Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Are you Serious?

Ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, λάτρης των μοναρχών, των δικτατόρων και όλων των δημοκρατικώς εκλεγμένων Αρχηγών (ειδικώς όταν είναι μοναδικοί υποψήφιοι), δεν θα μπορούσε παρά να συμπάσχει βλέποντας το δράμα που βιώνει το προεδρικόν ζεύγος της Συρίας - για τον λαόν της χώρας εχέσθη. Δεν έχει κρύψει άλλωστε ότι έκανε κάποτε και ένα πέρασμα και από την Δαμασκόν. Σήμερον πληροφορείται ότι υπεκλάπη το ηλεκτρονικόν ταχυδρομείον του ζεύγους και, ως γνήσιος κουτσομπόλης, κάθισε και το ξεκοκάλισε όλο, διότι, αν είναι να ξεκατινιαστεί, θα το κάνει με εστεμμένους, αρχηγούς κρατών και γαλαζοαίματους και όχι με την κάθε δευτεράντζα πλεμπαρία που ολόκληρη η καριέρα της θα συνοψισθεί εις 3 λεπτά εμφανίσεως εν Eurovision.

Διαβάζοντας τα μέηλ, μαθαίνω ότι η κυρία Άσαντ παρήγγειλε (μεταξύ άλλων) και ένα ζευγάρι παπούτσια Christian Louboutin:

Αντιλαμβανόμεθα όλοι ότι το ζεύγος βρίσκει ευφαντάστους τρόπους δια να παρακάμψει το εμπάργκο όπλων, αν και οφείλω να είπω ότι το θέαμα μιας Πρώτης Κιουρίας που κλοτσά διαδηλωτάς δεν είναι καθόλου σικ. Και επιβεβαιώνομαι: αλλού η Προεδρέσσα παραγγέλνει κηροπήγια και πολυελαίους αξίας 35.118,60 € και ζητά πληροφορίες για το πώς θα πάρει πίσω τον ΦΠΑ, η γιούφτισσα, διότι η παραγγελία είναι εκτός Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Μήπως θέλει και τιμολόγιον να το περάσει στα έξοδα του πολέμου;


Έν άλλον απαραμίλλου στιλ ζεύγος υποδημάτων είναι το κάτωθι:

Δεν θα σχολιάσω το γούστον του Προέδρου (μπορεί να επηρεάσθη από την ανάγκην για αυτοάμυνα), θα είπω μόνον ότι η ως άνω φωτογραφία δικαιολογεί την άμεσον ανατροπήν του.

Επίσης ο Πρόεδρος, πάντα εις την μόδαν, αγόρασε από τα iTunes ένα από τα τελευταία μεγάλα χιτ:



Σωστή επιλογή, δεδομένου ότι η χώρα είναι 20 χρόνια πίσω. Πάντως το να ακούς μουσική την ώρα που ρίχνεις ρουκέτες στις πόλεις σου μου θυμίζει λίγο τα γενέθλια του Χίτλερ με Μπετόβεν - αν και άλλη κλάση: οι Ναζί ήσαν εξπέρ και εις την μουσικήν και εις την εξόντωσιν.


Αλλού ο Πρόεδρος δηλώνει ενθουσιασμένος με το παρακάτω βίντεο:



Φαντάζομαι ότι δοκίμασε να το κάνει και ο ίδιος, αλλά πολύ φοβούμαι ότι δεν του βγήκε το κόλπον ακριβώς όπως εις το βίντεο.

Τέλος, υπάρχουν και οδηγίαι για μιαν ομιλίαν του Προέδρου. Νομίζω ότι ο συντάκτης του κειμένου σταχυολόγησε την θεματολογίαν του από τα ελληνικά κόμματα όλου του φάσματος, συμπολιτευόμενα και αντιπολιτευόμενα:
- θρησκεία-πατριωτισμός (δοκιμασμένες μέθοδοι: πάντα πιάνουν, όταν τα βρούμε σκούρα),
- ό,τι συμβαίνει είναι διεθνής συνωμοσία,
- ο Πρόεδρος νιώθει τα προβλήματα των απλών ανθρώπων (φαντάζομαι ότι κάθε Σύρος έχει τα προβλήματα του προεδρικού ζεύγους: να, τις προάλλες παρήγγειλε χειροποίητα τραπέζια από το Chelsea και -αν είναι ποτέ δυνατόν!- τους τα έστειλαν με διαφορετικού χρώματος σχέδια!!!),
- η συγκεκριμένη κυβέρνησις είναι μεταβατική μέχρι τις εκλογές
- οι εκλογές θα βγάλουν κυβέρνησιν εθνικής ενότητος
- καθησυχασμός του λαού για την οικονομικήν κατάστασιν
- καταπολέμηση της διαφθοράς
- μπόνους το all-time classic θέμα "Ισραήλ".

Ειμί Κωνσταντίνος ο κλασάτος Πρόεδρος και άρτι ωλοκλήρωσα.

15 σχόλια:

  1. Ω!
    Μα αυτό που έχετε κάνει δεν είναι ένα κοινό κουτσομπολιό!
    Αυτό είναι εκτενές ρεπορτάζ και σας ευχαριστώ πολύ διότι που να έτρεχα τώρα στον Guardian να ενημερώνομαι!
    Υποκλίνομαι!

    ΥΓ. Ενδιαφέρουσα η γόβα στη φωτο, εξυπηρετική για αυτοάμυνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Αθηνά, ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός διαλέγει προσεκτικά τις πιο φρέσκιες και λαχταριστές ειδήσεις ώστε να τις έχετε καθημερινά (ή περίπου) στον υπολογιστή σας. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ρέπω προς το κοινωνικόν ρεπορτάζ τόσο, που, αν μου ανέθεταν τα τηλεγραφήματα του Wikileaks, ο πλανήτης θα εμάθαινε μόνον ποιοι ήσαν στην δεξίωσην του τάδε προεδρικού μεγάρου, τι φορούσαν και πόσο εκόστισε ο μπουφές.

      Διαγραφή
  2. Πολύ στενοχωρήθηκα που το προεδρικό ζεύγος έγινε βορά στα χέρια κακεντρεχών, δεν εννοώ εσάς πανυπερλαμπρότατε, εννοώ όλους εκείνους που δεν θα κατανοήσουν το δράμα με τα τραπεζάκια. Όνειδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ tremens, πιστεύω ότι η προβοκάτσια με τα τραπεζάκια ήταν έργο των Αμερικανών.

      Διαγραφή
  3. Ο θειος σου τι λεει για ολα αυτα;;;

    Η γοβα ειναι και πολυ ροκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Coula, ο θείος μου βασικά λέει να μπαίνω πιο συχνά στον μπλόγκερ - έφτασε μάλιστα στο σημείο να με απειλήσει ότι θα παραγγείλει την γόβαν.

      Διαγραφή
  4. Χμμμ, είναι καιρός να ζητήσω από τους ΙΤήδες μου έξτρα κρυπτογράφηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Koueen, παρακαλώ να μου δώσετε την αποκλειστικότητα, όταν χακάρουν και το δικό σας ταχυδρομείον. Για το δικό μου δεν φοβάμαι: έχω άλλα πέντε.

      Διαγραφή
  5. majestad, πολύ φοβάμαι ότι και αυτοί θα έχουν την τύχη της Σούζαν και του άλλου.
    (ποιον να πρωτο-περιθάλψει και αυτό το ρημάδι το mega?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ apos, τα Μουμπαράκια ήταν η μεγαλύτερη δημοσιογραφική αποτυχία του Mega από συστάσεώς του (μεγαλύτερη και από την υποστήριξιν Βενιζέλου στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ). Γι' αυτό η οικογένεια Άσαντ πρέπει να αναζητήσει αλλού θαλπωρή.

      Διαγραφή
  6. Σίγουρα ο Άσαντ δεν είναι μέλος της ελληνικής κυβέρνησης;;;;;;;;;;;;;

    Μπερδεύομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ρασκόλνικοφ, όχι, δεν είναι. Μπορεί όμως να διδαχθεί νέες τεχνικές εξόντωσης.

      Διαγραφή
    2. Μα έμοιαζαν τόσο......!!!Τι τεχνικές;;;;;

      Διαγραφή
  7. θα κολήσω στα λουμπουτέν της κυρίας.
    αν αντί για καρφιά είχαν στρασάκια, εκπληκτικό υπόδημα. μεγαλειότατε, δε μου δίνετε τη διεύθυνση να παραγγειλω και εγώ τα λουμπουτέν μου έξω γιατί με τους μεσάζοντες, φτάνουν να κοστιζουν όσο μια μεζονέττα στα βριλήσσια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας