Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΑΜΑΝΕΛΙΕΝ

Οι συνεπείς αναγνώστες του παρόντος ιστολογίου είναι ενήμεροι για την ενεργοποίησιν του ελληνικού DNA το 2011 (κατά δηλώσεις του βουλευτού κ. Βελόπουλου), για την καταγωγήν των Ελλήνων από τον Σείριον και όλα τα άλλα επιστημονικώς αποδεδειγμένα γεγονότα. Και επειδή η εντός ολίγων μηνών επερχομένη αλλαγή της ιστορίας δεν δύναται να μην έχει τον ύμνον της, ιδού τι μας απέστειλαν οι συγγενείς μας εκ του Σειρίου (αναφέρομαι και εις το άσμα, το οποίον μας καλεί εις την προγονικήν γην, και εις την εξωγήινην ποιότητα του ραψωδού):


(Εδυσκολεύθην να κατανοήσω το ρεφρέν, καθότι αρχικώς άκουγα "άμα ανέλυε", ωστόσο αντελήφθην ότι δεν υπάρχει αντικείμενον αναλύσεως...)

Μετά την επιτυχίαν αυτήν ο Sotis θα τραγουδήσει και άλλους ύμνους, ξεκινώντας από τον εθνικόν μας ύμνον (υπό βροχήν γαρυφάλλων) και συνεχίζοντας με αυτόν της Γαλλίας, την Marseillaise, σε διασκευήν ζεϊμπέκικου (έχει άλλωστε ήδη γίνει reggae).

Τώρα αν με ρωτήσετε "γιατί και πώς ζει ανάμεσά μας" (ο Sotis), θα σας απαντήσω ότι αρκεί να ρίξετε μιαν ματιάν γύρω σας, για να καταλάβετε.

Ειμί Κωνσταντίνος ο εξωγήινος και άρτι ωλοκλήρωσα.

6 σχόλια:

  1. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτό το κομμάτι.Μετρά τηγανισμένα εγκεφαλικά κύτταρα.Καλησπέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγαλειότατε, το άσμα αυτό πιστοποιεί ότι είμεθα γνήσιοι απόγονοι των ΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτου...δε μπορώ να σηκωθώ να ρίξω ενα τσιφτετέλι...

    αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    Γι αυτο ρίχνω ενα τρελό γέλιο με το λαλάκι αφου το ακουσα 2 φορες και ....Παναγια μου και Χριστέ μου και Αγιοι Απόστοιλοι....μου αρέσει!!!

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν το είχα πρωτακούσει, η αλήθεια είναι πως τάραξε και το δικό μου σύμπαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί μου, το άσμα πιστοποιεί ότι η αντίστροφος μέτρησις μέχρι την 1.1.2011 και την ενεργοποίησιν του ελληνικού DNA έχει ήδη αρχίσει. Οι Σείριοι αδελφοί μας (καμία σχέσις με τους υπανθρώπους Συρίους) μας ετοιμάζουν τρελά χάπενινγκ - "πόλη από ζάχαρη", "το υψηλότερο δέντρο της Ευρώπης" και άλλα τέτοια ελληνικά. Έχουν κλείσει μάλιστα την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Κώστα Μαρτάκη με κεντρικόν παρουσιαστήν της εορτής τον Ανδρέαν Μικρούτσικον. Έτσι! Δυνατά κι ελληνικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας