Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

If you wanna be rich, you've got to be a niqabitch

Ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, με το πνεύμα ανεξιθρησκίας και καλαισθησίας που τον χαρακτηρίζει, ξέρει να εκτιμά την προσφοράν των άλλων θρησκειών εις το σημερινόν πολιτισμικόν γίγνεσθαι. Θεωρεί λοιπόν πως το Ισλάμ (ορισμέναι παραλλαγαί του συγκεκριμένως) δύνανται να είναι εξαιρετικώς σικ και σέξυ, ως δεικνύει το ακόλουθον βίδεο:


(Αι κοπέλαι είναι γαλλίδαι και ονομάζονται Niqabitch: εκ του Niqab=το κάλυμμα που φέρουν επί της κεφαλής και bitch=ξέρετε τι... Επιθυμούν διά του τρόπου τούτου να αναθερμάνουν την συζήτησιν γύρω από την απαγόρευσιν της μαντίλας εις την Γαλλίαν).

Καλώς πράττουν αι συμπαθείς Ουρσουλίναι, αλλά έρχονται δεύτεραι: εν Ελλάδι έχομε γίνει μάρτυρες αναλόγων μείξεων θρησκευτικής και κοσμικής ενδύσεως, όπως, επί παραδείγματι, χρυσά άμφια σε συνδυασμόν με καλτσοδέτας. Και, αν κρίνω από την έλλειψιν σκανδαλισμού του ευσεβούς ποιμνίου μας, είμεθα εξαιρετικώς πολιτισμένος λαός - εν αντιθέσει με τους πρωτογόνους Γάλλους, οι οποίοι εις το βίδεο δείχνουν να αντιδρούν εις τον συνδυασμόν.

Ειμί Κωνσταντίνος ο μαντιλοφόρος και άρτι ωλοκλήρωσα.

Υ.Γ.: Οφείλετε ωστόσο να ομολογήσετε ότι η ανωτερότης του βυζαντινού πολιτισμού είναι εμφανεστάτη, αν συγκρίνει κανείς τις ως άνω ενδυμασίες με το βυζαντινόν φόρεμα (αν τονίσω την ορθήν τοποθέτησιν του φερμουάρ, θα θεωρηθώ σεξιστής;)

5 σχόλια:

  1. Ανακτα το βυζαντινόν φόρεμα σααακς ενώ οι νιγκαμπίτσιζ είναι εξαιρετικαί.

    Νομίζω ότι ο σύντροφος Σαρκοζί βρίσκεται σε άριστο δρόμο, ναι ναι!

    Προσεχώς θα απαγορευτούν όλες οι ενδυματολογικές παρεκκλίσεις και φυσικά θα εκτελεστούν όσοι είναι υψηλότεροι αυτού (με τα τακουνάτα υποδήματα με τα οποία εμφανίζεται).

    Σας παρακαλώ θερμά όταν ενθρονιστείτε και πάλι να φτιάξομεν αβάδιστην εξέτασιν (κατά το Ιεράν) και να καίμε στην πυρά όσους δεν είναι σικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τη σειρά μου θα πρότεινα ο μεγαλειότατος να επαναφερει τον παιδευτικόν θεσμόν της ρωμαϊκής αρένας όπου διάφορα άγρια θηρία θα πράττουν τα δέοντα με όσους καταπατούν βάναυσα τους νόμους της ενδυματολογικής καλαισθησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα γιατί δεν σας άρεσε το βυζαντινόν φόρεμα; Είναι επιπέδου τουλάχιστον Σοφίας Καρβέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρω γω; Ίσως το να κρύβεις το πρόσωπο και να εμφανίζεις το σώμα, κάνει μια διαφορά αλλά δεν ξέρω πόση γιατί γενικώς αποκαλύπτονται όλα πια κι έτσι μένω με την απορία για μία ακόμη φορά.. (τι είπα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή γραία, συμφωνώ απολύτως, αν και ούτε εγώ κατάλαβα τι είπατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας