Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Αττική Έξοδος

Η απόδειξις της συνεχείας της ελληνικής φυλής: αρχαίος και σύγχρονος Άδωνις
Σήμερον θα σας παρουσιάσω τον υποψήφιον του ΛΑΟΣ για την περιφέρειαν Αττικής, τον κύριον Άδωνι Γεωργιάδη. Ουχί, δεν θα ομιλήσω για την παρουσίαν του εις την Βουλήν και τα κανάλια πανελληνίου τηλεοπτικής εμβελείας, αλλά περί του ενδόξου παρελθόντος του. Διότι ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, τη προτροπή του μπάρμπα του, του Ιωάννου ΣΤ', αγόραζε το περιοδικόν Ελληνική Αγωγή και παρακολουθούσε τας δραστηριότητας του κυρίου Γεωργιάδη, τότε που η κυρία Μανωλίδου ήταν γνωστή μόνον διά τους ύμνους που είχε γράψει και ουχί διά την χορευτικήν της δεινότητα, το Μάστερ Σεφ και την Ώρα της Αλήθειας. Τώρα την ανεκάλυψαν μέχρι και οι δωδεκαθεϊσταί, οι οποίοι την προτείνουν εις την playlist τους - συμπάκτους δίσκους (βαρβαριστί cd) της Ευγενίας μπορείτε να δείτε εδώ.

Ο Άδωνις λοιπόν ήτο μαζί με τον αδερφόν του, τον διάσημον πλέον Λεωνίδα, κληρονόμος του αρχαιοπρεπούς εκδοτικού οίκου "Γεωργιάδης". Αφού εσπούδασε Ιστορία εις το Πανεπιστήμιον Αθηνών και με την ευχήν του κυρίου Πλεύρη (ανταπέδωσε 10 χρόνια αργότερα διαφημίζοντας το πόνημα του κυρίου Πλεύρη περί των Εβραίων), νόμισε ότι κατέχει το κλειδί της γνώσεως των Αρχαίων Ελλήνων και ξεκίνησε την εκστρατείαν επιφωτίσεως των απογόνων τους μαζί με την συγγραφέα-ερευνήτριαν Αλτάνη και την φιλόλογον κυρίαν Άνναν Τζιροπούλου-Ευσταθίου, η οποία δηλώνει μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας του Μπιλμπάο (αυτό θα πει οι Έλληνες είναι παντού! - απορία: η Ουαγκαντούγκου, η πρωτεύουσα της Μπουρκίνα-Φάσο, έχει Ελληνική Ακαδημία και, αν ναι, πώς μπορώ να γίνω μέλος της;). Αφού ίδρυσε σχολήν διδασκαλίας αρχαίων ελληνικών για νήπια, ξεκίνησε εκπομπήν εις το Blue Sky, όπου με μεγάλη υπερηφάνεια παρουσίαζε το έργον της κυρίας Τζιροπούλου-Ευσταθίου "Πώς η ελληνική γονιμοποίησε τον ευρωπαϊκό λόγο" - κατόπιν βγήκε και νέον, πιο φιλόδοξον, το "Πώς η ελληνική γονιμοποίησε τον παγκόσμιον λόγον" και πλέον αναμένομεν και συμπλήρωμα, το "Πώς η ελληνική γονιμοποίησε τον εξωγήινο λόγο" (αποσπάσματα επιστημονικής κριτικής εδώ). Άλλωστε, κατά το περιοδικόν Ελληνική Αγωγή, "το σύμπαν μιλά Ελληνικά". Είναι αποκαλυπτικόν της συνωμοσίας εναντίον του Ελληνισμού το γεγονός ότι χιλιάδες επιστήμονες ανά τον κόσμον δεν κατόρθωσαν να ανακαλύψουν όσα τρεις άνθρωποι εντός μερικών ετών (περισσότερα περί την προσφοράν του Άδωνι εδώ -από την μέσιν και κάτω- όπου μπορείτε να πληροφορηθείτε για την αποκάλυψίν του ότι οι διασωθέντες μεταλλωρύχοι της Χιλής είναι και τούτοι Έλληνες, διότι ΚΑΙ οι Χιλιανοί είναι απόγονοι των Σπαρτιατών!). Τέλος, αν ενθυμούμαι καλώς, η διάσημη φραπελιά επαρουσιάσθη κατά πρώτον εις την εκπομπήν του κυρίου Γεωργιάδη ως αρχαιοελληνικόν φάρμακον, προτού την αναλάβει η κυρία Άννα Δρούζα (αλήθεια, αυτή τι απέγινε;).
Η προσφορά του κυρίου Γεωργιάδη εις τον Ελληνισμόν μετεφράσθη εις ψήφους και έκτοτε η μελωδική φωνή του μας συνοδεύει εις κάθε τηλεοπτικόν σταθμόν (δεν αφήνει βεβαίως το Τηλεάστυ και το Blue Sky, όπου απευθύνεται εις το πιστόν του κοινόν).
Ο Άδωνις όμως είναι και μπλόγκερ (τι βλέπω; ΜΟΝΟΝ 57 φίλοι και είναι και βουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης; Αγαπητοί ιστολόγοι, είμεθα έτοιμοι να αλώσωμεν τον κρατικόν μηχανισμόν!). Βλέπω λοιπόν εκεί ότι ο συνδυασμός του ονομάζεται "Αττική Οδός". Έχει και διόδια;
Αλλά η παρουσία του εις το διαδίκτυον είναι ανάλογη της προσφοράς του εις τον ελληνισμόν, δηλαδή τεραστία: και tweeter διαθέτομεν και facebook και κανάλιον youtube - μόνον chatroom δεν έχει ακόμη. Πάντως η ιστοσελίς του (θύμα χάκερ προχθές - ουχί, δεν το έκανε ο μπάρμπας μου) είναι τόσο πλήρης ιδεών που αρνούμαι να την σχολιάσω (άλλωστε έχουν ασχοληθεί πολλοί με την περίπτωσίν του).

Κατόπιν των παραπάνω, ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός απεφάσισε να κάνει την τιμήν εις τον κύριον Γεωργιάδη και να θέσει εαυτόν υποψήφιον εις τας επόμενας εκλογάς. Προς τούτο συνεπλήρωσε την φόρμαν που βρήκε εις την ιστοσελίδα του. Επειδή πολλοί θα δυσπιστήσουν, ιδού η αίτησίς μου (κάντε κλικ για μεγέθυνσιν - προσέξατε την καταπληκτικήν σύνταξιν του σημείου που έχω με κόκκινον: μάλλον ο κύριος Γεωργιάδης πρέπει να αφήσει για λίγο τα αρχαία ελληνικά και να ξαναπιάσει τα νέα):


Ειμί Κωνσταντίνος ο υποψήφιος της Αττικής οδού (έξοδος προς Ολυμπιακόν Στάδιον) και άρτι ωλοκλήρωσα.

Υ.Γ.1: Μην διανοηθεί κανείς να ψηφίσει τον συνδυασμόν μου!
Υ.Γ.2: Όσο και αν προσπαθεί, την αίγλην της συζύγου δεν πρόκειται να την αποκτήσει. Κρίμα δεν είναι;
Υ.Γ.3: Η πακιστανική κοινότης Ελλάδος αφιερώνει εις τον αγαπημένον της κύριον Γεωργιάδη την εισαγωγήν του άσματος (από ταινία της χρυσής εποχής του πακιστανικού κινηματογράφου).
Υ.Γ.4: Και μιας και ομιλούμε περί του αγαπημένου θέματος του κυρίου Γεωργιάδη, τους μετανάστες, ιδού ένα άρθρον των Financial Times που αναπαρήγαγε η "Ημερησία" για την προσφορά των μεταναστών εις τα δημόσια οικονομικά (αλλά και για το ποιες κοινωνικές ομάδες πλήττονται από την εισροήν μεταναστών - επειδή τίποτα δεν είναι λευκόν ή μαύρον).

6 σχόλια:

  1. ε όχι και αίγλη η Μπουμπούκα??? ένα σούργελο είναι όπως και ο άντρας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα μου έφτιαξες τη μέρα!!! σύμπακτος (compact ) δίσκος....
    έλεοςςςς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σουργελα both μιας τηλεορασης και μιας εποχης που στο μελλον υα την θυμομαστε οπως την εποχη της βιντεοκασετας, μετα την παρακμη του ελληνικου σινεμα
    μα τι εγραψα παλι... τι παιρνω κυριακατικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ mahler76, αγαπητέ άσωτε, εν Ελλάδι ως σούργελον ορίζεται ό,τι θεωρεί ο κόσμος τέτοιο, ουχί ό,τι θεωρούμε ημείς. Επομένως, αμφότεροι είναι υποδείγματα επιτυχημένου ζεύγους με λάμψιν, όραμα και τεραστίαν προσφοράν εις την Ελλάδα...

    Αγαπητή synnefoula, απορώ διατί δεν έχουν μετάφρασιν του DVD (Digital Versatile Disc) ως Ψηφιακός Πολύπλευρος Δίσκος. Αναμένω διόρθωσιν και άρθρον της Ελληνικής Αγωγής που θα αποδεικνύει ότι ο Δίσκος της Φαιστού είναι το πρώτον DVD (ή μήπως καλύτερα Blu-Ray;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή κυρία Ντρουσίλα, ελπίζω μόνον να μην με πετάξει από κανένα αεροπλάνο για να τονώσει την υποψηφιότητά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας