Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Λαοθάλασσα χθες στο Σύνταγμα - αποκλειστικό ρεπορτάζΜεγαλειώδης ήταν η χθεσινή συγκέντρωση της ΜΚΟ "Τσιμπούκια στο Σύνταγμα". Πλήθος κόσμου συνέρρευσε προκειμένου να διαδηλώσει εναντίον του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και των δηλώσεών του. Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος Μητροπολίτης έχει και κατά το παρελθόν απασχολήσει την επικαιρότητα.
Φωνάζοντας "ΩΣ ΕΔΩ!" δεκάδες χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της χώρας, κρατώντας αρχαιοελληνικά αριστουργήματα, προκειμένου να τονιστεί ότι δεν θα περάσουν τέτοιους είδους υπόγεια χτυπήματα κατά της συνέχειας του Ελληνισμού. Μάλιστα, στο κέντρο της πλατείας τοποθετήθηκε άγαλμα από τη Δήλο που ήρθε εσπευσμένα προκειμένου να μην χάσει την εκδήλωση, ωστόσο κανείς δεν μπόρεσε να το χειριστεί καταλλήλως - ορισμένοι κακοπροαίρετοι έσπευσαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός και να δηλώσουν ότι τούτο αποδεικνύει πως δεν είμαστε γνήσιοι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων, οι οποίοι προφανώς δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τέτοια μεγέθη. Ο ελληνορθόδοξος χαρακτήρας της χθεσινής συγκέντρωσης υπογραμμίστηκε από το γεγονός ότι οι διαδηλωτές έψαλαν στίχους από το Άσμα Ασμάτων ("ἐν τῇ σκιᾷ αὐτοῦ ἐπεθύμησα καὶ ἐκάθισα, καὶ καρπὸς αὐτοῦ γλυκὺς ἐν λάρυγγί μου", 2:5) ενώ πολλοί προέβησαν και σε "τερπνότητες ἐν τῇ δεξιᾷ", σύμφωνα με τον Ψαλμό (15:11).

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία απήγγειλε ερωτική ποίηση από την Αρχαία Αίγυπτο (από το πρωτότυπο). Αφού υπενθύμισε ότι ο Μητροπολίτης Σεραφείμ έχει στο παρελθόν απαγορεύσει το σεξ από πίσω και τώρα και από το στόμα, αναρωτήθηκε: "Θα μας απαγορεύσει να τον παίρνουμε και από τα αφτιά;"
Στη συνέχεια διαβάστηκαν επιστολές συμπαράστασης από όλα τα κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Δεξιάς και από τη Sora Aoi, τη γνωστή Γιαπωνέζα πορνοστάρ, που μετά τη μεσολάβησή της προκειμένου να σταματήσει η σύγκρουση Ιαπωνίας-Κίνας για τις διαφιλονικούμενες νήσους, δήλωσε έτοιμη να ασκήσει όλη την επιρροή της στον Πειραιώς Σεραφείμ.

Ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, ιδρυτής της συγκεκριμένης ΜΚΟ, ανέβηκε στο βήμα επευφημούμενος από τους χιλιάδες υποστηρικτές του και εκφώνησε απαράμιλλης καλλιτεχνικής, ηθικής και πολιτικής αξίας λόγο, που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό (το έκλεισαν όμως αμέσως, καθώς κινδύνευαν λόγω της φύσης της εκδήλωσης). Στην κατάληξη του λόγου του πρότεινε να μετατραπεί η οργάνωση σε πολιτικό κόμμα, ώστε, αφενός, να μπορεί να επηρεάσει περισσότερο την πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου με δράσεις, προτάσεις, παρεμβάσεις και συμμετοχικές διαδικασίες και, αφετέρου, να βγάλει λεφτά. Άλλωστε, όπως υπογράμμισε, οι πίπες είναι το κυρίαρχο στοιχείο της ελληνικής πολιτικής ζωής.

Το ιδρυτικό συνέδριο του νέου κόμματος προγραμματίζεται για τις 26 Οκτωβρίου, εορτή του Αγίου Δημητρίου και επέτειο απελευθερώσεως της Θεσσαλονίκης μας, ώστε να τονιστεί ο πατριωτικοελληνορθόδοξος χαρακτήρας του κόμματος και να μην ασχοληθεί κανείς με το γεγονός ότι χρηματοδότες του θα είναι μεγάλες πολυεθνικές καπνοβιομηχανίες που ελέγχονται από μασονοσιωνιστικούς κύκλους. Ενστάσεις διατυπώθηκαν πάντως σχετικά με το όνομα: επειδή ορισμένοι προκρίνουν τη λέξη "τσιμπούκι" και άλλοι τη λέξη "πίπα", ώστε να υπομνησθεί ο φιλοευρωπαϊκός χαρακτήρας του κόμματος, φαίνεται πως τελικά θα επιλεγεί σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και χρήση έναντι όλων χωρίς τους παραπάνω όρους ή παράγωγά τους.
Αντιπροσωπεία των διαδηλωτών κατευθύνθηκε προς τη Βουλή των Ελλήνων προκειμένου να επιδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας αλλά και να ζητήσει να τεθεί η συγκέντρωση υπό την αιγίδα του Προέδρου της Βουλής. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, διότι ο Πρόεδρος είναι (μισο)παραιτημένος - διαφορετικά φαίνεται πως δεν θα είχε πρόβλημα.

Μικρής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ ορισμένων διαδηλωτών και παρακρατικών που προσπάθησαν να  παρεισφρήσουν στον κύριο όγκο της διαδήλωσης και να αμαυρώσουν τη χθεσινή ημέρα. Ευτυχώς, εγκαίρως η ομάδα περιφρούρησης έκανε ανθρώπινη αλυσίδα (σε διάφορες στάσεις) και τους απομόνωσε. Στη συνέχεια, οι γνωστοί-άγνωστοι νεαροί που είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα με προφυλακτικά (απαράδεκτο για κίνηση που έχει ως αντικείμενο το στοματικό σεξ), άρχισαν να εκσφενδονίζουν δονητές προς τους άνδρες των ΜΑΤ. Εκείνοι απάντησαν με ρίψη λιπαντικών προς όλους τους διαδηλωτές και προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων, δηλαδή όσων έβλεπαν μπροστά τους. Τελικά, οι περισσότεροι ύποπτοι ήταν της Ασφάλειας, οπότε οι προσαγωγές θα μετατραπούν σύντομα σε προαγωγές.

Οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν ησύχως δίνοντας νέο ραντεβού το επόμενο Σάββατο στο Σύνταγμα με σημείο συνάντησης την τουαλέτα των McDonald's.

Ακολουθεί ο ύμνος του νέου κόμματος:

Ειμί Κωνσταντίνος ο μαχόμενος ρεπόρτερ και άρτι ωλοκλήρωσα.

10 σχόλια:

 1. Majestad, ποιο θα είναι το έμβλημα του κόμματος; Ο κάστορας ή ο τίγρης;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτά είναι εμβλήματα φιλοζωικών οργανώσεων. Εμείς είμεθα καθαρώς ανθρωποκεντρική και φιλανθρωπική οργάνωσις.

   Διαγραφή
 2. κατ' αρχάς ο Βαγγέλης πρέπει να γίνει επίτιμος πρόεδρος της ΜΚΟ. Δεύτερον, υπάρχει και το παρακάτω άσμα ως εναλλακτικός ύμνος του κόμματος σας μεγαλειότατε :http://www.youtube.com/watch?v=Xs61fbKO7UM

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι, το γνωρίζω, ωστόσο προτιμήσαμε την μαύρη καλλονή, διότι φαίνεται πως διαθέτει καλύτερο βιογραφικό.

   Διαγραφή
 3. ποια είναι η θέση του παμε επί του θέματος; παρευρέθη και σε αυτή τη λαϊκή πάλη ή έκανε ξεχωριστή συγκέντρωση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το ΠΑΜΕ με ανακοίνωσή του μας καταγγέλλει ως ρεβιζιονιστές, οπορτουνιστές και φραξιονιστές.

   Θα απαντήσουμε μόλις έχουμε στα χέρια μας την ακριβή μετάφραση από το πρωτότυπο.

   Διαγραφή
 4. πυρόλυση-πυρπόληση2 Οκτωβρίου 2012 - 12:24 μ.μ.

  Ωραία πίπα αυτή....(που πάει πια αυτό το μυαλό σας!!!!!) στη φωτογραφία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λυπούμαι, αλλά, όπως λέει και ο πίνακας, αυτό δεν είναι πίπα (είναι η εικόνα μιας πίπας).

   Διαγραφή
 5. Ευτυχώς που είσαστε και εσείς και το βλογ σας και μας ενημερώνετε και εμάς τους αγρότες για το τι γίνεται στην πρωτεύουσα... (πολλά και και πολλά σας και μας έβαλα σε μια πρόταση...αρχίζω και ξεχνάω τη γλώσσα ή μου φαίνεται?)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν πειράζει, μαθαίνετε μιαν άλλην, την θετταλικήν, η οποία κυριαρχείται από επιφωνήματα όπως "ούι!", "α α!", "α ρα!" κ.α.

   Διαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας