Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Εσώρουχα

Ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είναι γνωστός λάτρης της μόδας. Χρυσές κορώνες, πορφυρά ενδύματα, γάντια του σκι με πολυτίμους λίθους κ.α. Αλλά, όπως και οι βυζαντινοί αυτοκράτορες, προσέχει και τον εσωτερικόν του κόσμον ήτοι τα εσώρουχα: μόνον μεταξωτά, διότι οι Βυζαντινοί είμεθα όλοι επιδέξιοι (εγώ εις την ξιφασκίαν αναφέρομαι, εντάξει;)
Ωστόσο, αν και μου το έχουν ζητήσει πολλάκις, δεν πρόκειται να δείξω τα μεταξωτά βρακιά μου ως ο David Beckham προ μηνός εις την εκπομπή της Ellen DeGeneris (υπενθυμίζω: degenerate = εκφυλίζομαι, ξεπέφτω). Και επειδή ο εκφυλισμός μου είναι απύθμενος, ονειρεύομαι την αδελφήν του, Joanne Beckham, με εσώρουχα...

Η νέα τάσις εις τα εσώρουχα είναι τα μεταλλικά βρακιά. Ουχί, δεν αναφέρομαι εις μεσαιωνικάς ζώνας αγνότητος, αλλά εις σύγχρονα εσώρουχα με μεταλλικήν επένδυσιν ώστε να μην αποκαλύπτονται αι κρυφαί χάραι των επιβατών εις το σκανάρισμα που γίνεται εις αεροδρόμια των ΗΠΑ. Αναρωτιέμαι διά ποιον λόγον αι γυναίκες να έχουν κόκκινα και οι άνδρες μαύρα. Και εγώ που θέλω πορφυρόν ως πορφυρογέννητος τι θα κάνω; Θα πρέπει να ντυθώ τραβεστί για να πετάξω; Προβλήματα, πολλά προβλήματα...
Είναι προφανές ότι η βιομηχανία εσωρούχων σκέπτεται μόνον τας γυναίκας. Διότι ελάνσαρε διαστημικόν σουτιέν, το οποίον περιέχει ειδικόν αφρολέξ με την εξής ιδιότητα: με την αύξησιν της θερμοκρασίας του σώματος φουσκώνει και το στήθος της γυναίκας που το φορά. Απορία: δεν θα ήτο ωφέλιμη η χρήσις του συγκεκριμένου υλικού εντός των ανδρικών εσωρούχων; Νομίζω πως ναι, αν και σκέπτομαι ότι εις τα σπορ, όπου επίσης παρατηρείται αύξησις της θερμοκρασίας του σώματος, η χρήσις ενός τέτοιου εσωρούχου θα ήτο από προβληματική έως παρεξηγήσιμη. 
NASA, τα πάντα εν σοφία εποίησες!

Ειμί Κωνσταντίνος ο νεγκλιζέ και άρτι ωλοκλήρωσα.

Υ.Γ.1: Απορία: το ένδυμα της τρίτης φωτογραφίας από την εβδομάδα Ισλαμικής Μόδας της Τζακάρτα, όπου επαρουσιάσθησαν ενδύματα τα οποία είναι μεν μοντέρνα αλλά σέβονται και τας ισλαμικάς παραδόσεις, τι είναι; Μπούργκα ή εσώρουχον;
Υ.Γ.2: Ψυχωφελής δραστηριότης: πώς να διπλώνετε σωστά τα βρακιά σας.

19 σχόλια:

  1. Nόμιζα ότι πάνω απ όλα είναι η άνεση.Το μέταλλικό δεν είναι άβολο ;Πως το φοράς Αύγουστο ;Καλησπέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγαλειότατε, διατί δεν υποκύπτετε εις την γοητείαν της μακριάς σωβρακοφανέλας; Πρόκειται περί εμβληματικού άουτφιτ το οποίον διαφοροποιεί έναν γαλαζοαίματον από την λαϊκήν λα πλεμπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ,

    Είμαι κάθετη στη μη χρησιμοποίηση του Διαστημικού υλικού, εις τα ανδρικά εσώρουχα... καθώς σκεφτείτε και λίγο τη θέση μας!
    Άλλο ένα φουσκωμένο στήθος, που εν πάση περιπτώσει είναι εκεί τόσο, αν και ουχί τόσο ανορθωμένο.... αλλά φανταστείτε την έκπληξη μας εις ένα ανύπαρκτο ...χμμμ ... πως να το πω με σεβασμό εις το πρόσωπό σας; Ανύπαρκτο ανδρικό εργαλείο;
    Όσο για το υστερόγραφο Νο2 , ένα έχω να πω πέραν της ψυχωφέλειας!
    ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ!!!!

    Φιλώ την άκρη της μπέρτας σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εννοειται οτι στην 3η φωτο ειναι εσωρουχα με οικολογικη ζωνη αγνοτητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετρ μου θυμίσατε την πρώην πεθερά μου η οποία σιδέρωνε και τις κάλτσες με το ψυχωφελές βίδεον.
    Καταγγέλω στον ελληνικό λαό ότι παραποιείτε την αλήθεια και παραπλανείτε! Τα string δεν διπλώνονται!
    Περαιτέρω να προσέξετε λίγο αυτό με την Μπέκαμ σίστερ!
    Νομίζω ότι μου δώσατε έμπνευση δια σοβαρό γκάλοπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ονειρεύομαι την αδελφήν του, Joanne Beckham, με εσώρουχα"
    Μεγαλειότατε, μετά από αυτή τη δήλωση θα επρότεινα όπως αποσυρθείτε δια μερικάς ημέρας εις τα θερινά ανάκτορά σας, καθότι η εν λόγω δέσποινα μπορεί να μετατρέψει την προαναφερθείσα Ελένη Εκφύλου από ορκισμένη λάτρη του κρινολίνου εις απολύτως στρέιτ οικοκυρά, δούλα και κυρά. Προτιμώ να μην σκέπτομαι την εκφυλιστικήν της επίδρασιν επί των ορέξεών σας.
    Εις το τρίτον ενσταντανέ, η δεσποσύνη φορεί το σούπερ σέξι νυφιάτικο λινζερί άνοιξη καλοκαίρι 2011. Το λευκό παλαμάρι τριγύρω από την μέσην θα φανει εξαιρετικά χρήσιμον εις την θερινήν ιστιοπλοϊαν του συζύγου, το δε μπόντι πέιντινγκ εις τας χείρας είναι δια λιθοβολισμού υποχρεωτικόν.
    Αλλά θα καταγγείλω τους διοργανωτάς, καθότι εις το δεύτερον ενσταντανέ ανεκάλυψα πού στην ευχή είχε πάει το καλό μου το ριχτάρι του διθεσίου καναπέως και εις το τέταρτον την προικώαν μου βελέντζαν.
    Τρέχω να επιδοθώ εις την ψυχωφελήν δραστηριότητα, ην η υψηλότης σας μας υπέδειξεν.

    Τα σέβη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με αυτό το θέμα η υποκρισία δια άλλην μιαν φοράν εθριάμβευσεν.
    Και εξηγούμε...
    Πολλαί κυρίαι από 13- 85 ετών δεν χάνουν την ευκαιρίαν να μας μοστράρουν με οιονδήποτε τρόπο τα τορνευτά οπίσθια τα οποία θεωρούν ότι διαθέτουν.Αυτό συμβαίνει λόγω τον ανύπαρκτων φουστών άτινας φορούν!!
    Πόσες φορές δεν παρέστη η Μεγαλειότητά σας αντικείμενον φωτογραφήσεως από ανάλογον πισινόν;;
    Παρόλα αυτά έχουσιν πρόβλημα όταν περνούν μέσω ακτίνων!!!!
    Φτάνει λοιπόν κανείς στο σημείον να αναφωνήσει....
    Ω!Βάθος αμέτρητων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μεταλλικό?
    και αν σε πιάσει φαγούρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Vam33, εντοπίζω ακόμη ένα ελάττωμα του μεταλλικού: μπορεί ο ελεγκτής να δει ότι κάτι κρύβεις, να σε υποψιασθεί και να βάλει χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή pastaflora, είμαι σύμφωνος ως προς τας σωβρακοφανέλας. Λαμέ όμως, για να μην μας πιάνει το σκανάρισμα του αεροδρομίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητή Καπετάνισσα, το ζήτημα που θέτετε (ανύπαρκτον ανδρικόν μόριον) προσωπικώς ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητή An-Lu, οικολογική ζώνη αγνότητος; Δηλαδή από ανακυκλωμένον αλουμίνιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητή αβάδιστη, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου σιδωρώνει τις κάλτσες μου με τσάκισιν.
    Τα στρινγκ δεν διπλώνονται, διότι αν διπλωθούν, θα εξαφανισθούν.
    Όσον διά την Μπέκαμ σίστερ, μάλλον ο Ντέιβιντ έκλεψε όλην την ομορφιάν της οικογενείας και δεν άφησε τίποτα διά τους υπολοίπους:
    http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-547075/Family-affair--Beckham-clan-force-watch-David-bring-100th-England-cap-just-dont-mention-yellow-card.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητή Pompeia, ενώπιον των ενστάσεών σας, υποχωρώ. Άλλωστε η αλήθεια είναι ότι προτιμώ την μεγαλυτέραν αδελφήν του Ντέιβιντ και της Τζοαν:
    http://www.topnews.in/people/lynne-beckham

    Παρακαλώ όπως μου αποστείλετε δείγματα της νοικοκυροσύνης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ Καπετάνιε, η προβολή οπισθίων είναι επιλογή. Το σκανάρισμα είναι υποχρέωσις.
    Γι' αυτό η επιθυμητή λύσις είναι κονταί φούσται από χυτοσίδηρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητή kat., υπάρχουν και μαγνήται: πάνω από τα ρούχα θα μετακινούν τα μεταλλικά εσώρουχα που διά της τριβής θα ανακουφίζουν την φαγούραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ένα έξυπνο ευέλικτο αφρολέξ θα ήθελα και τα βρακιά μου σιδερωμένα και όχι διπλωμενα κανονικά για να ξεμπερδευω από τις διπλωμένες καλτσες μου!

    Ευχαριστω πολυ

    φιλουρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. -Για το σχοινι στη μεση ομιλουσα φιλτατε.
    -Επισης το οφθαλμοτεμαχιον δια την νανοτεχνολιγκη σιμικρυνση του εσωβρακου, κατεστη εξοχως χρησιμον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητή Coula, για παραγγελίας παρακαλώ όπως απευθυνθείτε εις την NASA.

    Αγαπητή An-Lu, το σκοινί αφήνει υπονοούμενα: του σκοινιού σίγουρα, αλλά και του παλουκιού...; Όσο διά το βίδεο, η σμίκρυνσιις δυσκολεύει την ανεύρεσιν του σωστού τεμαχίου: το διπλωμένον αντικείμενον είναι άραγε κάλτσα, σώβρακον ή μπάλα κατά του άγχους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας