Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Το κρυφό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Λεωφόρος Κηφισίας, 18.06.2012 - λίγες ώρες μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές 

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται ένας εγχώριος και διεθνής ορυμαγδός κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Κόμματα, ΜΜΕ, Ευρωπαίοι ηγέτες, παράγοντες της αγοράς (δεν εννοώ τη Φώτω που πουλάει βλίτα στη λαϊκή) ασχολούνται με τον ΣΥΡΙΖΑ και την καταστροφή που αναμένει την Ελλάδα, αν αυτό το κόμμα κυβερνήσει. Έχουν ξετρυπώσει κάθε δήλωση μέλους νομαρχιακής επιτροπής, σκανάρουν για μέρες τη μπούρδα που πέταξε το στέλεχος κάθε συνιστώσας, αναπαράγουν (στο περίπου) κάθε λέξη υποψηφίου βουλευτού - έχω διαβάσει μέχρι και σχόλιο για τα μαλλιά του Τσίπρα. Αλλά αυτά παθαίνει κανείς, αν δεν έχει αποστηθίσει εγχειρίδια νεοκλασικών οικονομολόγων.
Επειδή ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός έχει την εδραία πεποίθηση (wow, να το σημειώσω, για να το ξαναγράψω αυτό) ότι αποκλείεται να κάνουν λάθος όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται για τη σωτηρία της χώρας μας (και το έχουν αποδείξει εμπράκτως άλλωστε), συνήγαγε συμπεράσματα από τα λεγόμενα των ως άνω σωτήρων και εκμεταλλεύτηκε ό,τι μέσα και άκρες είχε, προκειμένου να παρουσιάζει σε διεθνή αποκλειστικότητα το κρυφό πρόγραμμα που θα εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ, μόλις γίνει κυβέρνηση:

1. Η Ελλάδα θα γίνει Συρία. Τούτο είναι προφανές ακόμα και εις τον πλέον καλοπροαίρετο, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το ίδιο όνομα με την σπαρασσoμένη χώρα (προσέθεσαν απλώς ένα Ζ για ξεκάρφωμα). Βεβαίως, η εναλλακτική είναι να γίνουμε Νίγηρας, οπότε θα προτιμήσω τη Συρία, από την οποία έχω και ωραίες αναμνήσεις - προ σφαγής, εννοείται (επίσης κάποια στιγμή πρέπει να σας πω πώς ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός απέρριψε πρόταση επιστημονικής αποστολής του σε αφρικανική χώρα, η οποία ήταν ακόμη σε αναταραχή καθώς είχε αποκτήσει ολοκαίνουργιο δικτάτορα, με την πρόταση να περιλαμβάνει διάφορα σενάρια διαφυγής εις περίπτωσιν ζορίσματος της καταστάσεως, μεταξύ των οποίων και την λαθρομετανάστευση στον Νίγηρα - εγγύηση σωτηρίας ο Νίγηρας).

2. Εναλλακτικώς, η χώρα θα αδελφοποιηθεί με την Βόρεια Κορέα και θα μετονομασθεί σε "Βορειο-Δυτική Κορέα".

3. Ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να στηρίξει τη βιομηχανία της χώρας. Θα δημιουργηθούν κρατικά εργοστάσια παραγωγής μολότοφ και κουκούλων προς εξαγωγή σε όλη την υφήλιο.

4. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι αντίθετος με τις ιδιωτικοποιήσεις, παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα προεκλογικώς (κάθε κόμμα που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να είναι ανακόλουθον). Η πρώτη ΔΕΚΟ που θα πουληθεί σε διεθνή σιωνομασονιστικά funds θα είναι η "Εκκλησία της Ελλάδος", αφού εισαχθεί στο Χρηματιστήριο.

5. Θα απαγορευθεί το δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες. Θα ψηφίζουν μόνον οι αλλοδαποί. Επίσης θα καταργηθούν τα παραβάν. Για την διασφάλιση της μυστικότητος της διαδικασίας, οι ψηφοφόροι θα φοράνε κουκούλες.

6. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κηρύξει αμέσως χρεοκοπία, οπότε η χώρα δεν θα έχει πετρέλαιο, ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, iPad και Playstation.

7. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ, το Euro και την Eurovision. Αντί για ευρώ θα έχουμε δραχμές (Λαφαζάνη στο κατοστάρικο, Τσίπρα στο πεντακοσάρικο και, τιμής ένεκεν για την προσφορά τους στον ελληνικό πολιτισμό, Φαίη Σκορδά στο πεντοχίλιαρο και Σάκη Ρουβά στο δεκαχίλιαρο), ενώ αντί για την καπιταλιστική Eurovision θα συμμετέχουμε στην κομμουνιστική Eurovision, την Intervision. Euro δεν θα έχουμε, διότι δεν θα έχουμε μπάλες, αλλά μπορούμε να διοργανώνουμε τουρνουά με κονσερβοκούτια (τώρα που είπα για κονσερβοκούτια, να μην σας πω τι σκοπεύει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μ' αυτά...)

8. Μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ έλθει στην εξουσία θα εξαφανιστούν οι καταθέσεις, θα εκσκαφούν όλοι οι κήποι και θα ξηλωθούν όλα τα στρώματα, για να αρπαγούν και τα τελευταία κρυμμένα ευρώ. Επίσης θα γκρεμιστούν όλα τα σπίτια για να πωληθούν ως μπάζα, ενώ οι ιδιοκτήτες τους θα σταλούν στα σκλαβοπάζαρα της Μπαρμπαριάς (αν και πολλοί/ές εξ αυτών μπορούν κάλλιστα να πωληθούν και ως μπάζα).

9. Η εγκληματικότητα θα εκτιναχθεί. Προκειμένου να αντιμετωπίσει το φαινόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ, θα δημιουργήσει περιπολίες αλλοδαπών που θα προστατεύουν τους πολίτες από τις επιθέσεις της ΕΛ.ΑΣ.

10. Οι επίσημες καταλήξεις των μηνών σε "-ιος" (π.χ. Ιούνιος, Ιούλιος) θα μετατραπούν σε "-ης" (Ιούνης, Ιούλης) - εντάξει με τα υπόλοιπα, αλλά αυτό αποτελεί μια πάρα πολύ επικίνδυνη εξέλιξη και με βρίσκει κάθετα αντίθετο, γι' αυτό και πρέπει να εμποδισθεί πάση θυσία η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ.


Ειμί Κωνσταντίνος ο συντάκτης των ΣΥΡΙΖΑleaks και άρτι ωλοκλήρωσα.


Υ.Γ.: Τώρα που σας αποκάλυψα το κρυφό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, παρακαλείται το κόμμα να μας αποκαλύψει και το φανερό του πρόγραμμα.

17 σχόλια:

  1. Ένα παράξενο πράγμα ρε παιδί μου πράγμα με την ιστορία που επαναλαμβάνεται! Ούτε αναβίωση της αναδιανομής γης και κεφαλαίου του 1981 να είχαμε...Ναι καλέ...τότε που ήρθε ο σοσιαλισμός στην Ελλάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφέρεσθε στο φανερό ή στο κρυφό πρόγραμμα; Γιατί σοσιαλισμό δεν νομίζω να δούμε ποτέ σ' αυτή τη χώρα.

      Διαγραφή
  2. σερι ξευρετε αν θα μας παρουν κ τις γατες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε με χάλαγε ένας Σάκης στο 10χίλιαρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να έχουμε πολύ πληθωρισμό ώστε να έχουμε χαρτονομίσματα μέχρι και του ενός εκατομμυρίου δραχμών, ώστε να μην μείνει παραπονεμένος κανένας Έλλην σταρ.

      Διαγραφή
  4. Επειδή δε το βλέπω πουθενά στο πρόγραμμα λέγεται ο ΣΥΡΙΖΑ θα κλείσει όλα τα σχολεία και τα πανεπιστήμια ως αντίδραση στο νέο νόμο περί διαλύσεως των σχολείων και πανεπιστημίων που θα περάσει μόλις γίνει κυβέρνηση!!Αληθεύει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που ξέρω ότι αληθεύει είναι ότι το κρυφό πρόγραμμα προβλέπει πως οι βουλευταί του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνουν δισυπόστατοι: θα είναι ταυτοχρόνως και στη Βουλή και στις καταλήψεις.

      Διαγραφή
    2. Και στο πεζοδρόμιο ποιος θα είναι;;;;;

      Διαγραφή
  5. μήπως θα εφαρμόσει και τον καταργηθέντα νομο 4000 και θα μας κουρεψει όλους ΣΥΡΙΖΑ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΡΙΖΑ θα κουρευτεί το χρέος. Τώρα άμα πάρει και κανένα σκαλπ, δεν χάλασε και ο κόσμος...

      Διαγραφή
  6. Αυτό με το ipad με πλήγωσε πιο πολύ απ όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επίσης επιδημία ουλίτιδας και τερηδόνας θα μαστίσει το έθνος, μη σου πω και πυτιρίδας (έτσι γράφεται;), η Lady Gaga θα απαγορευθεί στα πουστράδικα και θ ακούμε μόνον Φαραντούρη και άντε και την ποδηλάτισσα με την Ζορμπαλά για τσακίρ κέφι, ενώ θα σερβίρεται αποκλειστικά vodka Πολωνίας και Μπόμπα Τσικουάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. majestad, θα σας απαντήσω, όπως έδωσε γραμμή ο Περισσός: Μαρούσκα, το evian!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας