Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Silicon Valley

Μετά την κυρίαν Βέφαν θα απασχολήσω τους υπομονετικούς αναγνώστες μου με έτερη, εξίσου τεραστίων διαστάσεων είδησιν: τον εν Αθήναις Μεγάλον Τελικόν του Eurovoice θα παρουσιάσει η Πάμελα Άντερσον! "Τον Μεγάλον Τελικόν του ποιου;" με ερώτησε ο αδαής περί τα καλλιτεχνικά μπάρμπας μου αυτοκράτωρ Ιωάννης ΣΤ' (την Πάμελα εννοείται πως την γνωρίζει), δι' αυτό και απεφάσισα να τον ενημερώσω ότι διαθέτομεν πλέον και δεύτερον μουσικόν διαγωνισμόν μετά την Eurovision: το Eurovoice.
Πληροφορούμαι από την ιστοσελίδαν του και από εδώ ότι θα μας εκπροσωπήσει εις τον Μεγάλον Τελικόν ο Γιώργος Τεντζεράκης -"ο ποιος;" ξαναερώτησε ο μπάρμπας μου, αλλά την φοράν τούτην δεν ήξερα τι να απαντήσω- και μάλιστα, ως εδήλωσεν ο κ. Μίλτος Καρατζάς ("μην ξαναρωτήσεις, μπάρμπα!" είπα, πριν ο Ιωάννης ΣΤ' προλάβει να ανοίξει το στόμα του), διαθέτομεν και προβάδισμα έναντι των αντιπάλων: ο διαγωνισμός γίνεται εις την χώραν μας επειδή είναι ο τόπος όπου γεννήθηκε ο ευρωπαϊκός πολιτισμός και η δημοκρατία (ξέχασε να προσθέσει το άλλο κλισέ, πως όταν οι άλλοι τρώγαν βαλανίδια εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες ή το καινούργιο "λεφτά υπάρχουν").
Τέλος πάντων, ο διαγωνισμός Eurovoice θα γίνει και η συγκλονιστική είδησις είναι ότι θα τον παρουσιάσει η (αντιγράφω από την Βικούλα) καναδοαμερικανίδα ηθοποιός, μονδέλον, παραγωγός, ακριβίστρια(;), συγγραφέας(;;;) και πρώην showgirl (ελληνιστί καμπαρετζού) Πάμελα Άντερσον, η οποία μάλιστα μας έρχεται με απαιτήσεις (προσωπική μου άποψις είναι ότι η Πάμελα θα έπρεπε, λόγω της ιδιαίτερης ανατομίας της, να παρουσιάσει την Euro-vision). Εκτός του ενός εκατομμυρίου ευρώ που θα λάβει ως αμοιβή (τελικώς μήπως όντως "λεφτά υπάρχουν";), ζητά τρεις σουίτας με θέαν εις τον ωκεανόν (η μία εις τον Ειρηνικόν, η άλλη εις τον Ινδικόν και η τρίτη εις τον Αρκτικόν -μάλλον κλεμμένη ιδέα από την Άντζελαν Δημητρίου που διαθέτει βίλα εις την Κρήτην με θέα τον Ατλαντικόν), τρία αεροπορικά εισιτήρια (ένα διά την ιδίαν και δύο διά τα στήθη της), 6000 ευρώ για χτένισμα (και αυτή παντρεύεται; γιατί εν Ελλάδι τόσο κάνει το χτένισμα νύφης), ειδικόν εξάρτημα διά τις κάμερες που θα καλύπτει τις ατέλειες (δηλαδή θα αφαιρεί την σιλικόνην), προσωπικήν της έγκρισιν δι' όλας τας συνεντεύξεις (θα πρωτοτυπήσει και αυτή και θα δηλώσει πόσο πολύ της αρέσει η χώρα μας και ότι είναι σίγουρη πως τελικώς θα τα καταφέρουμε και θα βγούμε από την κρίσιν) και δύο σωματοφύλακες που θα την ακολουθούν παντού 24 ώρες το 24ωρο (εντάξει Πάμελα, το πιάσαμε το υπονοούμενον -αγνοώ όμως αν τα προφυλακτικά (μέτρα) θα τα προσφέρει και τούτα η παραγωγή). Επίσης η Πάμελα ζήτησε ολόσωμον κόκκινον μαγιό, πορτοκαλί σωσίβιον και άμμον με σφίχτερμεν να τρέχουν - ενίοτε θα κάνουν τους πνιγμένους σε απόστασιν δύο μέτρων από την παραλίαν.
Ενημερώνω τους αναγνώστας που ενδιαφέρονται να δουν από κοντά την Πάμελαν και τους δύο αχώριστους φίλους της (διά τον διαγωνισμόν εχέσθημεν) ότι εισιτήρια ήδη προπωλούνται -εννοείται ότι δεν θα προτιμήσετε τα απλά VIP διά δευτεράντζας σελέμπριτις, αλλά τα εισιτήρια των 240 ευρώ εις την θέσιν VVIP  (=Very Very Important Person) -φαντάζομαι ότι, για να είναι "Very Very", θα πρέπει να κάθεται δίπλα σας τουλάχιστον η Βασίλισσα Ελισάβετ που ξέμεινε εις την Ελλάδα από τον γάμον του Νικολάου και της Τατιάνας.
Καλή επιτυχία εις τον Γιώργον Τεντζεράκην και εύχομαι να τον δούμε και εις την Eurovision μετά το Eurovoice -ήτοι να κυλήσει ο τεντζεράκης και να βρει το καπάκι.

Ειμί Κωνσταντίνος o σιλικονούχος παρουσιαστής και άρτι ωλοκλήρωσα

Υ.Γ.: Καταγγέλλω ακόμη μίαν φοράν σπατάλας και συνομωσίας κατά της Ελλάδος: διατί να φέρομεν της Αμερικανίδαν σιλικονούχον πρωταγωνίστριαν ερασιτεχνικών τσοντών Πάμελα Άντερσον, την στιγμήν που διαθέτομεν εγχώριαν σταρ, αποτέλεσμα παρομοίων αισθητικών επεμβάσεων και με σαφώς καλύτερον και επαγγελματικότερον βιογραφικόν;

12 σχόλια:

  1. Μετρ νιώθω εθνικά υπερήφανη που για μια ακόμη φορά θα γίνουμε κοιτίδα πολιτισμού και πχοιότητας!
    Ειδική μνεία επιθυμώ να γίνει στις δηλώσεις του Χρήστου Δάντη! Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν έρθει ο Μιτς απο το baywatch, εγώ δε πάω!!!!!!

    Εγραψες πάλι αγαπητέ μου Κον..Κον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ, σας το είπα Κωνσταντίνε ότι λεφτά υπάρχουν, αλλά εσείς αλλού τυρβάζατε και δεν δώσατε τη δέουσα σημασία!!!

    ΥΓ. Συμπαθέστατος ο θείος, τας ιδίας απορίας έχομεν! Τους χαιρετισμούς μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χχαχαχα δεν ήξερα ότι η Ελλάδα θα γεμίσει από σταρς...

    Για το ΥΓ έχω να πω ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!!



    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή Αβάδιστη, εις τον Δάντην και τας κολασμένας του δηλώσεις δεν ανεφέρθην, διότι θα καπέλωνε την Πάμελαν.

    Αγαπητή Coula, ευχαριστώ διά την υπενθύμισιν του ειδώλου των '80. Ύστερα από ενδελεχή έρευναν μπορώ να δηλώσω διά τον Ντέιβιντ Χάσσελχοφ: ΝΑΙ, ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!

    Αγαπητή κυρία Ντρουσίλα, έχετε δίκιον: λεφτά όντως υπάρχουν. Βρήκα μάλιστα και πού είναι: http://bit.ly/cbwECr

    Αγαπητέ Δραπέτα, η Ελλάς τρώει όντως τα παιδιά της, αλλά ισχύει και αντιστρόφως: την Ελλάδα τρώνε τα παιδιά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χα χαχαχαχαχα τέλειο(Η Πάμελα είναι και φιλόζωος ειναι άδικο που δεν γίνεται καμια αναφορά σε αυτό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγαλειότατε, αυτό ίσως που δεν γνωρίζετε είναι ότι η καλλίπυγος Πάμελα υπανδρεύθη και ετεκνοποίησε μετά ελληνοαμερικάνου (χώρια εάν οι Αχέπανς το κρύβουν επιμελώς): ο ex husband και εμβληματικός μεταλλάς Τόμι Λι εγεννήθη εις τας Αθήνας από πατέρα βέρον αμερικάνον και μητέρα βέρα ελληνίδα ονόματι Βασιλίκη, η οποία μάλιστα είχε συμμετάσχει και στα εθνικά καλλιστεία. Ο ίδιος σε συνεντεύξεις του έχει εξάρει τις αρετές της ελληνικής κουζίνας και δη των γεμιστών.
    Κατόπιν τούτου, μπορούμε να μιλάμε δια "επιστροφή στις ρίζες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ε όχι και να συγκρίνουμε το πορνίδιο την Τσούλια με την μεγίστη των τεχνών Πάμελα!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Άσωτε, ο σεβασμός όλων προς εμένα, τον πρωτονοβελισσιμοϋπέρτατον Κωνσταντίνον, είναι δεδομένος και κάθε αναφορά εις τούτον είναι περιττή. Ωστόσο σας ευχαριστώ. Δεν αντιλαμβάνομαι όμως προς τι ο γέλως. Το θέμα είναι εθνικόν και άκρως σοβαρόν.

    Αγαπητέ Vam33, βεβαίως και η Πάμελα είναι φιλόζωος: τρέφει αισθήματα απέραντης αγάπης διά το κοινόν της.

    Αγαπητή pastaflora (μην παρεξηγήσετε, προς Θεού, την ερώτησιν αλλά πάντα ήθελα να σας ρωτήσω: βάζετε και φυστικέλαιον ή σκέτον βούτυρον;), με χαρά βλέπω ότι προωθείτε την γνώσιν διά την οποίαν κοπιάζω εις το παρόν ιστολόγιον. Θα σας απαντήσω με νεοτέραν ανάρτησιν αφιερωμένη αποκλειστικώς εις εσάς και τον Tommy Lee.

    Αγαπητέ Mahler, δεν αντιλαμβάνομαι την επίθεσίν σας προς το πρόσωπον της Ιουλίας. Αποτελεί εθνικόν κεφάλαιον, είναι μία Τιτάνας (αυτή και ουχί η 1η Συμφωνία σας) των τεκνών και των αγραμμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ακριβίστρια???Μήπως αγαπητέ Κων Καν θέλατε να πει ακτιβίστρια???? Καλέ αυτή δεν είχε κολλήσει κάποτε ηπατίτιτιδα?Ουυυυυ έξω η χλεμπονιάρα από την Ελλαδίτσα μας, έξωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας