Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Αίσχος: ψηφίζουν και τα ζώα!

Μετά την χθεσινήν ανάρτησιν το παρόν ιστολόγιον παραμένει εντός του ζωικού βασιλείου παρουσιάζοντας έναν άλλον μακρινόν συγγενή μας.
Αποκαλύπτω σήμερον για ποιον λόγον το Kontra Channel πολεμείται απηνώς: είναι το μόνον που στηλιτεύει με ντοκουμέντα το οργανωμένον σχέδιον αθρόων ελληνοποιήσεων με σκοπόν την αλλοίωσιν της βουλήσεως του ελληνικού εκλογικού σώματος (ο ίδιος ο κύριος Κακλαμάνης έχει δηλώσει ότι ο αριθμός των ψηφισάντων αλλοδαπών ανέρχεται εις τον ιλιγγιώδη αριθμόν των 1900 εν Αθήναις). 

Το Kontra Channel αποκαλύπτει: φέρνουν χιλιάδες αλλοδαπά ζώα, προκειμένου να γεννήσουν εν Ελλάδι και να αποκτήσουν πλήρη δικαιώματα!!!


Βέβαια ο βασικός παρουσιαστής του καναλιού μας είχε προειδοποιήσει προ ετών από άλλο μετερίζι του αυτού ομίλου για την εισβολήν ζώων.
Είναι προφανές πλέον ότι πενήντα χρόνια μετά το "ψήφισαν και τα δέντρα" το σκηνικόν επαναλαμβάνεται: πλέον ψηφίζουν και τα ζώα (και δεν θέλω εξυπνακίστικες ερωτήσεις του τύπου "γιατί, τόσα χρόνια ζώα δεν εψήφιζαν;"). Και έτσι όπως γεννοβολούν κατά το ως άνω ντουκουμέντον, δεν θα παραξενευθώ αν έχουμε χιμπατζή πρωθυπουργόν σε 20 χρόνια (παρατηρήσεις ότι προσφάτως είχαμε, θα απορριφθούν ως αναληθείς, προβοκατόρικες και υβριστικές).

Έξω οι χιμπατζήδες. Μέσα οι τζαμπατζήδες.
Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Χιμπατζής γίνεσαι, δεν γεννιέσαι.
Δεν έχεις ψυχή ελληνική, χιμπατζή, χιμπατζήηη...

Kontra Channel. Kontra στη λογική. Kontra στους χιμπατζήδες.

Ειμί Κωνσταντίνος ο ανθρωπόμορφος Έλλην και άρτι ωλοκλήρωσα.

Υ.Γ.: Φήμαι κυκλοφορούν ότι τα ξένα κέντρα που απεργάζονται τα σχέδια αφελληνισμού, μετά την επιτυχίαν των Mazoo and the Zoo (μην μασάτε, μασόνοι πράκτορες είναι), θα κατακλύσουν την Ελλάδα με δήθεν ελληνοπρεπή ζώα (Κένταυρος, Πήγασος, Στυμφαλίδες όρνιθες, Μινώταυρος, Κύκλωπες, Σφίγγα κ.α.), προκειμένου να αλλοιώσουν ύπουλα τα εκλογικά αποτελέσματα προκαλώντας σύγχυσιν εις τους ελληνόφρονας.
Έλληνες, στα όπλα! Η εκλογική περίοδος τελειώνει! Η κυνηγετική ΤΩΡΑ αρχίζει!

6 σχόλια:

  1. Τι σας έπιασε με το κυνήγι σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ζώα!" Μεγαλειότατε, ενθυμείστε την ιστορική ετούτη ατάκα του μέγιστου πολιτικού ανδρος Βασιλείου Λεβέντη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πςςςς δώσ' μου τέτοια screenshot και πάρε μου τη ψυχή! Εννοείται πως στο δανείζομαι! Epic!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή μήτερ, ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είναι εκ γενετής κυνηγός: του θρόνου του μπάρμπα του του Ιωάννου ΣΤ', των εγχωρίων και αλλοδαπών σελέμπριτις, των καυτών ειδήσεων, των καυτών μοντέλων, των καυτών ντους και γενικώς ό,τι δύναται να ταιριάξει με το καυτόν του υγρόν πυρ.

    Σερί, μας τα έλεγε ο Πρόεδρος εδώ και χρόνια, αλλά εμείς δεν τον ακούγαμε και ιδού τα αποτελέσματα. Για να ξαναθυμηθούμε τον Πρόεδρο: να πιάσει καρκίνος όσους φταίνε.

    Αγαπητέ Randy Marsh, η αλήθεια είναι ότι, όταν το τράβηξα, είχα σκοπόν να σας το στείλω, αλλά μετά σκέφτηκα ότι ήθελα να κράξω διάφορα άλλα φαινόμενα με αφορμήν αυτό και το εκράτησα. Επομένως δικό σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κάποτε έλεγαν ότι ο Καραμανλής ο Senior (sic)έβαλε να ψηφίσουν και τα δέντρα,τώρα ψηφίζουν και τα ζώα? Ήμαρτον, πανιερότατε, στο τέλος θα ψηφίσουν και τα παγκάκια της Πλ Κοτζιά? Ήμαρτον, ήμαρτον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά, που εξαφανισθήκατε εσείς, αγαπητόν Pink_Fish; Πάντως εσάς, ως ψάρι, σας ευνοεί η εξέλιξις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας