Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Αξεσουάρ τηλεοπτικών πάνελ

Ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός ότι οι Έλληνες πανελίστες και καλεσμένοι πάνε τόσο απροετοίμαστοι εις τας τηλεοπτικάς συζητήσεις. Έχοντας εντοπίσει αυτήν την έλλειψη (και ενόψει των προσφάτων εξελίξεων) ανοίγει ηλεκτρονικό κατάστημα και παρουσιάζει την νέαν του κολεξιόν Καλοκαίρι 2012 με όλα τα απαραίτητα τηλεοπτικά αξεσουάρ:




Γάντι μποξ: απαραίτητο βοήθημα πολιτικού διαλόγου για μέλη της Χρυσής Αυγής, που εκτιμούν τις πατροπαράδοτες ελληνικές αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, αλλά και πολλούς άλλους που πολύ θα ήθελαν να περάσουν ένα γύρο μπούφλες όλο το πάνελ (θυμίζω ότι πρώτος το κατοχύρωσε ως πολιτικό αξεσουάρ ο Γιώργος Καρατζαφέρης). Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνονται σιδηρογροθιές, γκλομπ και αστέρια νίντζα.




Είσαι Χρυσαυγίτης καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και θες να λούσεις τον συνομιλητή σου; Το e-shop του Κωνσταντίνου Καντακουζηνού εξασφάλισε αποκλειστικά για σένα 4 νεροπότηρα από το καταφύγιο του Χίτλερ. 
Σημειώνεται ότι σύντομα θα αρχίσει να λειτουργεί και το τμήμα μαναβικής του e-shop μας όπου θα διατίθενται καρύδες.






Επειδή το ποτήρι περιέχει ελάχιστη ποσότητα νερού και έχει το πρόβλημα της άπαξ εκτοξεύσεως (άρα και της ενδεχομένης αστοχίας), προτείνονται εις τα μέλη της Χρυσής Αυγής (και εις όσους πολύ θα ήθελαν να ακολουθήσουν τις τακτικές διαλόγου της - μην τα ξαναλέμε) πυροσβεστικές μάνικες και πυροσβεστήρες χειρός. Ειδικώς για τον Ηλία Κασιδιάρη, που είναι και γεωπόνος, προτείνεται λάστιχο αυτομάτου ποτίσματος ή μπεκ.






Επειδή στο πάνελ μπορεί να έχει κληθεί μέλος της Χρυσής Αυγής χωρίς να έχεις ενημερωθεί και επειδή γενικώς ποτέ δεν ξέρεις από πού θα σου 'ρθει, λάβε εγκαίρως τα μέτρα σου και φόρεσε κάτι σικ και διακριτικό που προσφέρει σίγουρη προστασία για τις δύσκολες μέρες. Συνοδεύεται από σπάθα, για να ανταποκριθείς αποτελεσματικά και επί ίσοις όροις στο κλοτσομπουνίδι που ενδέχεται να φας.






Νομίζεις ότι δεν ακούγεσαι; Ότι ο συνομιλητής σου είναι βροντόφωνος ή τσιριχτός; Έχεις υποψίες ότι οι τεχνικοί είναι μιλημένοι και έχουν ρυθμίσει πιο δυνατά το μικρόφωνό του; Η λύση για να κλέψεις την παράσταση είναι πλέον στο χέρι σου.





Ολοκληρώνεις γρήγορα ή σε πιέζουν να ολοκληρώσεις; Φρόντισε την επόμενη φορά να χρησιμοποιήσεις προϊόν με επιβραδυντικό που προσφέρει υψηλή ποιότητα πολιτικής ανάλυσης για φλυαρία μεγάλης διάρκειας.





Το απλό χτύπημα του χεριού πάνω στο τραπέζι εκτός από αναποτελεσματικό είναι πλέον ντεμοντέ (το έχουν κάνει όλοι, από τον Πάνο Καμμένο μέχρι τη Λιάνα Κανέλλη, με μικρά έως τώρα εκλογικά αποτελέσματα). Αντ' αυτού προτίμησε κάτι θορυβωδέστερο και εντυπωσιακότερο. Μεγάλη γκάμα προϊόντων και για τους λάτρεις του κλασικού:







Ειμί Κωνσταντίνος ο ηλεκτρονικός πωλητής και άρτι ωλοκλήρωσα.

19 σχόλια:

  1. την ντουντούκα θα ηθελα...μου χρειάζεται και στην παραλία να καλώ τα μικρά και αν τα προΐόντα σας αποδειχθούν με τις προδιαγραφες που υπόσχεστε θα προχωρησω και σε άλλες παραγγελίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ντουντούκα είναι κατάλληλη προς χρήσιν και στην παραλία, καθώς έχουμε προνοήσει να την ενισχύσουμε με ειδικό αδιάβροχο υλικό για αποφυγή βραχυκυκλώματος από εκσφενδόνιση ύδατος εκ μέρους συνομιλητού.

      Διαγραφή
  2. Αχ! Μα που τα βρίσκετε, που τα βρίσκετε!
    Είχατε δεν είχατε, πάλι με εντυπωσιάσατε!
    Κι αυτό που πατώντας τον σύνδεσμο για την καρύδα, με οδήγησε απευθείας στο στιγμιότυπο της ρίψης της, χωρίς να υποχρεωθώ να δω όλο το βίδεο με άφησε ενεή!
    Εύγε σας, μεγαλειότατε!

    ΥΓ. Ίσως παραγγείλω τα τύμπανα. Έχω έναν γείτονα που βάζει στη διαπασών την ένταση της τηλεόρασής του και καταλαβαίνετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλύτερο θα ήταν να πατάτε τον σύνδεσμο και να εκσφενδονίζεται η καρύδα στο γραφείο σας, αλλά δυστυχώς η τεχνολογία έχει πολύ δρόμο να διανύσει.

      Πάντως η επιλογή να ξεκινήσει το βίντεο στο επιθυμητό δευτερόλεπτο είναι εύκολη: πατάτε κάτω από το βίντεο "αποστολή", μετά σ'αυτό που ανοίγει πατάτε "επιλογές", διαλέγετε δευτερόλεπτο εκκίνησης και αντιγράφετε.

      Διαγραφή
    2. Ω! Που να το φανταστώ η αδαής! Έκανα ένα τεστ και το είδα. Ούτε που είχα προσέξει ποτέ την επιλογή "επιλογές"! Σας ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  3. Χαχαχαχα, κλαίω!

    Απορία: Αυτό το γάντι του μποξ είστε σίγουρος ότι είναι γάντι του μποξ; Εμένα σαν καναπές μου φαίνεται...
    (Ούτε άνοιγμα για να το φορέσεις δεν έχει.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλαίτε; Μου δίδετε ιδέες για νέα προϊόντα: σπρέι πιπεριού, δακρυγόνα, καπνογόνα κτλ. Ιδανικά για να σταματάτε τον συνομιλητή που έχει χρησιμοποιήσει το προϊόν με το επιβραδυντικό.

      Το γάντι του μποξ είναι κλειστό για να δείξω ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί (δεν ξέρω αν έχετε παίξει ποτέ μποξ, αλλά οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται εκεί μέσα δεν παλεύονται. Επομένως συμβουλή: αν είστε και εσείς μικροβιοφοβική όπως εγώ, μην χρησιμοποιείτε ποτέ γάντια μποξ άλλων). Αλλά και καναπές να είναι, τι πρόβλημα έχετε να βαρέσετε τον συνομιλητή σας με έναν καναπέ;

      Διαγραφή
  4. ειμαι σιγουρος οτι πισω απο την αρχισυνταξια της εκπομπης κρυβεσαι εσυ κι ασ αυτα! τσιτωσατε την τηλεκουμουνιστρια ειναι και σε φαση κλιμακτηριου, τσιτωσατε το χρυσο αυτο παιδι, ειχατε γραμενα τα λογια της δουρου και μολις βραχηκε , βραχηκε και το χαρτι και δεν μιλησε, ειχατε δωσει στεντον στους αλλους και ευτυχως ελειπε ο γκλετσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα είναι ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης, λόγω των πολλών τηλεοπτικών του εμφανίσεων, δεν κατέστη δυνατόν να παρακολουθήσει όλα τα μαθήματα διαλογισμού και γιόγκα που διδάσκει στα κεντρικά της Χρυσής Αυγής γκουρού βραχμάνος μοναχός, γι' αυτό εξερράγη - νομίζω μάλιστα ότι αυτή θα είναι και η υπερασπιστική γραμμή του στο δικαστήριο.

      Διαγραφή
  5. πυρόλυση-πυρπόληση9 Ιουνίου 2012 στις 9:24 μ.μ.

    Θεός είσαι Κωνσταντίνε....Θεός!!!!Αυτό το συνολάκι με την πανοπλία σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω!!!!Θα χρειαστεί σίγουρα έτσι όπως πάνε τα πράγματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε δεχθεί πολλές παραγγελίες για την πανοπλία - ήδη έχει κάνει μεγάλη επιτυχία μεταξύ των ηλεκτρολόγων.

      Διαγραφή
  6. Δε ξέρω τι να πω αγαπητέ μας Κωνσταντίνε!!Είστε πριν από μας για μας!!
    Εσείς τι θα μου προτείνατε να πάρω;;;Θα μας κάνετε καλύτερες τιμές;;;;Αν και δεν είμεθα μέλη Χρυσής Αυγής μια αίσθηση κιτς πάντα τη χρειαζόμαστε για να περνάει η ώρα μας!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πρότεινα τα κρυστάλλινα χιτλερικά ποτήρια. Μπορείτε μάλιστα να λούζετε τους συνομιλητές σας με σαμπάνια αντί για νερό.

      Διαγραφή
  7. Επίσης, μπορεί να γίνουν θεμάτικ εκπομπές. Ας πούμε στου Πρετεντέρη τουρτοπόλεμος, στης Έλλης Στάη μαξιλαροπόλεμος, στου Τσίμα μπουγέλωμα κ.λπ. Οπότε να ξεύρει και ο κάθε πολιτικός τι αξέσορις θα χρειαστεί, να κάμει επιτέλους τα κουμάντα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεματικαί εκπομπαί θα μπορούσαν όντως να γίνουν με έμπνευση από τους τίτλους των εκπομπών: π.χ. "Ανατροπή" με τον Γιάννη Πρετεντέρη όπου θα ανατρέπονται όλα τα υπάρχοντα έπιπλα ή "Δέστε τους" με σαδομαζοχιστικά κόλπα ή, για πιο χαρντκορ, "Κάτι ψήνεται" (κάτι ή κάποιος - λίγη σημασία έχει πια...)

      Διαγραφή
  8. Αχ ναι, συμφωνώ τα μάλα με την πρόταση του αγαπημέν ου πτηνού, πάντα λάτρευα τα θεματικά πάρτι, νομίζω είναι αυτό που λείπει απ την ελληνική πραγματικότητα να ξαλαγραρουμε ελαφρά.

    Παρόλα αυτά πιστεύω ότι και μια συλλογή μαστιγίων θα άρμοζε ευχάριστα, μην πω τέλεια, σε μια τηλεοπτική εκπομπή με τον hot γεωπόνο! Με leather look βέβαια για να μην υπάρχουν δυσαρμονίες, μου ταράζουν τα ενεργειακά μου πεδία και είναι τόσο ευαίσθητα τα χρυσά μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σας αρέσει το leather look, προτείνω να περάσετε μια βόλτα από τα κεντρικά της Χρυσής Αυγής και θα σας κοπεί η όρεξη, νομίζω.

      Διαγραφή
  9. Επιτέλους θα δούμε θέαμαν! Πυροσβέσται πυγμάχοι ενατίον σιδηρόγρακτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα είναι ότι όλαι αι ως άνω κατηγορίαι υποστηρίζουν την ίδιαν ομάδα.

      Διαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας