Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Τριώδιον

Επειδή είμεθα εντός αποκριάτικης περιόδου, θα σας παρουσιάσω εν συντομία τις καλύτερες μεταμφιέσεις με τα απαραίτητα αξεσουάρ τους για σίγουρην επιτυχίαν:
 
Μουαμάρ Καντα(ί)φι: ομπρέλα διαμέτρου 4 μέτρων, πίσσα για μαλλιά και μούσι, κελεμπία


Πρόεδρος Ολυμπιακού: πολλά κιλά ανοησίας και ειρωνείας (προαιρετικώς δηλώσεις μετανοίας κατόπιν εορτής)

Ιουλία: 2 Μαύροι (η μοναδική μεταμφίεσις που δεν περιλαμβάνει κοστούμι)

Μπάτσος εις την οδόν Ακαδημίας: μαύρα γυαλιά, φραπές, κινητό, hands-free. Η αστυνομική στολή είναι προαιρετική, αλλά προτείνεται για πώλησιν μούρης. Συμβουλή: η γέλη (αγγλιστί gel) στα μαλλιά με μέτρον


Μοντέλου του οίκου Gucci: ένας ίππος και μερικές δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια (η ομορφιά προαιρετική)

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός: ιστολόγιον όπου γράφετε ό,τι σας κατέβει

Ειμί Κωνσταντίνος ο μασκαράς και άρτι ωλοκλήρωσα.

32 σχόλια:

  1. Νομίζω αγαπητέ ότι η Ιουλία (χαχαχα) και ο Γιώργος Παπανδρέου πολύ θα...φορεθούν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να γδυθώ Ιουλία τέτοια εποχή με τον Η1Ν1 να καραδοκεί, δυσκολεύομαι.
    Άσε που εμείς εδώ πάνω μαύρους δεν έχουμε πολλούς οπότε ή θα πρέπει να αρκεστώ σε φυλή άλλου χρώματος (πράγμα που δε θα παραπέμπει στο αρχικό κόνσεπτ) ή να βάψουμε τους άσπρους (αλλά θα ξεβάφουν με το παραμικρό και με την πρώτη επαφή θα γίνω έτσι http://www.youtube.com/watch?v=JatQFiY1LTA).
    Είναι υποτσιμιτσικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω θα ντυθω παγκαλος!
    θα χωσω 10 μαξιλαρια μεσα διπλα πισω παντου
    και θα βγω εξω, και θα τρωωω
    και θα λεω
    βρε μην ανησυχεις
    μαζι τα τρωμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ λέω να ντυθώ Ελλάδα μ'ένα πωλητήριο στον κώλο, να πάρω αλά μπρατσέτα τον άσωτο, και να λέμε ότι μαζί τα πουλήσαμε..
    Άσωτε, ψήνεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ λέω να ντυθώ Κρητικός... είναι πολύ μάγκες και νταήδες οι τύποι http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=65953&catid=21&la=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή kovo voltes, όπως βλέπετε διάλεξα τας πιο μοδάτας μεταμφιέσεις.

    Μία παρατήρησις: αν και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι η στολή "Ιουλία" είναι για γυναίκες, οι Πατρινοί, που έχουν παράδοσιν εις το Καρναβάλι, έχουν μάλλον άλλην γνώμην:
    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=64542&catid=11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητή AnD, θα επρότεινα μην προτιμήσετε συνοδούς άλλου χρώματος: δεν έχει βγει το τρίτον DVD και δεν ξέρουμε ακόμη την υπόθεσιν του σίκουελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ άσωτε, ήμουν σίγουρος για την μεταμφίεσίν σας. Θα χρειαστείτε όμως και 58 ακίνητα από κληρονομίαν ως απαραίτητον αξεσουάρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητή ephee, σε συνάρτησιν με την προηγουμένην μου απάντησιν, ναι, είναι καλή περίπτωσις να βάλετε πωλητήριον εις τα ακίνητα του κ. Παγκάλου για την μείωσιν του δημοσίου χρέους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ Mikre Aliti, αν και χαλάτε την ωραίαν ατμόσφαιραν του καρναβαλιού και καλόν είναι να μην γενικεύουμε, δεν θα σας επιπλήξω, αλλά θα σας απαντήσω ότι μπορείτε επίσης να ντυθείτε γρεβενιώτης (είπα να μην γενικεύουμε; Ε, νταξ τώρα...):

    http://news247.gr/ellada/asynhthisto_deipno_gia_kynhgoys_sta_grevena.785509.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ασωτος αχαχαχαχαχαχαχαχα πολυ καλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μπάτσος....πάντα επίκαιρος...και όσο περνά ο καιρός...τα αξεσουάρ θα πληθαίνουν...μην τους κοιτάς έτσι είναι εφευρετικοί όταν θέλουν...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αα αυτο δε το χα σκεφτει ασε που θα δινω ακι συνεντευξεις στο πρωινο του μεγκα και θα μου κανουν δυσκολες ερωτησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οι δηλώσεις μαρινάκη ξεπερνούν τη πιο καυστική σάτιρα!μιλάμε έχω λιώσει στους γέλωτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ πάλι εμπνεύστηκα από την πολυπληθή ομάδα του Βιβλίου Προσώπων "Ελληνίδες παντρευτείτε Έλληνες", οπότε αφού απεκδυθώ τα μάλλινα κουρέλια που μας παρέχουν στα υπόγεια του μπαγάσα Καντακουζηνού (ως άλλη Ευγενία Μανωλίδου)θα βάλω κάνα ελαφρύ τσαχπινάτο φουστανάκι, θα κάνω γλύκες στο φακό, δηλώσεις του στυλ πόσον με ανησυχεί που ο σύζυγός μου βρίσκεται στο Μαγρέμπ ενώ αυτό φλέγεται, τι λέτε Κωνσταντίνε θα μοι χορηγήσετε σχετικήν άδειαν;

    Οφειλόμενη απάντηση στον Ούννο Βελανιδοφάγο: Μην ανησυχείτε αγαπητέ, άμαν ήταν να ξιπαστούμε τόσο εύκολα, επειδή μας κάλεσαν για πίπες, και να τρέξουμε... ζήτω που καήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητή Coula, γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο άσωτος τρέφει ιδιαιτέραν αγάπην για τον κύριον Πάγκαλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητόν Mairaki, έχετε δίκιον. Επίσης ξέχασα να πω ότι προϋπόθεσις επιτυχούς μεταμφιέσεως είναι να βρείτε και άλλους, διότι οι μπάτσοι της Ακαδημίας πάνε πάντοτε σε ντουζίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητέ άσωτε, έχει πολλά κρυφά χαρίσματα ο εν λόγω. Επίσης για πλήρη επιτυχίαν της μεταμφιέσεως, πρέπει να καταλύσετε εις σουίταν πεντάστερου ξενοδοχείου μετά της υποψηφίας δημάρχου συζύγου σας. Τελικώς είναι δύσκολον κοστούμι. Θα σας επρότεινα κάτι σε Υπουργόν Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα που το μόνον αξεσουάρ του είναι το συνεχές χαμόγελον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ tovenito, το καλόν με τους παράγοντες του εγχωρίου ποδοσφαίρου είναι ότι δεν πλήττουμε ποτέ. Το κακόν είναι ότι συνεχίζουν να είναι παράγοντες του εγχωρίου ποδοσφαίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητή Βαρίνια jr, δεν χρειάζονται δηλώσεις για το Μαγκρέμπ - μπορείτε απλώς να πάτε αύριον εις το Σύνταγμα, διότι, κατά τον κύριον Αλαβάνον, "το Κάιρο έχει την πλατεία Ταχρίρ και η Αθήνα την Πλατεία Συντάγματος" (είναι προφανές ότι έχει σε πολύ μεγάλη ανυποληψίαν την εξέγερσιν της Αιγύπτου). http://news247.gr/ellada/politiki/kalesma_alavanoy_gia_katalhpsh_ths_plateias_syntagmatos.786909.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. θα ντυθώ μαξιλάρι όχι από αυτά που θα κρατά ο Άσωτος, μπας και καταφέρω να δω λίγο ύπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγώ, λόγω καταγωγής, λέω να ντυθώ Θεσσαλονικιός εργαζόμενος. Θα βάλω την δυστυχισμένη μουτσούνα μου (την έχω καθημερινά και δεν την βγάζω είναι η αλήθεια) και θα περπατάω σκυφτός και νευριασμένος με όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητή Μάνα, μέσα εις το πνεύμα του Καρναβαλιού σας βρίσκω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητέ vassiliostales, νομίζω ότι δεν θα ξεχωρίζετε από τους εργαζομένους άλλων πόλεων. Γι' αυτό πάρτε μαζί σας και ένα διακριτικόν αξεσουάρ: μια μπουγάτσα, ένα κουλούρι ή μια φωτογραφία του Ψωμιάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Επειδή τώρα τελευταία έχω παχύνει λίγο κι έχω αφήσει και μούσι ίσως φυσιογνωμικά να μου ταίριαζε ο Μαρινάκης αλλά επειδή τον αντιπαθώ "τα μάλα", από τις προτάσεις σας ίσως δοκιμάσω να ντυθώ μοντέλο Gucci (μιας και η ομορφιά είναι προαιρετική).

    Έλιωσα όταν διάβασα την πρότασή σας για τη στολή Άδωνι. Μα "portable voice changer"? looooooooool

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ούννος ο Βελανιδοφάγος23 Φεβρουαρίου 2011 στις 9:57 μ.μ.

    Με προβληματίζει το γεγονός, ότι οι πλέον επιτυχημένες προτάσεις επί του θέματος στη χώρα, υπεβλήθησανκαι αυτή την φοράν από την Αυτού Μεγαλειότητα. Είμεθα, καθώς φαίνεται, όντως για τα πανηγύρια.
    @ Βαρίνιαν την Νεοτέραν: Συννενοούμεθα μετά σχετικής ευκολίας, καθώς διαπιστώνω. Επειδή καιόμεθα συχνά τώρα τελευταία, ανησύχησα προς στιγμήν, φευγαλέαν βεβαίως βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητέ phantom, η στολή Μαρινάκης είναι καλή, αλλά να γνωρίζετε ότι λίγες μέρες μετά θα πρέπει να δηλώσετε ότι το μετανιώσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητόν kalo paidi alla..., αν φοβάσθε μήπως αρρωστήσετε, μήπως κρυώσετε κτλ. σας προτείνω να ντυθείτε Κωνσταντίνος Καντακουζηνός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητέ Ούννε Βελανιδοφάγε, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Για το αν τα κοστούμια μου είναι όντως τα καλύτερα προσωπικώς κρατώ μιαν επιφύλαξιν: δεν παρακολουθώ τας συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. εγώ θα σου πρότεινα να φορέσεις έναν προφυλακτήρα αυτοκινήτου και να ντυθείς Πριγκίπισσα Νταϊάνα μετά το ατύχημα χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπητέ mahler76, δεδομένης της προσφάτου επισκέψεώς μου εις Παρισίους, η πρότασίς σας είναι απολύτως εντός κλίματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας