Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ο μπάρμπας μου ο Μπιν Λάντεν


Το τελευταίον διάστημα είναι εμφανές δι' όσους με βλέπουν ότι έχω λαλήσει εντελώς και θα προσπαθήσω να γίνει τούτο σαφές και εις όσους με διαβάζουν: θα προβώ εις σοκαριστικάς αποκαλύψεις σχετικώς με την δολοφονίαν του Οσάμα Μπιν Λάντεν.


Πρώτα-πρώτα θα σας περιγράψω πώς ακριβώς έγινε η επιχείρησις: οι Αμερικανοί πεζοναύται έλαβαν την εντολήν να σκοτώσουν τον Οσάμα (περιττόν να είπω ότι αυτοί οι πεζοί και ναύται είναι της πλάκας, αφού κατεβαίνουν από ελικόπτερα). Δεν άκουσαν όμως καλά και ενόμισαν ότι η εντολή ήτο να σκοτώσουν τον Ομπάμα, γι' αυτό αρχικώς τα ελικόπτερα κατευθύνθηκαν προς τον Λευκόν Οίκον, με αποτέλεσμα ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος να αρχίσει να προβάρει τον όρκον και η Σάρα Πέιλιν να ράβεται για την δικήν της τελετήν ορκωμοσίας. Ενώ μπούκαραν οι πεζοναύται εις τον Λευκόν Οίκον, ήρθε νέα εντολή (αντιγράφω κατά λέξιν από τα αμερικανικά απόρρητα αρχεία - κάποια στιγμή πρέπει να ξεκινήσω το KantakouzinosLeaks, αλλά φοβούμαι ότι θα γίνει χαμός εις την ανθρωπότητα): "Ρε μαλάκες, όχι τον Ομπάμα! Τον ΟΣΑΜΑ ρε, τον ΟΣΑΜΑ!" - βεβαίως μερικοί πέταξαν το σύνθημα "Τι Οσάμα, τι Ομπάμα" εμπνεόμενοι από το "Τι Παπάγος, τι Πλαστήρας", αλλά επεκράτησε η γνώμη ότι με τον Ομπάμα θα ασχοληθούν την επομένην φοράν.
Τέλος πάντων, τα ελικόπτερα σηκώθηκαν και πήγαν παραδίπλα, στο Πακιστάν, στην πόλη Αμποταμπάντ (πολύ σικ όνομα: θυμίζει ταμπόν). Το τι έγινε εκεί, πάνω κάτω το γνωρίζετε με ακρίβεια: σκότωσαν τους φρουρούς του Οσάμα και τη γυναίκα του τραυμάτισαν τη γυναίκα του και μετά σκότωσαν τον Οσάμα που τους επιτέθηκε που ήταν άοπλος και τελικώς πήραν το πτώμα του και το πέταξαν εις την θάλασσα (μέχρι να δημοσιευτεί αυτή η ανάρτησις μπορεί να έχουν διαγραφεί και άλλες φράσεις από την επίσημον ενημέρωσιν που αλλάζει κάθε μέρα). Μέσα εις το γενικόν τζέρτζελον παρενέβησαν και οι Απάτσι (οκ, το δέχομαι: ο σουρεαλισμός της πραγματικότητος ξεπερνά το παρόν ιστολόγιον), διότι, λέει, εδόθη ο κωδικός Τζερόνιμο εις τον Οσάμα, γεγονός που προσβάλλει την μνήμην του ιστορικού τους αρχηγού. Για να ολοκληρωθεί το σύστριγγλον, αναμένω αντίδρασιν της Ολλανδικής κυβερνήσεως για προσβολή της μνήμης του ζωγράφου Ιερώνυμου Μπος και των πλυντηρίων Bosch, εγκύκλιον της Ιεραρχίας της Ελλάδος, διότι προσβάλλει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και ανακοίνωσιν του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, γιατί προσβάλλει τον ηθοποιόν Ιερώνυμο Καλετσάνο. Επίσης, διαμαρτύρομαι και εγώ και απαιτώ συγγνώμη από τον Ομπάμα, γιατί προσβάλλεται η μνήμη του ιδρυτού της βυζαντινολογίας Ιερώνυμου Βολφ. Βεβαίως, αναμενόμενον ήτο ο Ομπάμα να δώσει αυτή την ονομασίαν, δεδομένου ότι οι Απάτσι έχουν βεντέτα με τον αμερικανόν πρόεδρον: έχουν μηνύσει τον Ομπάμα, το πανεπιστήμιον Yale και την οργάνωση Skull and Bones για τα κόκαλα του Τζερόνιμο - και να μην πιάσω τώρα τις θεωρίες για το Skull and Bones που θεωρείται παρακλάδιον των Illuminati, γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ (όπως αντιλαμβάνεσθε, το παρόν ιστολόγιον είναι το αντίπαλον δέος της wikipedia εις το πλήθος πληροφοριών που προσφέρει απλόχερα εις τους αναγνώστας του).
Η μυστικοπάθεια γύρω από το γεγονός εγείρει πλήθος αμφιβολιών μεταξύ των συνομωσιολογούντων: καλά, ζούσε ο Οσάμα; Μήπως ήτο ήδη νεκρός και απλώς έκαναν σαματά για τα μάτια του κόσμου (άλλωστε ο μακαρίτης μάς είχε συνηθίσει σε γκεστ εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια - τόσο σπανίως ούτε ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν εμφανίζεται). Μήπως δεν τον σκότωσαν και γι' αυτό δεν δείχνουν αναμνηστικάς φωτογραφίας; Μήπως ήτο πράκτορας της CIA; Μήπως ο Οσάμα τα βρήκε με τον Ομπάμα και πήρε σύνταξη ΙΚΑ (ως μισθωτός, αν με εννοείτε); Άλλωστε, πολλά μπορεί να κρύβονται πίσω από όσα βλέπουμε, όπως δείχνει και η ταινία "Wag the Dog" εις την οποίαν κατασκευάζεται εις τα στούντιο ψεύτικος πόλεμος, για να καλυφθεί σκάνδαλον του προέδρου των ΗΠΑ (η επίσημη ελληνική μετάφρασις του τίτλου "Ο πρόεδρος, ένα ροζ σκάνδαλο και ένας πόλεμος" δεν ακριβολογεί: το ορθόν είναι "Ο πρόεδρος, ένα ροζ σκάνδαλον, ένας πόλεμος, μία πατάτες, μία σαλάτα, μία τυροκροκέτες, μία τυροκαυτερή, μισό κιλό παϊδάκια, δύο πίτσες ζαμπόν-μπέικον, τρία πιτόγυρα με απ' όλα, σαρανταπέντε μάστοροι κι εξήντα μαθητάδες").
Anyway, που θα έλεγε και ο Ομπάμα (ενδεχομένως και ο Οσάμα). Το θέμα είναι ότι το πτώμα του δεν θα το δει κανείς (ούτε φωτογραφίες του - αν και, όπως έλεγε ο Έντγκαρ Άλαν Πόε: "πίστευε τα μισά από όσα βλέπεις και τίποτα από όσα ακούς"). Επομένως, αφού πτώμα δεν υπάρχει, οι συνωμοσίες πάνε κι έρχονται και οι επίσημες ανακοινώσεις λένε ό,τι τους κατέβει, μπορώ και εγώ να δηλώσω επισήμως ότι ο Οσάμα είναι ο μπάρμπας μου ο Ιωάννης ΣΤ' - και άμα γουστάρω, τον ανασταίνω στην επόμενη ανάρτηση, μέρες που 'ναι. 
Ναι, αγαπητοί αναγνώσται, ο διαβόητος τρομοκράτης δεν ήτο άλλος από τον μπάρμπα μου, τον Ιωάννη ΣΤ' Καντακουζηνό. Απόδειξις; Από το επώνυμον "Καντακουζηνός" βγαίνει "Καντ(κουζ)ην(ός)" και με δεδομένον ότι το "Κ" είναι δίπλα από το "Λ" και το "η" είναι μακρόν "ε" είναι προφανέστατον από πού βγαίνει το "Λαντεν". Επίσης βγαίνει και αριθμολογικά αλλά θα πρέπει να σας βάλω να υπολογίσετε, μεταξύ άλλων, πόσο κάνει 129569632001,45696699 x 9832341212,46870096345 (κομπιουτεράκια απαγορεύονται - μετρήστε με τα δάχτυλα). Όσο για το "Μπιν" θα αποκαλύψω ότι είναι δικής μου εμπνεύσεως και οφείλεται εις έναν από τους απλούς καθημερινούς μου συνειρμούς: ο μπάρμπας μου τρώει ρύζι Μπάρμπα-Μπεν => μπεν => μπιν (=> Δρομοκαΐτειον). Επίσης δηλώνω ότι επιτρέπω εις τον κ. Λιακόπουλον να αξιοποιήσει την παρούσαν αποκάλυψίν μου περί το αληθές πρόσωπον του Οσάμα.

Το θέμα πάντως είναι ότι τώρα ο θρόνος της Αλ Κάιντα μένει κενός και πρέπει να δούμε υποψηφιότητες: ο Αλ Ζαουάχρι είναι ο πρώτος υποψήφιος (μάλιστα ακούγεται ότι αυτός οδήγησε τους Αμερικανούς εις τον Μπιν Λάντεν). Βεβαίως με τέτοια φάτσα θειάς από την Αετοράχη Ιωαννίνων αμφιβάλλω αν μπορεί να ηγηθεί - αφήνω δε ότι θυμίζει και μητροπολίτην και μπορεί να μπερδέψει τα κηρύγματα μίσους.
Άλλη λύσις είναι να ηγηθώ εγώ προσωπικώς, αλλά δεν το βρίσκω διόλου σικ να φοράω λευκά τουρμπάνια, να διαδίδω μηνύματα μέσω ίντερνετ, να κάνω γκεστ βιντεοσκοπημένες εμφανίσεις στο CNN και να περιτριγυρίζομαι από αλαλιασμένους ισλαμιστάς με μισά δόντια και γενειάδα μέχρι τον αφαλόν. Με συγχωρείτε, αλλά προτιμώ τα μπλαζέ πάρτι εις το Εκάλη Κλαμπ.
Επομένως προκηρύσσω ανοιχτόν διαγωνισμόν για την κατάληψιν της θέσεως. Όσοι άπιστοι, προσέλθετε.

Ειμί Κωνσταντίνος ο ισλαμιστής και άρτι ωλοκλήρωσα.

Υ.Γ.: Ο διαγωνισμός αναβάλλεται επ' αόριστον, διότι ακούω να πετάνε κάτι ελικόπτε-

21 σχόλια:

  1. Αχ μεγαλειότατε...μας λείψατε!

    Μας κακομαθαινατε και τωρα μια στο τόσο........τι να πρωτοχαρούμε;

    Ωστόσο ούτε εγω πιστεύω πως αποδήμησε εις Κύριον ο Οσάμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σερί πράγματι συνέβησαν όλα αυτά!
    Εγώ σας πιστεύω!
    Εγώ πιστεύω το Λευκό Οίκο!
    Εγώ θα σας κάνω παρέα στο Δρομοκαίτειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκλαμπρότατε, τετράγωνα προσκείμενα εις τον άπιστον Ελ Ζάχαρι-Άχνι επιμένουν ότι ο περί ου ο λόγος τρομοκράτης ο επιλεγόμενος και γέρος του βουνού, τελεί διαφυγών μετά της εταίρας συζύγου της ασχημομούρας και πλέον μισητής ουμ-Ζεχρά(λάμπεις σαν ασκέρι στην αραπιά), κατευθυνόμενος προς την αγνώστου διευθύνσεως χώραν Is-no-Good λαμβάνοντας πολιτικόν άσυλον διαδυκτιακώς από τον εμίρη Ελ-Ναχα-θείς- Ξυλ-΄Αγγουρο.
    Μετά τιμής.
    Ο ανταποκριτής σας στα Ενωμένα Αράπικα Φιστίκια Εκείνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα σέβη μου υψηλότατε! Άκουσα κάποιον να λαλεί και ήρθα...
    Για να μου επιβεβαιώσετε αυτό που ήδη γνώριζα: Ο Μπιν Λαντεν ζεί!Ζήτω ο Μπίν Λάντεν!
    Υποκλίνομαι (και αποχωρώ.Προς το παρόν.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή Coula, ένεκα της κακούργας της ανάγκης το παρόν ιστολόγιον μεταβάλλει προσωρινώς τας άνω δεξιά οδηγίας χρήσεως: αντί αναγνώσεως μίαν φοράν πρωί-μεσημέρι-βράδυ, η δοσολογία μετατρέπεται εις ανάγνωσιν μίαν φοράν ανά εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή Αβάδιστη, σας ευχαριστώ. Όταν αποφασίσω να γίνω αρχηγός της Αλ Κάιντα, θα σας κάνω υπαρχηγόν μου (εσείς όμως αρχίστε από τώρα να ράβεστε).
    Επίσης, σας παρακαλώ οι αμερικανοί κομάντος που θα στείλετε, να με σκοτώσουν με τραύματα τιμής από ξίφη, ώστε να είναι δυνατή η αναγνώρισίς μου (αν και θα φοράω τα πορφυρά μου υποδήματα με τον χρυσοκέντητον δικέφαλον αετόν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ syn-epikoure, σας ευχαριστώ που συνεπικουρείτε το έργον μου. Εσάς θα σας κάνω μουλά Ομάρ στη θέση του μουλά Ομάρ (θεσάρα! Ξέρετε πόσοι μου τη ζητάνε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ mahler76, το ότι ο Μπιν Λάντεν ζει το έχω ακούσει τόσες φορές, που, φαντασθείτε, σήμερον δεν πήγα εις την κυριακάτικην λειτουργίαν από φόβον μήπως ακούσω "Μπιν Λάντεν ανέστη εκ νεκρών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητή ευαγγελία, καλώς ορίσατε. Για τον ζωντανόν Μπιν Λάντεν κρατώ επιφυλάξεις (όπως και για τον νεκρόν, όπως και για την έννοιαν Μπιν Λάντεν εν γένει - γενικώς δεν ξέρω τι μου γίνεται, για τον Μπιν Λάντεν θα σκάσω τώρα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεγαλειότατε, ο Μπάρμπας σου ξέρει αυτές σου τις ισλαμικές ροπές; Δεν δοκώ πως θα ήτο uber χαρούμενος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εννοειται οτι ο μπιν λαντεν ζει και μαλιστα βαφει τα γενια του με καλη βαφη
    ολα τ αλλα ειναι κολπα των αμερικανων
    α. για ν αποσπασουν την προσοχη του κοσμου απο το βασιλικο γαμο
    β. για να μπλεξουν την αντζελα δημητριου στον κοσμο της τρομοκρατιας (ασχετο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τρισμέγιστε, ευγενέστατε, λαλίστατε, είστε η απάντηση στην κρίση. Είστε πολιτισμός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. συμφωνώ με τον Προλαλλήσαντα!!!!
    και Υποβάλλω τα Σέβη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ Zero Point, δεν έχετε αντιληφθεί μάλλον το σατανικόν σχέδιον της οικογενείας μου:
    ο μόνος τρόπος να πάρουμε την Πόλιν είναι να γίνουμε μουσουλμάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ άσωτε, έχετε δίκιον. Βεβαίως νομίζω ότι καλυτέραν τηλεθέασιν θα είχε ο γάμος του γιου του Μπιν Λάντεν (με στρακαστρούκες, ρουκέτες, ανατινασσομένους ισλαμιστάς κτλ.)

    Επίσης εν όψει Eurovision έχω επετειακόν βίντεον της Άντζελας εις την Βίβλον Προσώπων (όσοι δεν με έχετε κάνει φίλον, να σκάσετε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ Δημήτριε Τερζή, το παρόν ιστολόγιον είναι η απάντησις εις όλα. Τι θέτε; Ενημέρωσιν θέτε; Πολιτισμόν; Ιουλία Αλεξανδράτου (αν και αυτό εντάσσεται εις την προηγουμένην κατηγορίαν); Ιστορίαν; Μόδαν; Γκόσιπ;

    Όταν με αποκαλείτε "λαλίστατον" τι εννοείτε; Ότι γράφω πολλά ή ότι έχω εντελώς λαλήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητή Αππωμένη, αγαπητή Stella Fox, σας ευχαριστώ.
    Δεν με πετυχαίνετε στις καλές μου, αλλά από αρχές Ιουνίου επανέρχομαι.

    Έως τότε, καλή μου δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αχαχαχαχααα! Έγραψες...υποκλίνομαι στη μεγαλειότητά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητόν μου παιδί, άργησα να σου απαντήσω - ελπίζω να μην είσαι ακόμη υποκεκλιμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας