Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Πρόβα νυφικού

Ντοκουμέντον από την πρόβα νυφικού της Ιουλίας Αλεξανδράτου

Μετά τους βασιλικούς γάμους του Αυγούστου και τους πριγκιπικούς της Βίκυς Καγιά (και παρά την παράκλησίν μου να σταματήσουν οι γάμοι των σελέμπριτις), έρχονται οι αυτοκρατορικοί γάμοι της Ιουλίας Αλεξανδράτου.
Όπως πληροφορούμαι, η γνωστή αοιδός, πρωταγωνίστρια, μονδέλον κτλ. θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας στις 12 Δεκεμβρίου (τι κλισεδούρα είναι αυτή; Δηλαδή αποκλείεται η εκκλησία να είναι ημιυπόγειον και να πρέπει να κατεβεί τα σκαλιά ή έστω ισόγειον χωρίς κλίμακες;) Θα φορά νυφικόν του μέλλοντος κουμπάρου της κ. Τίμη Παρίση, ο οποίος σχεδίασε ένα εντυπωσιακόν νυφικόν αποτελούμενον από ένα ζευγάρι γόβες και (προαιρετικώς) ένα στρινγκ.
Την βιντεοσκόπησιν της τελετής θα αναλάβει η γνωστή εταιρία καλύψεως γαμηλίων τελετών "Sirina" και το DVD του γάμου θα διανεμηθεί από όλα τα περίπτερα. Το σενάριον ετοιμάζεται: ο κομμωτής της Ιουλίας, ένας μελαμψός Λιβανέζος που μιλά σπαστά ελληνικά, κατά λάθος θα της αφαιρέσει μίαν τρέσαν, η Ιουλία θα γίνει έξαλλη και ο Λιβανέζος, μη δυνάμενος να εξηγηθεί εις τα ελληνικά, θα αναγκαστεί να κάνει ό,τι του ζητήσει. Παρόμοιαι σκηναί θα επαναλαμβάνονται με κάθε συμμετέχοντα: με τον  μακιγιέρ που αντί για ροζ θα της βάλει ρουζ, με τον σοφέρ της οκταμέτρου λιμουζίνας που θα στρίψει σε αδιέξοδον και δεν θα μπορεί να κάνει όπισθεν (εις το σημείον τούτο η Ιουλία θα κάνει προσφυές λογοπαίγνιον με το "όπισθεν"), με τα γκαρσόνια της δεξιώσεως που θα σκοντάψουν και θα χύσουν επάνω εις το νυφικόν (ποιητική αδεία - ποιητική αδεία και το νυφικόν και το χύσιμον, εννοώ), με τους 200 καλεσμένους, με τους οποίους θα φωτογραφίζεται εις (α)διαφόρους στάσεις (σε κάποια ενσταντανέ μάλιστα οι συμμετέχοντες θα είναι παραπάνω από ένας) και με όποιον τύχει να βρεθεί εις το κεντρικόν ξενοδοχείον που θα φιλοξενήσει την σεμνήν τελετήν.

Και λίγα λόγια περί του γαμβρού: το ρεπορτάζ λέγει ότι ονομάζεται Χρήστος Κουτάλας και ότι είναι γνωστός επιχειρηματίας (αγνώστων λοιπών στοιχείων). Προσπαθώντας να βρω πληροφορίας περί το πρόσωπόν του, κατέφυγα εις το tr0ktik0 (ουχί, δεν πρόκειται περί του γνωστού που έκλεισε, αλλά περί ιστοσελίδος της Ιουλίας και του μάνατζέρ της, Μένιου Φουρθιώτη, για την οποίαν έχω γράψει εις το παρελθόν). Εκεί διαβάζω απίστευτα πράγματα σε σημερινήν του ανάρτησιν (με εκπληκτικήν, ομολογουμένως, σύνταξιν και ορθογραφίαν): ότι "η πορνοστάρ Τζούλια" έχει κοινόν με την τραβεστί Νικόλ(;) : μοιράζονται τον ίδιον άνδρα (ο οποίος, κατά τον συντάκτην της αναρτήσεως, θα έπρεπε κανονικά να ντυθεί νύφη). Επίσης, συνεχίζει η ιδία ανάρτησις, το όλον γεγονός είναι κόλπον της "πορνοστάρ Τζούλιας"!

Ναι, αγαπητοί αναγνώσται, πρώτος ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός σάς ενημερώνει για το συγκλονιστικόν γεγονός που διέφυγε ακόμη και από το δελτίον ειδήσεων του Star: ότι έναν μήναν πριν από τον γάμον Ιουλίας-Χρήστου (Κουτέλα ή Κουτάλα - είναι τόσο γνωστός, που ούτε το επώνυμόν του δεν γνωρίζουν αι ενημερωμέναι ιστοσελίδαι...) έχομε διαζύγιον Ιουλίας-Μένιου.

Ειμί Κωνσταντίνος ο μελλόνυμφος και άρτι ωλοκλήρωσα.

Υ.Γ.: Κουφέτα πάντως από αυτόν τον γάμον δεν τρώω. Ποτέ δεν ξέρεις τι έχει γίνει επάνω τους...

14 σχόλια:

  1. για τα προσκλητήρια δεν μίλησες;
    μα γιατί;


    ούτε εγώ θα ήθελα να σκεφτώ με τη γέμιση θα είναι τα κουφέτα (!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλώνω συγκλονισμένη από τα όσα καταμαρτυρεί ο μάνατζερ δια τη σχέση του μέλλοντα γαμβρού με το τραβεστί Νικόλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλώνω συγκλονισμένη από τα όσα καταμαρτυρεί ο μάνατζερ δια τη σχέση του μέλλοντα γαμβρού με το τραβεστί Νικόλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μα τι σε εχει πιασει με την Ιουλια;

    Καθε 3 αναρτησεις την ανεβαζεις....

    Μηπως την ποθεις και υπαρχει υπολανθάνων ερωτισμός;;;;;

    Ε;
    ε;
    ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή kat., μην βιάζεσθε: με τας λεπτομέρειας του γάμου θα ασχοληθούμε σε έναν μήνα. Σήμερα μόνον πρόβα νυφικού εκάναμε.

    Αγαπητή pastaflora, εγώ αναρωτιέμαι: το Αθηναϊκόν Πρακτορείον Ειδήσεων τι κάνει; Η ΕΡΤ; Το Kontra Channel; Όλα από τον Κωνσταντίνο Καντακουζηνό τα περιμένουν δηλαδή;

    Αγαπητή pastaflora, εγώ αναρωτιέμαι: το Αθηναϊκόν Πρακτορείον Ειδήσεων τι κάνει; Η ΕΡΤ; Το Kontra Channel; Όλα από τον Κωνσταντίνο Καντακουζηνό τα περιμένουν δηλαδή;

    Αγαπητή (Cou)Coula, ε ουχί και κάθε τρεις αναρτήσεις: ελέγξατε την ετικέταν "Τζούλια" και θα δείτε ότι με το ζόρι βγαίνει μία ανάρτησις κάθε μήνα. Απλώς είναι που θέλω να την δω από κοντά νυφούλαν, γιατί με το DVD δεν γίνεται δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. i see..

    ενημερώστε με για τη συνέχεια!
    (θα) αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πάντως δε νομίζω πως θα χρησιμοποιήσει το στρινγκ. άτιμη κρίση, όλους τους χτύπησε και κόβουν από παντού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή kat., θα κάνω ένα διάλειμμα, θα κάνω ένα kit-kat (χούμορ είναι αυτό...) και θα επανέλθω.

    Αγαπητή sunnefoula, τι εννοείτε; Λέτε να το βγάλει σε δημοπρασίαν του Mad όπως είχε κάνει με τας γόβας της; (http://www.mad.tv/auction/2007/index.php?action=items)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Τζούλια, που σε ηλικία μόλις 16 ετών κέρδισε τον τίτλο Miss Young στα καλλιστεία του ANT1 και εξελέγη αναπληρωματική Σταρ Ελλάς το 2006, πέρασε διά πυρός και σιδήρου από συντηρητικούς κύκλους όταν πρωταγωνίστησε σε ροζ ταινία. Ομως, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Η Τζούλια βρήκε τον άνθρωπό της και είναι αποφασισμένη να ζήσει το απόλυτο όνειρο της αγάπης... Της δικής της αγάπης! Πηγή: Zougla.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Eμένα απ' όλα περισσότερο με προβλημάτισε ότι το νυφικό θα το φτιάξει ο Τιμ Παρ. Αλήθεια, αυτός δεν έβγαζε το ψωμί του στη Πάνια? Oρίστε, ορίστε τι χάνω για να μη σε διαβάζω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητή Pink_Fish, ήταν στην Πάνια, αλλά απελύθη:
    http://www.yupi.gr/gossip/c21451/Timhs_Parishs.html
    Η κρίση έχει τσακίσει και τον χώρον της μόδας, όπως αντιλαμβάνεσθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αληθεύει ότι οι προσκεκλημένοι θα κληθούν να συμμετάσχουν εις την τελετήν της πρώτης νυκτός του γάμου, καθ' ήν θα διακορευθεί η νύφη, ως μάρτυρες ου μην αλλά και συνεργοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητόν Heliotypon, οι προσκεκλημένοι θα χρειασθούν μόνον για την τυπικήν διαδικασίαν του σεντονιού (λέγω "τυπική" διότι είναι γνωστόν ότι η νύφη είναι αγνή παρθένος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας