Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Γλυκιά μου Αθηναία

Τα καθεστωτικά μέσα ενημερώσεως του σκοταδισμού και της οπισθοδρομήσεως απέκρυψαν ευχαριστήριον επιστολήν του κ. Ηλία Ψινάκη προς τους Αθηναίους που τον εψήφισαν. Η επιστολή είχε παραληφθεί από την αυτοκρατορική μου γραμματεία προ ημερών, αλλά δάκτυλοι του κ. Καμίνη (οι οποίοι εκόπησαν) δεν την διεβίβασαν αμέσως σ' εμένα, τον πρωτοπανεντιμοϋπέρτατο Κωνσταντίνο Καντακουζηνό. Γι' αυτό, εστω και με καθυστέρησιν, την παρουσιάζω εις παγκόσμιαν αποκλειστικότητα (η χειρόγραφος επιστολή ήτο δυσανάγνωστη, αλλά κατόρθωσα να την αποκαστήσω βοηθούσης της φαντασίας μου και της εικόνος που μας έχει δώσει από τα ΜΜΕ ο κ. Ψινάκης):

"Γλυκιά μου Αθηναία,
Σ' ευχαριστώ πολύ που με ανέδειξες πρώτο σε ψήφους στην Αθήνα. Είσαι θεά, μωρή, είσαι θεά!!!
Η πόλη που αγκάλιασε τα καλλιτεχνικά μεγέθη της Αμαρυλλίδας, του Σάκη Ρουβά, του Νίκου Μουρατίδη, της Ελένης Φουρέιρα, της Ευγενίας Μανωλίδου, του Ανδρέα Μικρούτσικου και των άλλων γιγάντων της ελληνικής σόου-μπιζ έχει επιτέλους την εκπροσώπηση που της αξίζει. Ήδη ο Θεμιστοκλής (όχι ο αρχαίος, μωρή ηλίθια... ο νέος, ο Θέμος Αναστασιάδης ντε - άι ξύπνα!) μου το 'λεγε αυτό: "άμα η Αθήνα δεν έχει καλό μάνατζερ δεν πρόκειται να κάνει νούμερα". Ε, λοιπόν, απέδειξες ότι έχει και μάνατζερ και πολλά νούμερα.
Μην βιάζεσαι όμως να τελειώσεις το διάβασμα, γλυκιά μου - το τεκνό που ζαχαρώνεις απέναντι μπορεί να περιμένει. Ναι, δεύτερος γύρος θριάμβου έρχεται. Αυτός ο νόμος που νοιάζεται να είσαι φιτ και σέξυ θέλει να τρέξεις να ψηφίσεις και δεύτερη Κυριακή. Ξέρεις τι θα ψηφίσεις, αλλά να σου τα ξαναπώ, γιατί είσαι και ηλίθια:
Ψηφίζεις τον συνδυασμό μου, για να συνεχίσει η Αθήνα να έχει τον Δήμαρχο που της αξίζει. Και με εμένα Αντιδήμαρχο πολιτισμού θα γίνει η ζωή σου ένα ατελείωτο πάρτυ: τι σολάριουμ στο Σύνταγμα, τι δωρεάν αποτριχώσεις, τι διαγωνισμοί "Αθήνα έχεις ταλέντο", τι διαγωνισμοί για το πιο καλοστολισμένο μπαλκόνι τα Χριστούγεννα ή για την μακρύτερη σούβλα το Πάσχα (πού πήγε το μυαλό σου, μωρή;), τι χάπενινγκς σε πινακοθήκες και γκαλερί (σιγά, μωρή, πού πας; Δεν χωράμε όλοι: εσύ θα πληρώνεις κι εμείς θα φωτογραφιζόμαστε). Α, και κάτι ηλίθια φεστιβάλ Αθηνών που καλούν όλες τις τελειωμένες εναλλακτικές Ευρωπαίες δεν θα πιάνουν μία μπροστά στις δικές μου εκδηλώσεις με καλεσμένους τους φίλους μου (με φτηνό εισιτήριο, αφού θα το έχεις ήδη προπληρώσει στα  δημοτικά τέλη, μωρή χουβαρδού μου). Και άμα είσαι καλή φιλενάδα, θα κλείσω και το Μέγαρο να σου τραγουδήσω το "Έχω πρόβλημα υγείας", μωρή άρρωστη.
Γι' αυτό σε καλώ, μουσάτη μου γλυκιά Αθηναία, να με ξαναψηφίσεις. Τα πρώτα δείγματα του πολιτισμού μου τα είδες την πρώτη Κυριακή με τα πιάτα (και την πλάκα) που έσπαγα - καλά, με ξέρεις χρόνια τώρα. Μια πλάκα είναι μωρή η Δημαρχία, τι νόμιζες; Ότι έχει δουλειά; Για κάθε πρόβλημα έχουμε τη λύση: "Δεν έχω αρμοδιότητα! Δεν έχω αρμοδιότητα!" Θα είμαι δίπλα σου (ή πίσω σου - όπου σ' αρέσει καλύτερα) κάθε στιγμή (σιγά, μωρή βρομιάρα,  μην το δέσεις και κόμπο): να, μου είπανε ότι το Μεταξουργείο έχει προβλήματα. Πήγα που λες κι εγώ προχθές με τη Φεράρι μου σε ένα μοδάτο ρεστοράν και άργησαν να με σερβίρουν πέντε ολόκληρα λεπτά!!! Μωρή, θα σας το κλείσω το μαγαζί τώρα που θα γίνω Αντιδήμαρχος! Θα μπουν όλα σε μια σειρά!
Μη γυρίσεις όμως μετά να μου διαμαρτυρηθείς για κάδους, βρόμικα πεζοδρόμια και έλλειψη πρασίνου - βαριέμαι... Αφου κι εσύ γι' αυτό δεν με ψήφισες, για να κάνω διακοπές στην Αθήνα, όποτε δεν είμαι σε Λονδίνα και Αμερικές, και να φοράω καρτελάκι "Αντιδήμαρχος Αθηναίων" στις διεθνείς συναντήσεις;
Άι μωρή... Πάρε τον κώλο σου και πήγαινε να ψηφίσεις! Αλλά και να μην ψηφίσεις, χέστηκα... μη σου πω και καλύτερα: θα πάνε οι Κολωνακιώτισσες και οι φαν της φίλης μου της Τατιάνας και θα ψηφίσουν αυτές για σένα. 
Σε φιλώ, δίμετρή μου κουκλάρα,
ο νέος σου Αντιδήμαρχος

Υ.Γ.: Μην μου κάνεις μόνο καμιά πουστιά, μωρή πουτάνα, και βγάλεις τον Καμίνη, γιατί θα σου χώσω την Δημαρχία στον κώλο, κατάλαβες;"

(Για την αντιγραφή: Κωνσταντίνος Καντακουζηνός)

Ειμί Κωνσταντίνος και αναμένω να με ολοκληρώσουν σήμερα...

9 σχόλια:

  1. Aνακτα ξεχάστε το πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης. Πλαστικές και botox για όλους. Επιτέλους ας μάθει την αλήθεια ο ελληνικός λαός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τέτοιο "απαύγασμα" πολιτικού λόγου ,προσεπάθησαν κάποιοι να το αποκρύψουν.....
    Πως να πάει έτσι μπροστά ο τόπος μας (πατρίδα δε λέμε!!) κύριε αποτέτοιε μου;;
    Καλή Κυριακή εύχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή αβάδιστη, έχετε δίκιο. Μάλλον κάποια βαλτή σεκρετικιά νοτάρια την έκανε την δουλειά και διέγραψε σημεία της επιστολής.

    Αγαπητέ καπετάνιε: πρώτον, μη με αποκαλείτε "αποτέτοιο" (τουλάχιστον σ' αυτήν την ανάρτησιν) γιατί θα παρεξηγηθούμε. Δεύτερον, ήδη έχω ζητήσει από τον Συνήγορον του Πολίτου να επιληφθεί του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις πληροφορήθηκα (από σένα, ντε!) ότι ήταν ο πρώτος σε σταυρούς, και έβγαλα το βιαστικό (?) συμπέρασμα πως είναι υποψήφιος.
    Ξέρεις τι; Δε με χαλάει.. Προτιμώ κάποιον που με λέει μαλάκω στα μούτρα μου, από κάποιον που το υποννοεί. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με το συνδυασμό που κατεβαίνει. (googleαρα, μη νομίζεις, είμαι ενημερωμένη τώρα..)
    Ο συνδυασμός έχει να κάνει με το πόσα θα σπαταλήσει ο δήμος για καπότες.. ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να μεινει η καμινη?> αχ αν υποψιαστω πως αυτη η πολη εχει τον ψινακη ως πρωτο υποψηφιο σε ψηφους... ξανα
    εε θα βαλει την γουνα και θα ευχαριστησει απο το μπαλκονι την αθηνα απο κατω, του δημαρχειου, κατι πουτανες , καμια δεκαρια πρεζονια, κατι νιγηριανες διπλα, πολλοι παακιστανοι
    \η ομονοια στο τσακιρ κεφι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή ephee, ο συνδυασμός απ' όλα διαθέτει: και αυτούς που σας αποκαλούν ούτως στα μούτρα και τους άλλους που το υποννοούν παρουσιάζοντας την Αθήνα σαν να είναι η Βιέννη.

    Αγαπητέ άσωτε, σε λίγο θα ξέρομε αν θα ξεχυθούμε στους δρόμους να πανηγυρίσουμε για τον πρώτον δημοτικόν μάνατζερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τουλάχιστον ο Ψινάκης είναι πλούσιος και δεν εχει αναγκη να φάει λεφτά!

    Αλλά όπως ειπε και ο ασωτος στη συνεντευξή του,έλεος, η Αθηνα δεν ειναι καριέρα για να τη χτίσεις!

    Καλησπερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταγγέλλω εκλογές βίας και νοθείας. Εγκαίρως είχα αποδείξει ότι ψήφισαν και τα ζώα: http://konstantinoskantakouzinos.blogspot.com/2010/11/blog-post_11.html

    Αγαπητή Coula, κάπως έτσι είναι: έχουμε φτάσει εις το σημείον να προτιμούμε αυτούς που δεν θα κλέψουν, γιατί ήδη έχουν λεφτά (το ότι ο πολιτικός θα κλέψει το έχουμε πια δεδομένο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας