Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Κρυφή δημοσκόπηση [updated]

Μια μέρα πριν από τις εκλογές το παρόν ιστολόγιον, όπως κάθε ιστολόγιον που σέβεται τον αναγνώστη του και τον εαυτόν του, έχει στα χέρια του κρυφή δημοσκόπηση που ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα.
Πρόκειται για δημοσκόπηση που διενεργήθη χθες για λογαριασμό της πρεσβείας του Μπουρούντι. Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο διεθνή οργανισμό που διεξήγαγε με απόλυτη μυστικότητα την εν λόγω δημοσκόπηση, προκύπτει ανατροπή της τελευταίας στιγμής: πρώτο κόμμα έρχονται οι Έλληνες Οικολόγοι των Βεργή-Αλεξανδράτου με 22,17% χωρίς όμως να εξασφαλίζουν αυτοδυναμία. Δεύτερο κόμμα έρχεται το ΠΑ.Ε.Κ.Ε. (Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Βουλώνω Τρύπες, Επισκευάζω Βάνες, Σοβατίζω Τοίχους κτλ.) με 15,32% και τρίτο κόμμα η "Κοινωνία - Πολιτική Παράταξη συνεχιστών Καποδίστρια" με 10,45%. Τα υπόλοιπα κόμματα, σύμφωνα με τους μπουρούντιους δημοσκόπους, δεν καταφέρνουν να πιάσουν το όριο του 3%, ωστόσο μπορεί να πιάσουν 3 (χωρίς %).
Η αγωνία για την επόμενη μέρα είναι ήδη τεράστια, δεδομένου ότι δεν είναι σίγουρο αν το "Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη" σκοπεύει να χαριστεί και να συνεργαστεί με τους Έλληνες Οικολόγους. Ενδεχομένως οι συνεχιστές του Καποδίστρια να συμφωνήσουν σε συγκυβέρνηση, αλλά ελλείψει Καποδίστρια, τον ρόλο του Κυβερνήτη θα πρέπει να αναλάβει η Τζούλια Αλεξανδράτου. Πρώτη της κίνηση φυσικά θα είναι να εκπληρώσει την προεκλογική της υπόσχεση και να κάνει σεξ με την Γερμανίδα Καγκελάριο (αν ο Καποδίστριας ακολουθούσε αυτή την τακτική στην πολιτική του καριέρα, τα πρώτα σύνορα της Ελλάδος δεν θα έφταναν μέχρι τη Λαμία, αλλά μέχρι το Βελιγράδι - αλλά πού νιονιό...)
Η νέα πρωθυπουργός μας ενδεχομένως να συνεργαστεί και με άλλα κόμματα όπως π.χ. την "Αξιοπρέπεια" και τους "Φίλοι του Ανθρώπου", ώστε να γυρίσει αξιοπρεπώς μια ταινία με φίλους του ανθρώπου. Άλλωστε οι "Φίλοι του Ανθρώπου" φημίζονται για τα καταπληκτικά τους συνθήματα, π.χ. "όποιος χάνει στην αγάπη κερδίζει χώρο στο κρεβάτι" (μεγάλη αλήθεια) ή το "άνθρωπος ξενέρωτος, ξύλο απελέκητο" (ακόμη μεγαλύτερη αλήθεια). 
Επιπλέον, η Τζούλια Αλεξανδράτου θα φροντίσει να πάρουμε πίσω τα λεφτά, ακόμα και με κατασχέσεις σε "ακίνητη κινητή περιουσία", όπως δηλώνει (μάλλον εννοεί ότι θα κατάσχουμε την κινητή περιουσία μόλις μείνει ακίνητη, επομένως όσα λαμόγια έχετε αυτοκίνητα βάλτε τα από τώρα μπρος...) Ελπίζω επίσης να γυρίσει ξανά τις ταινίες "Μνημόνιο Ι" και "Μνημόνιο ΙΙ" με καλύτερο καστ, διότι οι πρώτες δεν πήγαν τόσο καλά εισπρακτικά.
Άντε, λίγες ώρες έμειναν μέχρι να αναστενάξουν οι κάλπες και να βγει αληθινή η πρεσβεία του Μπουρούντι.

Ειμί Κωνσταντίνος ο κρυφός δημοσκόπος και άρτι ωλοκλήρωσα.

Το σημαντικότερο στοιχείο των χθεσινών εκλογών δεν είναι η κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, η άνοδος της Χρυσής Αυγής κτλ., αλλά η εξαφάνιση από τον πολιτικό χάρτη του κόμματος "Έλληνες Οικολόγοι" του Δημοσθένη Βεργή: ενώ το 2009 έλαβε 19.993 ψήφους, στις χθεσινές εκλογές έλαβε μόνον 65, είχε δηλαδή πτώση 307.000%. Στην Β' Αθηνών, την οποία ετίμησε με την παρουσία της η Τζούλια Αλεξανδράτου, το κόμμα από 4.028 ψήφους έπεσε στις 5 - καλά, ούτε οι συμπρωταγωνιστές της δεν την ψήφισαν;
Κατόπιν αυτών θεωρώ ότι πρέπει επειγόντως να συγκληθεί έκτακτο συνέδριο του κόμματος, για να εκτιμηθεί το εκλογικό αποτέλεσμα και να διερευνηθούν οι περαιτέρω κινήσεις του. Επίσης πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον των δημοσκόπων του Μπουρούντι που έπεσαν τόσο έξω.

18 σχόλια:

  1. α να χαθεις προστυχε που θα στειλεις τη τζουλια να κανει σεξ! λιγο σεβασμος σε καποια προσωπα ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ίδια προσφέρεται. Μπορεί να μείνει κανείς ασυγκίνητος μπροστά σε τέτοια θυσία για την πατρίδα;

      Διαγραφή
  2. και ειχα ενα αγχος ποιο κομμα θα βγει!!!!με τη δημοσκοπηση σας μπορω να χαρω την πανσεληνο και να κοιμηθω αναλαφρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ επιτέλους, μια αχτίδα ελπίδας στην Ψωροκώσταινα την οποία μόλις αναλάβει να τη διακυβερνήσει η Ιουλία η λατρεμένη θα της κάμει κι ένα βραζιλιάνικο στο μπικίνι να φύγουν οι ψείρες που ταλαιπωρούν το δύστυχο κράτος!

    Ανάσανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβάμαι μήπως αντί για βραζιλιάνικο μάς κάνει αργεντίνικο, αν με εννοείτε.

      Διαγραφή
  4. Έχουν δίκιο που απαγορεύουν τις δημοσκοπήσεις δυο βδομάδες πριν τις εκλογές.
    Εγώ πήγαινα φουλ για Λεβέντη αλλά διαβάζοντας αυτό το κείμενο επηρεάστηκα και θα ψηφίσω Τζούλια μονοκούκι.
    Μπορεί να με πουν μαλάκα αλλά τουλάχιστον δεν θα με πουν και λεβέντη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την κρυφή δημοσκόπηση Λεβέντη που του δίνει 4% έχω γράψει ήδη στη Βίβλο Προσώπων μου. Μπορείτε να το δείτε και αναπαραχθέν εδώ:
      http://tipotastasovara.blogspot.com/2012/04/4.html

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Θα σας ρωτούσα αν εννοείτε την ακτιβίστρια Ναόμι Κλάιν, την ψυχαναλύτρια Μέλανι Κλάιν ή τα βρακιά Κάλβιν Κλάιν, ωστόσο ο σύνδεσμος προς κατασκοπευτικό υλικό που έχετε ενσωματώσει με προκαλεί να ρωτήσω: της CIA είσθε;

      Διαγραφή
  6. Κι εις αυτό το σημείον, ω αυτοκράτωρ, πρέπει να ειπώ ότι δεν έχω πλεόν την παραμικρήν αγωνίαν σχετικά με τας εκλογάς. Η Ιουλία είναι σίγουρα η καλύτερη πολτικός ανά τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο σημείο αυτό πρέπει να καταγγείλω τα στοιχεία των exit-poll και του Υπουργείου ως ανακριβή. Δεν είναι δυνατόν η πρεσβεία του Μπουρούντι να πέφτει έξω, τη στιγμή μάλιστα που είναι γνωστό πως ο ελληνικός λαός στηρίζει Τζούλια.

      Διαγραφή
    2. Νοθεία μου μυρίζει. Δεν μπορεί, οι Μπουρουντιανοί να έπεσαν τόσο έξω. Η κατάστασις απαιτεί τον Τσακ Νόρρις.

      Διαγραφή
  7. Θεωρώ πως υπάρχει μια σκοτεινή συνομωσία για να μην κυβερνήσουν οι συνεχιστες του Καποδίστρια!!Τα ξένα κέντρα πάλι έβαλαν το χεράκι τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ανησυχείτε. Οι συνεχιστές του Καποδίστρια είναι πολλοί και εργάζονται αόκνως, ώστε να μας επαναφέρουν στην εποχή του.

      Διαγραφή
  8. πυρόλυση-πυρπόληση12 Μαΐου 2012 στις 8:39 μ.μ.

    Αχ ρε Κωνσταντίνε...ουτέ ελιές δεν θα έχουμε να φάμε έτσι όπως πάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τόσο λίγο η Τζούλια??? Αλήθεια??? Να δεις που η Μερκελ συνωμότησε γιατί τη ζηλεύει. Θα φαινόταν πολύ χοντρή δίπλα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας