Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ευλογημένο μπάνιο

Ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, με την απαράμιλλον συνδυαστικήν του ικανότητα και τους λογικοτάτους συνειρμούς του (βλ. την προηγουμένην ανάρτησιν που συνεδύαζε αρμονικώς(;) τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και την Ιουλία Αλεξανδράτου), θα βάλει σήμερον εις το μίξερ του ιστολογίου του τα εξής θέματα: α) Αλκυονίδες ημέρες, β) εξέγερσις εις την Αίγυπτον, γ) Ισλάμ, δ) Χριστιανισμός, ε) μόδα. Εκκινούμε λοιπόν:

Όπως δύναται τις να παρατηρήσει, η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει σε σχέσιν με τας προηγουμένους ημέρας, γεγονός που με κάνει να σκέπτομαι ότι αι Αλκυονίδαι ημέραι είναι παρούσαι. Χωρίς βεβαίως να μπορώ να πω ότι μύρισε καλοκαίρι (αυτό θα γίνει μόνον όταν το Star αφήσει τας ανταποκρίσεις από την Αράχοβαν και ξεκινήσει ειδικάς αποστολάς εις την Μύκονον), η σκέψις μου πηγαίνει εις παραλίας και βουτιάς. Και ενώ εσκεπτόμην ρακέτας, ταπεράκια, καρεκλάκια, κουβαδάκια και λοιπά σύνεργα του ελληνικού θέρους, έπεσα επάνω εις την είδησιν: το καθεστώς Μουμπάρακ, εκτός από την Σουζάν, πολεμά πλέον και την κόρη του Ελ Μπαραντέι κυκλοφορώντας φωτογραφίες της από την παραλίαν με μαγιό (αμφίεσις ανάρμοστη για μουσουλμάνα).
Κατόπιν αυτού ενεθυμήθην ότι υπάρχει λύσις για μια πιστή μουσουλμάνα: ουχί φυσικώς τα δυτικά bikini, monokini, tankini κτλ. αλλά το ένα και μοναδικόν bourqini (εντάξει, δεν είναι ένα: βγαίνει σε πολλά σχέδια για να διαλέξετε). Εις σχετικόν άρθρον του περιοδικού Time (όπου μπορείτε να θαυμάσετε ναυαγοσώστρια με bourqini, αντίπαλον της Πάμελας Άντερσον), διαβάζω ότι το Κοράνι έχει περιορισμούς και για τους άνδρας: δεν επιτρέπεται να εκθέτουν τα μέρη του σώματος που είναι μεταξύ αφαλού και γονάτων (κοινώς, εις την ερώτησιν "μπούτι ή στήθος;" η ορθή απάντησις είναι "στήθος").
Εννοείται φυσικώς ότι η χριστιανική θρησκεία δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητον την εξέλιξιν αυτήν. Για τον λόγον τούτο Αμερικανίς δημιουργός ελάνσαρε μαγιό που επιτρέπουν σε όποιον τα φορά να ευλογείται από τον Κύριον (διαβάστε τας δηλώσεις της εδώ) - ωστόσο δεν τα προτείνω εις Ορθοδόξους, διότι πολύς Προτεσταντισμός μου μυρίζει και δεν ξέρω αν έχουν πάρει πιστοποίησιν από τον Άνθιμον.

Προσωπικώς σέβομαι όλας τας θρησκείας και τας επιλογάς των πιστών. Αν με ρωτάτε όμως για την επιλογήν μου, θα σας πω ότι, όσον αφορά την παραλίαν, μία είναι η θρησκεία: η Αληθινή Θρησκεία (αγγλιστί True Religion):


Ειμί Κωνσταντίνος ο πιστός και άρτι ωλοκλήρωσα.

20 σχόλια:

  1. πάντως το τανκίνι το βρίσκω αρκούντως σέξυ!
    επίσης το κοράνι δεν διευκρινίζει αν στους άρρενες μιλά και για την πίσω όψη. δηλαδή αν είναι καλυμμένο από μπροστά από τον αφαλό μέχρι το γόνατο και από πίσω είναι αεράτο; προβληματίστηκα βαθιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι οι τιμές του μπουρκίνι.
    Με τόσο ύφασμα και είναι φθηνότερα από τα τοσοδούλικα μαγιώ που φοράμε εμείς... Πώς γίνεται;
    Είμαι σίγουρη ότι έχετε την απάντηση και αναμένω.
    Μέχρι τότε χαιρετώ με κάτι που θυμίζει τα χθεσινά. (Τουλάχιστον ως προς την επιλογή του χρώματος)
    http://www.youtube.com/watch?v=W-RexzbyP3o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό με το μπουρκίνι το ήξερα, αλλά οφείλω να υποδείξω χειρότερη ανωμαλία, σε περίπτωση που οι κολπικοί μήκυτες δεν αρκούν, και επιθυμείς και athlete's foot..
    To δωδεκάποντο βατραχοπέδιλο το'χεις δει;

    A! και δεν ανοίγει το link των Times :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτο το μπουρκινι θΑ το προτεινω αυριο που θα παω κολυμβητηριο στον πανελληνιοα σε μι α ασχημη απο τη λεσβο που αντιπαθω
    θα το εκτυπωσω και θα το αφησω στην τσαντα της στην εισοδο των αποδυτηριων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ tovenito, είναι προφανές ότι το Κοράνιον αναφέρεται εις ντούμπλ-φας κάλυψιν, αλλιώς θα ήτο σενάριον για ταινίαν της Ιουλίας - και ουχί μόνον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή AnD, αι τιμαί του μπουρκινίου είναι χαμηλότεραι αυτών του μπικινίου, διότι εις το πρώτον πληρώνεις ύφασμα ενώ εις το δεύτερον σεξουαλικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητή ephee, ωραίον το βατραχοπέδιλον, αλλά δεν γνωρίζω αν εγκρίνεται από τας Ιεράς Γραφάς.
    Ο σύνδεσμος του Time λειτουργεί κανονικώς σε firefox, ενώ όντως δεν λειτουργεί σε Internet Explorer. Κατόπιν αυτού είναι προφανές ότι ο Internet Explorer είναι κατασκεύασμα του Σατανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ άσωτε, σας αγαπώ, διότι είσθε φιλάνθρωπος σαν εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mετρ με βρίσκετε απολύτως σύμφωνη σχετικά με το στιλιστικό ορθόδοξο κίνημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή Αβάδιστη, παρακαλώ να ρωτήσετε το ορθόδοξον ιστολόγιον που επισκέπτεσθε πλέον τακτικώς: τι μαγιό επιτρέπεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προβληματίστηκα έντονα αγαπητέ πρωτοπανεντιμοϋπέρτατε!

    Τελικά κατέληξα ότι δεν είναι θέμα θρησκείας αλλά έντονης ζήλιας!
    Θα προτείνω μπουργκίνι σε μια κυρία, εδώ στο διπλανό γιοτ, που κάθε μέρα απολαμβάνει τον ήλιο μονοκίνι -συχνά πυκνά πιάνω τον καπετάνιο με κιάλια αλλά τι να του πω, μην κοιτάς;- έτσι ώστε εγώ με το μπικίνι να φαίνομαι θεά!
    Τα άλλα μαγιό δεν βοηθούν, διότι θα γίνω σαν κατάδικος ασπρόμαυρη και δεν υπάρχει χειρότερη εικόνα από αυτή!

    Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση....ο θεός μαζί σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεγαλειότατε για να έχετε ολοκληρωμένη άποψη θα σας έλεγα να δείτε και τα μαγιό της Victoria Secret.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγαλειώτατε, η συνεχιζόμενη ικανότητά σας να σερβίρετε μία εύγευστη σαλάτα ετερόκλητων θεμάτων με έχει συναρπάσει.

    Θα επιθυμούσα σε ένα από τα μελλοντικά σας ποστς να δω σε μία ενιαία ανάρτηση τα εξής θέματα: α) Ραγού, β) λιμενοφύλακας, γ) δεμπλερώνω, δ) σινθεσάιζερ, ε) Mary Poppins.

    Ευχαρισθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μετρ όπως αναφέρει το ιερόν ιστολόγιον ο Ηρόδοτος είχε δηλώσει ότι «Όταν η γυναίκα αποβάλλει το χιτώνα, αποβάλλει και την αιδώ» και συμπληρώνει: Δε βλεπετε εσεις οι νεες τις Αγιες στις εικονες τους τι σεμνα ειναι ντυμενες?Σεις ομως αντιθετα και ξεγυμνωνετε τα μελη σας και καλλωπιζεστε,οπως θελει η αισχρη μοδα.Ετσι δινεται μεγαλη χαρα στους δαιμονες της αισχροτητας οι οποιοι καυχωνται οτι"νικησαμε τον Ναζωραιο"

    Οχι μαγιό όχι παρεό σε θάλασσες και ακτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητή Καπετάνισσα, από τα σχόλια διαπιστώνω ότι η μεγαλυτέρα κατάρα κατά των εχθρών μας γίνεται πλέον: "που να πας στην παραλία και να φοράς μπουρκίνι, μωρή φακλάνα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητή Mana, τα μαγιό της Victoria Secret είναι αιρετικά. Τσεκαρισμένον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητόν ellinaki, σας ευχαριστώ που κατανοείτε τας αρετάς του παρόντος ιστολογίου.
    Φοβούμαι όμως ότι εσείς ζητείτε ουχί απλώς σαλάταν, αλλά σαλάταν του (Top) Chef. Πρώτον, παραγγελίαι δεν εκτελούνται και, δεύτερον, με την Mary Poppins έχω προηγούμενα, διότι ως νταντά μου δεν με άφηνε να παίζω συνθεσάιζερ, γι' αυτό της είπα στο τέλος "δεμπλερώνω", ΡΕ, και πήγε και έγινε λιμενοφύλακας (4/5 - αν σας πω μάλιστα ότι το ραγού δεν το πετύχαινε, τι κερδίζω;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητή Αβάδιστη, το σχόλιόν σας με προβληματίζει σφόδρα: μήπως είναι ο Πονηρός που τα αναρτά όλα αυτά εις το ιερόν φόρουμ;
    Να ενημερώσω τους αναγνώστας ότι το ιερόν φόρουμ είναι εδώ:
    http://www.agiooros.net/forum/viewtopic.php?f=7&t=8809&start=0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έλειψα λιγες μέρες και μου ξεβρακωθειτε εδω μεσα;

    τς τς τς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητή Coula, παρακαλώ να ασπασθείτε και εσείς την Αληθή Θρησκείαν (αγγλιστί True Religion).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας