Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Επώνυμη κρίση

Το τελευταίον διάστημα όλοι ομιλούν για την κρίσιν: πολιτικοί, δημοσιογράφοι, καθηγητές, αναλυτές. Όλοι έχουν γνώμην και κυρίως λύσιν στο αδιέξοδον - δεν ξέρω τι είναι χειρότερον: το αδιέξοδον ή το ότι όλοι αυτοί έχουν λύσιν; Είναι καιρός όμως να το βουλώσουν, διότι μόνον το εν Ελλάδι σελεμπριτολόι είναι αρμόδιον να έχει γνώμην επί παντός του επιστητού. Ναι, αγαπητοί αναγνώσται, γνωρίζω ότι έχω καιρόν να ασχοληθώ με τους σταρς, ωστόσο σήμερον σας ετοιμάζω μεγαδόσιν που θα σας κρατήσει για έναν ολόκληρον χρόνον.
 Η ανάρτησις αυτή εδημιουργήθη κατόπιν της ευλόγου απορίας μου: είναι δυνατόν να ασχολούμεθα με περικοπάς μισθών και συντάξεων, καταστήματα που κλείνουν και αύξησιν της ανεργίας, όταν σύσσωμη η ελληνική σόου-μπιζ μαστίζεται αγρίως από την οικονομικήν κρίσιν; Επιτέλους, ας βάλουμε τα πράγματα εις την θέσιν τους και ας ιεραρχήσουμε τα γεγονότα όπως πρέπει: άλλο ο λαουτζίκος άλλο η σόου-μπιζ.
 Γι' αυτό λοιπόν και εγώ θα σας παρουσιάσω σήμερον αποδελτίωσιν των κυριοτέρων και σημαντικοτέρων παρεμβάσεων των εγχωρίων σελέμπριτις σχετικώς με την ελληνικήν οικονομίαν. Δεδομένου ότι εν Ελλάδι ένας στους δύο είναι σελέμπριτι, η παρουσίασις δεν είναι επ' ουδενί εξαντλητική (με την έννοιαν ότι δεν εξαντλεί το θέμα - διότι εσάς σίγουρα θα σας εξαντλήσει), γι' αυτό μην αρχίσετε να πετάτε εξυπνάδες του τύπου "είπε και ο τάδε αυτό - δεν το έβαλες" διότι η αυθάδεια προς τον Κωνσταντίνο Καντακουζηνό τιμωρείται με κόψιμον της γλώσσας σε σχήμα βατραχοπέδιλου.


Η Σίσσυ Χρηστίδου δηλώνει ότι περιόρισε πάρα πολύ τα έξοδά της και είναι στριμωγμένη με ένα στεγαστικόν που πήρε για το νέον της σπίτι - μούφα το σπίτι: έχει ποντίκια.
Εννοείται φυσικά ότι η Σίσσυ δηλώνει ΚΑΙ ΑΥΤΗ Αγανακτισμένη - μόνον που δεν κατάφερε να κατέβει στο Σύνταγμα, διότι υπάρχει ρατσισμός κατά των εγχωρίων σελέμπριτι (μέγα θέμα, που οδήγησε μάλιστα σε επεισόδιον με τον Δημήτρη Καμπουράκη). Βεβαίως αλλού εδήλωσε ότι δεν κατέβηκε γιατί "είχε υπερβολική κίνηση στους δρόμους" (σε λίγο θα μας πει ότι δεν κατέβηκε, διότι δεν βρήκε να παρκάρει στην Φιλελλήνων). Απαράδεκτον: να μην μπορείς να πας στη διαδήλωση, γιατί υπάρχει κίνηση λόγω της διαδήλωσης.

Άλλη σελέμπριτι Αγανακτισμένη η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία ομολογεί ότι πιέζεται ("λιγάκι").
 Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρωτοτυπεί και δηλώνει Αγανακτισμένη. Μας προτρέπει μάλιστα να ξεβολευτούμε από την άνεσιν του καναπέ ("και ποιος θα σε βλέπει εσένα τότε;" πετάγεται ο μπάρμπας μου, ο Ιωάννης ΣΤ') - προφανώς είναι επηρεασμένη από το κήρυγμα που ο Σταμάτης Κραουνάκης έκανε στην εκπομπήν της (το επικόν βίντεο εδώ).
 Εννοείται ότι και ο  Σάββας Πούμπουρας είναι Αγανακτισμένος - αυτός μάλιστα ζητεί συσπείρωσιν. Για να μην το κουράζουμε, γενικώς εις τον χώρον των σελέμπριτις η Αγανάκτησις είναι πολύ τρέντι φέτος. Μερικοί μάλιστα δηλώνουν ότι παλεύουν για τις ζωές τους και πιστεύουν στην Επανάσταση.
Ο μόνος πάντως που δεν αγανακτεί γιατί έχει πληρώσει ένσημα στις διαμαρτυρίες είναι ο Γιώργος (σύζυγος Άννας) Νταλάρας: "Έλειπα όλο αυτό το διάστημα, αλλά κι εδώ να ήμουν δε νομίζω ότι θα κατέβαινα. Εγώ τα 'χω πληρώσει τα ένσημα μου στις πορείες και τις διαμαρτυρίες, εδώ και χρόνια, είναι γνωστά αυτά". Ακριβώς: είναι γνωστά αυτά. (Απορίαι: εσείς στις πορείες που κατεβαίνετε κόβετε ένσημα; Κάτι ένσημα ΙΚΑ, ΤΕΒΕ και ΟΑΕΔ που έχω μετράνε στις πορείες;)

Εν όψει κρίσεως Έλλη Κοκκίνου και Δέσποινα Βανδή ενώνουν τις δυνάμεις τους και προχωρούν σε σειρά συναυλιών. Πρόκειται για ακόμη ένα απάνθρωπον μέτρον της κυβερνήσεως που περιλαμβάνεται στην κρυφήν ατζένταν του Μνημονίου.

 Μέχρι και την Ζέτα Μακρυπούλια έχει επηρεάσει η κρίση: "φυσικά και με αγγίζει η κρίση", δηλώνει και αποκαλύπτει ότι της έχουν γίνει μειώσεις - τόσες, ώστε αναγκάζεται να ανοίξει εστιατόριον (ΚΑΙ ΑΥΤΗ;;;) για να τα φέρει βόλτα. Είναι κρίμα να βλέπει κανείς τα εγχώρια σελέμπριτις να τα τρώνε το τηγάνι και η λάντζα. Αυτά φαίνεται σκέφτηκε η Στέλλα Μπεζαντάκου και προετίμησε να ανοίξει διαδικτυακόν sex-shop.

Η Βάνα Μπάρμπα δηλώνει έτοιμη να τα κάνει όλα εν όψει κρίσεως (ήδη την θαυμάσαμε σε ρόλον καμαριέρας). Και όταν λέμε όλα, εννοούμε ΟΛΑ: καμπαρέ με την Άννα Φόνσου. Παρακαλείται η τρόικα να την/μας λυπηθεί.
Ωστόσο η Βάνα δεν το βάζει κάτω και με διάγγελμά της απευθύνεται προς τον ελληνικόν λαόν: "εγώ αρχίζω και αισθάνομαι αισιοδοξία. Πιστεύω ότι μέσα από αυτή την πολύ άσχημη κατάσταση θα γίνουν αλλαγές και ίσως μετά να υπάρξει μια διέξοδος χαράς και ευτυχίας". Υπουργείο στη Βάνα τώρα, για να γίνουν πράγματα.

Ατρόμητος εμφανίζεται και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος δηλώνει ότι δεν φοβάται την κρίσιν στην Ελλάδα, διότι είναι μέρος του φυσικού κύκλου - προς στιγμήν ενόμισα ότι ο Σάκης κάνει μαρξιστικήν ανάλυσιν των εγγενών αδυναμιών του καπιταλισμού, μέρος των οποίων είναι οι κρίσεις. Σ' αυτό το μαρξιστικόν πλαίσιον, ο Σάκης και η σύζυγος Κάτια Ζυγούλη εργάζονται σκληρά και εκπονούν "σχέδια ανεγέρσεως μεζονέτων", προκειμένου να εξασφαλίσουν τα τέκνα τους (αι μεζονέται - των μεζονέτων, όπως λέμε αι τυροκροκέται - των τυροκροκέτων, αι μπουρνουζοπετσέται - των μπουρνουζοπετσέτων κτλ.)

Ως συμπλήρωμα εις την μαρξιστικήν θεώρησιν του Σάκη, έρχεται η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία αποκαλύπτει την πηγήν των οικονομικών προβλημάτων της χώρας: "Εδώ μάς χτύπησε πιο νωρίς η κρίση, γιατί δεν έχουμε ελληνική βιομηχανία μόδας, δεν στηρίζονται από το κράτος οι σχεδιαστές". Προτείνω να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο Μιχάλης Ασλάνης και οπωσδήποτε ο Λάκης Γαβαλάς, που εκήρυξε πτώχευσιν.

Πιο σοβαρά, η Στέλλα Κονιτοπούλου δηλώνει ότι η κρίση έχει και ένα θετικό: ότι μας επανέφερε εις την πραγματικότητα και επαναπροσδιορίσαμε το περιττό και το αναγκαίο εις την ζωήν μας. 

Κάπως έτσι, φαίνεται, εσκέφθη και η Μελίνα των Vegas, η οποία ευρίσκεται σε τραγικήν κατάστασιν: δηλώνει ότι πλέον βάφει τα νύχια της και χτενίζεται μόνη της!
Παρομοία είναι η κατάστασις της Ελεονώρας Μελέτη: λόγω κρίσεως δεν πήρε καινούργιο μπουφάν.

Υπάρχουν επίσης σελέμπριτις που προσφέρουν αφιλοκερδώς τας υπηρεσίας τους εν όψει κρίσεως: π.χ. η Άννα Βίσση μαγείρεψε για τα παιδιά δηλώνοντας ότι και αυτή υποφέρει, ενώ η Σάσα Μπάστα συμμετείχε αφιλοκερδώς εις το καρναβάλι Ξάνθης. Αναμένω αφιλοκερδείς κινήσεις Ιουλίας Αλεξανδράτου.


Κλείνω με παρέμβασιν Άντζελας Δημητρίου ενάντια στις περικοπές και μπόνους συμπέρασμα:



Ειμί Κωνσταντίνος ο μαστιζόμενος σελέμπριτι και άρτι ωλοκλήρωσα.

Υ.Γ.1: Οι εγχώριοι σταρς βρίσκουν στήριξιν από τους αλλοδαπούς συναδέλφους τους (μεταξύ των οποίων και ο αγαπημένος του παρόντος ιστολογίου Τζάστιν Μπίμπερ), που φοράνε μπλουζάκια με τον χάρτην της Ελλάδος. Α, όχι, τελικώς μούφα το μπλουζάκι: έπεσε απλώς πολύ φότοσοπ. Άλλωστε οι αλλοδαποί σταρς δεν ενδιαφέρονται για ολόκληρον την Ελλάδα αλλά για πολύ συγκεκριμένα σημεία της: Κεφαλλονιά, Σαντορίνη, Μύκονο κτλ.
Υ.Γ.2: Η περσινή σεξουαλική κρίσις που επέρασε η Ιουλία Αλεξανδράτου δεν εντάσσεται στην σημερινήν κατηγορίαν, ωστόσο μπορεί να θεωρηθεί παράπλευρος απώλεια.
Υ.Γ.3: Όσοι επιζήσατε από το απανωτόν σημερινόν κάψιμον, διαβάστε φιλοσοφικήν ανάλυσιν του περιοδικού Χάι σχετικώς με το πώς η συλλογική ψυχολογία στην περίοδον της κρίσεως αλλάζει τις προτεραιότητες της Τατιάνας. Όποιος βρει την σχέσιν μεταξύ των δύο, ας μου το πει. Και αν μετά από την ανάλυσιν της ζωής της Τάτης βρω σχόλια επί της παρούσης αναρτήσεως, θα πει ότι αντέχετε μέχρι και πυρηνικόν πόλεμον.
Υ.Γ.4:  32 σύνδεσμοι σήμερον: νέον πανελλήνιον ρεκόρ.

42 σχόλια:

  1. Τριάκοντα δύο σύνδεσμοι!Υποκλίνομαι! Όμως ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι αδυνατώ να επισκεφθώ και τους 32 συνδέσμους σε μία ημέρα.
    Χρειάζομαι το λιγότερο 6 ημέρες, σύμφωνα με τις υποχρεώσεις μου αυτό τον καιρό. Οπότε θα δείξετε κατανόηση και θα οπλιστείτε με υπομονή...
    Τα σέβη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι τραβάνε κι αυτές οι χορεύτριες τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νταξ...μετά από αυτά και κυρίως μετά τη δήλωση της Λαίδης, έκλεισα ως γυναίκα.
    Που πάω η αγανακτισμένη αχτένιστη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή Αθηνά, δεν είναι όλοι οι σύνδεσμοι για κατανάλωσιν, διότι θα πάθετε δηλητηρίασιν.
    Οι σύνδεσμοι επί των ονομάτων των σταρς είναι απλώς για τεκμηρίωσιν (ότι δηλαδή αι δηλώσεις δεν κατέβηκαν από το κεφάλι μου αλλά από το δικό τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Invictus, χορεύτριες η αλήθεια είναι ότι δεν έβαλα. Εκτός και αν θεωρηθούν χορευταί ο Σάββας Πούμπουρας και η Ζέτα Μακρυπούλια του Dancing with the Stars.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή nefelokokkugia, νομίζω ότι η Άντζελα Δημητρίου θα επρότεινε να στηθεί υπαίθριον κομμωτήριον επί της πλατείας Συντάγματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Dimitri A., σας ευχαριστώ. Χαίρομαι που βλέπω σχόλιόν σας, διότι σας παρακολουθώ εδώ και καιρόν. Δυστυχώς δεν έχω αφήσει σχόλιον: δεν με αφήνουν ο Κωνσταντίνος και ο Ιωάννης ΣΤ'. Αν κάποια στιγμή κοιτάζουν αλλού, ίσως καταφέρω να γράψω κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και μόνο αυτή σας η απάντηση
    είναι τιμή μου, μεγαλειότατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μεγαλειότατε υποκλίνομαι.
    η ανάρτηση ταύτη, τα λέγει όλα!
    τα σέβη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ γιατί δεν τον ξεύρω τον Πούμπουρα;
    Ποιος είναι ο Πούμπουρας;
    Τι είναι ο Πούμπουρας;
    Τι χάνω η αδαής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα, επιτέλους που ζω;
    Σε άλλο πλανήτη;
    Ποια είναι αυτή η Μελίνα των Vegas;
    Ευτυχώς να λέω που γνωρίζω τους υπόλοιπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φρονώ ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια ΜΚΟ δια τους χειμαζώμενους εγχώριους σελέμπριτις, η οποία θα τους παρέχει ελευθέρας δια το εν Βούλα Fashion beach.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eξακολουθείς να είσαι θεός! Τρελά ρισπέκτ από τη γυάλα μου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ Dimitri A., και μόνον η παρουσία σας εδώ είναι τιμή για μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητή ria, χαίρομαι πολύ που βλέπω τα πόδια σας να πατούν την ολομέταξην μπορντοροδοκοραλλοκόκκινην μπουχάρα της εισόδου του παρόντος ανακτόρου.

    Χαίρομαι για τους νέους σχολιαστάς. Και, να πω την αλήθειαν, δεν περίμενα η παρούσα σελεμπριτοανάρτησις να έχει επιτυχίαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητή Αθηνά, 1ον) δεν θα σας πω ποιος και τι είναι ο Πούμπουρας (κάποτε σε σχόλιον μου είχαν γράψει ότι ενόμιζαν πως είναι παρατσούκλι) ή η Μελίνα των Vegas. Σας συμβουλεύω να γραφτείτε συνδρομήτριαν στο Χάι, στο Λοιπόν και στο Νίτρο. 2ον) Πάλι σε δόσεις με διαβάζετε; Δεν είπαμε ότι ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός διαβάζεται μονορούφι ωσάν σφηνάκιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητή pastaflora, η πρότασίς σας είναι σπουδαία. Νομίζω και εγώ ότι πρέπει το 50% των εισπράξεων των υπολοίπων παραλιών της Αττικής να πηγαίνει εις την Fashion Beach Βούλας (για τους αγνοούντας: http://www.yupi.gr/gossip/c31741/Beach_Report.html)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητή Pink_Fish, εσείς κάθε 6μηνον θα βγαίνετε από την γυάλαν; Άντε, πιο σβέλτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Update στο σχόλιον προς Pastaflora:
    Φύγαμε για Fashion Beach ΤΩΡΑ!!!

    http://www.yupi.gr/sex/c31834/H_Zeta_Sthn_Paralia.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ενα δραμα ζουν ειδικα αυτοι της τιβι , που την επομενη σεζον θα πληρωνου ν για το 15 λεπτο της δημοσιοτητας τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. majestad, δηλώνω συγκλονισμένος. Εξαιρώ που τους/τις μισούς/ές εγώ δεν τους ήξερα. Εν τω μεταξύ, εγεννήθη απορία: ο καμπουράκης είναι σελέμπριτι? Νόμιζα ότι ήτο απλώς βλαξ.

    Πάντως, η lady Aτζελα είπε μεγάλη κουβέντα: κρίση υπάρχει και την ημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητέ άσωτε, δεν ξέρω αν θα πληρώνουν, πάντως πολύ φοβούμαι ότι οι σελεμπριτοεκπομπές (Dancing(;) with the Stars(;;;), Just the Two of Ass κτλ.) θα αυξηθούν, καθώς υπάρχει υπερπληθυσμός σελέμπριτις και δεν κοστίζουν και πολλά - παρά τη χρυσόσκονήν τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ apos, ήμανε σίγουρος ότι θα τους αγνοούσατε. Πάλι καλά να λέμε που ξέρετε την Άντζελα Δημητρίου. Σας το έχω ξαναπεί: κάντε μιαν ετήσιαν συνδρομήν στο περιοδικόν Χάι και του χρόνου να δείτε πόσα θα ξέρετε. Μέχρι και το πλήρες βιογραφικόν της Μαίρης Συνατσάκη θα γνωρίζετε απ' έξω. Μιλάμε για γνώσεις ανεκτίμητες, που θα προκαλούν συνεχώς τον θαυμασμόν των συνομιλητών σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τί να προσθέσω, η καρδιά μου συμπονά τους εγχώριους σελέμπριτις. Ας μην ξεχνάμε όμως αγαπητέ ότι υπάρχει ελπίς. Οι κρίσεις είναι ευκαιρίαι δια την λήψην διορθωτικών μέτρων. Οι γνήσιοι σελέμπριτις, αυτοί που το έχουν στο αίμα τους βρε αδελφέ, όπως η λαίδη, θα επιβιώσουν τρώγοντας τα φρουτάκια τους μετά το ρύζι που μαγείρεψαν στο wok. Οι διάττοντες αστέρες μπορούν να πάνε στην ομώνυμη παραλία και να κλάψουν. Μετά θα την ονομάσουμε και αυτή Κλαυθμώνως τιμής ένεκεν.
    Την καλημέρα μου, και τα links από αύριο (όσο πάτε τον αυξάνετε τον αριθμό πρωτοϋπερεντιμότατε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πρωτοπανεντιμοϋπέρτατε

    Απορώ και ξύστε με ,ποια τα κριτηρια που χρίζονται σελεμπριτις οσοι αναφερετε;
    Αν εξαιρεσω την Λαίδη που κουβαλάει μια ιστορια πίσω της ,όλοι οι υπόλοιποι δε θαρρώ πως θα έκαναν ουτε για το κατώτατο υπηρετικο προσωπικο του ανακτόρου του μπάρμπα σας(και προσεχως δικο σας!).
    Και μονο η αναφορα απο εσας στο ονομα τους ειναι πολυ πιο λαμπρη απο ολη την χρυσόσκονη που τους ραίναν το χειμώνα που μας πέρασε.
    Επίσης ,δε θα ηταν κακη ιδεα να οργανωθουν βραδιές πρωτοστατουντος του θειου σας Ιωαννη οπου θα αποδιδονται οι τιτλοι σελεμπριτίας και θα δινονται στους κατοχους των και θα εχει το όλον και μια αυτοκρατορικην λάμψην και ενα μεγαλειον τροπο τινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλέ δεν θα το πιστέψετε! Το διάβασα όλο και είμαι ακόμα ζωντανή!
    Συγκλονίστηκα πάντως με το δράμα της Τάτι! Σα να ήρθαμε πιο κοντά με την Τάτι. Αυτό που τρέχουμε και δεν φτάνουμε ολημερίς με έκανε να τη νιώσω βρε παιδί μου! Όσο για τις δηλώσεις της Λαίδη, δεν έχω λόγια!!!

    ΥΓ. Είμαι πολύ περήφανη. Μου πήρε μόνο 31 ώρες, ήτοι κάτι λιγότερο από ώρα ο σύνδεσμος!!! lol lol lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητή Ηώς, αν ενθυμούμαι καλώς, εσείς διαμαρτυρηθήκατε προσφάτως για ανυπαρξίαν συνδέσμων - ελπίζω τώρα να σας εκάλυψα.

    Διάττοντες σελέμπριτι είπατε και ενεθυμήθην τας Hi-5. Μπορεί να νομίζει κανείς ότι εξηφανίσθησαν, αλλά ουχί: να, π.χ., η Σάγια μάς αποκαλύπτει ότι φοράει περούκα: http://www.youtube.com/watch?v=bdxHCzJQQ7o.
    Συμπέρασμα: τα σελέμπριτι ποτέ δεν πεθαίνουν, δεν τα σκιάζει κρίσις καμιά, μόνον λίγον καιρόν ξαποσταίνουν και ξανά προς εξώφυλλον τραβάν.

    Αφιερωμένον το μπαρόκ άσμα των Hi-5: http://www.youtube.com/watch?v=FFk4DoFNrlI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητέ Evil Chef, μου δίδετε ιδέαν για προσεχή ανάρτησιν με απόδοσιν τίτλων εις εγχωρίους σελέμπριτι. Για την ώρα πάντως αρκεσθείτε εις αυτό: http://konstantinoskantakouzinos.blogspot.com/2010/08/blog-post_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητή Αθηνά, εγώ έχω προειδοποιήσει να μην αναγνωσθούν οι σύνδεσμοι. Από εκεί και πέρα ό,τι κάνατε το κάνατε με δικήν σας ευθύνην - μην έρθετε μετά και μου ζητάτε τα ρέστα για διατάραξιν της ψυχικής σας ισορροπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μεγαλειότατε, προς Θεού, δεν σας ζητάω τα ρέστα.
    Το έκανα απλώς για να τσεκάρω τις αντοχές μου.
    Και διαπίστωσα ότι, ναι, θα αντέξω μέχρι και τον πυρηνικό πόλεμο.
    Εγώ και οι κατσαρίδες (που όπως ακούω θα επιζήσουν κι αυτές μετά από τυχόν πυρηνικό όλεθρο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. :)και πάλι ευχαριστώ! :)
    ΚΑΙ προσκυνώ ! Καλημέρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αγαπητή/ε miEll γιατί ευχαριστείτε; Και ποιος/α είσθε για να ευχαριστείτε "πάλι";
    (Υπόθεσις: είσθε ένα από τα ως άνω παρατιθέμενα σελέμπριτις και ευχαριστείτε που σας στεγάζω υπό το παρόν ανάκτορον.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αγαπητέ PiciFriki, με το "απαπαπα" υποθέτω ότι υπονοείτε την Δέσποινα Βανδή (μέσω του άσματος όπου έκανε την πάπια: "α-πα-πα-πα-πα-πα-πα-πα-πα, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα"). Δείτε λοιπόν εδώ πόσο την έχει επηρεάσει η κρίσις: http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/SYNENTEYXEIS/item/18649-H-Despoina-Bandh-mila-apokleistika-sto-Queen-gr-gia-thn-oikogeneiakh-zwh,-thn-oikonomikh-krish-kai-th-diashmh-mageirikh-ths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. καλησπέρα σας Κωνσταντίνε! :)
    είμαι η ...'ντροπαλή~μειδιούσα' νεόκοπη θαυμάστριά σας.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αγαπητή miEll, καλώς ορίσατε. Δεν υπάρχει λόγος να είσθε ντροπαλή: βλέπετε πόσο ξεδιάντροποι είμεθα όλοι εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Άβε Κωνσταντίνε!

    Μιλάμε την έχω βρει με τις αναρτήσεις σου και το όλο στυλ. Είμαι και λίγο πυροβολημένη τολμώ να πω οπότε καμπούμ, θαύμα εγένετω.

    Δεν θα μακρυγορήσω. You shall see more of me από εδώ και πέρα.

    Ουγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγαπητή Creep, σας ευχαριστώ. Αν όντως είσθε πυροβολημένη, είσθε εις το σωστόν ιστολόγιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ενταξει, ανοιξα αρκετους απο οσους εβαλες....

    Πλακα ειχε αλλα και πολυ κουραση! Σιγουρα θα με αναγκασεις να επιστρεψω στις διακοπες μου!

    Γιατι ω ναι, ειμαι κι εγω μια σελε..μπρρρρρρ...ιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας