Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Και μου 'κανε ένα μαλλί...

Επληροφορήθην ότι νέα, πρωτοποριακή συσκευή κυκλοφορεί: πρόκειται για το Volare, το νέον πιστολάκιον της Babyliss με κινητήρα Ferrari, αξίας μόνον 400 ευρώ (το μόνον δεν είναι καθόλου ειρωνικόν: ξέρετε να υπάρχουν και άλλοι κινητήρες Ferrari με 400 ευρώ; Αφήστε δε που μπορείτε να ζητήσετε από τον γκαραζιέρον σας -εφόσον βεβαίως έχει ειδικευθεί εις μεταμοσχεύσεις κινητήρων- να τον τοποθετήσει εις το αυτοκίνητόν σας: και θα πάτε γρήγορα εις την δουλειάν σας και θα χτενίζεστε όσο οδηγείτε).
Φαντάζομαι ότι πλέον εις τα κομμωτήρια οι κομμωταί και αι κομμώτριαι θα αρχίζουν το χτένισμα με το άναμμα του πράσινου φαναριού και εις τον τερματισμόν θα κυματίζει η γνωστή ασπρόμαυρη καρό σημαία. Εις το τέλος θα ραίνουν ο ένας τον άλλον με σαμπάνιες (με προσοχή, μην χαλάσει το μαλλί).
Ήδη διάσημοι χτενίζονται με Ferrari: ο παίκτης του συγκρουσόσφαιρου (αμερικανιστί football) Troy Polamaru που ασφάλισε μάλιστα το χτένισμά του για 1 εκατομμύριον δολάρια. Επίσης η Lady Tamta, η οποία πρώτη εφευρίσκει στιλιστικάς καινοτομίας που αντιγράφουν αι υπόλοιπαι δεύτεραι τραγουδιάραι (π.χ. η Lady Gaga). Τέλος μια παλιά αγάπη του παρόντος ιστολογίου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη.


Ειμί Κωνσταντίνος ο υπεύθυνος του pit-stop της βούρτσας και άρτι ωλοκλήρωσα.

Υ.Γ.1: Ο μπάρμπας μου, ο αυτοκράτωρ Ιωάννης ΣΤ', πρώτος εδοκίμασε το νέον τεχνολογικόν θαύμα με εκπληκτικά αποτελέσματα.
Υ.Γ.2: Το προϊόν έχει πάρει την έγκρισιν του Τρύφωνος Σαμαρά;
Υ.Γ.3: Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από τον πρώτον διδάξαντα (εδώ εις το 0:40).
Υ.Γ.4: Η επένδυσις εις το Volare πρέπει να κόστισε πολλά χρήματα εις την Babyliss, διότι δεν βρήκε ούτε έναν άγγλον πρόχειρον δια το αγγλόφωνον βίδεο που έχει εις την σελίδα της (για να μην ομιλήσω περί του πανέμορφου μονδέλου που κοσμεί την παρούσαν ανάρτησιν).
Υ.Γ.5 (άσχετον -όχι ότι αυτά που γράφω είναι σχετικά): Επειδή ο μπλόγκερ συνουσιάζεται και αυνανίζεται ταυτοχρόνως (λαϊκιστί: ... ξέρετε τι κάνει), μία συμβουλή: όταν γράφετε σχόλια εις αναρτήσεις, πριν πατήσετε για δημοσίευσιν, κάντε αντιγραφήν του κειμένου, μήπως χρειαστεί να το επικολλήσετε, αν η δημοσίευσις δεν πετύχει. Αλλά μετά, όπως λέγει και η γνωστή ρήσις (και εμπνεόμενος από την σεξουαλικήν ζωήν του μπλόγκερ), σαν πετύχει το σχόλιον, τύφλα να 'χει η ανάρτησις!

10 σχόλια:

  1. Μετρ η χρήση πιστολακίου είναι αβάδιστα απαράδεκτος. Μικροαστισμός!
    Οταν θα γίνει η επανάσταση θα την απαγορεύσω.
    Βαρέθηκα να βλέπω το μαλλι ποντικοουρά τριγύρω μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 400 ευρώ;;;

    Δε παίρνω καλύτερα ενα ζευγαρι γόβες;

    Και τα κόβω γουλί αν χρειαστεί βρε αδερφε!

    Ρε μας κοροιδευουν ετσι; Δεν εξηγειται αλλιως

    Θυμωνω...(ας παω ενα κομμωρτηριο να στρωσω)

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mεγαλειότατε, ήδη κάμαμε μεταγραφή στο ιστοσαλόν τον Σουμάχερ ως βοηθό πιστολακίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή αβάδιστη, ναι, αλλά με φερράρι αλλάζει το πράγμα (απορία: το πιστολάκιον θα πρέπει να έχει και πινακίδες;)

    Αγαπητή (Cou)Coula, αν τα κόψετε γουλί τότε είναι που θα σας είναι απαραίτητον το πιστολάκιον φερράρι (αφήστε που θα σας ζεσταίνει).

    Αγαπητή pastaflora, γνωρίζει να οδηγεί πιστολάκιον ή θα τρακάρει σε καμιά τρέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για μια ακόμα φορά, απολαυστικός.

    Μετά τιμής,
    Πεντζικοπουλίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και η αληθεια ειναι οτι εψαχνα ενα πιστολακι για τα μαλλια,ωραια προταση,θα μπει στη λιστα!
    φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεγαλειότατε, είμεθα βέβαιοι ότι ο αξιολάτρευτος Τρύφων επιδοκιμάζει το καινούριο πιστολάκι; Μήπως παραείναι ισχυρός ο κινητήρας και αφενός την κάμει τη νύφη κουρούπα και μαζεύουμε τελευταία στιγμή μαλλιά και τρέσες λίθους τε πλίνθους τε κέραμμους ατάκτως εριμμένους μαζί με τα τούλια απ τους τοίχους και τις κουρτίνες; Μήπως όστις ολοκληρώσει την κόμμωση ο μετρ Τρύφων ανακράξει για άλλη μια φορά "ουφ, ξεπατώθηκα"; Ανησυχώ για μια ακόμη φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ άσωτε, όλος ο κόσμος με λατρεύει, αλλά η δήλωσις λατρείας αποκτά πάντοτε ιδιαιτέραν σημασίαν. Σας ευχαριστώ.

    Αγαπητή synnefoula, κι εσάς σας ευχαριστώ, αλλά γιατί Πεντζικοπουλίνα; Είσθε διασταύρωσις Νικολάου Γαβριήλ Πεντζίκη και Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας;

    Αγαπητή Amaranth, να πάρετε το πιστολάκιον αλλά δοκιμάσατέ το πρώτα εις πίσταν καρτ.

    Αγαπητέ σουρικάτε, η χρήσις του πιστολακίου πρέπει να γίνεται από απόστασιν: η χρησιμότης του είναι τεραστία, διότι ο κομμωτής μπορεί να λούζει κάποιαν πελάτισσαν εις μίαν αίθουσαν και ταυτοχρόνως να χτενίζει εξ αποστάσεως άλλην εις την διπλανήν. Πάντως ο Τρύφων μάλλον θα αναφωνήσει τον τίτλον της παρούσης αναρτήσεως, όπως έκανε εδώ εις το 00:55 ("έλα και θα σου κάνω ένα μαλλί"):
    http://www.youtube.com/watch?v=4GuGRtjNiOA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας