Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Πάμελα, μια Ελληνίδα μάνα

Η αγαπητή pastaflora με ενημέρωσε χθες ότι η Pamela Anderson έχει (ΚΑΙ ΑΥΤΗ!!!) ελληνικάς ρίζας (έστω, εξ αγχιστείας). Και τούτο μέσω του πρώην συζύγου της Tommy Lee.
Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχήν. Κάποτε ζούσε εν Αθήναις μία καλλονή ονόματι Βασιλική Παπαδημητρίου (οι φίλοι την αποκαλούσαν Βούλα). Η νεαρά καλλονή ανεζήτησε την τύχην της εις τον διαγωνισμόν Μις Ελλάς 1957, ωστόσο όχι μόνον δεν βγήκε Μις Ελλάς 1957, όπως διαδίδεται ψευδώς εις το διαδίκτυον, αλλά δεν κατόρθωσε να μπει ούτε εις την δεκαπεντάδα. Μπήκε όμως εις την καρδιάν (λόγω βροχής έχω ποιητικόν οίστρον σήμερις) του ουαλικής καταγωγής αμερικανού αξιωματικού David Lee Thomas Bass. Για την ιστορία του θεσμού των καλλιστείων, να αναφέρω ότι τον διαγωνισμόν του 1957 τον εκέρδισε η Λυδία Καραβία (και ουχί Λυγία) -δυο χρόνια πριν από την σαλονικιά Ζωίτσα Κουρούκλη (την Λάσκαρη ντε! -απορία: διατί δεν εκράτησε το Κουρούκλη και πήρε το βυζαντινόν "Λάσκαρη"; Επειδή τάχαμου είχε μιαν εξαδέλφην τραγουδίστριαν με το ίδιο ονοματεπώνυμον; Κι εγώ έχω εξάδελφον πρίγκιπα που ήτο ένας από τους καλύτερους πιλότους του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά δεν αλλάζω το ονοματεπώνυμόν μου. Έτσι είναι: ο καθείς και τα εξαδέλφια του... Το έμαθαν το κόλπον όμως αι μπασκλασαρίαι και εγεμίσαμε Καντακουζηνούς, Λασκάρηδες και Παλαιολόγους και άντε να ξεχωρίσεις τον αυθεντικόν από τας φθηνάς απομιμήσεις -γι' αυτό και εις το ιστολόγιόν μου τονίζω ότι είμαι original ® since 1347).
Επανέρχομαι εις το ζεύγος Bass: υπανδρεύθησαν εν Αθήναις και εγέννησαν υιόν που τον εφώναζαν Θωμούλη. Έναν χρόνον αργότερα μετακόμισαν εις ΗΠΑ και τον Θωμού-Λη τον μετέφρασαν ως Tommy-Lee (εις άλλους είναι γνωστός και ως T-Bone -πάει ο ποιητικός μου οίστρος). Ο μικρός Θωμούλης από νωρίς βαρούσε τα τεντζερέδια και η κυρα-Βούλα, για να γλιτώσει τον πονοκέφαλον, είχε την ιδέαν να τον γράψει εις ωδείον, διά να συμμερίζονται και άλλοι τον πόνον εις τ'αφτιά. Και ο Θωμούλης τα κατάφερε και πολύ προσοδοφόρα μάλιστα: έγινε ντράμερ των Motley Crue ("των ποιων;" πετάγεται -ως συνήθως- ο μπάρμπας μου ο Ιωάννης ΣΤ'). Μανία με τα κατσαρολικά είχε όμως και η κόρη του ζεύγους Bass, η Αθηνούλα: εκτός του ότι η Αθηνούλα μαγειρεύει, η φίλη της η Βικούλα μάς δίδει και άλλας καυτάς πληροφορίας: είναι επίσης ντράμερ και έχει παντρευτεί τον James Kottak, τον ντράμερ των Scorpions (μάλλον λόγω ελληνικής καταγωγής της νύφης οι Scorpions έχουν δώσει συναυλίας από την Αετόπετρα Σερρών μέχρι τα Τοπόλια Κισσάμου). Εις τα οικογενειακά τραπέζια, όταν συγκεντρώνονται οι τρεις ντράμερ, η μαμά Βούλα τοποθετεί εις την είσοδον την πινακίδα που κοσμεί την σημερινήν ανάρτησιν άνωθεν.
Ο Θωμούλης, ύστερα από δύο αποτυχημένους γάμους, παντρεύτηκε την Πάμελα Άντερσον (κατόπιν γνωριμίας 96 ωρών -πληροφορίαι λέγουν ότι η Πάμελα, που κρατούσε το χρονόμετρο, σημείωσε μόλις 95h15'22'', αλλά οι κριτές δεν τους αναγνώρισαν το παγκόσμιον ρεκόρ, διότι ο άνεμος ήταν +5.50 m/s). Το πανάκριβον νυφικόν εντυπωσίασε όπως και το κομψόν κοστούμι του γαμπρού (η Πάμελα φορούσε μπικίνι και ο Θωμούλης σορτσάκι). Επειδή δεν επρόλαβαν εντός των 96 ωρών να αγοράσουν βέρες (εδώ δεν πρόλαβαν να ρίξουν ένα ρούχο επάνω τους και ήρθαν κατευθείαν από την παραλίαν με κουμπάρον το λάδι μαυρίσματος Coppertone Tropical Blend SPF 2), έκαναν τατουάζ στα δάχτυλα με το όνομά τους. Είναι απορίας άξιον τι είχαν πιει, ώστε να καταλάβουν ότι παντρεύτηκαν τρία χρόνια μετά, οπότε και χώρισαν. Πρόλαβαν ωστόσο και έφτιαξαν την ταινίαν Barb Wire (υπό την επήρεια πάντοτε του ιδίου ποτού), η οποία παραλίγο να σαρώσει εις τα Χρυσά Βατόμουρα: Χειρότερη Νέα Σταρ η Πάμελα και υποψήφιος για το Χειρότερο Τραγούδι ο Θωμούλης (υποψήφια για το Χειρότερο Ζευγάρι ήταν τα καινούργια στήθη της Πάμελας).
Μετά το σύντομον βιογραφικόν και τας καλλιτεχνικάς και προσωπικάς επιτυχίας του Θωμούλη επιστρέφω εις τας ελληνικάς του ρίζας: όπως πληροφορούμαι, έρχεται συχνώς εις την χώραν μας και η αγαπημένη του αμφίεσις (πλην εκείνη του τζάνκι) είναι ο τσολιάς. Εις το twitter μάλιστα ομιλεί μόνον ελληνικά ("oooopa!!!!") -δήλωσις που ορθώς εθεωρήθη στήριξις της ελληνικής συμμετοχής εις την Eurovision (περισσότερα εδώ εις την ανάρτησιν της 16ης Μαΐου 2010 "Eurovision Photoshop Contest - Oslo 2010"). Προσφάτως μάλιστα ενεφανίσθη εις συναυλίαν εν Αθήναις διά την οποίαν εδήλωσε εις την μητρικήν του γλώσσαν, την οποίαν ομιλεί, όπως είδαμε, απταίστως: "It's my hometown. I'm so excited, I swear, I'm going to cry, dude". Δήλωσε επίσης ότι παραγγέλνει εις τας ταβέρνας του Μαλιμπού "avgolemono"! Ώστε λοιπόν δεν είναι μόνον η Τατιάνα Μπλάτνικ που αγαπά το αβγολέμονον, όπως προσφάτως έγραψα εις το ρεπορτάζ του γάμου Νικολάου-Τατιάνας, αλλά και ο Θωμούλης! Τελικώς είναι το αγαπημένον φαγητόν των απανταχού πέρασαν-και-δεν-ακούμπησαν Ελλήνων.

Αφιερώνω το άσμα εις την ηρωίδα Ελληνίδα μάνα Πάμελα και τα παιδιά της, που έχουν αίμα ελληνικόν και πατέρα εύζωνα.

Ειμί Κωνσταντίνος ο ντράμερ και άρτι ωλοκλήρωσα.

Υ.Γ.1: Όταν η Ελληνίδα μάνα Πάμελα πάρει την Αγια-Σοφιά, την παρακαλώ να με ειδοποιήσει διά να οργανώσωμεν την τελετήν ενθρονίσεως του μπάρμπα μου του Ιωάννη ΣΤ'. Επίσης την παρακαλώ να φορέσει το νυφικόν της.
Υ.Γ.2: Η Ελληνίδα μάνα Πάμελα φωνάζει στα παιδιά της από την παραλία: "Brandon Thomaaaaas! Dylan Jaggeeeeer!!! Don't go out too deep, darlings!!!" (μετάφρασις: Όχι στα βαθιά, χρυσά μου!) ή με την Baywatch εμπειρίαν της τα αφήνει λάσκα και βουτά και τα σώζει, αν χρειαστεί; Επίσης όταν η ελληνική οικογένεια του Θωμούλη πάει για μπάνιο παίρνουν μαζί και ταπεράκια; Και αν ναι, τι περιέχουν; Αυγολέμονο; Καυτά ερωτήματα εις το οποία αναζητώ εναγωνίως τας απαντήσεις.

8 σχόλια:

  1. Μετρ επιτέλους κατανοείτε γιατί αγαπώ τη Φλωράνς. Είναι κρουνός άχρηστων πληροφοριών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. [...]Όταν η Ελληνίδα μάνα Πάμελα πάρει την Αγια-Σοφιά[...]

    Και την Αγια-Σοφιά;!
    Κωνσταντίνε, γεγονός;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μωρέ η Πάμελα και μαρμαρωμένο βασιλιά ξεμαρμαρώνει (κατά το "και νεκρούς ανασταίνει").
    Πολύ καλός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγαλειότατε, επιτέλους, μια ανάρτησις που μας κάνει όλους εθνικά υπερήφανους!!! Με τη σκέψη στην ελληνίδα μάνα Πάμελα ας τραγουδήσομεν άσματα ηρωικά και γιουροβυζιονιστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.gossip-tv.gr/node/53911

    Τα τιμάει τα χώματά μας ο Tommy....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή Αβάδιστη, λυπούμαι διά τα χρόνια που επέρασαν χωρίς να γνωρίσω εσάς και την αγαπητή ιστοσαλονίστ, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

    Αγαπητόν Pink_Fish, το παρόν ιστολόγιον συντόμως θα μετονομασθεί εις konkanpedia διά την πληθώραν και την εγκυρότητα των πληροφοριών του.

    Αγαπητή κυρία Ντρουσίλα, λέτε η Πάμελα Άντερσον να είναι γραφτό εκτός από την Αγια-Σοφιά να πάρει και τα 10 εκατομμύρια κατοίκων της Πόλης; Ο επόμενος...

    Αγαπητέ ανώνυμε, συνεχίζοντας την παραπάνω σκέψιν, λέτε η Πάμελα να πάρει και τον μαρμαρωμένον βασιλιά; Όπως εις τα παραμύθια η βασιλοπούλα ξυπνά με ένα φιλί, έτσι και ο βασιλιάς ξυπνά με - (λογοκρίθηκε από τον μπάρμπα μου τον Ιωάννη ΣΤ')

    Αγαπητή πασταφλώρ, η ανάρτησις είναι αφιερωμένη εις εσάς και εις τας πολυτίμους πληροφορίας σας. Χρόνια σας πολλά διά το ιστοσαλόν σας (σας ευχήθηκα ήδη και εκεί). Με την Πάμελα και τα άσματά της θα πάρουμε και την Eurovision.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητή glykopatata, παραπέμπω εις την ανάρτησίν μου εδώ: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=169569&cid=11
    και διαπιστώνω ότι η παραπομπή σας ομοιάζει και αναφέρει ως πηγήν το news-piper (το r με s). Σας αναθέτω να βρείτε ποιος αντιγράφει ποιον...
    Με οδηγείτε πάντως εις το twitter του Θωμούλη, όπου έχει συγκλονιστικάς φωτογραφίας και συνομιλίας μετά της Lady Gaga (αυτής και της ιδίας):
    http://twitpic.com/photos/MrTommyLand

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας