Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ιησούς Χρυσός Νικά


Αποκλειστικαί πληροφορίαι μόνον από τον Κωνσταντίνον Καντακουζηνόν:
Το περίφημον ΑΤΜ εις το οποίον βάζεις μετρητά ή κάρτα και σου αποδίδει την αξίαν εις χρυσόν έρχεται και εις την Ελλάδα, μετά την καριέρα του εις το εν Άμπου Ντάμπι 3.000.000.000 δολαρίων ξενοδοχείον (τρία δισ. δολάρια είναι αυτό, δι' όσους αναρωτώνται. Και διά να μην διαμαρτύρονται μισθωτοί και συνταξιούχοι, το ΔΝΤ και η κυβέρνησις τούς έκοψε μόνον 6 δισ. ευρώ, τόσα δηλαδή περίπου όσα χρειάζονται για να χτισθούν δύο ξενοδοχεία -άντε, λόγω ισοτιμίας να βάλω και τρεις επιπλέον πισίνας εις κάθε ξενοδοχείον. Και για να μην χτισθούν δύο ξενοδοχεία ξεσηκώθηκαν; Αν είναι δυνατόν... Μόνον εις την Ελλάδα τέτοια πράγματα. Κακιά φάρα αυτοί οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι τελικώς και πρέπει να τους τελειώνωμεν μίαν ώραν αρχύτερα. Αφήστε δε που πλήττουν έτσι και τον τουρισμόν μας και ο Γερμανός θα πάει εις την Τουρκίαν διά διακοπάς).
Τέλος πάντων, επειδή είμεθα οι 26οι πλουσιότεροι του κόσμου, απεφασίσθη να αντικατασταθούν όλα τα ΑΤΜ των τραπεζών από χρυσά μηχανήματα. Τώρα βέβαια τι χρήματα θα βάζει κανείς εκεί μέσα ή αν θα δέχονται υπερχρεωμένας κάρτας τα συγκεκριμένα ΑΤΜ, δεν το γνωρίζω. Πάντως οι ειδικοί λένε ότι θα σημειώσουν επιτυχίαν, διότι μίαν δυσπιστίαν εις το ευρώ την έχομεν και όλος ο κόσμος σπεύδει να προμηθευτεί χρυσόν -προσωπικώς δεν ανησυχώ, διότι έχω τα χρυσά σόλδια που μου άφησε ο μπάρμπας μου ο Ιωάννης ΣΤ'.
Ήδη ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει επιτάχυνσιν της εισαγωγής των σχετικών ΑΤΜ, διότι αναζητεί πακέτα διά την Δ.Ε.Θ., επομένως το ενδεχόμενον εισαγωγής τους εν Ελλάδι θα του λύσει τα χέρια και θα μπορεί υπερηφάνως να δηλώσει "χρυσός υπάρχει", αντικαθιστώντας το "λεφτά υπάρχουν", που εδήλωνε εις την περσινήν Δ.Ε.Θ.,  -"δεν υπάρχει σάλιο" βέβαια θα πούνε άλλοι αργότερα και ο ίδιος θα αναρωτιέται "πού πήγε ο χρυσός;", αλλά όλα αυτά από Οκτώβριον, διότι εν μέσω Δ.Ε.Θ. η σιωπή είναι χρυσός. Επίσης θα υποσχεθεί ότι σε τρία χρόνια θα τρώμε με χρυσά κουτάλια, αλλά έως τότε ας κάνωμεν δίαιταν διά να είμεθα φιτ. Επιπλέον, διά να επιδεικνύωμεν τον πλούτον μας, όλοι οι νόμοι θα αντικατασταθούν από χρυσόβουλα. Διά την καταπολέμησιν της ανεργίας και τον ανεφοδιασμόν των ΑΤΜ, τέλος, θα αναγγείλει νέας θέσεις εργασίας και μετατάξεις περιττών δημοσίων υπαλλήλων εις χρυσωρυχεία, που αποτελούν ένα καλόν παράδειγμα του πώς το ξεπούλημα της δημοσίας περιουσίας θα μας σώσει από το έλλειμμα -κι αν σπάσωμεν και κανένα άγαλμα, μέσα εις το πρόγραμμα είναι και αυτό.
Χρυσή καρδιά (πέρα από χρυσόστομος) αυτός ο πρωθυπουργός τελικώς...

Ειμί Κωνσταντίνος ο χρυσοχέρης και άρτι ωλοκλήρωσα.

Υ.Γ.1: Η εισαγωγή του ATM από τους Άραβας πρέπει να θεωρείται βεβαία μετά την επίσκεψιν του ισραηλινού πρωθυπουργού.
Υ.Γ.2: Καλά, ακόμα δραχμάς έχουν οι Άραβαι; Διότι το dirham τους πρόερχεται εκ του δραχμή. Είναι τόσο πίσω ή κάτι ξέρουν και προετίμησαν την δραχμήν από το ευρώ;
Υ.Γ.3: Οι ανόητοι αλλοδαποί διαδίδουν ότι το ΑΤΜ είναι αγγλικόν αρκτικόλεξον του Automatic Teller Machine, ενώ είναι και τούτο ελληνικόν: Αυτόματο Τραπεζικό Μηχάνημα (όπως το ΟΚ είναι εκ του Όλα Καλά). Ακόμη μία καλά οργανωμένη επίθεσις κατά της ελληνικής γλώσσης;
Υ.Γ.4: Ο τίτλος της αναρτήσεως είναι κλεμμένος από το τραγούδι "Ιησούς Χρυσός".

7 σχόλια:

  1. Ουφ! Πρέπει να καθαρίσω το θησαυροφυλάκιο.. τόσο χρυσό θα βάλω μέσα! :ΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετρ πιστεύω ότι θα πρέπει δίπλα στις ΑΤΜ με το χρυσό θα πρέπει να μπουν και αυτόματοι πωλητές εβαπορέ. Διότι σε κάθε οικονομική κρίση οι έλληνες δύο πράγματα κάνουν. Αποσύρουν τις καταθέσεις τους για να τις κάνουν λίρες και αγοράζουν εβαπορέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. περιμένω με τεράστια αγωνίαααααααα, το θέλω το ΑΤΜ αυτό, θα πάρω ένα για το σπίτι, επίσης, ειρήσθω εν παρόδω αγαπώ Άραβες, πολύ κύριοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το παρόν ιστολόγιον πάλι μπροστά: χθες ανήρτησα τα νέα, σήμερον οι ειδικοί που παρακολουθούν το ιστολόγιόν μου άρχισαν να ομιλούν για νέον "ράλι" του χρυσού: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=198178 (αυτάς τας κλισεδούρας τύπου ράλι χρυσού, πακέτο (ή χειρότερα: καλάθι) του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός κρατά κλειστά τα χαρτιά του κτλ. μόνον εις εμέ προκαλούν τάσιν θραύσεως της οθόνης του υπολογιστού;)
    Δραπέτη, λόγω ονόματος "take the money and run" (the gold, εν προκειμένω).
    Pink_Fish, ολιγαρκή σας βρίσκω: τόσος χρυσός και κρατάτε μόνον το τραγούδι;
    Αβάδιστη, εκτός από εβαπορέ και λίρας, χρειάζεται πάντα και ένας γάτος διά ώρας ανάγκης (τι πάει να πει ποιος Γάτος;;;)
    Provato, καλώς ήρθατε. Το ΑΤΜ είναι διά δημοσίαν χρήσιν δυστυχώς (είναι "κοινωνικό πακέτο"). Φίλοι οι Άραβες, φίλτατος ο χρυσός τους (κίτρινος ή μαύρος, δεν με ενδιαφέρει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίσης, να ενημερώσω την εκλεκτήν μου πελατείαν δι' αυτό εδώ:
    http://e-roosters.blogspot.com/2010/08/500.html
    Αναμένω την κυκλοφορίαν ΑΤΜ που θα εκδίδουν γερμανικά ομόλογα με ρήτρα χρυσού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβάζω το ποστ φορώντας ένα ταπεινό σορτσάκι.Μου έρχεται να τρέξω για κουστούμι μες την άγρια νύχτα(απίθανο ποστ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας