Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Τρ(ο)ίκαλα

Πληροφορούμαι ότι η Τρόικα θα επισκεφθεί τα Τρίκαλα, για να ελέγξει για ποιον λόγον εις την πόλιν αυτήν οι κάτοικοι έχουν εξέλθει της ζώνης του ευρώ και προτιμούν να πληρώνουν πλέον εις ράβδους χρυσού. Συγκεκριμένως, θαμών τσιπουράδικου επλήρωσε λογαριασμόν με ράβδον χρυσού της Τραπέζης της Ελβετίας.
Η δημοσιογραφική μου έρευνα όμως δεν έμεινε εκεί: επληροφορήθην ότι ο χρυσοδάκτυλος διαμένει εν Μπουχούνστα Τρικάλων (βαρβαριστί Buchunster), το οποίον διαθέτει και ιστολόγιον. Είναι προφανές ότι το ρητόν "τι Λωζάνη, τι Κοζάνη" είναι εντελώς ανακριβές. Το πιστόν εις την πραγματικότητα είναι: "Τι Beromünster, τι Buchunster".

Ειμί Κωνσταντίνος ο Τρ(ο)ικαλινός και άρτι ωλοκλήρωσα.

Υ.Γ.1: Είναι προφανές ότι ο θησαυρός του Αλή-Πασά που ανεζήτουν εν Τρικάλοις έχει βρεθεί και έχει ήδη φυγαδευθεί εις την Ελβετίαν. Και η προφητεία μου επαληθεύεται σήμερον: ήλθε η ημέρα που ο θησαυρός θα διώξει το ΔΝΤ από την χώραν (διότι είναι προφανές ότι το ΔΝΤ δεν έχει λόγον υπάρξεως εις χώραν, οι κάτοικοι της οποίας κυκλοφορούν με ράβδους χρυσού).
Υ.Γ.2: Εν Τρικάλοις έχουν ήδη τοποθετηθεί πινακίδαι προς χρήσιν των επισκεπτών της τρόικας. Για το γεγονός τούτο, η πόλις έχει ήδη σημαιοστολισθεί με την ως άνω επίσημον σημαίαν της.

5 σχόλια:

  1. χαχαχα ασωτε

    ουτε εσυ ηξερες τι να σχολιασεις;

    χαχαχα

    ουτε εγω!!!!

    :))))

    φιλια κον καν

    παμε τρικαλα εχει καλη φετα νομιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πείτε κι εσείς; Εγώ ένα έχω να προσθέσω: ότι διατηρώ ελπίδας. Διότι η τρόικα μπορεί να μην αντέξει την γελοιοποίησιν με τα τσιπουράδικα και να φύγει (άλλο παράδειγμα εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=ZO9N0nVddEg)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγαλειότατε, ενθυμείστε εκείνο το εξαιρετικόν διαφημιστικόν "Σαράφης στα Τρίκαλα, Σαράφης στο Παρίσι;"
    Αυτό μου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας τα των δρομολογίων της τρόικας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή pastaflora, η συγκεκριμένη πόλις ήτο από τότε εις το επίκεντρον των ευρωπαϊκών εξελίξεων. Η Ελλάς οφείλει να την έχει ως πρότυπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας