Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι

Για ακόμη μίαν φοράν διακόπτω το πρόγραμμά μου, για να μεταδώσω μίαν σημαντικοτάτην είδησιν: οι πύλες της ενημερώσεως (το γνωστόν pyles.tv) μας ενημερώνουν με σημερινόν άρθρον ότι, σύμφωνα με την ρωσικήν εφημερίδα "Πράβντα" (=Αλήθεια - τρομάρα της!), τρία τεράστια UFO (μήκους 240 χιλιομέτρων το μεγαλύτερον) πλησιάζουν την Γη. Την αποκάλυψιν έκανε το Ινστιτούτον SETI, που ερευνά την ύπαρξιν εξωγήινης ζωής. Για την ώρα δεν φαίνονται, αλλά μόλις πάρουν την στροφήν-καρμανιόλα του Πλούτωνα θα μπορούμε να τα δούμε. 
Προσωπικές πληροφορίες που έλαβα κατόπιν επικοινωνίας μου με το άστρον του Λαγωού αναφέρουν ότι τα διαστημόπλοια θα προσπαθήσουν να φθάσουν εις το καθορισμένον από τους Μάγιας ραντεβού της 21ης Δεκεμβρίου 2012, αλλά ενδέχεται να συναντήσουν μποτιλιάρισμα στην εθνικήν Ερμή-Αφροδίτης λόγω έργων. Όσο για διόδια, δεν φαίνονται διατεθειμένα να πληρώσουν: ήδη ο κυβερνήτης του μεγαλυτέρου διαστημοπλοίου εμφανίζεται αποφασισμένος να σηκώσει τις μπάρες.  Εννοείται φυσικώς ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει δεκτόν. Όλα κι όλα: εις την Ελλάδα ακόμα και εξωγήινος να είσαι θα πληρώσεις! Επιπλέον, αρχικός τους στόχος ήταν να προσγειωθούν επί του Ολύμπου, όπου είχαν προσγειωθεί και οι Ελ, οι πρόγονοί τους, αλλά επειδή εις την χώραν μας αποκλείεται να βρουν θέσιν πάρκινγκ ελεύθερην ακόμη και εις την κορυφήν των βουνών, θα προσγειωθούν εις τον παλαιόν διάδρομον προσγειώσεως της ερήμου Nazca εις το Περού.

Και ενώ έκανα τόσα όνειρα για επέκτασιν της αυτοκρατορίας μου εις άλλους γαλαξίας, η τελευταία παράγραφος του άρθρου με αποκαρδίωσε: τελικώς η δημοσιογραφική ομάς του pyles.tv ανεζήτησε επιστήμονα με το όνομα που αναφέρεται εις την ρωσική Pravda χωρίς αποτέλεσμα και καταλήγει: "όπως είναι φανερό από την ανάγνωση του άρθρου της ρωσικής pravda, το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποτελεί προϊόν φαντασίας του συντάκτη του και γράφτηκε όχι για να αποκαλύψει ότι μας... πλησιάζουν εξωγήινοι, αλλά για να τονίσει ότι είναι τέτοια η λαχτάρα κάποιων ερευνητών να συμβεί αυτό, που μπερδεύουν την επιθυμία με την πραγματικότητα! Με λίγα λόγια: άνθρακες ο θησαυρός!!" 
"Είναι φανερό", προσθέτω με την σειράν μου, ότι επειδή εκεί εις το pyles.tv τα θέματα των εξωγήινων τα παίζουν εις τα δάκτυλα, δεν χρειάζεται να πάνε εις την ιστοσελίδα του Ινστιτούτου SETI για να διαβάσουν την επίσημον ανακοίνωσιν, αλλά μυρίζονται την απάτην από μακριά (τώρα γιατί την αναδημοσιεύουν τόσον εκτενώς, αφού λέγουν και οι ίδιοι ότι είναι απάτη, ρωτήστε τους). Αλλωστε, ποιος ξέρει καλύτερα τα θέματα των εξωγήινων από το pyles.tv (και το τηλεοπτικόν του αντίστοιχον); Το SETI, που δεν το ξέρει ούτε ο "Αλφ, ο εξωγήινος";

O Κωνσταντίνος Καντακουζηνός διαμαρτυρόμενος αφενός για το φιάσκον της ελεύσεως εξωγήινων  την 21ην Δεκεμβρίου 2012 και αφετέρου διότι δεν τον έχουν ακόμη απαγάγει όπως τον πρόεδρον της Καλμυκίας, καταγγέλει τους εξωγήινους για σνομπισμόν και διακρίσεις και θα κλείσει την παρούσαν ανάρτησιν με μίαν προφητικήν ταινίαν του 1980 με πρωταγωνιστήν τον συνονόματόν του Κώτσο, ο οποίος απάγεται από τα σατανικά Κρόνιουμ, αλλά τελικώς τα εξολοθρεύει:


(το τέλος της ταινίας, με την προσγείωσιν του Κώτσου ενώπιον του Καλλιμαρμάρου -χμ, από τότε φιλοξενούσε αντιστοίχου αισθητικής εκδηλώσεις- θα το δείτε εδώ).

Ειμί Κωνσταντίνος ο εξωγήινος και άρτι ωλοκλήρωσα.

Υ.Γ.1: Το Ινστιτούτον SETI διαθέτει το πρόγραμμα SETI@Home. Εγκαθιστώντας το, παρέχετε εις το Ινστιτούτον την δυνατότητα να χρησιμοποιεί μέρος της ισχύος του υπολογιστού σας για επεξεργασίαν δεδομένων ραδιοτελεσκοπίων και συμβάλλετε έτσι εις την επιστημονικήν έρευναν.  Μην φοβάσθε, δεν θα χρειαστεί να αναλύσετε εσείς τις φωτογραφίες και τα δεδομένα του τηλεσκοπίων, όπως κάνει ο κ. Λιακόπουλος που ανεκάλυψε πόλεις εις τον Άρη.
Άλλα αντίστοιχα προγράμματα θα βρείτε εδώ (όπως το Rosetta@Home, που ασχολείται με τις πρωτεΐνες, με εφαρμογήν εις ασθένειες όπως το Αλτσχάιμερ, το AIDS κ.α.) Εγκαταστήσατε κάποιο πρόγραμμα μόνον εφόσον διαθέτετε καλόν επεξεργαστήν και ουχί περισσότερα του ενός - ειδάλλως θα νομίσετε ότι ο υπολογιστής σας έγινε στόχος εξωγήινων.
Υ.Γ.2: Εις την παρούσαν ανάρτησιν θέτω την ετικέτα "κοσμικά". Η ετικέτα, έχουσα αρχικώς το νόημα της παρακολουθήσεως δραστηριοτήτων γαλαζοαίματων, παρουσιαστών, μοντέλων και εξωγήινων της σόου-μπιζ, σήμερον συναντά την άλλην της σημασίαν, την αναφερομένην εις το διάστημα. Η αθάνατος ελληνική γλώσσα μας προκαλεί να συνδυάσουμε τις δύο σημασίες αναλογιζόμενοι πώς θα είναι η κοσμική κίνησις, οι σελέμπριτις, οι γάμοι, τα βαφτίσια και τα γκαλά εις άλλους πλανήτας.

10 σχόλια:

  1. Επίσης στο αρχικό δημοσίευμα της pravda υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό στον τίτλο και όλο το άρθρο είναι γεμάτο με λέξεις όπως 'υποτίθεται','φήμες' και πάει λέγοντας. Τώρα πως έφτασε να αναπαράγεται αυτό ως 'σύμφωνα με την pravda έρχονται εξωγήινοι' ένας θεός ξέρει.

    ΥΓ: H ταινία είναι έπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Randy, η Pravda όμως (http://english.pravda.ru/science/mysteries/22-12-2010/116314-giant_spaceships-0/) αναφέρεται σε ανακοίνωσιν του SETI, αν και κράτα αποστάσεις λέγοντας ότι μπορεί να είναι απλώς ευσεβείς πόθοι επιστημόνων που δεν βρήκαν τίποτα παρόλο που ψάχνουν εδώ και 50 χρόνια. Πάντως το ΣΕΤΙ τέτοια ανακοίνωσιν δεν έβγαλε. Οι φήμαι αναφέρονται εις παλαιότερα γεγονότα.

    Ξέχασα να σχολιάσω και τα σχόλια εις το άρθρον της Pravda: τα πιο πρόσφατα είναι ελληνικά (υποψιάζομαι άγριον τρολάρισμα). Πάντως με τον τρόπον αυτόν, η Pravda Online, αποτέλεσμα διασπάσεως της έντυπης (και ελληνικών συμφερόντων) Pravda (http://en.wikipedia.org/wiki/Pravda#The_post-Soviet_period) γίνεται ΚΑΙ αυτή ελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σερί σκεφτείτε μας στο διάστημα, να υπεριπτάμεθα με μακριές κάπες να ανεμίζουσι... Θα είμεθα τόσο σικ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ερχομαι να προσθέσω στο παραπάνω σχόλιον της αγαπητής αβαδίστ, ότι θα ήτο επίσης πάρα πολύ σικ να μας απαγάγουν εξωγήινοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητές αβάδιστη και pastaflora,
    νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να μας ανακαλύψουν οι εξωγήινοι και να μας απαγάγουν προκειμένου να τους εκπολιτίσουμε: η αβάδιστη με εντατικά μαθήματα έγκριτης δημοσιογραφίας με εφορμογάς από την ιστοσελίδα της Τάτης (ή του pyles.tv, που τους είναι πιο οικείον) και η pastaflora με τας καινοτόμους ενδυματολογικάς της επιλογάς - αι ασημένιαι στολαί είναι πολύ vintage, αλλά τις κρατούμε, μήπως επανέλθουν όπως τα καρό πουκάμισα.
    Εγώ δεν ξέρω τι ακριβώς θα τους (πρωτο)διδάξω: αν είναι όντως συγγενείς των Ελλήνων, μάλλον θα επιμείνω εις τας νεοτέρας εξελίξεις του γένους μας: φραπές, χαβαλές, λιώσιμο, ύπνος, TV και γκρίνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα φουλάρω τις κάρτες μου μεγαλειώτατε και θα βάλω ημερομηνία πληρωμής μετα την καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χμμμ,ο Χαρδαβέλλας ενημερώθηκε;
    Παρεμπιπτόντως σεβαστέ, μου θυμίσατε το Ελληνικόν Ινστιτούτον Ερευνας Υπαρξης Εξωγήινων Οντοτήτων. Ρίξτε μια ματιά.
    http://www.youtube.com/watch?v=7oTbj8ZrYFc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ακούω τίποτα.

    Eγώ τα ΞανΦά OρΦόNTοξα ANTέλφια μας τα πιστεύω.

    Έρχονται!!!!!

    Πάρτε κονσέρβες και κυνηγετικά όπλα αν έχετε και πάρτε τα βουνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητή Ηώς, οι εξωγήινοι έχουν γίνει πλέον τόσο πασέ που ούτε ο κ. Χαρδαβέλlας ασχολείται πλέον και οι συντάκται του γράφουν ότι τους κατέβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας