Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΕΡΧΟΜΑΙ

Μετά τας μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις εις τας πλατείας της χώρας ο Αυτοκράτωρ Ιωάννης ΣΤ' Καντακουζηνός δηλώνει ότι ήκουσε την φωνήν του λαού του και σκοπεύει να μου δώσει εντολήν, προκειμένου να σχηματίσω κυβέρνησιν εθνικής σωτηρίας για την επομένην τετραετίαν (δηλαδή μέχρι 18 Ιουλίου 2011 που έχουμε λεφτά - στις 18 το μεσημέρι έχει ήδη κλείσει ελικόπτερον για Ρώμη). Την επομένην εβδομάδα λοιπόν ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός θα είναι και πάλι μαζί σας, οπότε και θα παρουσιάσει αναλυτικώς το πρόγραμμά του (πυρηνικόν, διαστημικόν, μεσοπρόθεσμον, πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, Πανελληνίων, κινηματογράφων Αθηνών-Θεσσαλονίκης, χορευτικόν, εξοπλιστικόν, τηλεοπτικόν, Τρίτο Πρόγραμμα και ό,τι άλλο βάνει ο νους σας) και την τελικήν του πρότασιν, ώστε να βγείτε από το αδιέξοδον (ακόμα βεβαίως ψάχνω πού θα σας βάλω).

Επίσης αποκαλύπτω ότι την επομένην εβδομάδα θα συγκληθεί έκτακτον Συμβούλιον των πολιτικών αρχηγών υπό τον Αυτοκράτορα Ιωάννη ΣΤ' (το σημερινόν ήτο άκυρον, καθώς, εκτός του Ιωάννου ΣΤ' και εμού, έλειπε και ο Δημοσθένης Βεργής). Πρόβλημα είναι η ημέρα και η ώρα, η οποία θα εξαρτηθεί από την επαναλειτουργίαν του Άλτερ: ο μπάρμπας μου θεωρεί ότι το Συμβούλιον δεν πρέπει να συμπέσει με τα "Παρατράγουδα" της Πάνια, που είναι ευθέως ανταγωνιστική εκπομπή προς το Συμβούλιον. Ενδεχομένως να συνεδριάσουν απέναντι από την Σταματίνα Τσιμτσιλή, διότι τόσο ο Ιωάννης ΣΤ' όσο και οι πολιτικοί αρχηγοί είναι μετρ εις τα κουτσομπολιά (είναι το μόνον που ξέρουν να κάνουν καλά) και δεν την φοβούνται.
Μέχρι λοιπόν να (επαν)έλθουμε εις τα πράγματα σάς αφήνω αντικαταστάτη μου:



Είναι σαφές πως ό,τι και να κάνουν οι πλατείες του 2011 δεν πιάνουν μία ενώπιον της πλατείας του Ηρακλείου 2009: για τιμωρία λοιπόν το πρώτον που θα πουλήσω εις τους δανειστάς μας θα είναι η Κρήτη.

Ειμί Κωνσταντίνος ο ερχόμενος εν ονόματι Ιωάννου ΣΤ' και άρτι ωλοκλήρωσα.

6 σχόλια:

  1. Σε περιμένουμε με ανυπομονησία!
    Μόνο εσύ μεγαλειότατε μπορείς να μας σώσεις!
    (υποκλίνομαι και αποχωρώ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο το βιδεο τι το βαλες
    αντε ελα μας ελειψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ραντεβού σήμερα στο Σύνταγμα 8 το βράδυ. Θα έχω ντυθεί Ντενίση που κάνει την Θεοδώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αργησες....


    @mahler....xaxaxaxa εσυ ησουν βρε αθεοφοβε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...Μη μας απειλείς εμας....
    Κόκκινο χαλι σας στρώσαμε... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως βλέπετε, σήμερον επανήλθα.

    Το βίντεο το έβαλα για να θυμούμαστε και άλλες συγκεντρώσεις εις τας πλατείας όπου πηγαίναμε μαζικώς. Διότι φοβούμαι ότι δεν αλλάξαμε έτσι εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας