Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Το κρυφό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Λεωφόρος Κηφισίας, 18.06.2012 - λίγες ώρες μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές 

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται ένας εγχώριος και διεθνής ορυμαγδός κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Κόμματα, ΜΜΕ, Ευρωπαίοι ηγέτες, παράγοντες της αγοράς (δεν εννοώ τη Φώτω που πουλάει βλίτα στη λαϊκή) ασχολούνται με τον ΣΥΡΙΖΑ και την καταστροφή που αναμένει την Ελλάδα, αν αυτό το κόμμα κυβερνήσει. Έχουν ξετρυπώσει κάθε δήλωση μέλους νομαρχιακής επιτροπής, σκανάρουν για μέρες τη μπούρδα που πέταξε το στέλεχος κάθε συνιστώσας, αναπαράγουν (στο περίπου) κάθε λέξη υποψηφίου βουλευτού - έχω διαβάσει μέχρι και σχόλιο για τα μαλλιά του Τσίπρα. Αλλά αυτά παθαίνει κανείς, αν δεν έχει αποστηθίσει εγχειρίδια νεοκλασικών οικονομολόγων.
Επειδή ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός έχει την εδραία πεποίθηση (wow, να το σημειώσω, για να το ξαναγράψω αυτό) ότι αποκλείεται να κάνουν λάθος όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται για τη σωτηρία της χώρας μας (και το έχουν αποδείξει εμπράκτως άλλωστε), συνήγαγε συμπεράσματα από τα λεγόμενα των ως άνω σωτήρων και εκμεταλλεύτηκε ό,τι μέσα και άκρες είχε, προκειμένου να παρουσιάζει σε διεθνή αποκλειστικότητα το κρυφό πρόγραμμα που θα εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ, μόλις γίνει κυβέρνηση:

1. Η Ελλάδα θα γίνει Συρία. Τούτο είναι προφανές ακόμα και εις τον πλέον καλοπροαίρετο, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το ίδιο όνομα με την σπαρασσoμένη χώρα (προσέθεσαν απλώς ένα Ζ για ξεκάρφωμα). Βεβαίως, η εναλλακτική είναι να γίνουμε Νίγηρας, οπότε θα προτιμήσω τη Συρία, από την οποία έχω και ωραίες αναμνήσεις - προ σφαγής, εννοείται (επίσης κάποια στιγμή πρέπει να σας πω πώς ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός απέρριψε πρόταση επιστημονικής αποστολής του σε αφρικανική χώρα, η οποία ήταν ακόμη σε αναταραχή καθώς είχε αποκτήσει ολοκαίνουργιο δικτάτορα, με την πρόταση να περιλαμβάνει διάφορα σενάρια διαφυγής εις περίπτωσιν ζορίσματος της καταστάσεως, μεταξύ των οποίων και την λαθρομετανάστευση στον Νίγηρα - εγγύηση σωτηρίας ο Νίγηρας).

2. Εναλλακτικώς, η χώρα θα αδελφοποιηθεί με την Βόρεια Κορέα και θα μετονομασθεί σε "Βορειο-Δυτική Κορέα".

3. Ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να στηρίξει τη βιομηχανία της χώρας. Θα δημιουργηθούν κρατικά εργοστάσια παραγωγής μολότοφ και κουκούλων προς εξαγωγή σε όλη την υφήλιο.

4. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι αντίθετος με τις ιδιωτικοποιήσεις, παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα προεκλογικώς (κάθε κόμμα που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να είναι ανακόλουθον). Η πρώτη ΔΕΚΟ που θα πουληθεί σε διεθνή σιωνομασονιστικά funds θα είναι η "Εκκλησία της Ελλάδος", αφού εισαχθεί στο Χρηματιστήριο.

5. Θα απαγορευθεί το δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες. Θα ψηφίζουν μόνον οι αλλοδαποί. Επίσης θα καταργηθούν τα παραβάν. Για την διασφάλιση της μυστικότητος της διαδικασίας, οι ψηφοφόροι θα φοράνε κουκούλες.

6. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κηρύξει αμέσως χρεοκοπία, οπότε η χώρα δεν θα έχει πετρέλαιο, ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, iPad και Playstation.

7. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ, το Euro και την Eurovision. Αντί για ευρώ θα έχουμε δραχμές (Λαφαζάνη στο κατοστάρικο, Τσίπρα στο πεντακοσάρικο και, τιμής ένεκεν για την προσφορά τους στον ελληνικό πολιτισμό, Φαίη Σκορδά στο πεντοχίλιαρο και Σάκη Ρουβά στο δεκαχίλιαρο), ενώ αντί για την καπιταλιστική Eurovision θα συμμετέχουμε στην κομμουνιστική Eurovision, την Intervision. Euro δεν θα έχουμε, διότι δεν θα έχουμε μπάλες, αλλά μπορούμε να διοργανώνουμε τουρνουά με κονσερβοκούτια (τώρα που είπα για κονσερβοκούτια, να μην σας πω τι σκοπεύει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μ' αυτά...)

8. Μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ έλθει στην εξουσία θα εξαφανιστούν οι καταθέσεις, θα εκσκαφούν όλοι οι κήποι και θα ξηλωθούν όλα τα στρώματα, για να αρπαγούν και τα τελευταία κρυμμένα ευρώ. Επίσης θα γκρεμιστούν όλα τα σπίτια για να πωληθούν ως μπάζα, ενώ οι ιδιοκτήτες τους θα σταλούν στα σκλαβοπάζαρα της Μπαρμπαριάς (αν και πολλοί/ές εξ αυτών μπορούν κάλλιστα να πωληθούν και ως μπάζα).

9. Η εγκληματικότητα θα εκτιναχθεί. Προκειμένου να αντιμετωπίσει το φαινόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ, θα δημιουργήσει περιπολίες αλλοδαπών που θα προστατεύουν τους πολίτες από τις επιθέσεις της ΕΛ.ΑΣ.

10. Οι επίσημες καταλήξεις των μηνών σε "-ιος" (π.χ. Ιούνιος, Ιούλιος) θα μετατραπούν σε "-ης" (Ιούνης, Ιούλης) - εντάξει με τα υπόλοιπα, αλλά αυτό αποτελεί μια πάρα πολύ επικίνδυνη εξέλιξη και με βρίσκει κάθετα αντίθετο, γι' αυτό και πρέπει να εμποδισθεί πάση θυσία η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ.


Ειμί Κωνσταντίνος ο συντάκτης των ΣΥΡΙΖΑleaks και άρτι ωλοκλήρωσα.


Υ.Γ.: Τώρα που σας αποκάλυψα το κρυφό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, παρακαλείται το κόμμα να μας αποκαλύψει και το φανερό του πρόγραμμα.

Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

Τα αληθινά πρακτικά του Προεδρικού


Η μακρά απουσία του Κωνσταντίνου Καντακουζηνού από τα ιστολογικά του καθήκοντα οφείλεται εις το ότι το τελευταίον διάστημα ασχολείται με τα κοινά (Μεσημεριανή Μελέτη, Ελλάδα έχεις ταλέντο, Big Brother South Africa κτλ.). Μεταξύ αυτών των ασχολιών του συμπεριλαμβάνεται και η πιστή τήρησις των πρακτικών των συναντήσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά των πολιτικών αρχηγών. 
Τις τελευταίες ημέρες εκυκλοφόρησαν ανά το διαδίκτυο αποσπάσματα από δήθεν πρακτικά των συναντήσεων αυτών, ωστόσο, διαβάζοντας κανείς τις μπούρδες που καταγράφονται εκεί, αντιλαμβάνεται αμέσως ότι δεν είναι τα αληθή. Τούτο μπορώ να σας το επιβεβαιώσω και εγώ - απόδειξις το ακόλουθον απόσπασμα που δημοσιεύω σε διεθνή αποκλειστικότητα (παρακαλώ το Spiegel να αναφέρει την πηγή, όταν θα τα αναδημοσιεύσει):


ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Κύριοι, πριν ξεκινήσουμε τη σημερινή διάσκεψη, θα ήθελα να σας εκθέσω με δυο λόγια την κρισιμότητα της κατάστασης, γι' αυτό ζητώ την προσοχή σας - κύριε Σαμαρά, μπορείτε να αφήσετε για λίγο τα Playmobil;

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (Πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας): Με συγχωρείτε κύριε Πρόεδρε, αλλά έβγαλαν καινούργια σειρά, το "Χαρούμενες στιγμές στο Μέγαρο Μαξίμου".

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος Ανεξάρτητων Ελλήνων): Κύριε πρόεδρε, ακόμη μια απόδειξη ότι ο κ. Σαμαράς τα έχει βρει με την κυρία Μέρκελ: τα Playmobil είναι γερμανικά. Λέγε ρε, η Siemens σού τα χάρισε; Με τι αντάλλαγμα;

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Έλεγα λοιπόν, ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Δεν είναι δυνατόν η χώρα να μένει ακυβέρνητη τη στιγμή που ο διαγωνισμός της Εurovision πλησιάζει. Νομίζω ότι από τη σημερινή μας συνάντηση πρέπει να εκπέμψουμε ένα σταθερό μήνυμα προς την Ευρώπη ότι στηρίζουμε όλοι μας την Ελευθερία Ελευθερίου και το Aphrodisiac.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (Πρόεδρος Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος): Κύριε πρόεδρε, ήδη πριν από τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ, ως δύναμη ευθύνης, δύναμη προοπτικής, είχε στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον ιερό αγώνα του έθνους για την Ελευθερία. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι επί δικής μου υπουργίας επελέγη το συγκεκριμένο τραγούδι.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Ξεχνάτε όμως εσείς ότι μόνον επί Νέας Δημοκρατίας και Έλενας Παπαρίζου κέρδισε η Ελλάδα στον διαγωνισμό. Ποια κυβέρνηση λοιπόν μπορεί να εγγυηθεί την αταλάντευτη πορεία της χώρας στην Eurovision; Επ' αυτού θα ήθελα να τοποθετηθεί ξεκάθαρα και ο κύριος Τσίπρας: μέσα ή έξω από την Eurovision; Σκοπεύει να καταγγείλει την αποστολή μας στο Μπακού;

ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ (Πρόεδρος Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς): Ως τι θέλετε να σας απαντήσω; Ως Τσίπρας, ως Γλέζος, ως Δραγασάκης, ως Στρατούλης, ως Λαφαζάνης ή ως Κωνσταντοπούλου;

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Απαντήστε ως ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρος: θα καταγγείλει την αποστολή μας στο Μπακού αλλά είναι κατά τα 23/35 υπέρ της συμμετοχής μας στην Eurovision - τα υπόλοιπα 12/35 είναι οι συνιστώσες που προτιμούν τον Διαγωνισμό Τραγουδιού Θεσσαλονίκης και τάσσονται κατά της Eurovision.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μας διώξει από την Eurovision, να μην αφήσει την Εθνική να πάει στο Euro, να σταματήσει τα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα, να μας πάρει τις τηλεοράσεις, τα DVD, τα home cinema, τα σκρίνια, τους καναπέδες, τις ντιβανοκασέλες, να ξηλώσει τις κεραίες και να οδηγήσει τους Έλληνες στην απόλυτη εξαθλίωση. Προειδοποιώ τον ελληνικό λαό ότι αν εφαρμοστεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε δύο χρόνια η τηλεόραση θα έχει μόνον δύο κανάλια που θα παίζουν ντοκιμαντέρ και εκπομπές λόγου και τέχνης.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Συμφωνώ με τον κύριο Βενιζέλο. Δηλαδή κανονικά δεν συμφωνώ, αλλά, εδώ που φτάσαμε, συμφωνώ. Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ μας οδηγεί ευθέως έξω από την Eurovision.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Και τι προτείνετε;

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Κύριε πρόεδρε, ο τόπος έχει ανάγκη από μία κυβέρνηση, η οποία θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος αυτής της τεράστιας ευθύνης - αυτοδυναμία ή ξανά εκλογές. Γι' αυτό το λόγο, η Νέα Δημοκρατία -αυτοδυναμία ή ξανά εκλογές-  αταλάντευτα πιστεύει στην ανάγκη μιας κυβέρνησης συνεργασίας -αυτοδυναμία ή ξανά εκλογές. Προτείνουμε λοιπόν μια κυβέρνηση με συμμετοχή όλων των κομμάτων -αυτοδυναμία ή ξανά εκλογές- προκειμένου να αποφύγουμε νέες εκλογές -αυτοδυναμία ή ξανά εκλογές.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Κύριε Σαμαρά, γιατί λέτε συνέχεια "αυτοδυναμία ή ξανά εκλογές";

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Με συγχωρείτε κύριε πρόεδρε, το είπα τόσες φορές προεκλογικά που μου έμεινε τικ.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Κύριε Κουβέλη, η Δημοκρατική Αριστερά θα συμμετάσχει σε μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ;

ΦΩΤΙΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ (Πρόεδρος Δημοκρατικής Αριστεράς): Η Δημοκρατική Αριστερά στηρίζει κάθε προσπάθεια που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση, εφόσον η λύση αυτή είναι σταθερά προσανατολισμένη στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της χώρας. Η Δημοκρατική Αριστερά, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό, θέτει όλες τις δυνάμεις της στην υπηρεσία επίτευξης μιας δημοκρατικά νομιμοποιημένης λύσης η οποία θα δώσει προοπτική στον τόπο και θα οδηγήσει την χώρα στην ανάπτυξη, ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει -

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Ευχαριστώ πολύ. Σαφής όπως πάντα. Εσείς κύριε Καμμένε; Ισχύει το σχέδιο που μου δώσατε;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Σε ποιο σχέδιο αναφέρεσθε, κύριε Πρόεδρε; Γιατί έχουμε ένα σχέδιο 7 σημείων, ένα άλλο 27 σημείων και ένα τρίτο 143 σημείων. Αν ενώσει κανείς τα 7 σημεία, βγαίνει η λέξη "ΟΧΙ". Αν ενώσει τα 27, βγαίνει η λέξη "ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ". Αν ενώσει τα 143, βγαίνει "ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ".Ειμί Κωνσταντίνος ο στενογράφος του Προεδρικού και άρτι ωλοκλήρωσα.

Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Κρυφή δημοσκόπηση [updated]

Μια μέρα πριν από τις εκλογές το παρόν ιστολόγιον, όπως κάθε ιστολόγιον που σέβεται τον αναγνώστη του και τον εαυτόν του, έχει στα χέρια του κρυφή δημοσκόπηση που ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα.
Πρόκειται για δημοσκόπηση που διενεργήθη χθες για λογαριασμό της πρεσβείας του Μπουρούντι. Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο διεθνή οργανισμό που διεξήγαγε με απόλυτη μυστικότητα την εν λόγω δημοσκόπηση, προκύπτει ανατροπή της τελευταίας στιγμής: πρώτο κόμμα έρχονται οι Έλληνες Οικολόγοι των Βεργή-Αλεξανδράτου με 22,17% χωρίς όμως να εξασφαλίζουν αυτοδυναμία. Δεύτερο κόμμα έρχεται το ΠΑ.Ε.Κ.Ε. (Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Βουλώνω Τρύπες, Επισκευάζω Βάνες, Σοβατίζω Τοίχους κτλ.) με 15,32% και τρίτο κόμμα η "Κοινωνία - Πολιτική Παράταξη συνεχιστών Καποδίστρια" με 10,45%. Τα υπόλοιπα κόμματα, σύμφωνα με τους μπουρούντιους δημοσκόπους, δεν καταφέρνουν να πιάσουν το όριο του 3%, ωστόσο μπορεί να πιάσουν 3 (χωρίς %).
Η αγωνία για την επόμενη μέρα είναι ήδη τεράστια, δεδομένου ότι δεν είναι σίγουρο αν το "Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη" σκοπεύει να χαριστεί και να συνεργαστεί με τους Έλληνες Οικολόγους. Ενδεχομένως οι συνεχιστές του Καποδίστρια να συμφωνήσουν σε συγκυβέρνηση, αλλά ελλείψει Καποδίστρια, τον ρόλο του Κυβερνήτη θα πρέπει να αναλάβει η Τζούλια Αλεξανδράτου. Πρώτη της κίνηση φυσικά θα είναι να εκπληρώσει την προεκλογική της υπόσχεση και να κάνει σεξ με την Γερμανίδα Καγκελάριο (αν ο Καποδίστριας ακολουθούσε αυτή την τακτική στην πολιτική του καριέρα, τα πρώτα σύνορα της Ελλάδος δεν θα έφταναν μέχρι τη Λαμία, αλλά μέχρι το Βελιγράδι - αλλά πού νιονιό...)
Η νέα πρωθυπουργός μας ενδεχομένως να συνεργαστεί και με άλλα κόμματα όπως π.χ. την "Αξιοπρέπεια" και τους "Φίλοι του Ανθρώπου", ώστε να γυρίσει αξιοπρεπώς μια ταινία με φίλους του ανθρώπου. Άλλωστε οι "Φίλοι του Ανθρώπου" φημίζονται για τα καταπληκτικά τους συνθήματα, π.χ. "όποιος χάνει στην αγάπη κερδίζει χώρο στο κρεβάτι" (μεγάλη αλήθεια) ή το "άνθρωπος ξενέρωτος, ξύλο απελέκητο" (ακόμη μεγαλύτερη αλήθεια). 
Επιπλέον, η Τζούλια Αλεξανδράτου θα φροντίσει να πάρουμε πίσω τα λεφτά, ακόμα και με κατασχέσεις σε "ακίνητη κινητή περιουσία", όπως δηλώνει (μάλλον εννοεί ότι θα κατάσχουμε την κινητή περιουσία μόλις μείνει ακίνητη, επομένως όσα λαμόγια έχετε αυτοκίνητα βάλτε τα από τώρα μπρος...) Ελπίζω επίσης να γυρίσει ξανά τις ταινίες "Μνημόνιο Ι" και "Μνημόνιο ΙΙ" με καλύτερο καστ, διότι οι πρώτες δεν πήγαν τόσο καλά εισπρακτικά.
Άντε, λίγες ώρες έμειναν μέχρι να αναστενάξουν οι κάλπες και να βγει αληθινή η πρεσβεία του Μπουρούντι.

Ειμί Κωνσταντίνος ο κρυφός δημοσκόπος και άρτι ωλοκλήρωσα.

Το σημαντικότερο στοιχείο των χθεσινών εκλογών δεν είναι η κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, η άνοδος της Χρυσής Αυγής κτλ., αλλά η εξαφάνιση από τον πολιτικό χάρτη του κόμματος "Έλληνες Οικολόγοι" του Δημοσθένη Βεργή: ενώ το 2009 έλαβε 19.993 ψήφους, στις χθεσινές εκλογές έλαβε μόνον 65, είχε δηλαδή πτώση 307.000%. Στην Β' Αθηνών, την οποία ετίμησε με την παρουσία της η Τζούλια Αλεξανδράτου, το κόμμα από 4.028 ψήφους έπεσε στις 5 - καλά, ούτε οι συμπρωταγωνιστές της δεν την ψήφισαν;
Κατόπιν αυτών θεωρώ ότι πρέπει επειγόντως να συγκληθεί έκτακτο συνέδριο του κόμματος, για να εκτιμηθεί το εκλογικό αποτέλεσμα και να διερευνηθούν οι περαιτέρω κινήσεις του. Επίσης πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον των δημοσκόπων του Μπουρούντι που έπεσαν τόσο έξω.

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Συνέντευξη-σοκ

Συνέντευξη-σοκ παρεχώρησε σήμερον Παρασκευή εις το "Έθνος του Σαββάτου" ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Σε μια κίνηση σπάνιου πολιτικού θάρρους και αυτοκριτικής ο κ. Βενιζέλος μάς ζητά να μην τον ψηφίσουμε:
Ειμί Κωνσταντίνος ο ψηφοφόρος-τιμωρός και άρτι ωλοκλήρωσα.