Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Δελτίον τύπου (ονοματοδοσία οδού Δήμου Αθηναίων)

 


           ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

                Αυτοκρατορική Γραμματεία
                                 --------
                        Γραφείον Τύπου
                                 --------
Διεύθυνσις:  Ιερόν Παλάτιον, 
                    Πτέρυξ "Μιμή Ντενίση" (πρώην Θεοδώρα), 
                    Κτήριον 23, 
                    58ος διάδρομος, 
                    74η στοά, 
                    γραφείον 834
     ιστοσελίς: http://konstantinoskantakouzinos.blogspot.com
ηλεκτρονικόν ταχυδρομείον: konstantinos.kantakouzinos@gmail.com



                                                          ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ                         26/09/2010


Δηλώσεις πρωτοπανεντιμοϋπέρτατου Κωνσταντίνου Καντακουζηνού σχετικές με την ονοματοδοσίαν οδού της αυτοκρατορικής πόλεως των Αθηνών.

Ο  πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός θα ήθελε να συγχαρεί δημοσίως τον Δήμαρχον Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη για την -οφειλομένην αν και καθυστερημένην- τιμήν που του έκανε να θέσει το αυτοκρατορικόν όνομά του εις δρόμον των Αθηνών ως αναγνώρισιν των αόκνων προσπαθειών του αυτοκρατορικού διαδόχου δια την αναβάθμισιν της μπλογκόσφαιρας, της πόλεως των Αθηνών και του εν γένει σύμπαντος κόσμου (σύντομα και εις τον Σείριον).
Ανταποδίδοντας την τιμήν και με αίσθημα ευθύνης, ο πρωτονοβελισσιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός δεσμεύεται δημοσίως ότι θα σταθεί συμπαραστάτης εις το έργον του Δημάρχου για την αναβάθμισιν της πόλεως.
Προς τούτο δηλώνει ότι η πρώτη του έμπρακτος κίνησις θα είναι να μην ψηφίσει τον κ. Κακλαμάνη.

Επισυνάπτεται φωτογραφία της οδού:




Ειμί Κωνσταντίνος ο Λογοθέτης του Δρόμου (=βυζαντινός υπουργός συγκοινωνιών και ταχυδρομείων) και άρτι ωλοκλήρωσα.

Υ.Γ.1: Το επώνυμόν μου είναι ΚαΝΤακουζηνός - νι και ταυ όπως εις τας ακολούθους ελληνικάς λέξεις: ντουγρού, ντούκου, ντουντούκα, ντακότα... Η πινακίς του Δημάρχου με έχει ελληνιστί και λατινιστί χωρίς το νι. Να πάρει τώρα θέσιν ο υποψήφιος αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Ηλίας Ψινάκης.
Υ.Γ.2: Η οδός βρίσκεται εις το κέντρον της Αθήνας και είναι κάθετος της οδού Θεμιστοκλέους. Δεν κατάλαβα;! Πιο σημαντικός είναι αυτός ο Θεμιστοκλέας, ώστε να γίνω εγώ παράδρομός του; Ποιο είναι το ιστολόγιόν του;
Υ.Γ.3: Η οδός μου είναι στέκι ναρκομανών. Ευχαριστώ δι' ακόμη μίαν φοράν τον Δήμαρχον, που εφρόντισε διά τον καλλωπισμόν της οδού με το σήμα κατατεθέν του κέντρου της πόλεώς μας.
Υ.Γ.4: Παρατηρώντας την αρμονίαν μεταξύ της ονομασίας του δρόμου, του φανοστάτου, του νεοκλασικού κα των μισανοίκτων παραθυροφύλλων, μόνον εγώ θεωρώ το γκράφιτι άθλιον;

12 σχόλια:

  1. εμ σιγα μη το εβλεπε ο κακλαμανης το Ν, ειχε περασει πριν απο το πεδιο του αρεως να θαυμασει το νεο πρασινο και πεσανε τα γυαλια τουυ κατω τα σπασε και δε τα φορουσε μετα εις την βολτα του στα εξαρχεια, γιαυτο και δε προσεξε το Ντραγικο αυτο ορθογραφικο λαθος στο ονομα σας κωΝσταντινε
    αλλα μην ανησυχεις ερχοΝται εκλογες θα το διορθωσει οσοΝουπω, ειναι μια αυτη!!! η οργανωση της δημαρχεια καλε ,εννοω,ολα τα επιτηρει ολα τα βλεπει , εχει κανει την αθηνα μας κουλα θεα αγνωριστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανακτα μη στεναχωρείσθε.
    Ο θεμιστοκλέας είναι προφανώς ο Θέμης Γεωργαντάς και πιθανολογώ πως πρόκειται για προβοκάτσια των κομμουνιστών.
    Η αλήθεια θα λάμψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για την ονοματοδοσία. Οι υποχθόνιες προσπάθειες να μειώσουν το όνομά σου δε θα αποδώσουν. Αναμένουμε και χρυσελεφάντινο άγαλμά σου. =P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σειρά έχουν ο διεθνής αερολιμένας, οι πίστες καρτ, τα γηπεδάκια 5X5, και τα ιππικά πάρκα (που ταιριάζουν και με το αυτοκρατορικό σου μεγαλείο-πάντα στέκεσαι πολύ περήφανος στη σέλα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσωτε, να τσακιστεί να το αλλάξει. Και μην μου πει ότι έτσι ήταν από τους προηγουμένους (να ψηφίσουμε τους προηγουμένους τότε). Επίσης να προσθέσει και το όνομα μου, διότι πολλοί μπορεί να θεωρούν ότι ο δρόμος έλαβε την ονομασίαν προς τιμήν του μπάρμπα μου, του Ιωάννου ΣΤ'.

    Habilis, τα ανακοινωθέντα της αυτοκρατορικής γραμματείας είναι πάντοτε εύστοχα. Καλώς ορίσατε!

    Αγαπητή αβάδιστη, λέτε να οφείλονται όλα εις το εκλογικόν κέντρον του ΚΚΕ που ευρίσκεται επί της οδού Θεμιστοκλέους; Θα κινήσω διαδικασίας εξοβελισμού του Γεωργαντά από τον Ουγγαρέζο.

    Αγαπητή Σελήνη, το χρυσελεφάντινον άγαλμα είναι εις τα σχέδιά μου διά τον καλλωπισμόν της πόλεως. Άλλωστε "χρυσός υπάρχει" όπως έχω αποδείξει εις προηγουμένην ανάρτησιν (http://konstantinoskantakouzinos.blogspot.com/2010/08/blog-post_30.html) -τους ελέφαντες ψάχνω.

    Αγαπητή Πασχαλίτσα, όλα με την σειράν τους, αν και τα ιππικά πάρκα ανήκουν δικαιωματικώς εις τον Δήμαρχον: http://efhbos.wordpress.com/2009/02/11/omer_prionis/
    Τρέφει ιδιαιτέραν αγάπην διά την χλωρίδα και ελπίζω να τρέφει περισσοτέραν διά την πανίδα...
    Υ.Γ.: Του αρέσει του Δημάρχου που του αλλάζουν μερικά γράμματα εις το ονοματεπώνυμον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ορίστε ο θεμιστοκλής
    http://forzathemistoklis.blogspot.com/

    κατά τα άλλα είσαι ένα μικρός θεός και ναι το γκράφιτι είναι όντως άθλιο κρίνοντας από τη φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά τα ωά! Αν προσέξετε τας φωτογραφίας, ο τερματοφύλακας τους τρία-τρία τα τρώει τα γκολάκια!
    Θα κατέβω εις τας δημοτικάς εκλογάς με σύνθημα την "Αλλαγή" (του ονόματος του δρόμου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεγαλειότατε, να οργανώσομε ένα τρισάγιον επί της συμβολής των οδών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας ενημερώνουμε ότι θα σβηστεί το γκράφιτι, θα προστεθεί το ένδοξο νι της νίκης στην πινακίδα και θα κλείσουν τα πραθυρόφυλλα προς ένδειξιν σεβασμού!

    Για τους ναρκομανείς...πάνε χρόνια που πάψαμε να ασχολούμαστε!

    Υπογραφή: Πολιτεια

    (όχι το βιβλιοπωλείο...η άλλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή pastaflor, είμαι εντός (λαϊκιστί μέσα), εφόσον έχομεν σελέμπριτι μητροπολίτην!
    Αλήθεια, ο Δήμαρχος πότε θα ανατινάξει το τετράγωνον της Μενάνδρου, όπως έχει εξαγγείλει; Μας το αφήνει για προεκλογικόν ιβέντ; Εννοείται ότι ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός θα είναι παρών και θα πατήσει μάλιστα το κομβίον της ανατινάξεως.

    Αγαπητή Πολιτεία, σας ευχαριστώ για την ανταπόκρισίν σας εις τα δίκαια αιτήματά μου και παρακαλώ για την άμεσην αντικατάστασιν των δημοτικών αρχών σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας