Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Χρόνια Πολλά!

Η παρούσα ανάρτησις αποτελεί αντιγραφή αναρτήσεως που έκανα ακριβώς πριν από ένα έτος εις το ιστολόγιον της δεσποινίδος Ματίνας (το αρχικόν κείμενον εδώ). Ήτο προγραμματισμένη να γίνει εδώ και καιρόν, αλλά πρέπει να κάνω την αναγκαίαν παρατήρησιν ότι αι αναφοραί εις την διωκομένην υπό του ΣΔΟΕ και του εισαγγελέως Ιουλία αφενός και εις τους Ιάπωνας αφετέρου την καθιστά τριπλώς επίκαιρον.


"Μετά την πάροδον μηνός εκ της ξενερώτου εορτής του Αγίου Βαλεντίνου (14η Φεβρουαρίου) έρχεται η εκδίκησις: Steak and Blowjob Day (ελληνιστί: ημέρα μπριζόλης και πεολιχείας).
Υπάρχουν όμως λαοί που ακόμη και την αγίαν ημέραν ταύτην επιμένουν να παραμένουν ξενέρωτοι (ιδέ Ιάπωναι και Κορεάται) και εορτάζουν σήμερον την "λευκήν ημέραν" κατά την οποίαν προσφέρουσι σοκολατάκια!
Προσωπικώς θεωρώ ότι ο λόγος δύναται να ανευρεθεί εις την πανθομολογουμένην μικροφαλλίαν (χυδαϊστί μικροτσουτσουνίαση) των λαών της Άπω Ανατολής, οι οποίοι υποκατέστησαν την πεολιχείαν με σοκολατάκια (η σοκολάτα άλλωστε είναι γνωστή και ως σεξουαλικόν υποκατάστατον). Ας γνωρίζουσι όμως οι συμπαθείς Ασιάται ότι αι σκοτειναί συνομωσίαι κατά του θεσμού υπό τον μανδύαν σοκολατακίων και η προσβολή εις την ιεροτελεστίαν αυτού δεν θα περάσουν!
Χρόνια πολλά εις τους εορτάζοντας.
Ειμί Κωνσταντίνος ο εορτάζων και άρτι ωλοκλήρωσα.
Υστερόγραφον 1: Λέγεται ότι το νέον επετειακόν βίντεο της Ιουλίας Αλεξανδράτου είναι φτιαγμένον ειδικώς διά την σημερινήν εορτήν: πρόκειται για μοναδικόν συνδυασμόν μαγειρικής και ερωτικής τέχνης, όπου η Ιουλία αποκαλύπτει τα μυστικά του μαγειρέματος των μπριζολών καθώς και ευφάνταστους τρόπους σερβιρίσματος αυτών εις τον σύντροφόν της.
Υστερόγραφον 2: Δι’ όσους δεν δύνανται να κατανοήσουν την σπουδαιότηταν του ζητήματος και απορούν διατί με απασχολούν τέτοια θέματα, ας αρκεσθούν εις το ότι είμαι κι εγώ reloaded. "


Υστερόγραφον σημερινόν: Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως εδώ και κάμποσον καιρόν κάθε Δευτέρα έχω μπριζόλαν εις το μενού μου.

23 σχόλια:

  1. Εν μέσω νηστείας; Ντροπή! απαπαπαπα τί θα πεί ο Μητροπολίτης Καλαυρύτων και Αιγιαλείας μετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. we love νεα γραμματοσειρα
    σου λειψα?
    επανερχομαι δριμυς
    και ναι γιορταζω και γω
    ενεκα μπριζολας φυσικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε καταλαβα τιποτα!
    Τι γοορταζουμε;;;;
    Τις επιτυχίες της Ιουλίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dear coula ιδού η εξήγηση:http://www.sansimera.gr/worldays/142

    Ανακτα σας στηρίζω στο δίκαιο αγώνα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Coula
    Τί δεν κατάλαβες μαρή; Φάε τη μπριζόλα σου λέμε! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρωτονοβελισσιμοϋπερτατε Κωνσταντινε,
    Εις τόπον χλοερόν και δοξασμένον,λειτουργεί το ίδρυμα τηλεόρασης και ραδιοφωνιας http://cinelaikon.wordpress.com/
    (εγκεγκριμένο υπό του δρ φλάντζα..),το οποίον φιλοδοξεί να στεγάσει την Αυτοκρατορική Σας Βίβλον.Αναμένωμεν την πρωτοπανεντιμοϋπέρτατη εγκρισή Σας,καθώς και την είσοδον στην αυλή των Πατρικείων Σας.

    Δούλος Σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ααααααααααα
    Κατάλαβα!!!!!! Απλά ημουν λίγο θολωμένη απο τη νηστεία που κάνω!!!
    Τελικά ούτε το ένα θα φάω ούτε το άλλο, μεσούσης νηστείας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βρε τρελέ, Δευτέρα όσπρια ή ψάρια τρώμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εύχομαι πολλές πεινασμένες νύχτες να σας συνοδεύουν στην ταπεινή κουνοπροστατευμένη καριόλα σας!(με την ιταλική βεβαίως διάσταση διότι είμεθα και λόγιοι http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%8C%CE%BB%CE%B1&dq=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ Invictus, τίθεται το εξής ζήτημα: είναι δεδομένον ότι κατά την νηστείαν απαγορεύεται η βρώσις κρέατος. Εις την έννοιαν της βρώσεως περιλαμβάνεται άραγε και η δευτέρα φάσις της εορτής; Έχει σημασίαν το γεγονός ότι δεν περιλαμβάνει μάσημα και κατάποσιν του κρέατος (εκτός αν ομιλούμε για περιπτώσεις που θυμίζουν Λορίνα Μπόμπιτ, αν ενθυμείσθε);
    Φιλοσοφικόν και θεολογικόν το ερώτημά μου και παρακαλώ τον Μητροπολίτη Αμβρόσιον να μου απαντήσει, αν γνωρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ άσωτε, καλώς ορίσατε. Η γραμματοσειρά δεν είναι νέα: αντιθέτως είναι παλαιά (αποκοπή-επικόλλησις από την αρχικήν ανάρτησιν). Ωστόσο, αν αρέσει, ενδέχεται να την χρησιμοποιήσω ξανά, αν και προτιμώ την Times New Roman που θυμίζει εις άπαντες ότι είμαι μέλος της αυτοκρατορικής οικογενείας Νέας Ρώμης (=Κωνσταντινούπολις).

    Επανέρχεσθε δριμύς; Δηλαδή να φορέσω κράνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητή Coula, για να ξελαμπικάρετε, προτείνω να καταναλώσετε μιαν νηστίσιμην μοσχαροκεφαλήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητή Αβάδιστη, μερσί, αλλά προτιμώ να λείπουν εκδηλώσεις υποστηρίξεως, διότι εις την συγκεκριμένην ανάρτησιν δύνανται να παρεξηγηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ Teli Enteli, προκειμένου να λάβετε την έγκρισίν μου, θα πρέπει να υποβάλετε αίτησιν εις τους σεκρετικούς νοταρίους, να περάσετε κατόπιν από τριμελή επιτροπήν που θα κρίνει το ήθος και την αρτιότητα του ιστολογίου σας, η οποία και θα γνωμοδοτήσει θετικώς ή αρνητικώς, προτού σας υποβάλλω εις προσωπικήν συνέντευξιν.

    Με δυο λέξεις:
    Πόσα δίνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ mahler76, με όσπρια και ψάρια νηστεύει ο λαουτζίκος.
    Εγώ νηστεύω από τα μπον φιλέ και τα φουά γκρα με μπρι(τ)ζόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ τοvenito, έχετε δίκιον: είμαι μεγάλος καριόλης, καθώς τρώγω σχεδόν πάντα στο κρεβάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτοκρατορικότατε,
    δεν με εκπλήσσει το γεγονός οτι, στα χρόνια του Κωνσταντίνου Ζ΄ του Πορφυρογέννητου, Βυζαντινοί νοτάριοι εδίδαξαν δημόσια διοίκηση και που τα συμπεράσματά τους ,χρησιμοποιούμε σήμερα. Η νατουραλιστική τεχνοτροπία του λαδώματος εξελίχθηκε στο 'μαζί τα φάγαμε', μια θρησκευτική τέχνη που δεν είναι εφήμερη και που δεν υπερβάλλει ποτέ. Η κλασική αξία του ΄κατιτίς', αξιοποιήθηκε στα βυζαντινά σας ανάκτορα,χωρίς να πάρετε χαμπάρι. Αυτή η ήρεμη τέχνη επηρέασε βαθιά τους πρώτους καλλιτέχνες του Ιδρύματος μας...

    με λίγα λόγια..
    2 νταμιτζάνες τσίπουρο?
    κλείσαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ πάντως την τίμησα δεόντως την γιορτή, γιατί κάποιος φίλος μου την θύμησε. χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ Teli Enteli, τσίπουρον; Για ποιον με περάσατε;
    Δυο νταμιτζάνες Macallan 64 ετών (http://most-expensive.net/scotch) και λίγα ζητάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητέ bear, είναι προφανές ότι έχετε καλούς φίλους. Εμένα ουδείς φίλος με ενεθυμήθη- ούτε καν για χρόνια πολλά δεν τηλεφώνησαν. Ζώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτοκρατορικότατε,
    Εγνωρίζω οτι στην Βασιλεία Σας,οι αρχές του δογματισμου,του αυταρχισμού και της διαφθοράς είναι θεμέλιος λίθος.και φυσικά δεν μας θεωρείτε πολίτες αλλά υπηκόους
    Από την άλλη μεριά, η αντιφατική και, θα μπορούσε να πει κανείς, ψυχοπαθολογική σχέση Σας με τον δυτικοευρωπαϊκό πολιτισμό,μέσω του Macallan 64 ετών(και της Ιουλίας),περιπλέκει κάπως τα πράγματα
    Φαντάζομαι ότι δεν περιμένετε από μένα να βρώ αυτό το εξωφρενικό ποσό που απαιτείτε για να υπερβούμε αυτή τη δραματική κορύφωση του παζαριού.
    Θα Σας θυμήσω μόνο την ρήσην Αλεξανδρινού Καβάφη..που εντόπισε την Σοφίαν σ'αυτούς που....'του εκ των μελλόντων τα προσερχόμενα αντιλαμβάνονται και κάπως κατορθώνουν να ακούσουν «τη μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»..

    με λίγα λόγια,
    να σφάξω κι έναν κόκκοραν?
    κλείσαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητέ Teli Enteli, μου θυμίζετε τον Καβάφη;!
    Η επικοινωνία και οι διαπραγματεύσεις μας σταματούν εδώ, διότι ο εν λόγω είναι ένας από τους χειρότερους εχθρούς του παρόντος ιστολογίου:
    http://konstantinoskantakouzinos.blogspot.com/2011/02/blog-post_11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτοκρατορικότατε,
    Αποχωρώ ηττημένος,αλλά με ψηλά το κεφάλι!

    μας έμεινε κι ο κόκκορας
    αυτός θα τα πληρώσει όλα!

    μια κερκόπορτα πάντα θα υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας