Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Το μεσημεριανό express του μεσονυχτίου


Συγκλονιστικαί εξελίξεις συγκλονίζουν την συγκλονισμένην κοινήν γνώμην. Η άρτι νυμφευθείσα Βασιλική Λόη εγκαταλείπει την εκπομπήν "Μεσημεριανό Express" και αποχωρεί από τον τηλεοπτικόν σταθμόν ALTER!
Συμφώνως με εγκύρους πληροφορίας η Βασιλική απεχώρησε, διότι, ενώ επερίμενε να αναλάβει αυτή την εκπομπήν της έτερης άρτι νυμφευθείσης και άρτι μεταγραφείσης εις το MEGA Φαίης Σκορδά, ο σταθμός απεφάσισε να τοποθετήσει εις την θέσιν της αποχωρησάσης την χορεύτριαν των βαρελιών (κατά κόσμον Σταματίνα Τσιμτσιλή) και να στείλει εις το πυρ το εξώτερον (κατά κόσμον εκπομπή του σαββατοκύριακου) την Βασιλικήν. Προφανώς το έχουν έθιμον εκεί εις το ALTER: όποια υπανδρεύεται, αποχωρεί από την μεσημεριανήν ζώνην.
Κατόπιν τούτου ο σταθμός απεφάσισε να θέτει ρήτρα αγαμίας εις κάθε νέον συμβόλαιον που θα υπογράφεται. Επιπλέον, για να είναι σίγουρη η τήρησις του συμβολαίου, κάθε παρουσιάστρια θα φέρει ζώνην αγνότητος, η οποία - δεδομένου ότι θα είναι ορατή κάτω από το απαραίτητον δίποντον μίνι - θα λανσαρισθεί ως νέα μόδα και θα κάνει θραύσιν εις τα νεανικά κοινά. Η ζώνη θα κλειδώνει με δύο κλειδιά - ως αι θυρίδαι των τραπεζών - και θα έχουν από έν ο Νικόλαος Χατζηνικολάου και ο Γεώργιος Αυτιάς. Το πρόβλημα εντοπίζεται όμως εις πιθανήν μεταγραφήν των συγκεκριμένων στελεχών: εις μίαν τοιαύτην περίπτωσιν τα πολύτιμα κλειδιά θα πέσουν εις χείρας ανταγωνιστών οι οποίοι δεν θα διστάσουν να εκβιάσουν το ALTER με ξεκλείδωμα των νεαρών παρουσιαστριών.
Δεδομένου ότι η χορεύτρια των βαρελιών έχει καπαρώσει την καθημερινήν μεσημεριανήν ζώνην, ζήτημα τίθεται μόνον δια το σαββατοκύριακον. Ήδη έχουν γίνει δοκιμαστικά για την παρουσιάστρια, ωστόσο αι υποψήφιαι ας μην τρέφουν ελπίδας: ο μπαρμπα-Γιάννης είναι ήδη έτοιμος να τους κλέψει την θέσιν - και δεν χρειάζεται και ζώνην αγνότητος. Ένα επιπλέον πλεονέκτημά αυτής της επιλογής είναι ότι έτσι θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το μοναστήριον (εις το οποίον ζει μετά την παραίτησίν του από τον βυζαντινόν θρόνον) και θα πάψει να στέλνει επιστολάς εις τα πρωθυπουργικά γραφεία.
Όσο δια την Βασιλικήν νομίζω ότι υπάρχει διέξοδος εις το δράμα που βιώνει: μπορεί να ακολουθήσει την Τάμτα εις τα Τρίκαλα (είναι ο τόπος καταγωγής της άλλωστε) και να παρουσιάσει μαζί της την πολυπόθητον καθημερινήν κουτσομπολίστικην εκπομπήν της. Ακολουθούν θέματα που προτείνω διά την εκπομπήν: αποκλειστικά ρεπορτάζ από το Bio Club, η αληθινή ζωή του τρικαλινού τραγουδιστή Αχιλλέα Τσιγάρα, αφιερώματα σε Τρικαλινούς που κάνουν καριέρα εις την Αθήνα (π.χ. Βάσια Λόη, Δημήτρης Τάκης), αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους Τρικαλινους που προσελήφθησαν από τον Τρικαλινόν πρώην υπουργόν Χατζηγάκη εις την Αγρογή, ανταποκρίσεις από πανηγύρια, από επισκέψεις διασήμων εις τα Τρίκαλα (Τζούλια Αλεξανδράτου, Έφη Θώδη, Ινδιάνοι του Περού) κ.α.

Ειμί Κωνσταντίνος ο Τρικαλινός και άρτι ωλοκλήρωσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας