Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Pirelli Calendar 2011



Το θρυλικόν ημερολόγιον της Pirelli διά το 2011 είναι έτοιμον! Φωτογράφος o διάσημος ασπρόμαυρος μόδιστρος Karl Lagerfeld. Δύο είναι αι καινοτομίαι του νέου ημερολογίου: 1ον) ότι αι φωτογραφίαι ελήφθησαν εις εσωτερικούς χώρους και 2ον) ότι το ημερολόγιον της Pirelli αντιγράφει το ημερολόγιον της Πετρούλας δίνοντας δώρον cd. Σας παρουσιάζω άσμα του ημερολογίου αφιερωμένον εις τα κορίτσια της Pirelli και εκτελεσμένον από τον διευθυντήν κομμώσεων της φωτογραφίσεως κ. Τρύφωναν Σαμαράν (το άσμα κατά το ήμισυ ιταλιστί -η Pirelli έχει έδρα εις το Μιλάνον):





Εν αναμονή του επισήμου βιδεοκλίπ...

Ειμί Κωνσταντίνος το calendar boy και άρτι ωλοκλήρωσα.

Addendum: Η παρούσα ανάρτησις δημιουργήθηκε για άλλο ιστολόγιον, εις το οποίον επρόλαβα και εδημοσίευσα μόνον το παρόν. Επειδή επιθυμία μου είναι να μην αφήνω ορφανά και να τα στεγάζω όλα εις το παρόν παλάτιόν μου, το αναδημοσιεύω σήμερα εδώ (το αυτό έκανα και κατά την μετακόμισίν μου από το ιστολόγιον της δεσποινίδος Ματίνας, όπου εφιλοξενούμην επί τρεις και πλέον μήνας). Τρεις ημέρες μετά την είσοδόν μου, το κοινόβιον ιστολόγιον (για λόγους που δεν κατενόησα απολύτως -ίσως και διά τούτο δεν τους εθεώρησα και σοβαρούς) έπαψε να λειτουργεί.
Διατίθεμαι για ποδαρικόν εις εγκαίνια, πρωτοχρονιές, αρραβώνας, γάμους, βαπτίσεις κτλ.

3 σχόλια:

  1. Μεγαλειότατε, όπως κατανοείτε ο ντόρος δια τον λυρικόν αοιδό προκαλείται από τας κοσμικάς κυρίας (ενίοτε δε και από πρόσφατα μουμιοποιηθείσες συζύγους καναλαρχών), αι οποίαι επιθυμούν να επιδείξουν τας στυλιστικάς κρεασιόν τους εις τα μπροστινά διαζώματα του Ηρωδείου. Συνεπικουρούνται δε από έναν εσμό απαίδευτων μιμιετζήδων οίτινες αδυνατούν να ξεχωρίσουν τον Μποτσέλι από τον Μποτιτσέλι. Οποία ντεκαντάνς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή πασταφλόρ, μάλλον κάποιος από τους σεκρετικούς νοταρίους μου ετοποθέτησε το σχόλιόν σας εις λανθασμένην ανάρτησιν. Ωστόσο χαίρομαι διότι δίδετε μίαν νέαν διάστασιν εις το έργον του Τρύφωνος Σαμαρά. Ναι, ο λυρικός μας αυτός αοιδός υποβοηθείται από κυρίας που, διά να συνοδεύσει καταλλήλως την κρεασιόν τους, τους κάνει ένα μαλλί...
    Ήτοι: και από φωνή πιστολάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοντεύω να κατουρηθώ απο τα γέλια μεγαλειότατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας