Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Φιλοσοφικές αναζητήσεις

Είναι γνωστόν ότι η Γκούγκλα έχει κατά καιρούς παραπλανήσει και οδηγήσει εις τα δίχτυα μου πολλά αθώα θύματά μου που βγαίνουν εις το διαδίκτυον προς αναζήτησιν ολίγης τσοντός ή ιστορίας. Με το φαινόμενον των παραπομπών εις το παρόν ιστολόγιον έχω ασχοληθεί και εις το παρελθόν. Ωστόσο σήμερον διαπιστώνω ότι, πέρα από τις συνήθεις αναζητήσεις που οδηγούν εδώ (κλασικές αναζητήσεις π.χ. "η νταίζη ντακ με κορώνα στο κεφάλι φωτογραφίες" ή "θέατρο καλυψώ τρεις λαλούν κ δυό χορεύουν") και τα σεξοπορνοδιαστροφικού ή βυζαντινολογικού ενδιαφέροντος θέματα (το ίδιο είναι), βλέπω εσχάτως ορισμένα καινοφανή. Δείτε π.χ. τας αναζήσεις της εβδομάδος:


Θα ήθελα λοιπόν οι αναγνώσται που ωδηγήθησαν ώς εδώ ψάχνοντας τα ανωτέρω να με ενημερώσουν: με τι ακριβώς σάλτσα φωτογραφήθηκε η Μαρία Μπακοδήμου (πέστο ή αραμπιάτα; - βάζει και έξτρα παρμεζάνα;), τι σημαίνει kyr-13 propo (νέα συνταγή για κοκτέιλ Κιρ-Ρουαγιάλ;), τι ακριβώς υπονοεί η Γκούγκλα όταν στέλνει εδώ κόσμον που αναζητά γόβες, τι είναι αυτό το pamila legh (αν εννοούν την Πάμελα Άντερσον-Λη, να μάθουν ορθογραφίαν πριν ξαναπεράσουν την θύραν του ιστολογίου μου) και γιατί ψάχνουν όλοι εναγωνίως για την πεθερά της Πάμελας, δηλαδή την μαμά του Τόμμυ Λη; Επίσης να ενημερώσω τα απανταχού λιγούρια ότι, όπως κάθε ιστολόγιον που σέβεται τον εαυτόν του, βεβαίως και διαθέτομεν και εμείς καυτάς ειδήσεις περί την Ελεονώραν Μελέτην, αν και δυστυχώς χωρίς την τελευταίαν λέξιν της αναζητήσεως - επιφυλασσόμεθα όμως διά το μέλλον.

Αι αναζητήσεις της ημέρας:


Παρατηρούμε μια επιμονή με το φεγγαράκι της Ελεονώρας Μελέτη στα αγγλικά, όπως και με την μαμά του Τόμμυ Λη. Ωστόσο βλέπουμε και αναζητήσεις για νυφικά Θεσσαλονίκης (γεγονός που πιστοποιεί ότι ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είναι πλέον αναπόσπαστον μέρος της Συμβασιλεύουσας - παρεμπιπτόντως, η ώρα η καλλή, φιλλαράκι) ή για σέλες με ύφασμα κεντημένον, προφανώς, από φοιτήτριες του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΠΑ.ΠΕΙ.), καθώς και για την ξαδέρφη της Κέιτ Μίντλετον, τον τυφώνα Κατρίνα. Πρέπει επίσης να ενημερώσω τους αναγνώστας μου ότι δεν χρειάζεται να μπαίνουν πλέον εις τον κόπον να ψάχνουν για το Nitro, διότι επιτέλους εφαλίρισε. Πρέπει τέλος να δηλώσω ότι, αν και κάτοχος μεταδιδακτορικού εις το χάος, δεν έχω παραχωρήσει ακόμη την σχετικήν άδειαν εις τα playmobil. Όσο για το mpei mple iti θέλω να μάθω: α) ποιος το ψάχνει, β) τι ακριβώς πιστεύει ότι θα βρει και γ) γιατί η Γκούγκλα βγάζει εμένα ως πρώτη επιλογή.

Και η αναζήτησις της ημέρας:
Φίλοι αναγνώσται, προσοχή! Αν πετάξετε γιαούρτι στην οθόνη, μπορεί και να χαλάσει (και το γιαούρτι και ο υπολογιστής - ο Νταλάρας δεν θα πάθει τίποτα).

Ειμί Κωνσταντίνος ο αναζητών και άρτι ωλοκλήρωσα.

22 σχόλια:

  1. o νταλαρας δε παθαινει τιποτα , μη σου πω οτι το κανει ολο γιαυτο γιατι διψαει να τον λατρευουν και να τον μισουν, τοσα χρονια στην αφανια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ άσωτε, το αυτογιαούρτωμα δεν το είχα σκεφθεί ως πιθανόν σενάριον. Λέτε να ήταν προβοκάτσια κατά του λαϊκού κινήματος;

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Αβαδίστ, το έγραψα εγώ μία φορά, το γράφετε εσείς δεύτερη και πλέον το mpei mple iti θα γίνει διεθνής αποκλειστικότης μας.

      Διαγραφή
  3. Τώρα αυτός που αναζητά nitro, αναζητά το περιοδικό ή ψάχνει εναγωνίως να βρει αποθέματα υπεροξειδίου του αζώτου το οποίο σε ικανή δόση είναι αναισθητικό;
    Αφήστε που μπορεί να ψάχνει την τριμελή μπάντα Νίτρο που δημιουργήθηκε ο 2003 στο Σιδηρόκαστρο Σερρών!
    Τα σέβη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Αθηνά, έχετε δίκαιον: και το περιοδικόν nitro σε ικανή δόση είναι και αυτό αναισθητικό. Την τριμελή μπάντα δεν την γνωρίζω, αν και φοβούμαι ότι και αυτή σε ικανή δόση αναισθητικά θα λειτουργεί.

      Διαγραφή
  4. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Έλεος,έλεος,έλεος!!!Αυτά τα αποτελέσματα είναι τα πιο κουφά που έχω δει!!ΧΑΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ρασκόλνικοφ, κυκλοφορούν πολλά ενδιαφέρονται. Π.χ. δείτε την στήλην άλλου ιστολογίου που τα καταγράφει συστηματικώς:
      http://bit.ly/w24pyZ

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ αυτοκράτορ μας με εξοντώσατε!!Δεν έχω κάτι άλλο να πω!!ΖΗτώ την έλεος σας!!

      Διαγραφή
  5. Μεγαλειότατε ενώ είστε συνυφασμένος με το λιλί της Ελεονόρας, δεν βλέπω ούτε μια αναφορά στο αντίστοιχο της Ιουλίας...και πολύ λυπούμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Zero Point, η Ιουλία υπήρξε στόχος πολλών αναζητήσεων κατά το παρελθόν (τζούλια γυμνή, τζούλια και δυο μαύροι, Χρήστος Κουτάλας -υποτιθέμενος μέλλων σύζυγός της- κτλ.)
      Μόλις ολοκληρώσει το νέον της κόμμα, νομίζω ότι θα επανέλθει.

      Διαγραφή
  6. Πανοσιολογιότατε, είσθε απλά πολυπράγμων και πολυποίκιλος, ως εκ τούτου ο γκούγκλις (αρσενικό είναι στανταράκι, μην ξανακούσω η γκούγκλα παρακαλώ πολύ) σας προτείνει ακόμη και όταν αναζητεί ο καθείς του βοδιού το κέρατο (ή το δικό του, το ίδιο κάνει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Ηώς, πιστεύω ότι είναι η Γκούγκλα: δεν βλέπετε ότι κάτι τόσο απλό όπως το μπλόγκινγκ το έχει κάνει τεράστιο και πολύπλοκο ζήτημα;

      Διαγραφή
  7. Ή πάλι μπορεί να πουληθεί η οθόνη μαζί με το γιαούρτι, δύο σε ένα...χαχαχα...
    *εξαίρετος όπως πάντα...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή kovo voltes, δεν σας πιάνω: οι μόνοι συνδυασμοί που μπορώ να κάνω είναι γιαούρτι-Νταλάρας και οθόνη-Νταλάρας.

      Διαγραφή
  8. Majestad, μέχρι σήμερα είχα να λέω ότι στο δικό μου blog στις λέξεις-κλειδιά φιγόυραρε η λατρεμένη Φρειδερίκη. Θεσμός κανονικός. Σε εσάς όμως υπάρχουν οι Μελέτη, το πράμα της και ο Νταλάρας. Ομιλούμε δηλαδή διά τα όσια και ιερά μιας ολόκληρης φυλής. Παραδέχομαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ apos, η αλήθεια είναι ότι ενετυπωσιάσθην και εγώ: ενώ επερίμενα να βρω εις τας αναζητήσεις μου κλασικά εικονογραφημένα, βρίσκω pulp fiction.
      Την Φρειδερίκη θα σας την κλέψω γράφοντας το όνομά της όσες περισσότερες φορές αντέχω:
      Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη Φρειδερίκη

      Διαγραφή
  9. Πανυπερλαμπρότατε, απλά πεθαίνω με το παπει σελες με ύφασμα απλά και μόνο γιατί επαναπροσδιορίζεται ο ρόλος του παπιού ως ρήμα, εγώ παπώ, εσύ παπείς, αυτός/αυτή παπεί. Τι παπεί; Μα σέλες με ύφασμα, τι άλλο! Κι έτσι ένα αιώνια αναπάντητο ερώτημα λύνεται και το μισάνοιχτο αυτό συρτάρι της Ιστορίας μπορεί να κλείσει.
    Τώρα όσον αφορά το mpei mple iti δεν έχω καταφέρει να το αποκρυπτογραφήσω ακόμα, υποψιάζομαι ότι πρόκειται για αντωνυμία σουμμεριακής διαλέκτου αλλά δεν παίρνω όρκο. Θα σας ενημερώσω μόλις το λύσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ tremens, τι να σας (πα)πώ, δεν το είχα σκεφθεί έτσι. Πάντως το mpei mple iti το έχω ήδη στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας για περαιτέρω ανάλυσιν.

      Διαγραφή
  10. χμ όλα τα search σας δειχνουν (σχεδό) πρώτη μούρη εκτός από το dalaras wallpaper...γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητόν μου paidi, αν εννοείτε ότι ταυτίζομαι με τον Νταλάρα, παρακαλώ το γιαουρτάκι μου να είναι στραγγιστό 2%.

      Διαγραφή
    2. Α πολύ καλά έχω ένα ληγμένο στο ψυγείο εδώ και ένα μήνα και λυπόμουν να το πετάξω στον κάδο. (έτσι κι αλλιώς ο κάδος δε μου χει φταίξει σε τίποτα...)χοχο

      Διαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας