Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Γιορτάζουμε ένα έτος Κωνσταντίνο με μεγάλους διαγωνισμούς και πλούσια δώρα!

Ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός σήμερον εορτάζει τα πρώτα του γενέθλια (=την συμπλήρωσιν ενός έτους από την δημιουργίαν του παρόντος ιστολογίου). Βεβαίως, για όσους θυμούνται, ξαναεόρτασα προ τριμήνου, διότι δεν είμαι καμιά μπασκλασαρία να έχω μόνον μίαν φοράν γενέθλια (4 Μαρτίου 2010 έγραψα την πρώτην μου ανάρτησιν εις το ιστολόγιον της δεσποινίδος Ματίνας και 24 Ιουνίου 2010 την πρώτην μου ανάρτησιν εις το παρόν ιστολόγιον - για την ακρίβειαν, στις 24 Ιουνίου 2010 οι αναρτήσεις μου ήσαν συνολικώς 7, ρεκόρ που δεν έχω ακόμη καταρρίψει).

Ένας χρόνος γεμάτος εξυπνάδες και ανοησίες, βίντεο και φωτογραφίες, ιστορία και σελέμπριτις, πολιτική και δημοσιογραφία, Ιωάννη ΣΤ' και Τζούλια. Νομίζω ότι από τις αναζητήσεις που οδηγούν εις το ιστολόγιόν μου είναι έκδηλη η σχιζοφρένεια (η δική μου και των αναγνωστών μου): "ιωάννης καντακουζηνός", "ειρήνη ανδρονίκου ασάν" (είναι η σύζυγος του Ιωάννη ΣΤ'), "γεγονοτα το 1347" "ιστοριαι καντακουζηνος ερμηνευτικα σχολια", "από υαλί χρωματιστό" (ποίημα του Καβάφη που ανέλυσα όπως του αξίζει) αλλά και "αυτόγραφο πάττυ", "oi tsoytsoy toy antra se fotografia", "νανοβιονικο βραχιολι", "european council for youth mobility in research and technology", "ελικόπτερο πανω από βουλη", "ανδρεύομαι" (μεγάλη επιτυχία η σχετική ανάρτησις), "χρήστος κουτάλας" (wannabe σύζυγος της Τζούλιας Αλεξανδράτου) κ.α.


Γιορτάζουμε λοιπόν σήμερον με δύο μεγάλους διαγωνισμούς


Πρώτος μεγάλος διαγωνισμός (μια ευγενική προσφορά του σημερινού Κους Κους του Alpha):



Βρείτε την συγγένεια Ελεονώρας Μελέτη - Μαρίας Μπακοδήμου και κερδίστε μια τρέσα από τα μαλλιά της Τζούλιας Αλεξανδράτου!!!

(Όροι συμμετοχής: μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι αναγνώσται μόνον μία φορά. Εξαιρούνται: η Ελεονώρα Μελέτη, ο πρώην της Ελεονώρας Μελέτη Γιάννης Ολιέρσκι, ο νυν της Ελεονώρας Μελέτη (που δεν ξέρω αν υπάρχει, αλλά καλού-κακού εξαιρείται), οι πρώην παρολίγον πεθεροί της Ελεονώρας Μελέτη, η πρώην γυναίκα του πρώην άνδρα της Μαρίας Μπακοδήμου, ο πρώην άνδρας της Μαρίας Μπακοδήμου, η Μαρία Μπακοδήμου, ο νυν άνδρας της Μαρίας Μπακοδήμου, η πρώην συννυφάδα της Μαρίας Μπακοδήμου, η (νυν) δεύτερη ξαδέρφη της πρώην γυναίκας του πρώην άνδρα της Μαρίας Μπακοδήμου και γενικώς όποιος έχει  δει, ακούσει ή αγγίξει τη Μαρία Μπακοδήμου).


Δεύτερος μεγάλος διαγωνισμός: ψηφίστε την αγαπημένην σας ανάρτησιν και κερδίστε ανάρτησιν του Κωνσταντίνου Καντακουζηνού αφιερωμένη εις εσάς!!! Δεν χάνονται τέτοιες ευκαιρίες, λέμε!!!
 (Όροι του διαγωνισμού: για να κερδίσετε, θα πρέπει η ανάρτησις που θα επιλέξετε να συμπίπτει με την επιλογήν του Κωνσταντίνου, την οποίαν και θα αποκαλύψει με το πέρας του διαγωνισμού, δηλαδή όποτε του γουστάρει. Υποψηφιότητα θέτουν άπασαι αι αναρτήσεις του παρόντος ιστολογίου - εξαιρούνται οι αναρτήσεις που πρωτοδημοσιεύτηκαν εις το ιστολόγιον της δεσποινίδος Ματίνας. Κάθε αναγνώστης μπορεί να συμμετέχει μόνον μία φοράν. Εξαιρούνται της συμμετοχής συγγενείς του Κωνσταντίνου Καντακουζηνού α', β', γ' και δ' βαθμού, δηλαδή ο Ιωάννης ΣΤ' Καντακουζηνός, ο Ιωάννης Ε' Παλαιολόγος, ο Ιωάννης Η' Παλαιολόγος - γενικώς: αν σε λένε Ιωάννη Καντακουζηνό ή Παλαιολόγο δεν έχεις καμία τύχη και καλύτερα να στείλεις sms στο Πολύ Μπλα-Μπλά μήπως κερδίσεις τριήμερες διακοπές σε ξενώνα στο Πήλιο).

Ειμί Κωνσταντίνος ο εορτάζων και άρτι ωλοκλήρωσα.


Υ.Γ.: Λόγω της επετείου αντιγράφω την πρόσκλησιν που εμοίρασα προ ενός έτους εις τα πέρατα του κόσμου:

Ο σεβαστοκράτωρ Κωνσταντίνος Καντακουζηνός σήμερον Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010 προσκαλεί τους πολυπληθείς του αναγνώστας εις τα εγκαίνια του νέου του ιστο-κούτσουρου (αγγλιστί web-log, κοινώς blog) εις την διεύθυνσιν:


Ανακοινωθέν: ο Κωνσταντίνος φορώντας φασαμέν θα σερβίρει εις τo προρρηθέν παλάτιόν του -άρτι κτισθέν από το μηδέν και διακοσμηθέν με ύφασμα μπεζ μαροκέν σατέν από το γκομπλέν- ογκρατέν, κις λορέν και σαβαρέν (ολίγον μπλε μαρέν) σε πετσετάκια σεμέν.

Διαδώσατε το νέον!

25 σχόλια:

  1. το μπλογκ σας είναι καρκίνος δηλαδή! να το χαίρεστε λοιπόν! πρέπει βέβαια να μάθουμε και τον ωροσκόπο για να έχουμε σφαιρική άποψη.
    ανάρτηση δεν μπορώ να διαλέξω διότι η μνήμη με απατά, είστε και πολυπληκτρολογιότατος, αλλά και γιατί κάθε μία είναι μία τομή στα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, είσθε πάρα πολύ καλός! Εσάς τι να σας προσφέρω; Τρέσα Τζούλιας Αλεξανδράτου, αφιέρωσιν ή τα άπαντα της Σάσας Μπάστα;

    Η πρώτη ανάρτησις εδώ (έστω, με επανάληψιν αναρτήσεων που είχα κάνει εις το έτερον ιστολόγιον) εγένετο 1:19 π.μ. της 24ης Ιουνίου 2010 - επειδή δεν κατέχω, βγάλτε μου τον ωροσκόπον, σας παακαλώ.

    Επίσης θέλω να μου πείτε πώς θα τα πάει το ιστολόγιον μου στα αισθηματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μετά από πολύωρο συλλογισμό διάλεξα μεγαλειότατε την ανάρτηση Ο Κωνσταντίνος στα μπουρδέλα
    Να το χαίρεστε το ιστολόγιο σας και να χιλιάσετε και τα δύο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. που να επιλέξω αγάπη μου. Ακόμα δεν έχω διαβάσει καν το μισό. Ο Θεοδοσιανός Κώδικας λιγότερο χρόνο μου πήρε. Όπως και να έχει, από τις ρίζες των μαλλιών μου, από τα 4 μου δόντια από τα βάθη της καρδιάς μου, χρόνια σας πολλά, όσα και η χιλιόχρονη και βάζε Βυζαντινή μας Αυτοκρατορία (αν και η δυναστεία σας μας γάμησε το σπίτι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πυρόλυση/πυρπόληση24 Ιουνίου 2011 στις 6:58 μ.μ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ BLOG!(ΝΟΜΙΖΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ!)
    1.ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΡΕΣΑ
    2.ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΑ-Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ(ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ)
    3.ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ.ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωωωω χρονια πολλα
    http://www.youtube.com/watch?v=jXwnRkr2XXg
    αφιερωμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια Πολλά με τρελές επιτυχίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το λοιπόν το μπλογκ σας έχει ωροσκόπο κριό (το οποίο είναι καταπληκτικό, εγω είμαι κριός ως άνθρωπος, ως μπλογκ είμαι υδροχόος)
    http://www.astrofree.com/cgi-bin/astro/natal?member=&recalc=&name=kk&sex=t&d1day=24&d1month=6&d1year=2010&d1hour=1&d1min=19&citylist=Athens%2C+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

    το ιστολόγιο σας στα συναισθηματικά. ακούστε. έχετε σελήνη στον τοξότη. πράγμα που σημαίνει

    η σελήνη σε αυτή τη θέση (τα συναισθήματά σας) σας δίνει ένα αισιόδοξο και φιλελεύθερο συναισθηματικό κόσμο. Τα συναισθήματά σας είναι ειλικρινή ακι ενθουσιώδη, είστε οπαδοί της ελεευθερίας και λατρεύετε τις περιπέτειες. Η εκπαίδευση, η γνώση και η έρευνα καλύπτουν τις συναισσθηματικές σας ανάγκες. Είστε ανεξάρτητοι και δεν δέχεστε τους συναισθηματικούς περιορισμούς στις προσωπικές σας σχέσεις. Σας είναι αδύνατον να παραμείνετε σε μία θέση και είστε πάντα έτοιμοι να ρισκάρετε. Ενδέχεται να κάνετε πολλά ταξίδδα στη ζωή σας ή να κατοικήσετε στο εξωτερικό. Έχετε επίσης μία κλίση στα θρησκευτικά και στα φιλοσοφικά ζητήματα, όπως και στις ικαανότητες διδασκαλίας. Χρειάζεται να βρείτε φυσικές διεξόδους, όπως να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό, ώστε να εκτονώσετε την πληθωρική συναισθηματική σας ενέργεια.

    ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ

    από 22 ιουνίου έως 22 ιουλίου η διάθεση σου θα είναι αρκετά χαλαρή, η γοητεία σου θα μαγνητίζει και θα μπορείς να αφεθείς σε φλερτ, γνωριμιες, ανανεωση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης και γιατί όχι τη δημιουργία μιας νέας.
    ΤΥΧΕΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΡΩΤΑ 14η ιουλίου

    μετά από όλο αυτό φυσικά θέλω αφιέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Περσέα, λάθος, χάσατε. Σας ευχαριστώ για τας ευχάς και την συμμετοχήν.
    Μπορείτε πάντως να συμμετάσχετε εις τον διαγ(κ)ωνισμόν για την τρέσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ mahler76, ευχαριστώ για τας ευχάς. Πάντως, δεν ακολουθείτε ορθήν μέθοδον: εμένα μου έδωσε ο ίδιος ο Θεοδόσιος τα SOS και έβγαλα των Θεοδοσιανόν Κώδικα εντός 20λέπτου.
    Εις το παρόν ιστολόγιον τα SOS ευρίσκονται υπό την στήλην "ένδοξαι στιγμαί" (εντάξει, θα σας πάρει πάνω από 20λεπτον, αλλά εγώ έχω κάνει μεγαλυτέραν δουλειάν από τον σβαρνιάρην τον Θεοδόσιον).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητή πυρόλυση, και εσείς χάσατε (αν και η Χαλκομανία είναι από τας πλέον αγαπημένας μου αναρτήσεις). Δυστυχώς τρέσες δεν μπορώ να δώσω περισσότερες από μίαν, διότι διαφορετικά θα πρέπει να ξεμαλλιάσω την Ιουλία Αλεξανδράτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ άσωτε, με συγκινείτε! Είμαι στ' αλήθεια το αγόρι σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ Vam33, ευχαριστώ. Τρελές επιτυχίες δεν προβλέπονται, διότι όπως βλέπεται είμαι πάντοτε άκρως λογικός και νηφάλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητή Αβάδιστη, γνωρίζω την εκτίμησιν που τρέφετε προς το παρόν ιστολόγιον, την οποίαν ανταποδίδω, ωστόσο υπεκφεύγετε - αν και είμαι σίγουρος ότι ψηφίζετε ανάρτησιν περιέχουσαν Σεφερλή (ο οποίος, για τους αγνοούντας, μας έχει σημαδεύσει αμφοτέρους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ tovenito, σας ευχαριστώ για την άμεσην ανταπόκρισιν και σας συγχαίρω για τας επιστημονικάς σας γνώσεις - τόσον που δεν θα καλέσω τελικά την Κα Ευαγγελία & συνεργάτες. Τυγχάνω και εγώ Κριός (ναι, λυσσάξτε τσαούσες).
    Πολλά από όσα γράφετε ισχύουν. Ελπίζω το ιστολόγιόν μου να φλερτάρει με άλλα ιστολόγια και (γιατί όχι;) να δημιουργήσει σχέσιν με κάποιο από αυτά. Έως τότε θα παίζει από δω κι από εκεί.

    Στις 14 Ιουλίου είναι η εθνική εορτή των Γάλλων. Μήπως έχετε κανένα γαλλικόν ιστολόγιον να μου συστήσετε; Το θέλω όμως ψηλόν (άνω του 1.80), έξυπνον, όμορφον, με πλούσια ξανθά μαλλιά, μεγάλην ακίνητην περιουσίαν και 15000 χρυσές λίρες εις μετρητά.

    Όσο για αφιέρωσιν κάτι θα κάνουμε για χάριν σας συντόμως. Για την ώρα δείτε πώς θα τοποθετήσετε την τρέσαν που μόλις κερδίσατε: http://www.youtube.com/watch?v=sKKnU-yGV_U

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διόρθωσις εις την απάντησιν προς Vam33: αντί του "βλέπεται" που έγραψα, παρακαλώ διαβάστε "βλέπετε" (διότι αλλιώς η απάντησις δεν βλέπεται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πυρόλυση/πυρπόληση26 Ιουνίου 2011 στις 2:18 μ.μ.

    ΧΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!!!!ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΟΣ, ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!( ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΡΕΣΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ήθελα τότε που έγραψες την ανάρτηση να σου γράψω τα συγχαρητήριά μου, αλλά το αμέλησα. Τώρα με τον διαγωνισμό μού έδωσες την ευκαιρία να ψηφίσω "δαγκωτή" ως καλύτερη ανάρτησή σου την ανάρτηση "αφίσα" της 10ης ΜαΙου. Ήθελα να γράψω τότε τα εξής: Με τόσο λίγα λόγια κατάφερες και είπες τόσα πολλά και τόσα σημαντικά.
    Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητή πυρόλυση υπερβάλλετε, αλλά επειδή είμαι ψώνιο, πάντοτε δέχομαι ευχαρίστως τας υπερβολάς.

    Αγαπητέ Θωμά, σας ευχαριστώ, αλλά η συγκεκριμένη ανάρτησις ανήκει εις την κατηγορίαν των σοβαρών που εκ φύσεως δεν έχουν μεγάλη πιθανότητα να κερδίσουν το στέμμα.
    Πάντως, από τας σοβαράς μου αναρτήσεις η αγαπημένη μου (και ενδεχομένως η πλέον ολιγόλογη) είναι μία που έγραψα εις το ιστολόγιον της δεσποινίδος Ματίνας πέρυσι:
    http://mattinamandarinaki.blogspot.com/2010/05/almansor-182-1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ψηφοφορία έκλεισε. Ακολουθεί επίσημος ανακοίνωσις των αποτελεσμάτων:

    Εκ της αυτοκρατορικής γραμματείας

    Εψήφισαν 4.433.206 αναγνώσται
    Άκυρα/λευκά: 12.001

    Έλαβον:
    1. "Από υαλί χρωματιστό" 2.441.233 ψήφοι
    2. "Η διεθνής καριέρα του Ιωάννου Η" 502.322 ψήφοι
    3. "Αποκήρυξις": 345.422 ψήφοι
    4. "Χαλκομανία": 311.544 ψήφοι
    5. "Στου Κουτρούλη τον γάμο": 231.570 ψήφοι

    (Αι υπόλοιπαι ψήφοι δεν καταμετρήθησαν διότι οι σεκρετικοί νοτάριοι έχουν και άλλες δουλειές.)

    Κατόπιν αυτών "Miss Ανάρτηση Πρώτου Έτους" ανακηρύσσεται η "Από υαλί χρωματιστό" με Α' Αναπληρωματική την "Διεθνή καριέρα του Ιωάννου Η'". Παρακαλείται η "Από υαλί χρωματιστό να έρθει να παραλάβει το στέμμα από την εστεμμένη του προηγουμένου ιστολογίου, την "Mademoiselle Julie". (http://mattinamandarinaki.blogspot.com/2010/03/mademoiselle-julie.html)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αι Ελεονώρα Μελέτη - Μαρία Μπακοδήμου είναι κρυφοσιβιντζιλούδαι που ηπανδρεύθησαν μυστικώς εις νήσον Λέσβον!

    Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητέ picifriki, ευχαριστώ. Ελπίζω να βαθμολογείτε το πρώτον έτος ως Pici και ουχί ως Friki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ pølsemannen, όποια απωκάλειψοι και να κάνετε, την τρέσαν της Τζούλιας Αλεξανδράτου δεν θα την πάρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας