Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Κάτω στον Πειραιά... μόνο γκρίνια!

Ο παραπληγικός, άθεος, υλιστής και νοητικώς ανάπηρος κ. Χώκινγκ και ο ηγέτης της δολοφονικής αιρέσεως του Παπισμού, ο προβατόσχημος λύκος γνωστός εις τους μασονικούς κύκλους και με το ψευδώνυμον "Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ'", συνεργαζόμενοι αρμονικώς κατά της Ελληνορθοδοξίας

Ο Άγιος Πειραιώς κ. Σεραφείμ (απορία: γιατί οι μητροπολίται ονομάζονται Άγιοι και τοποθετούνται ισοϋψώς με τον Θεόν ("'Αγιος ο Θεός") και πότε ακριβώς εορτάζεται η μνήμη τους;) εξέδωσε ανακοίνωσιν-απάντησιν εις τον αστροφυσικόν κ. Χώκινγκ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο Θεός δεν είναι απαραίτητος διά την δημιουργίαν του Σύμπαντος. Με ατράνταχτα επιστημονικά επιχειρήματα ("ευρίσκεται εις μίαν δραματικήν κατάστασιν υγείας απεικονιζομένην εις δημοσιευθέντα φωτογραφικά στιγμιότυπα", "συμπλεγματικότητα", "έχει το ελαφρυντικό της συγχύσεως του νοός του, από την αφόρητο σωματική δυστυχία του") ο Άγιος Σεραφείμ με την εν λόγω παρέμβασίν του θέτει υποψηφιότητα για το φετινόν Νόμπελ Φυσικής. Με αγωνίαν η επιστημονική κοινότης αναμένει νέας παρεμβάσεις του, εις τας οποίας θα αντικρούσει τον δεύτερον νόμον της θερμοδυναμικής και θα αποδείξει την εικασίαν του Γκόλντμπαχ.
Ο Άγιος Σεραφείμ είναι βεβαίως γνωστός και από άλλας δηλώσεις του εις το παρελθόν. Έχει χαρακτηρίσει επί παραδείγματι τους ομοφυλοφίλους «ηθικά απονευρωμένους, με ψυχοπαθολογικές εκτροπές και ψυχασθένειες, με μανία ικανοποιήσεως της ψυχοπαθολογικής των εκτροπής, που έκαναν αξία ζωής τον σωλήνα αποβολής των περιττωμάτων» (να θυμηθώ να τον προσθέσω εις το πρόγραμμα της χθεσινής μου αναρτήσεως ως διδάσκοντα εις το μάθημα "Αισθητική της Ελληνικής Γλώσσης") και έχει βρει ελαφρυντικά διά τον δολοφόνον του Νίκου Σεργιανόπουλου, διότι ετρόμαξεν ο καψερός και τον εμαχαίρωσε 20 φορές. Και επειδή τον έκραξαν εις γκέι περιοδικόν, άσκησε και αγωγήν ζητώντας 1 εκατομμύριον ευρώ και εις το καπάκιον και έξτρα αγωγήν 10 εκατομμυρίων κατά του αρθρογράφου κ. Γιάννη Χάρη, επειδή χαρακτήρισε την περίπτωσίν του "νοσηρή, αρμοδιότητας ψυχιάτρου". Νομίζω ότι βρήκα τι δουλειά θέλω να κάνω: θα κάνω κήρυγμα κατά ομοφυλοφίλων,  παπιστών, εβραιοσιωνιστών κλπ κλπ και θα ζητάω εκατομμύρια από όποιον με σχολιάζει. Βέβαια κινδυνεύω να την πατήσω και να μου κάνουν κι εμένα αγωγήν και μήνυσιν.
 Άλλες δραστηριότητες του Αγίου Σεραφείμ: έχει αποστείλει επιστολήν εις την βασίλισσαν Ελισάβετ διά να διαμαρτυρηθεί για τας δηλώσεις του Έλτονος Ιωάννου (αγγλιστί Έλτον Τζων) ότι ο Χριστός ήταν ένας έξυπνος ομοφυλόφιλος -το ωραίον είναι ότι η βασίλισσα Ελισάβετ απήντησε: είτε αγνοεί την ελληνικήν πραγματικότητα και βλέπουσα ως αποστολέαν Έλληνα Ιεράρχην θεωρεί την σοβαρότητα της επιστολής δεδομένην είτε απαντάει εις κάθε επιστολήν (θα της αποστείλω δοκιμαστικώς επιστολήν, διά να διαμαρτυρηθώ ότι η μη εμφάνισίς της εις τον γάμον Νικολάου-Τατιάνας έπληξε τον ελληνικόν τουρισμόν, ώστε να δω αν θα απαντήσει). Επίσης ο Άγιος Πειραιώς έχει αποστείλει επιστολήν εις τον Μουαμάρ Καντάφι, ο οποίος εδήλωσε ότι ο Μωάμεθ ήρθε για όλον τον κόσμον, ενώ ο Χριστός για τους Εβραίους (περισσότερα περί των επιστολών Σεραφείμ έχει γράψει ο Ροΐδης).
Επίσης, εις τα πλαίσια του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών και της προσπαθείας προσεγγίσεως  Ορθοδόξων-Ρωμαιοκαθολικών, έχει αποστείλει επιστολήν εις τον Ρωμαιοκαθολικόν Επίσκοπον Σύρου, λέγων ότι ο Παπισμός είναι δολοφονική αίρεσις. Έχει εκφραστεί τέλος κατά της προσφάτου προσευχής των Μουσουλμάνων εις την πλατείαν Κοτζιά και κατά της απονομής ιθαγενείας εις αλλοδαπούς.
Αντιλαμβάνεσθε όλοι ότι κατόπιν των παραπάνω ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός θα είναι θαμών των ολονυκτιών και των λειτουργιών που θα τελεί ο Άγιος Πειραιώς και σας προσκαλεί άπαντες.

Ειμί Κωνσταντίνος ο φιλάνθρωπος ελληνορθόδοξος και άρτι ωλοκλήρωσα.

Υ.Γ.: Το παρόν ιστολόγιον προσφέρει μπόνους εις τους φίλους του το πόνημα του Αγίου Σεραφείμ "Αι αιρέσεις του Παπισμού" καθώς και την αίτησιν ακυρώσεως που ήσκησε κατά του Υπουργού Οικονομικών, διότι δεν εξέδωσε προεδρικόν διάταγμα που να διαλύει τας τεκτονικάς στοάς. Θα εξετασθείτε άπαντες και όποιος βρεθεί αδιάβαστος θα καταγγελθεί ως μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και εκπρόσωπος του διεθνούς σιωνισμού.

13 σχόλια:

  1. ανηκω στ φανατικο σας κοινο αυτο εχω να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ άσωτε, σας ευχαριστώ και ανταποδίδω.
    Οφείλω όμως να σας εξετάσω, διά να βεβαιωθώ ότι δεν είσθε άθεος, ομοφυλόφιλος, μουσουλμάνος, εβραιοσιωνιστής, μασόνος ή μέλος της δολοφονικής αιρέσεως του Παπισμού:
    1) Τι πιστεύουν οι Παπισταί περί της αναλήψεως της Θεομήτορος;
    2) Γιατί οι Παπισταί στερούνται Θείας Χάριτος;
    3) Απαντήσατε με "σωστό" ή "λάθος" εις τας κάτωθι προτάσεις:
    α) Οι Παπισταί ψάλλουν το "αλληλούια" κατά το Σάββατον.
    β) Οι Παπισταί συνεορτάζουν το Άγιον Πάσχα μετά των Εβραίων.
    γ) Το αγιασμένον ύδωρ των Ορθοδόξων διατηρείται άσηπτον διά της Θείας Χάριτος ενώ αυτό των Παπιστών διά άλατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακαλώ πολύ γράψτε κάτι και περί της Ουνίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να γράψω; Περί της μισητής Ουνίας, οργάνου των Παπιστών, που ακολουθεί κατόπιν υποδείξεων του Εωσφόρου την τακτικήν των κυνηγών της φυλής Τιμούκουα (!), έχει ομιλήσει ο Αυγουστίνος Καντιώτης πριν από 53 χρόνια:
    http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=6798

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ γέλιο ο τύπος με τα γένια!
    και με σας μεγαλειότατε γελώ συρόμενος εις τας μπουχάρας!
    όχι με σας βεβαίως επί προσωπικού αλλά με αυτά που γράφει η χείρα σας!

    μηνύστε μηνύστε με, που λέει γνωστή αοιδός-και επίδοξος βουλευτής!
    ποιος νοιάζεται πια τι λέει ο τραγόπαπας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ tovenito, όταν λέτε "τραγόπαπας" και "τύπος με τα γένια" αναφέρεσθε, προφανώς, εις την φωτογραφίαν μου, όπου υπάρχει ο γενειοφόρος μπάρμπας μου αυτοκράτωρ Ιωάννης ΣΤ', ο οποίος μετά την παραίτησίν του αφιερώθηκε εις την Εκκλησία. Τα διευκρινίζω όλα αυτά για να μην βρεθώ εις την δυσάρεστον θέσιν να πουλήσω το Ιερόν Παλάτιον για να ξεπληρώσω καμιά αγωγή...

    Αγαπητέ άγνωστε που αφαιρέσατε την ανάρτησίν σας: δεν γνωρίζω τους λόγους της διαγραφής της, αλλά είσθε σε καλόν δρόμον: αυτολογοκρισία παντού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο Άγιος είναι εντελώς ηλίθιος. Δεν μπορεί καν να σχολιαστεί αυτή του η δήλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Μάλερ, μη βρίζετε τα θεία - βρίστε τον θείον (=τον μπάρμπα μου, τον Ιωάννη ΣΤ')!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν απευθυνόμαστε σε έναν μητροπολίτη τον αποκαλούμε «παναγιότατε», όταν απευθυνόμαστε Στον Θεό Τον αποκαλούμε Άγιο. Άρα οι μητροπολίτες είναι πιο πάνω από Τον Θεό, άρα έχουν πάντα δίκιο.

    Τα τελευταία χρόνια πίστευα πως το βραβείο «αγιοσύνης» το παίρνει ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης αλλά υπάρχουν και πιο δυνατές υποψηφιότητες βλέπω!!! Ντουγρού για τον παράδεισο …!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οχι τοση αγαπη ρε Σεραφειμ! Δεν αντεχω τοση αγαπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κον Καν

    είσαι απίθανος!

    περιμενω το δικο μου τεστ ερωτησεων

    Σπευσατε μπας και αγιασουμε λίγο

    καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητή mariw, εγώ δηλαδή που δηλώνω πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος εκτός από πρώτος είμαι και έντιμος και ανώτερος όλων; Επιθυμώ (λαϊκιστί γουστάρω)!

    Αγαπητή tzagalagabugu, η λέξις "σεραφείμ" προέρχεται εκ του σαράφ που σημαίνει "καίω, καθαρίζω με φωτιά", όπως με πληροφορεί η φίλη μου η Βίκυ (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BC)
    Προσεύχομαι να μην το μάθει ο Σεραφείμ, γιατί τότε ποιος τον κρατάει!

    Αγαπητή Coula, επειδή ουδείς απάντησε εις το ως άνω τεστ ερωτήσεων, είσθε όλοι κομμένοι ως εβραιοσιωνισταί, παπισταί, άθεοι ιουδαίοι, μασόνοι, οβριοί, μουσουλμάνοι -τους εβραίους τους ανέφερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας