Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ (Συνεχής ενημέρωση)



 
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΝΤΑΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ Ο ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ.


ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:


10.18: Ήδη έχουν αρχίσει να πέφτουν τα πρώτα δακρυγόνα. Το μπλο(γ)κ των αννανταλαρικών οπισθοχωρεί προς τον Εθνικό Κήπο. Οι πάπιες έρχονται προς ενίσχυσή μας.

11.30: Ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε ότι η συντρόφισσα Άννα χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ και φυγαδεύτηκε με το 3.779 κυβικών εκατοστών αυτοκίνητο του συζύγου της. Τελικά είναι καλά στην υγεία της και μας εμψυχώνει δηλώνοντας: "Δεν θα φύγω"


11.53: Οι συγκεντρωμένοι είμαστε πάρα πολλοί - πόσοι ακριβώς, δεν ξέρουμε (η άγνοιά μας δείχνει πόσο πιστοί είμαστε στην ταγό μας).


12.05: Έπεσε η ιδέα να κυκλοφορήσει κείμενο υποστήριξης από πολιτικές προσωπικότητες. Σκοπεύουμε να απευθυνθούμε στην Μιλένα Αποστολάκη, στον Γιάννη Βούρο, στην Εύα Καϊλή, στην Ελίζα Βόζεμπεργκ, στον Μάκη Γιακουμάτο, στον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο καθώς και στους Παναγιώτη Ψωμιάδη, Βασίλη Παϊτέρη, Γιώργο Βασιλείου, Ηλία Ψινάκη, Μαρίνα Τσιντικίδου, Δάφνη Μπόκοτα, Γιώργο Λιάγκα κ.α.


12.12: Γίνεται τώρα το πρώτο ντου στου Μαξίμου. Πανικός στις τάξεις μας και άτακτη οπισθοχώρηση: κυκλοφόρησε η φήμη ότι θα βγάλουν τον Πάγκαλο.


12.16: Παρακαλούνται όσοι μπορούν, να μας συνδράμουν: χρειαζόμαστε μαντίλια, μααλόξ και αντιρυτιδικές.


12.18: Βρόμικο σχέδιο να μας διαλύσουν: κυκλοφορούν κουπόνια για δωρεάν σολάριουμ και σπα. Ήδη οι πρώτες κυρίες-υποστηρίκτριες της Άννας έφυγαν για γαλλικό μανικιούρ. Εμείς κρατάμε ακόμα, αν και ήδη έχω σπάσει ένα νύχι.


13.20: Φήμες για παραίτηση ΚΑΙ της Άννας Νταλάρα κλυδωνίζουν το ευρωπαϊκό οικοδόμημα: ακούγεται ότι επείκεται διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε δραματική κατάσταση ο Μπαρόζο. 


13.51: Ενόψει των πρόσφατων εξελίξεων το αίτημά μας αλλάζει περιεχόμενο. Επιδώσαμε μόλις ψήφισμα προς την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ με το οποίο ζητάμε να εκλέξουν πρωθυπουργό την Άννα Νταλάρα. 
Σύνθημά μας: YES WC CAN

20.33: Συγγνώμη για την απουσία, αλλά είχε πέσει το γουάιρλες, διότι το είχαν καταλάβει τα μπλάκμπερι του πρωθυπουργικού γραφείου: ενόψει διακοπών όλοι ήθελαν να κλείσουν σήμερα εισιτήρια (ουάν-γουέι). Έπεσε η ιδέα να πάμε συντεταγμένα ως μπλο(γ)κ αγωνιστών και να προσκυνήσουμε στο πρώην κολαστήριο της Γκεστάπο επί της οδού Μέρλιν - νυν Hondos Center.


23.01: Ο ανασχηματισμός αναβάλλεται για αύριο και αποχωρούμε - τζάμπα έσπασα το νύχι. Φεύγοντας γράφουμε απειλητικά γκράφιτι στους τοίχους του Μαξίμου: "Αννανταλαρισμός ή θάνατος"



17/06/2011: Οι προβλέψεις μας ήταν σωστές: η αγωνίστρια Άννα Νταλάρα εξεδιώχθη από την κυβέρνηση. Σκεφτόμαστε πλέον σοβαρά να ανακηρύξουμε το Μέγαρο Μουσικής ανεξάρτητο κράτος με πρωτεύουσα την αίθουσα "Χρήστος Λαμπράκης".

15 σχόλια:

  1. Πρωτοπανεντιμοϋπέρτατε, η δραματική σας έκκλησις διεδόθη εις τα πέρατα του Πριγκιπάτου Μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ. Κάντε και εσείς ό,τι μπορείτε για να συνεχίσει να "ακουμπάει την καρέκλα" (http://www.annadalara.gr/2010/09/i-anna-ntalara-analamvani-ifipourgos-ergasias/)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νταλαρα αννα με μποτοξ η χωρις? γιατι αν δεν εκανε μποτοξ δε παω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πυρόλυση-πυρπόληση16 Ιουνίου 2011 στις 11:54 π.μ.

    ΒΡΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ...ΒΡΕ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπίζω όσοι γράφετε τώρα σχόλια να τα γράφετε μέσω smartphone καθ' οδόν προς Μαξίμου (εσείς tovenito τα περάσατε τα Τέμπη ή ακόμα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πυρόλυση-πυρπόληση16 Ιουνίου 2011 στις 1:07 μ.μ.

    τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται μεγαλειοτατε!!...
    ...................................
    πως ειπατε κυρια;δωρεαν κουπονια για σπα;..οχι ευχαριστω.εγω θα αγωνιστω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάτω τα χέρια απ' την Νταλάρα!

    Τρα-λα-λα, τρα-λα-λα, τσιμινιέρα τρα-λα-λα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πυρόλυση-πυρπόληση16 Ιουνίου 2011 στις 3:17 μ.μ.

    ΝΑ ΤΗΝ ΝΑ ΤΗΝ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!
    ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ(ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πυρόλυση-πυρπόληση16 Ιουνίου 2011 στις 3:24 μ.μ.

    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ;ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αννα Νταλαρα! Εξεχουσα και χρησιμη προσωπικότητα, γεματη περγαμηνες για το έργο της παγκοσμίως. Άλλος ένας κουτσος στραβός στον Αγ. Παντελεήμον!
    DAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εξοχώτατε πρίγκιψ, να με συγχωρείτε αλλά εγώ είμαι με τη Βάσω την αγανακτισμένην η οποία ελπίζω, οσονούπω να παραθέσει δείπνον δια αγανακτισμένους και διαφωνούντας. Δεν γνωρίζω, το μενιού αλλά και δεν ημπορώ να φαντασθώ διαφορετικόν από εκείνο της νυν πορφυρογεννήτου επιτρόπου, το παρατεθέν εις τον σεβάσμιώτατον αρχιερέα "Μας έμειναν ψίχουλα" κατά την προσέλευσίν του εις την εσπερίαν ουχί εις Παρίσίους όπου ενδιαίτησε επ' ολίγον ο προηγούμενος μέγας ο επιλεγόμενος και "Σας Πάω". Δι ευχών των αγίων πατέρων, αυτών που δε γέννησαν ποτέ....Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η Άννα Νταλάρα ΖΕΙ!!! (αυτή μας οδηγεί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ακόμα εδώ είστε; Έληξε η διαμαρτυρία.

    Αύριο πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πυρόλυση-πυρπόληση17 Ιουνίου 2011 στις 12:10 μ.μ.

    ΑΠΑΤΗ ΠΗΓΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας