Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Έκκλησις

Εις μίαν υστάτην προσπάθειαν να σώσω τα νεύρα μου, απευθύνω δημοσίαν έκκλησιν προς τους ιθαγενείς σελέμπριτις:
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ

Η θρυαλλίς ήτο ο γάμος της Βίκυς Καγιά και η κάλυψίς του από τα Μέσα Μαζικού Κουτσομπολιού. Ήδη το πρωτοσέλιδον της Εσπρέσσο κάνει λόγον για γάμον "Top... Secret" (υπαινιγμός διά το Next Top Model που ξεκινά την επομένην του γάμου! Τυχαίον; Έτσι νομίζω...)
Τόσο top secret ήτο ο γάμος (μυστήριον κυριολεκτικώς...), που έχομε γαμβρόν και νύφην εις όλας τας πόζας ενώπιον του φωτογραφικού φακού και με απαραίτητον αξεσουάρ το μικρόφωνον καναλιών εις το οποίον κάνουν δηλώσεις. Συγκεκριμένως εδήλωσαν ότι το Next Top Model ξεκινά την επομένην του γάμου, ότι λόγω γυρισμάτων η δεξίωσις θα γίνει τον Δεκέμβριον και ότι είμεθα όλοι καλεσμένοι! Πάλι εις ροτόντας με όλας τας μπασκλασαρίας δίπλα μου δεν κάθομαι, να το ξεύρουν... Οφείλω πάντως να παραδεχθώ ότι το να κανονίζεται η ημερομηνία γάμου και δεξιώσεως από τον υπεύθυνον προγράμματος τηλεοπτικού σταθμού είναι κάτι το πρωτότυπον. Φαντάζομαι ότι αντίστοιχον έγινε και με τας προετοιμασίας της τελετής: αι προσκλήσεις εστάλησαν την παραμονήν της ενάρξεως του περσινού Next Top Model, με την αποχώρησιν της Νάιδας ανακοινώθηκε ο ναός κ.ο.κ. Αναμένω και την συνέχειαν: οδηγίας από το κανάλιον διά τας συζυγικάς υποχρεώσεις, ώστε να ρυθμισθεί η τεκνοποίησις την προηγουμένην της ενάρξεως του Next Top Model 3 (μην πέσει εις το τέλος της εκπομπής η γέννησις και πάει χαμένον ολόκληρον βρέφος).
Ευχή του Κωνσταντίνου Καντακουζηνού είναι να ξεκινήσει η τηλεοπτική σαιζόν για τα καλά, ώστε να αποφύγουμε νέους γάμους - και χωρισμούς και εγκυμοσύνας, εννοείται.

Ειμί Κωνσταντίνος ο ωρκισμένος ανύπανδρος και άρτι ωλοκλήρωσα.

Υ.Γ.: Καλά, ο γαμβρός ήθελε να εμφανισθεί ως Τζέιμς Μποντ, κατά την Εσπρέσσο. Η νύφη το είχε τάμα να ντυθεί "Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι" εις τον γάμον της;

10 σχόλια:

  1. Καλως ήλθες στο κλάμπ πρωτοπανεντιμοϋπέρτατε Κωνσταντίνε Καντακουζηνε!

    Αλλά το ανύπανδρος, είναι για τα θηλυκά μόνο...

    Εσύ πρέπει να πεις ανύμφευτος...εκτός αν....

    Δε μας τα λες καλά Κωνσταντίνεεεε

    Τώρα εύλογα θα με ρωτήσεις γιατί δε σχολιάζω το κύριο μέρος της αναρτησης, μα...

    Ποιος τη χέζει τώρα τη Καγιά;;;;

    Καλησπερα, καληνύχτα και φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕτρ θα εφιστήσω την αυτοκρατορική σας προσοχή στα σχόλια που επέφερε η εμφάνισις της τοπ μόντελ.
    Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια. Εξανίσταται ο απλός λαός δια την γύμνια της νύφης. Μα σε εκκλησία πάνε έτσι?
    Βεβαίως στο κτημα ηπανδρεύθησαν πλην όμως... ο γάμος είναι γάμος.

    Αλήθεια άνακτα εσείς πότε θα πανδρευθείτε να καλύψω τη δεξίωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή Coula, φαίνεται πως η προσωρινή έλλειψις δεξιότητος εις το σπασμένον σας πόδι αύξησε την δεξιότητα των χειρών σας, αι οποίαι πληκτρολογώντας μου την λένε αγρίωςς - ή είναι ιδέα μου; Και επειδή έχετε δίκιον (και τούτο είναι το χειρότερον!), θα διορθώσω:
    Ειμί Κωνσταντίνος ο μοναχός του Αγίου Όρους και άρτι ωλοκλήρωσα.
    (Χμ, σαν να μου φαίνεται ότι δεν άλλαξαν και πολλά σε σχέσιν με το "ανύπανδρος"...)

    Αγαπητή Αβάδιστη, ο λαός απαιτεί η Καγιά να κρεμαστεί!
    Αν εννοείτε να "υπανδρευθώ", όπως το εννοεί η Coula, θα πρέπει να περιμένετε το σύμφωνον συμβιώσεως, το οποίον πρέπει να εισαχθεί εις την ελληνικήν έννομον τάξιν ΜΟΝΟΝ αν προϋποθέτει τελετήν εις κτήμα με τουλάχιστον 500 καλεσμένους (είπαμε, να κάνωμε παραχωρήσεις, αλλά ουχί και να εγκαταλείψωμεν τελείως τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα). Αν όμως εννοείτε να "νυμφευθώ", θα πρέπει πρώτα να περιμένωμεν την αυτοκρατορικήν μου στέψιν. Όπως και να 'χει, γαμπρός ή νύφη πρέπει να είναι τουλάχιστον αυτοκράτορες, οπότε με βλέπω εις το ράφι (με δεδομένον ότι οι μόνοι εν ενεργεία αυτοκράτορες είναι εις την Ιαπωνίαν...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα σέβη μου αρχικά!Νιωθώ πολύ ποταπό χαμομηλάκι μπροστά σε έναν επίκουρο καθηγητή Βυζαντινοτέτοιας!!Μια ερώτησης μόνο:Το σύγγραμμα περί αποχετευτικού σσυστήματος ολοκληρώθηκε ή μπαα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή dreamer, με συγχωρείτε, αλλά μάλλον με μπερδεύετε με άλλον (είναι και μεγάλον το σόι μου, είμεθα άλλοι εν Ελλάδι, άλλοι εν Ρωσία, άλλοι εν Αμερική...)
    Πρώτον δεν είμαι επίκουρος, διότι ένας αυτοκρατορικός διάδοχος δεν μπορεί να επικουρεί (=βοηθά) κανέναν, παρά μόνον τον μπάρμπα του, τον αυτοκράτορα Ιωάννη ΣΤ'. Κατά δεύτερον, περί αποχετεύσεων δεν γνωρίζω πολλά (συνήθως τα μαζεύομεν όλα εις έναν κουβά και μετά εις τον δρόμον). Πάντως ετοιμάζω σύγγραμμα με τίτλον: "Το υπολογιστικόν σύστημα εις το Βυζάντιον" (παρουσίασις εδώ: http://konstantinoskantakouzinos.blogspot.com/2010/08/blog-post_16.html)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άνακτά μου, προσπερνώντας τα πάντα ερωτώ: δεν αγαπάτε τα ιαπωνικά προϊόντα; τι σόι διμερείς σχέσεις θα έχομε με τη χώρα του ανατέλλοντος; μου δημιουργείτε φόβους για το μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητόν θηλαστικόν, αγαπώ τα ιαπωνικά προϊόντα, ουχί όμως και να τα βάλω εις το αυτοκρατορικόν μου κρεβάτιον (εκτός αν πρόκειται για σινδόνια - μεταξωτά και μόνον).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετρ μερσί για τη διόρθωση..
    τι τα θέλετε ... όπως και να χει στο ράφι θα μείνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χίλια συγνώμη σας ζητάω με δάκρυα στα μάτια!Η σελίδα δεν ανοίγει!!!
    Εις τον δρόμον;;;
    Ντροπή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτά τα λαμπάκια πίσω απο Καγιά -γαμπρό είναι του Δήμου για τα φετινά Χριστούγεννα που ήρθαν νωρίτερα (και φέτος);

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας