Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Πένθος (updated)


Ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός πενθεί για τον χαμόν χαμόν του μεγάλου ηγέτου και γόη Kim Jong-Il (η ως άνω φωτογραφία είναι από δοκιμαστικά για διαφήμισιν του Martini). Ο μπάρμπας μου μάλιστα, ο Ιωάννης ΣΤ', έχει αποδυθεί από χθες εις μαραθώνιον κλάμματος, γιατί έχει βάλει στοίχημα να νικήσει τους απανταχού Βορειοκορεάτες που συναγωνίζονται ποιος θα κλάψει περισσότερο.
Αν όσα γράφονται είναι αληθή (διότι με την μυστικοπάθειαν του καθεστώτος και τον λυσσαλέον πόλεμον των ΗΠΑ εναντίον του οφείλουμε να ακολουθούμε την συνταγήν του Έντγκαρ Άλαν Πόε "πίστευε τα μισά από όσα βλέπεις και τίποτα από όσα ακούς"), ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός τοποθετεί τον αποθανόντα ηγέτη δίπλα σε προσωπικότητες όπως ο Νικολάε Τσαουσέσκου, ο Ferdinand Marcos των Φιλιππινών (η σύζυγός του οποίου είχε 2700 ζεύγη παπουτσιών), ο πρόεδρος της Ισημερινής Γουινέας Teodoro Obiang Nguema Mbasogo και ο Ντάφυ Ντακ.


R.I.P. Kim Jong-Il. Θα σε θυμόμαστε για πάντα (η ανακοίνωσις κυκλοφόρησε ευρέως, αλλά αν δεν το έβαζα θα έσκαγα).


Τα συλλυπητήριά μου στην Kim Kardashian, την Kim Catrall, την Κιμ Κίλιαν και την Κιμ την Δυνατή. Ελπίζω να τους ανακουφίζει η ιδέα ότι ο μακαρίτης επιτέλους ηρέμησε από την πρωτοφανή ουρολοίμωξη και δυσκοιλιότητά, από τις οποίες προφανώς έπασχε (όπως διαβάζω στο σημείο 10 εδώ, λέγεται πως ούτε ουρούσε ούτε αφόδευε).


Ειμί Κωνσταντίνος ο πενθών και άρτι ωλοκλήρωσα.


Υ.Γ.: Ακολουθεί άσμα που γράφτηκε ειδικά για τον αποθανόντα (και το οποίον ουσιαστικά αναγγέλλει την κατάργησιν της χώρας, αφού δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το μωρό της τον ηγέτη της):





UPDATE:
Μετά το ΚΚΕ και η Ιαπωνία εκφράζει τα συλλυπητήρια της προς την Β. Κορέαν (αν και χωρίς αναφορές σε "ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις" που το ΚΚΕ κολλάει σε κάθε ανακοίνωσίν του), την ίδιαν στιγμήν που η αμερικανική διπλωματία θεωρεί την έκφρασιν συλλυπητηρίων ως μη κατάλληλη. Παρακαλούνται οι σύμμαχοι να αποφασίσουν αν είναι ορθόν ή όχι να (συλ)λυπηθούμε.

19 σχόλια:

  1. Πένθος βαρύ εκλαμπρότατε χρονιάρες μέρες... οι αντιδράσεις των πολιτών διακριτικές ως είθισται! Μπράβο, αιωνία του η μνήμη (η σύζυγός του πόσα ζευγάρια παπούτσια κατέχει; Τα Μιγκάτο μετράνε ή μόνο τα Τζίμι Τσου;)

    Την Κιμ Μπέισιντζερ ξεχάσατε να συλλυπηθείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που βλέπω στην τηλεόραση τόσους πολλούς να σπαράζουν και να κλαίνε και να ξεσπάω σε τόσο δυνατά γέλια.
    Είναι φυσιολογικό ή μου συμβαίνει επειδή δεν γνωρίζω Κορεάτικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ γιατί μου το κανες αυτό γιατί μου το κανες αυτό, γιατί μ ενημέρωσες καλύτερα ν μ φηνες στα μαυρα τα σκοτάδια να μην ξέρω να μην πονώ να μην νιώθω...
    ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κουβαλητη μας ιιιιιιιι (θρηνος γοερος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και μετά προβληματίζονται αν θα καταστραφεί ο κόσμος το 2012!

    εδώ άρχισε ήδη να καταστρέφεται... ένας ένας όλοι οι μεγάλοι άντρες την κάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άνακτα,
    Κατ' αρχήν να σας συλλυπηθώ...
    Και αμέσως μετά να σας συγχαρώ για το μεγαλείον της αναρτήσεως ταύτης η οποία είναι η χαρά του Link Annimal (όπως λέμε Party Animal), σε ελεύθερη μετάφραση: Δώσε μου συνδέσμους και πάρε μου την ψυχή!
    Τα σέβη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. majestad, χαίρομαι ειλικρινά μου που λύσατε την απορίαν, καθότι νόμιζα ότι αυτό που ακουγόταν δεν ήταν κλάμα, αλλά τα στομάχια που γουργούριζαν από την ασιτία.
    Όσο για την ανακοίνωσιν, επιβεβαιώνει τις υποψίες: μας ψεκάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμένα πάντως μου άρεσαν εκείνα τα παπούτσια πλατφόρμες που φορούσε με το τακουνάκι. Και τα πεταχτά μαλλιά του. Ήταν μεγάλη κοκεταρία ο μακαρίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με συγχωρείτε, ακόμη δεν έχω συνέλθει από το σοκ της ειδήσεως και δεν μπορώ να σας απαντήσω. Ο δε μπάρμπας μου, ο Ιωάννης ΣΤ', ακόμη κλαίει, αν και του υποσχέθηκα για χριστουγεννιάτικον δώρον (κατά παράβασιν της προηγουμένης αναρτήσεώς μου) τις τακουνάτες πλατφόρμες του Κιμ Γιονγκ-Ιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πένθος αβάσταχτο αλλά και σε κακή στιγμή, οι καημένοι οι απανταχού πράκτορες των υπηρεσιών θα κάνουν μαύρες γιορτές προσπαθώντας να μαντέψουν την επόμενη μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εντάξει, τώρα μπορώ να πω ότι τα είδα όλα.
    Ή σχεδόν όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θέε,Θεε γιατί μας τους παίρνεις όλους;;Με ποιους θα γελάμε τώρα;;;Θεέ,Θεέ γιατί στεναχωρείς το λατρεμένο ΚΚΕ μας που τόοοοοοοοοσο αγωνίζεται για μας;;ΜΑ ΓΙΑΤΙ;;;;Αυτοί πίστευαν πως είναι αθάνατος και εσείς τον παίρνεις από κοντά μας;;;ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ;;;;

    Αγαπητέ του σεβαστού αυτοκράτορος της Ρωμανίας Ιωάννη Στ' Καντακουζηνού θα σας καλούσα στην αγαπητή γωνίτσα μου!!Πάντα ήθελα να έρθει στη "γειτονιά" μου ένα μέλος της αυτοκρατορικής δυναστείς της Ρωμανίας!!Και τώρα ο Κιμ μου το επιτρέπει!!Σε ευχαριστώ ΞΑΝΑΑΑΑΑ Κιμ!!

    Αχ Κιμ,αααααααααααχχχ!!Γιατί μας το έκανες αυτό;;;Τι το ήθελες το ταξιδάκι που σε σκότωσε,αααααχ!!

    Η διεύθυνση μου!!

    http://parembassi.blogspot.com/

    Καληνυχτώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πυρόλυση-πυρπόληση23 Δεκεμβρίου 2011 στις 1:16 π.μ.

    Όχι της Colgate?Anyway.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πυρόλυση-πυρπόληση24 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:28 π.μ.

    Αγαπητέ(γλυκόξινε μου φίλε)Κωνσταντίνε να σας ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου Καλά Χριστούγεννα με υγεία!!
    Σας αφιερώνω το παρακάτω (που έχει και από αυτά που συμπαθείτε δηλ.σκυλάκια, γατάκια κ.λ.π.)
    http://www.youtube.com/watch?v=y3-WmaIXFS8&feature=related
    Προσφέρω και εναλλακτική:
    http://www.youtube.com/watch?v=8k50Gr4t4oo&feature=results_main&playnext=1&list=PL96019FB1B1C40B97(δεν τον αντέχω!!)
    Να είστε καλά και να περάσετε όμορφα αυτές τις μέρες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ κύριε Κατακουζινέ:

    Ας είναι ελαφρύ το Κόμμα που θα τον σκεπάση...

    Συντετριμένος,
    Dr.Φλάντζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τρεις μέρες απείχα λόγω θρήνου και κοπετού και σας έπιασε όλους λογοδιάρροια, αντί να κάτσετε να κλαύσετε. Ορισμένες μάλιστα αφιερώνουν και χριστουγεννιάτικα άσματα, αντί να συμμετέχουν εις το πένθος.

    Όπως καταλάβατε, δεν έχω και πολλή όρεξη χριστουγεννιάτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν ξέρω για την πυρόλυση-πυρπόληση πως το βλέπει το θέμα και θα μιλήσω μόνο για εμένα:

    Σιγά μην κάτσω να κλαύσω κι άλλο...
    Συμπαραστάθηκα όσο έπρεπε.
    Εξ άλλου είμαι γνωστή δια την αναλγησία μου.
    Τόσον εγώ όσον και οι άλλες δύο ήτοι ο mitsopd και η Μαρίνα Ζέας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πυρόλυση-πυρπόληση24 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:12 μ.μ.

    Πρόβλημα ξηροφθαλμίας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας