Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Twitter 2

(Σύντομες ειδήσεις εις μέγεθος λίγο μεγαλύτερον από το twitter - μάλλον μέγεθος γαλοπούλας, εν όψει των εορτών.)


Ο Πατριάρχης Ρωσίας επιθυμεί να κάνει ταξίδι εις το διάστημα. Η NASA, μετά την αποκάλυψιν εξωγηίνου βακτηρίου, θα στείλει μαζί του ελληνικά εξωγήινα δείγματα (τηλεμητροπολίτες, βιομηχάνους, κυβερνητικά στελέχη κτλ.), για να αποδείξει ότι όντως οι εξωγήινοι οργανισμοί δύνανται να ζήσουν και εκτός Γης. Η προσπάθεια κρίνεται άσκοπη: είναι ήδη γνωστόν ότι οι ανωτέρω ζουν εκτός τόπου και χρόνου.

Αρχαίον ιερόν του Μίθρα (ιρανικής θεότητος του Ζωροαστρισμού) ανεκαλύφθη εν Γαλλία. Αμερικανικά βομβαρδιστικά ετοιμάζονται να χτυπήσουν τα εν Γαλλία ιρανικά πυρηνικά εργοστάσια.

Ο Λαζόπουλος χθες εζήτησε το κλείσιμον των δύο εκ των τριών καναλιών της ΕΡΤ, επειδή είναι ζημιογόνος και επειδή την πληρώνουμε (όπως γίνεται παντού εις την Ευρώπην και μάλιστα πολύ πιο φθηνά εμείς: γύρω στα 4,50 ευρώ/μήνα). Εννοείται πως δεν εζήτησε να κλείσουν αι ζημιογόναι ΕΘΕΛ, ΗΛΠΑΠ και ΟΣΕ (που, όπως η δημόσια τηλεόραση, εξυπηρετούν ή πρέπει να εξυπηρετούν κοινωνικούς σκοπούς και χρήζουν επίσης μεταρρυθμίσεων): αφενός δεν είναι ανταγωνιστικά κανάλια και αφετέρου πώς αλλιώς θα πάνε εις τα σόου του αι αγαπημέναι του γραίες;
Υποκλίνομαι εις τον μετρ της σάτιρας που καταγγέλλει την άλωσιν του κράτους από το κεφάλαιον.

Ειμί Κωνσταντίνος και άρτι ωλοκλήρωσα.

12 σχόλια:

  1. Να στειλουμε στο διαστημα τους 300 μας με εισιτήριο χωρίς επιστροφή;

    Ελα μωρε με τον λαζόπουλο τα έβαλες; Εμενα μου αρεσει οπως τα λεει! Χαχανίζω μια χαρά καθε τριτη, (αυτη την εβδομαδα Τεταρτη)

    φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω βαρεθηκα λαζοπουλο, ειναι υποκριτης, εχει γλυψει τους παντες αναλογα με τις εντολες που παιρνει απο κκε συνασπισμο, γιωργακη σε καποια φαση ειχε γλυψει και καραμανλη
    εχει εμμονες ,με τη ντενιση και την κλανιά , σε καθε σοου του εχει αναφορες με ανεκδοτα για κλανιες το οποιο θεωρω και αντιαισθητικο.
    Ειναι λαικιστης ενω ζει μια χλιδατη ζωη,
    ενα εχω να πω
    "τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη"
    τι λατρεμενο σηριαλ εε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγαλειότατε,

    Εδώπου τα λέμε , ότι μπορούν κλείσουν ας το κλείσουν!

    βαρεθήκαμε να πληρώνουμε!

    Με σεβασμό φιλώ την άκρη της μπέρτας σας (Ξέρω στα παλιά σας τα υποδήματα, αλλά πήρα κάτι χάπια και μπορώ να σκύψω και πάλι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ είμαι με την Coula !!!!

    Εισιτήρια σε όλους τους 300 της βουλής alle re tour !!!!

    Υποκλίνομαι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανακτα ημείς θα υπάγομεν πρώτοι στο διάστημα! Ουδείς άλλος! Ειδάλλως, οι εξωγήινοι θα πιστέψουν ότι είμεθα απολίτιστοι και κακόγουστοι!

    Προτείνω τα δικαιώματα προβολής να τα δώσουμε αποκλειστικά εις τα κρατικά κανάλια, έτσι για να τη σπάσουμε στο Λάκη.

    Τι θα φορέσετε στο διάστημα σερί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή Coula, παραπέμπω εις την απάντησίν μου εις την ερώτησιν 9 του Δέκα πλην Ένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ άσωτε, συμφωνώ. Επιπλέον δεν έχω καταλάβει τι μόδα είναι αυτή τα τελευταία χρόνια (από το 2000 και εντεύθεν με πρώτον διδάξαντα τον κομιστή DVD) η τηλεόρασις να σχολιάζει την τηλεόρασιν: από τον Λαζόπουλον ώς τους Φώτη-Μαρία όλοι παίζουν βίντεο. Όσο για το ήθος του καθενός, δεν χρειάζονται σχόλια: φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή Καπετάνισσα, η λύσις δεν είναι ούτε το κλείσιμον ούτε το ξεπούλημα κοινωφελών επιχειρήσεων αλλά ο εξορθολογισμός τους και η ανάπτυξίς τους. Και μερικαί αναγκαστικώς θα είναι ελλειμματικαί, αν θέλουμε να έχουμε κάποια κοινωνική πολιτική και γι' αυτό θα χρηματοδοτούνται από το κράτος. Η άλλη λύσις είναι να γίνουν όλα ιδιωτικά (όπως Αμερική) και να επιβιώνει μόνον όποιος έχει λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητή Ελευθερία (και Coula ξανά), αν φύγουν οι 300, ποιους θα βρίζουμε για την κατάντιαν μας; (χμ... ατυχές σχόλιον: ήδη σκέφτηκα αντικαταστάτες τους!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή αβάδιστη, εννοείται πως έχω ήδη κλείσει θέσιν με την Virgin Galactic. Παρακαλώ συμπληρώσατε τα στοιχεία σας εδώ http://www.virgingalactic.com/booking/
    ώστε να είμαστε δίπλα-δίπλα (έχω κλείσει την θέσιν 1A).
    (Σας υπενθυμίζω ότι απαγορεύεται το κάπνισμα εις τας πτήσεις!)
    Επειδή θα είμαστε εις εκδρομήν, δεν θα φορέσω κορώνας, πορφυρά ενδύματα και τα συναφή, αλλά ένα απλόν T-shirt: http://most-expensive.net/t-shirts

    Υ.Γ.: Ταπεράκι με κεφτεδάκια και καρό τραπεζομάντηλον να πάρω ή θα φέρετε εσείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mετρ θα καθήσομεν αντικρυστά... Η Φλωράνς με έχει προμηθεύσει με βαλιτσάκιον δια πικ νικ (με καρό πεσέτες και πλήρες σετ μαχαιροπίρουνων)
    Τα κεφτεδάκια απορρίπτονται ως μπασκλάς. Αφήστε το επάνω μου το μενού. Είμαι γκουρμέ και πολύ σικ.
    Εγκρίνω t-shirt, παρακαλώ όπως είναι σε ουδέτερους χρωματισμούς δια να είναι ασορτί με την τουνίκ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητή αβάδιστη, παρακαλώ να έχετε πλούσιον μπουφέ από χάπια αστροναυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας