Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Μεσοπρόθεσμα σχόλια

Το θέμα δεν είναι αν ψηφίζεις το μαχαίρι ή το πιστόλι, αλλά προς τα πού το στρέφεις.


α) Ξέχασες να προσθέσεις τις μαγικές φράσεις "κατόπιν εορτής" και "για τα μάτια του κόσμου", αλλά δεν πειράζει. 
β) Όταν λες "απόλυτο σεβασμό", εννοείς αυτό που γίνεται έξω από τη Βουλή; 
γ) Είσαι σίγουρος ότι η πρόσκληση θα παραμείνει ή θα την αλλάξεις σε λίγες ώρες (όπως έκανες με την επιστροφή φόρου για τις αποδείξεις) και θα μείνουμε με τις σοκολατίνες στο χέρι; 
δ) Καλά, είσαι εντελώς ασόβαρος; Πόσο σοβαρή θεωρείς την πρόταση να έρθει να μιλήσει μαζί σου κάποιος σοβαρά
ε) Οι Αγανακτισμένοι ήρθαν, αλλά εσύ δεν ήσουν εκεί. Αλλά ανεξαρτήτως αυτού, όταν δεν πάνε οι Αγανακτισμένοι στον Βενιζέλο, πάει ο Βενιζέλος στους Αγανακτισμένους - κατάλαβες, Μωάμεθ; 
στ) Και τέλος πάντων πόσους χωράει πια αυτό το υπουργείο;


α) Κρίμα. Έχασες τη μοναδική ευκαιρία να σε μάθουμε. 
β) Σιγά τα αίματα, θα σπάσεις κάνα νύχι. 
γ) Δεν το σώζεις, Ρομπόπουλε: ρόμπα έγινες. 
δ) Ποιο υπουργείο προτιμάς, ξέχασες να μας πεις.


4. Πυθαγόρας Βαρδίκος (το καλό με το Μεσοπρόθεσμο είναι ότι μάθαμε ονόματα βουλευτών που δεν τους είχε δει ποτέ κανείς): "Το Καλημέρα Ήλιε δεν είναι παρά ένα σαχλό τραγουδάκι που δεν θα είχε καμιά αξία αν δεν το χρησιμοποιούσε το ΠΑΣΟΚ". 
Α να χαθείς. Σαχλέ.


5. Ευάγγελος Βενιζέλος: "Ελάτε να το κάνουμε μαζί". 
Μαζί σου; Αποκλείεται!


α) Ακόμη μία πολιτικός που δεν έχει ξύλινο λόγο. Α' βραβείο περιοδικού "Πλανόδιον" (σαν την ίδια).
β) Τη δουλειά που σε στείλαμε να κάνεις (να ψηφίζεις) δεν την κάνεις, θέση δεν παίρνεις, τι στο διάολο κάνεις εκεί μέσα, πέρα από το να πληρώνεσαι, μπορείς να μου πεις; 
Απάντηση Ντόρας: "Εάν τη διαχείριση της Ελλάδας δεν την αναλάβουν τα δύο μεγάλα κόμματα, κυρίως, και όσα κόμματα πιστεύουν ότι θέλουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια για να μπορέσει η Ελλάδα να βγει από την κρίση δεν θα υπάρξει λύση για αυτή τη χώρα". 
ΟΚ, τώρα ξηγηθήκαμε και είμαστε κομπλέ.


7. Αλέξανδρος Αθανασιάδης (άλλος πασίγνωστος): 28/06/2011: δεν θα ψηφίσω το μεσοπρόθεσμο. 29/06/2011: Ψηφίζω "ναι" στο μεσοπρόθεσμο
α) Αν ο κύριος Αθανασιάδης φτιάξει μπλογκ, θα πρέπει να κλείσω το δικό μου: ο άνθρωπος με ξεπερνά κατά πολύ σε φαιδρότητα.
β) Άρθρο 55 παράγραφος 1 Συντάγματος: "Για να εκλεγεί κανείς βουλευτής απαιτείται να είναι Έλληνας πολίτης κτλ." Χρειάζεται άμεσα αναθεώρηση του Συντάγματος, ώστε να διευκρινιστεί ότι δεν αρκεί να είναι Έλληνας πολίτης, αλλά πρέπει και να καταλαβαίνει τι λέει στα ελληνικά.


8. Βασίλης Γιουματζίδης (μη μου πείτε ότι ούτε αυτόν τον ξέρετε;!): "Συμφωνώντας με την αιτιολογία του συνάδελφου Αθανασιάδη ψηφίζω ναι".
Ψηφοφορία copy-paste.


α) Λυγμ, ωιμέ, ιώ, ιού, οίμοι, βαβαί, παπαί!
β) Και τώρα πού θα πάει; Στο ΚΚΕ ή στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ;


Είμι Κωνσταντίνος ο θιασάρχης και άρτι ωλοκλήρωσα. 


Υ.Γ.: Είναι προφανές γιατί στην τηλεόραση βλέπουμε μόνον βουλευτές όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Μίμης Ανδρουλάκης, η Ελίζα Βόζεμπεργκ: αν κρίνω από τα σημερινά, είναι οι πλέον σοβαροί!

17 σχόλια:

  1. Κατι μου λέει πως είσαι ο μμμμμμ!
    Σαμαράς;
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

    Πανέμορφο !!!!!

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να στε καλά μεγαλειότατε, μας κάνατε και γελάσαμε λίγο γιατί πλέον είμαστε για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Ανώνυμε Μ., η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολήθηκα με το κόμμα της ΝΔ γιατί μας προσέφερε αρκετό γέλιο από το 2004 μέχρι το 2009 - φτάνει, δεν θέλουμε άλλο.
    Όταν λέτε "Σαμαράς" ελπίζω να εννοείτε τον Τρύφωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή sunnefoula, οι παραστάσεις του θιάσου μόλις τώρα αρχίζουν. Αυτά που βλέπαμε ήταν οι πρόβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε μου λες...
    από αυτούς τους 300 (όχι του Λεωνίδα, του Πεονίδα) πόσοι έχουν αντιληφθεί τί εστί το Μεσοπρόθεσμο που κλήθηκαν να ψηφίσουν;

    Ωραίος ο Βενιζέλος πάντως...ο Πάγκαλος (τα) έφαγε μαζί σας, αυτός θέλει απλά να σας πηδήξει. Ξεκάθαρες κουβέντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειναι τοσο γελοιοι ολοι μα ΟΛΟΙ τους, βαριεμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αγαπούλα, αυτό δεν είναι θίασος, είναι τσίρκο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Invictus, το τι λέει το μεσοπρόθεσμο μπορούν να το διαβάσουν εκ των υστέρων οι βουλευτές με σχόλια σε συνημμένο pdf εδώ (εντάξει, λίγο δημοσιογραφικά και πρόχειρα, αλλά από το τίποτα...): http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=23657&categories_id=69

    Όσο για τον Βενιζέλο τα λέει πολύ ωραία. Μου κοστίζει κάτι παραπάνω βέβαια, αλλά χαίρομαι να τον πληρώνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ άσωτε, κι εγώ βαρέθηκα. Άλλωστε τι με νοιάζει; Εμείς οι Καντακουζηνοί υπάρχουμε αιώνες τώρα, δεν μας αγγίζει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ mahler76, θερμή παράκλησις: αν όντως είναι τσίρκο, μπορούν να μας παρουσιάσουν και το νούμερο όπου κάποιος βουτάει από δεκάδες μέτρα ψηλά μέσα σε μια μικρή πισίνα; Κατά προτίμηση θα ήθελα να το δω με τον κύριο Βενιζέλο ή τον κύριο Πάγκαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα σας! Οφείλω να ομολογήσω πως δεν σας είχα επισκεφθεί ως σήμερα που ήμουν στο ola de palabras και σας είχε link η φιλτάτη Αθηνά και αφού διάβασα τα Μεσοπρόθεσμα σχόλια ενθουσιάστηκα τόσο που πήρα το θάρρος να έρθω και να υποβάλλω τα σέβη μου!
    Υποκλίνομαι στο Μεγαλείο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλώς ορίσατε εις τα παρόντα θερινά ανάκτορα.
    Τα σέβη σας γίνονται δεκτά και μπορείτε να τα υποβάλλετε όποτε ξαναγουστάρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πυρόλυση/πυρπόληση1 Ιουλίου 2011 στις 5:15 μ.μ.

    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ!!!!ΚΑΙ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΤΙ ΓΚΑΛΟΠ!!!!ΕΣΚΑΣΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είσαι ο αυτοκράτορας του σχολιασμού. Αν σε έβαζαν να σχολιάζεις στις συνελεύσεις της βουλής τότε μπορεί και να ασχολιόταν και κανείς με το τι γίνεται εκεί μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητή πυρόλυση, γκάλοπ για να ξέρουμε τι είδους ξύλο θέλει ο λαός: με την αριστερή πλευρά του γκλομπ ή με τη δεξιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητόν μου paidi, δεν σας κρύβω ότι αυτοπροτάθηκα για πρόεδρος της Βουλής, αλλά δεν με εψήφισαν 1ον γιατί δεν είμαι βουλευτής (λεπτομέρεια), 2ον γιατί τη λέω σε όλον τον κόσμον, όπως έχετε διαπιστώσει και προσωπικώς και 3ον γιατί έχουμε αντιπροέδρους Βαΐτση Αποστολάτο και Βύρωνα Πολύδωρα των οποίων τα σχόλια κατά μεγάλο μέρος με ξεπερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αχ μεγαλειότατε, μου φαίνεται θα επιστρέψω στην Καλαχάρι να κυνηγάω σκορπιούς και φίδια διμούτσουνα... μου φαίνεται πιο safe από την Ελλαδίτσα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας