Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Εγκύκλιος εκλογών



Ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός απουσίασε το προηγούμενον διάστημα ασχολούμενος με τις προκυρηχθείσες εκλογές και άλλα αντιστοίχου σοβαρότητος ζητήματα (π.χ. την κατάργησιν του μεσημεριανάδικου του Star Channel, το νέο άσμα "Άντρες" του ντουέτου Αννούλας Φλωρινιώτη-Γωγουλινίου κ.α.)
Ως προς τα εκλογάς δε, κομίζει συγκλονιστικάς αποκαλύψεις: ναι men το Υπουργείον Εσωτερικών εξέδωσε εγκύκλιον για την διεξαγωγήν των εκλογών, αλλά women η εγκύκλιος κρίνεται ανεπαρκής, γι' αυτό έχω συντάξει νέαν που θα λύσει πλείστα όσα προβλήματα:

- οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακήν 6 Μαΐου 2012 του Παραλύτου (είναι τότε που ο Ιησούς είπε στον παράλυτον "ἆρον τὸν κράβαττόν σου καὶ περιπάτει" και οι Ιουδαίοι που είδαν τον παράλυτο να περπατά του πέταξαν την φοβερήν ατάκαν: "Σάββατόν ἐστιν· οὐκ ἔξεστί σοι ἆραι τὸν κράβαττον" - τώρα αν ο παράλυτος τους φόρεσε κολάρο τον κράβατον δεν είμαι πρόχειρος να σας είπω). Τούτο σημαίνει ότι αυτή την Κυριακή/κουτσοί-στραβοί/θα δουν έδρα στη Βουλή (την προσοχή σας παρακαλώ στο στιχούργημά μου).
- οι κάλπες θα ανοίξουν στις 07.00'00''00'''00'''' και θα κλείσουν στις 07.00'00''00'''01'''' ακριβώς. Οι ψήφοι όσων δεν προλάβουν να ψηφίσουν θα μοιρασθούν εις τα δύο μεγάλα κόμματα αναλογικώς, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.
- σημειώνεται σταυρός προτίμησης. Ειδικά για τη Χρυσή Αυγή ο σταυρός θα είναι αγκυλωτός. Για τη Δημοκρατική Αριστερά ο σταυρός θα τεθεί και Δεξιά και Αριστερά, για το ΚΚΕ αντί σταυρού θα τεθεί σφυροδρέπανο ή χαλκομανία του Στάλιν, ενώ οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν την δυνατότητα να σκίσουν το ψηφοδέλτιον (προκειμένου να δηλώσουν την πολυδιάσπασιν του ενωτικού κατά τα λοιπά ψηφοδελτίου τους) ή να το κάψουν. Οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ θα γράψουν απλώς "νιάου" (φόρος τιμής στην μητέρα του υποψηφίου βουλευτού Γιάννη Παπαμιχαήλ). Οι ψηφοφόροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα μπορούν να ψηφίζουν κανονικώς όπως ψήφιζαν τόσα χρόνια (ούτως ή άλλως, ό,τι και να τους πεις, είναι προφανές πλέον ότι δεν χαμπαριάζουν)
- κάθε εκλογικό τμήμα θα είναι εφοδιασμένο με παραβάν για την διασφάλισιν της μυστικότητος της ψήφου. Όσοι διαμαρτυρηθούν για παραβίασιν της μυστικότητος, θα αποστομώνονται με βίντεο που θα τους δείχνει να ψηφίζουν εντός του παραβάν.
- δεδομένου ότι τα κόμματα είναι πολλά και προκειμένου να μην μπερδευτούν οι τηλεθεατές, θα υπάρχει ενωτικό-τηλεοπτικό ψηφοδέλτιο-σεντόνι με όλα τα ονόματα της σόου-μπιζ και της τηλεοράσεως που ετοιμάζονται να σώσουν την Ελλάδα (Τζούλια Αλεξανδράτου, Βάνα Μπάρμπα, Γιάννης Παπαμιχαήλ, Γιώργος Κύρτσος, Άδωνις Γεωργιάδης, Αντώνης Λιάρος, Βασίλης Παϊτέρης, Τέρενς Κουίκ, Παύλος Χαϊκάλης κλπ. - με την ευκαιρία καταγγέλλω ότι τα συμφέροντα έχουν μπλοκάρει υποψηφιότητες όπως της Σάσας Μπάστα, της Έλενας Βέντη και του Sotis Volanis).
- εισάγονται νέοι φόροι: φόρος ψηφοδελτίου, φόρος χρησιμοποιήσεως στιλό, φόρος πεταμένης ταινίας φακέλου, φόρος κάλπης, αντισταθμιστικός φόρος μη ψηφισάντων, φόρος υπέρ εκλογικών και κομματικών αντιπροσώπων, φόρος υπέρ exit-poll, φόρος υπέρ τηλεοπτικών πάνελ (γνωστός και ως φόρος Τρέμη), φόρος άγχους Βαγγέλη Βενιζέλου και φόρος αυτοδυναμίας Αντώνη Σαμαρά. Επίσης αυστηρές ποινές θα περιμένουν τους παραβάτες της εκλογικής νομοθεσίας: προβλέπονται πρόστιμα για όσους δεν πετάξουν την ταινία του φακέλου μέσα στο καλαθάκι, όσους σαλιώνουν τους φακέλους και όσους ψηφίσουν αντίθετα από τις δημοσκοπήσεις.
- μπαίνει ΦΠΑ 23% στην ψήφο, καθώς το δικαίωμα του εκλέγειν θεωρείται στις σύγχρονες δημοκρατίες είδος πολυτελείας (υπ'όψιν ότι κάθε ψήφος κοστίζει 9,39€. Προσέξτε λοιπόν σε ποιον θα χαρίσετε το 10ευρο ή, για να το κάνω νιανιά, σε ποιο κόμμα θα κάνετε δώρο εισιτήριο για να πάτε να δείτε τον "Τιτανικό 3D" - με εσάς μέσα)
- σε κάθε εκλογικό τμήμα θα υπάρχουν μόνον τα απολύτως απαραίτητα: εικόνα της Άγκελα Μέρκελ πάνω από το παραβάν και αντίγραφο του Μνημονίου προκειμένου να ορκίζονται πίστη και υπακοή επί αυτού οι ψηφοφόροι πριν παραλάβουν τα ψηφοδέλτια.

Ειμί Κωνσταντίνος ο εκλογ(ικ)εύς και άρτι ωλοκλήρωσα.

Υ.Γ.: Εύχομαι προς όλους ο αναστάς Βαάλ, Μελκάρτ, Άδωνις, Εσμούν, Άττις, Ταμμούζ, Ασκληπιός, Ορφέας, Κρίσνα, Ρα, Όσιρις, Ζάλμοξις, Διόνυσος, Οντίν, Κετζαλκοάτλ, Ξιπέ Τοτέκ, Ομπατάλα, Μορέμι  Χριστός να είναι μεθ' υμών.

18 σχόλια:

  1. Διαμαρτύρομαι εντόνως!
    Θέλω Soti Volani στην Βουλή!
    Και καλά να μην είναι η Αναστασία η Μπάστα, κομμάτια να γίνει, αλλά και ο Sotis Volanis; Πως να το καταπιώ;

    Εν πάση περιπτώσει, ευχαριστώ δια την εκτενή ενημέρωση. Θα λάβω τα μέτρα μου!

    Όσο για το μεθ' ημών και υμών, δεν το πολυβλέπω, αλλά ας μην το κάνω και θέμα!

    Σας ασπάζομαι.
    Τα σέβη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Αθηνά, και εγώ θα ήθελα να δω τον Γιώργο Γιασεμή εντός Βουλής, αλλά οι 300 έδρες είναι πολύ λίγες για να καλύψουν όλους τους εγχωρίους καλλιτέχνες.

      Διαγραφή
  2. δεν ειμαι επαρκως ενημερωμενη και φριττω!!!!!!!!!!!!!!ποιο ειναι το ντουετο Φλωρινιωτη-Γωγουλινη;;;;;;;;;ειπα να ξαποστασω,να ξεχαστω ,μερες που ειναι....και με αγχωσεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςς!!!!!!!!!!!οι οικολογοι τι σταυρο θα βαλουμε;;;γιατι δεν μας ενημερωσατε;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Nasia, όταν λέτε "οι οικολόγοι" εννοείτε φυσικά τους "Έλληνες Οικολόγους" του Δημοσθένη Βεργή. Το χαρτί πρέπει να είναι ανακυκλωμένο και ο σταυρός ροζ (εφόσον ψηφίσετε την υποψηφία Τζούλια Αλεξανδράτου).

      Διαγραφή
  3. Πα πα πα!!!Αυτή είναι η εγκύκλιος;;;Καταρχάς δεν υπάρχει ρευστό δια την ψήφο!!Επιλέον θέλω να παρατηρήσω ότι λείπουν από τους εκλογικούς καταλόγους σας κόμματα όπως η Ένωση Κεντρώων του κ. Λεβέντη,το Κόμμα των Κυνηγών,το κόμμα των Πειρατων,το Κόμμα για τη Διεκδήκηση των Δικαιωμάτων των Ελοχίμ και ένα σωρό άλλα!!Είναι ανεπίτρεπτο θεωρώ!!Τέλος ανακοινώνω ότι ο φόρος Τρεμη είναι ο μόνος που θα πληρώσω με ευχαρίστηση καθώς η Τρέμη μου προσφέρει άφθονες ώρες δωρεάν διασκέδασης!!Δεν πρέπει να την ευχαριστήσω;;

    Σας διαβιβάζω τα χαιρετίσματα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ρασκόλνικωφ, το κρυφό κομμάτι της εγκυκλίου αναφέρεται και σε άλλα κόμματα, αλλά αν έγραφα πώς ψηφίζεται το κόμμα "Χαρίζω οικόπεδα-Χαρίζω χρέη-Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος" φοβούμαι ότι θα έπιανε αυτοδυναμία.

      Διαγραφή
  4. πυρόλυση-πυρπόληση17 Απριλίου 2012 στις 10:43 μ.μ.

    Μην το γελάς Κωνσταντίνε!!!Αυτοί είναι ικανοί και φόρο ψηφοδελτίου να βάλουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. majestad, εγώ προτιμώ να προσευχηθώ εις τον Quetzalcoatl. Θα προτιμούσα επίσης πάνω από το παραβάν να υπάρχει φωτό του Τσολάκογλου-Τράγκα και της ΑΜ Βασιλίσσης Φρειδερίκης.
    Καλή μας επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ apos, καταρχάς Quetzolcoatl ανέστη και χρόνια πολλά! Προσωπικώς θα προτιμούσα τον απελευθερωτή της Σαλονίκης, τον Βασιλέα Κωνσταντίνο, που αποτελεί υπόδειγμα στενομυαλιάς και διχασμού - αν ζούσε σήμερα θα είχε τεράστιο ρεύμα.

      Διαγραφή
  6. Και η Ιουλία στη Βουλή θέλει να μπει; Μάθαν οτι απαυτωνόμαστε και πλάκωσαν κι οι γύφτοι...
    Τι καιροί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή AnD, νομίζω ότι η Βουλή πρέπει να ανοίξει τις πόρτες της (ή τα πόδια της) στους πνευματικούς ανθρώποι:
      http://www.youtube.com/watch?v=5WYW2cSSSec

      Διαγραφή
  7. Μα υπερλαμπρότατε έχω σφίξεις, καρτούλες δέχεστε; Δοσούλες κάνετε; Η Κάντι Κάντι γιατί δεν είναι υποψήφια; ο Άντονι; Η στρουμφίτα; Δεν ξέβρω πια τι να ψηφίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ tremens, διευκολύνσεις για την ψήφο γίνονται. Αν δεν έχετε τώρα, δεν χάλασε και ο κόσμος: θα σας τα πάρουμε τριπλά το καλοκαίρι.

      Διαγραφή
  8. Χα χα καταπληκτικό το μπλογκ σου!!!!
    Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με τόσους ηθοποιούς στη Βουλή μπορεί να δούμε και κανένα έργο να ανεβαίνει... Τουλάχιστον να διασκεδάσουμε τη φτώχεια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας