Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Εκνευρίζομαι...

Μπαίνω να δω ειδήσεις και η κακή μου τύχη με φέρνει εις αυτό εδώ:


"Πρόστιμο 60.00 ευρώ στη ΔΕΗ!"

Η πρώτη μου σκέψις είναι ότι το άρθρον θα κράζει αγρίως αυτούς που μας κοροϊδεύουν στα μούτρα με πρόστιμα μόλις 60 ευρώ στη ΔΕΗ, σαν να είναι περίπτερον που έβγαλε παραέξω την πραμάτιαν του. Διαβάζω λοιπόν για "πρόστιμο μαμούθ" και σκέπτομαι ότι ο συντάκτης με ξεπερνά στην ειρωνείαν. Εν συνεχεία όμως διαπιστώνω ότι μάλλον μιλάει σοβαρά, γιατί αναφέρεται σε σοβαρές παραβάσεις. Αναγκάζομαι να γκουγκλάρω για να δω τι στο καλό συμβαίνει με τη ΔΕΗ, ώσπου μπαίνω αλλού και διαβάζω ότι το πρόστιμον είναι τελικώς "60.000 ευρώ".
Αφενός για να διαβάσω μια είδησιν (σχετικώς αδιάφορην) έπρεπε να χάσω πολύτιμον χρόνον και αφετέρου θεωρούν "πρόστιμο μαμούθ" τα 60.000 ευρώ για την ΔΕΗ που έχει τη μισή Ελλάδα.
Και η αναμενόμενη ερώτησις είναι: Κωνσταντίνε, γιατί μπαίνεις εκεί;
Η απάντησίς μου είναι: έλα ντε;!
Για να ηρεμήσω, διαβάζω άλλες ειδήσεις που είναι τουλάχιστον πιο σαφείς (αναπαραγωγή από το Tlife της συζύγου).
Τι να κάνουμε, έκαστος στο είδος του κι ο Κωνσταντίνος στο κράξιμο.

Ειμί Κωνσταντίνος ο εκνευρισμένος και άρτι ωλοκλήρωσα.

11 σχόλια:

  1. καλά σοκ και δέος τα 60.000 ευρώ πρόστιμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοκ και δέος.

    60.000 Τουρκικές λίρες το πρόστιμον.

    Τους πήρανε τα σπλάχνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί, φοβούμαι ότι η εταιρία δεν θα προλάβει να (ξε)πουληθεί: θα την έχει αγοράσει το κράτος με τα "πρόστιμα μαμούθ".
    Πάντως το θέμα μου είναι άλλο: η έγκριτη δημοσιογραφία. Και, όπως βλέπω στα εκεί σχόλια, παρά το ότι μπερδεύτηκαν και άλλοι, το ποσόν παραμένει το ίδιο. Νταξ', κι αύριο μέρα είναι, ωχού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έγινε νουνά η Σταματίνα; Επιτέλους, αυτά είναι νέα, επιτέλους και κάτι συγκλονιστικό σ αυτήν τη χώρα την έρμη!!! Μπράβο, μπράβο (το μωρό λίγο αλλοιθωρο το βρίσκω - τους γονείς δε δεν έχω ιδέα ποιοι είναι αλλά δεν πειράζει, σημασία έχει ότι έγινε νουνά η Σταματίνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ σουρικάτε, για την ανίατον περίπτωσίν μου, ο τύπος "νουνός-νουνά" αντί του "νονός-νονά" χτυπάει κέντρο: μου πέρασαν τα χθεσινά νεύρα, μην αρχίσουν νέα σήμερον.

    Υ.Γ.: Η μόνη εναλλακτική που δέχομαι εις το "νονά" είναι το "νονού" της Άντζελας Δημητρίου (http://youtu.be/wVXTH_9G4t8?t=38s).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α, μα μεγαλειότατε η καλλίπυγος Σταματίνα δεν θα μπορούσε να είναι απλά μια νονά... εξ ου και το νουνά, δεχτείτε παρόλα αυτά την ταπεινή μου συγνώμη και μια υπόσχεση ότι δεν θα επαναληφθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Σουρικάτε, τι δεν θα επαναληφθεί; Το να δούμε ξανά την Σταματίνα σε ενημερωτική σελίδα ως νονά; Από το στόμα σας και στου Θεού τ'αφτί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αμφότερα αγαπητέ, αμφότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εξήκοντα χιλιάδας; εξακοσίας θα επρεπε. ας μη θυμηθώ τη μήτηρ αρτι χειρουργηθήσα να πρέπει να ανέλθει οκτώ ορόφων λόγω απεργίας των δεητζίδων...

    μην πω έξι εκατομμύρια ευρώ έπρεπε να είναι το πρόστιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή ria, τα πρόστιμα της ΔΕΗ θα τα πληρώσουμε εμείς, οπότε μην το ζητάτε. Είναι σαν αυτό που λένε "αν κατουράς στη θάλασσα, θα το βρεις στο αλάτι" (με το συμπάθειο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην εκνευρίζεσαι!! Η ζωη ειναι ωραια! και η Δεη το παιρνει!!(το πρόστιμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας