ιστολόγια που παραπέμπουν εις εμέ, γεγονός που δεικνύει ότι το σεξ είναι το καλύτερον μάρκετινγκ.


2) ότι υπάρχουν πολλαί παραπομπαί από την φιλτάτην γκούγκλαν με λέξεις όπως "χρήστος κουτάλας", "χρήστος κουταλάς φωτογραφίες" κτλ. (προφανώς αναζητούν όλοι να βρουν τον μυστηριώδη γαμβρόν της Ιουλίας).


Διά τους λόγους αυτούς θα ολοκληρώσω την παρούσαν ανάρτησιν με μερικάς από τας πιο δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά, ώστε να τραβήξω ακόμη περισσότερα ανυποψίαστα θύματα που θα γκουγκλάρουν:
σεξ βυζιά κώλοι 090 Τζουλια γυμνή τριο μπουρδέλα γκέι πορνό από πίσω από μπροστά fuck fuck you fuck off πουτάνα Ρατζπουτάνα Πάττυ βαφή μαλλιών Πέτρου Κωστόπουλου Ψινάκης Το Νησί Λέχου Γιώργης λέπρα Βαλδουίνος Δ' της Ιερουσαλήμ Καραβάτζιο καναβάτσο Μπόνι Τάιλερ Ιωάννης ΣΤ' Καντακουζηνός Βατραχομυομαχία Ναβουχοδονόσορας Αφροξυλάνθη Άνθιμος Θεσσαλονίκης Άνθιμος Ανανιάδης Μαρία η Άσχημη οι Πανθέοι Καμίνης Παπανδρέου Ρόζα Λούξεμπουργκ Σαμαράς Κιν Σι Χουάνγκ Κακλαμάνης Κορίνα η Αγριόγατα Μπουτάρης μοσχοφίλερο Ευάγγελος Αβέρωφ Μομπούτου  Ουαγκαντούγκου Ελένη Φουρέιρα Τσάκι Τσαν Μπρους Λη κουβερλί Φωτεινή Πιπιλή αποτελέσματα εκλογών ΑΣΕΠ χρεοκοπία λεφτά στο εξωτερικό ΔΝΤ απολύσεις στις ΔΕΚΟ Τσαντρασεχάρα  Βενκάτα Ραμάν διορισμοί ρουσφέτια μπάρμπας στην Κορώνη λίμνη Κορώνεια λίμνη Σαρουρναγκάρ Αριέλ Σαρόν Αραφάτ καραφάκι ούζο 12 σουβλάκια πιτσαρίες

Κατόπιν της ανωτέρω επιτυχεστάτης επιλογής λέξεων, παρακαλώ την Γκούγκλα να αναβαθμίσει τους σέρβερ της, ώστε να αντέξουν την υψηλήν επισκεψιμότητα που θα επακολουθήσει.

Ειμί Κωνσταντίνος ο μπουρδελιάρης και άρτι ωλοκλήρωσα.

Υ.Γ.: Ευχαριστώ το μέλος του bourdela.com "Αλιντισσα" που παρέπεμψε εις το παρόν ιστολόγιον (και το συγχαίρω για το απόφθεγμα ζωής που συνοδεύει τας αναρτήσεις του: "Πούτσα, λούσα και Blackjack"). Επίσης πρέπει να απαντήσω εις το μέλος "osooso" της ιδίας ιστοσελίδος που ερωτά: "αι ομορφαι και θελκτικαι "μπουταρες", δικες σας?". Αγαπητόν "osooso", αν και αι δικαί μου μπουτάραι είναι επίσης όμορφαι και θελκτικαί, δεν έχουν απεικονισθεί (ακόμη) εις το παρόν ιστολόγιον.

23 σχόλια:

  1. είσαι θεά, θεά όμως!Τελεία καιπαύλα. Make my day πανιερότατε, make my day:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή Pink_Fish, σας ευχαριστώ (με την παρατήρησιν ότι διαβλέπω σαφήν επιρροήν από την προηγουμένην ανάρτησιν: "θεά").

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσυ εισαι και του αλωνιου και του σαλονιου ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγαλειότατε, φρονώ ότι η μνημόνευσις των εμβληματικών λέξεων "κουβερλί" και "Πανθέοι" θα συνεισφέρουν τα μέγιστα στην εκτίναξη της επισκεψιμότητος του βλογκ σας. Θα παρακαλούσα πολύ να περιλάβετε επίσης τις λέξεις "λαμπατέρ" και "Μάρμω" δια να τινάξετε τον Γκούγκλα στον αέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απορία: η Γκούγκλα; Ή ο Γκούγκλα; Ποίος είναι ο δόκιμος όρος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχαχαχαχαα
    Προσωπικά θα μπορούσα να σκεφτώ πολλά ακόμη που θα τραβούσαν την προσοχή του google. Δεδομένου όμως ότι δεν είναι πρέπον να τα διαβάζουν μικρά παιδιά, καθολικές καλόγριες και παιεροσιότατοι δεν θα τα γράψω...
    Καλησπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητη pastaflora αν εννοουμε την μηχανη αναζητησης ειναι η γκουγκλα, αν λεμε για χωρο αναζητησης ειναι ο γκουγλα. Οπως και να το χωσετε, ορθως θα το χωσετε.

    Κωνσταντινε, ναι, το τρικ για επικο αριθμο χιτς ειναι η σεξοαργκο.
    Και στο δικο μου μολις διαπιστωσα(ειχα καιρο να κοιταξω στατιστικες, με το ποστ σας το θυμηθηκα)οτι η siege d'amour ξεπερασε tanorexia και world famous photos που πιστευεα πως ηταν δημοφιλεστερα keyphrases αναζητησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή μάνα, όταν λέτε "εις ανώτερα" εννοείτε κάτι τέτοιο;
    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=156061&cid=11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ άσωτε, του σαλονιού σίγουρα. Του αλωνιού μόνον αν είναι από μάρμαρον (τα μαρμαρένια αλώνια που λένε και το βυζαντινόν δημώδες άσμα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή pastaflora, την Μάρμω δεν την βάζω, αφού έβαλα τους Πανθέους. Ομοίως για το λαμπατέρ το οποίον σίγουρα ευρίσκεται και τούτο εντός του βιβλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητή Ηώς, μικρά παιδιά δεν διαβάζουν το ιστολόγιον (το λέγω άλλωστε εις τας οδηγίας χρήσεως επάνω δεξιά: "να μην χρησιμοποιείται από παιδιά κάτω των 6 ετών"). Επίσης καθολικαί καλόγριαι και πανιεροσιότατοι δεν έχουν λόγον αναγνώσεως του παρόντος ορθοδόξου ιστολογίου (μόνον πανιερώτατοι Μητροπολίται που είναι συνηθισμένοι εις αυτά), οπότε εκφρασθείτε ελευθέρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητή tSagalagabugu, φρονώ ότι ο/η Γκούγκλα(ς) είναι τραβεστί - θα τον αναζητήσω εις τα bourdela.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τον κακο σας τον καιρο που θα μου κανετε τραβεστι και το ονομα εξοχοτατε! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητή tzagalagabugu, ένα τραβεστί όνομα είναι πάντοτε προσόν εις τον χώρον των μπουρδέλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Mε εξωθειτε σε αυτο που αποφευγω καιρο τωρα, σχετικη αναρτηση για την ταυτοτητα tzagalagabugu.
    Ας ειναι.
    Οταν θα καμνετε γυμνη φωτογραφιση, θα γινω και tSagalagabugu:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ω Καίσαρ, είναι απίστευτα ενδιαφέρον το σύνολο των όρων αναζήτησης που ισχυρίζεται ο Φλούφλης(ΤΜ) ότι καταλήγουν στις αναρτήσεις σας. Αποτελείτε εξαίρεση ανάμεσα στις προσωπικότητες αυτού του τόπου διότι υπερασπίζεστε καθημερινά την ευδαιμονία (με την Αριστοτελική έννοια, ιδέ Ηθικά Νικομάχεια, οι πρώτες σελίδες αρκούν) των αναγνωστών σας με σοβαρότητα και σε βάρος της σοβαροφάνειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ Κωνσταντίνε, μας έχει απασχολήσει κι εμάς αυτό το θέμα, καθότι εμείς αντιμετωπίζουμε το εξής:έχουμε σουξέ έχοντας βάλει ένα τυχαίο και μικρούτσικο άρθρο για τη Φαίη Σκορδά νύφη (παρατήρησα ότι δεν την ανέφερες). Είμασταν μωρά ακόμα τότε και δεν ξέραμε τι απήχηση θα είχε στο κοινό μας.
    Άλλα θέματα sos που έχουν ζήτηση είναι: ελένη φουρέιρα (την οποία και έβαλες), τρέσσα ή τρέσσες (sosαρα), όλες οι σελέμπριτιζ άβαφες (ξεμαλλιασμένες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο) και χωρίς πλαστικές.
    Αυτά έχω να καταθέσω από την εμπειρία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητή tzagalagabugu, επειδή, όπως ίσως έχετε διαπιστώσει, ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είναι εξαιρετικώς φιλέρευνος, παρακαλώ όπως προβείτε εις αποκαλύψεις.

    Αγαπητέ αμετανόητε, κατά πρώτον: μετανοείτε!
    Κατά δεύτερον, σας ευχαριστώ που εντοπίσατε την ουσίαν του παρόντος ιστολογίου: και Αριστοτέλη (Ωνάση) = "κοσμικά" έχομεν, και (Γιάννη) Πλούταρχο = "ιστορία" έχομεν, και Περικλή (Στεργιανούδη) = τραγούδι (;;;) έχομεν, και Ευριδίκη = μπλακ χούμορ κάνομεν...
    Εν ολίγοις, μετά τον Αριστοτέλη και τον Λεονάρντο ντα Βίντσι, που διεκρίθησαν εις σχεδόν άπαντας τους τομείς του ανθρωπίνου πνεύματος, έρχεται σήμερον ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός.

    Αγαπητή glykopatata, είναι αλήθεια πως τα μαλλιά των σελέμπριτις είναι μέγιστον sos εις τας αναζητήσεις. Εγώ ηρκέσθην εις την βαφήν του κ. Κωστόπουλου και εις την Ελένη Φουρέιρα (η οποία νομίζω ότι είναι φτιαγμένη από 100% μαλλί - μάλιστα εις το παρελθόν την εμπέρδευα με κάτι μάλλινες μπάλες από το Μάπετ Σόου που τραγουδούσαν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. OMG!!!
    Τι έγινε ρε παιδιά;;; Έχω χάσει επεισόδια;;; Όλες αυτές τις φωτογραφίες τις δημοσίευσε το tlife;;; Και πού ξεβρακώθηκε πάλι δημόσια η Τζούλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητή glykopatata, αυτό δεν το επερίμενα από εσάς: είναι δυνατόν να σας ξεφεύγουν αι αποκλειστικαί φωτογραφίαι του Tlife από το θέαμα (βαρβαριστί σόου) της Ιουλίας Αλεξανδράτου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και που να δεις τι εμφανιζει για το δικο μου!
    Τι μπουρδέλα και λοιπά μιασματα λες, εγώ από τρίο και πάνω οργια κι αγιος ο θεος!!!

    Ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητή Coula, προτείνω, αντί για το bourdela, να προτιμήσετε το youporn για την προώθησιν του ιστολογίου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας