Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Έκτακτον: πρωτοχρονιάτικη απορία


Όπως έχω γράψει και παλαιότερα, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκος Βελόπουλος έχει δηλώσει πως το 2011 το ελληνικόν DNA θα ενεργοποιηθεί, θα γίνουμε 100 εκατομμύρια και θα κυριεύσουμε τους πάντες. 
Απορία: το δικό σας DNA έχει ενεργοποιηθεί; Κάνατε κάτι γι' αυτό ή έγινε αυτομάτως; Γιατί εγώ παιδεύομαι τόση ώρα με το δικό μου και δεν έχω καταφέρει ακόμα τίποτα. Μήπως υπάρχει κατασκευαστικόν λάθος (αν και εις τα μέλη της αυτοκρατορικής οικογενείας αυτά τα πράγματα δεν νοούνται); Αν υπάρχει κακοτεχνία, με καλύπτει η εγγύησις εμένα που είμαι ορίτζιναλ σινς 1347 ή έχει λήξει; Και η αντιπροσωπεία πού ακριβώς είναι;

Εύχομαι προς όλους χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγείαν και με ενεργοποιημένον DNA.

Ειμί Κωνσταντίνος ο γενετιστής και άρτι ωλοκλήρωσα.

Υ.Γ.: Η φωτογραφία που παραθέτω είναι φωτογραφία του DNA μου που ετράβηξα μόλις. Την βάζω εδώ, για να την δείτε και να με ενημερώσετε, αν εντοπίσετε κάποιο σφάλμα (αν  βεβαίως είσθε ακόμη εδώ και  δεν έχετε διακτινισθεί εις τον Σείριον και το άστρον του Λαγωού).

31 σχόλια:

  1. Καλή Χρονιά, Constantin!

    Aυτό, καλό μου παιδί, δεν είναι DNA, το candy tree του FarmVille είναι!
    Μήπως γι' αυτό δεν ενεργοποιήθηκε;
    Μήπως να το κάνω... fertilize;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήρα τηλέφωνο τον Βελό και μου είπε να μην ανησυχώ και πως από λεπτό σε λεπτό ενεργοποιούμε. Αν ακούσεις μπαμ...εγώ είμαι!

    Καλη χρονιά αγαπητέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επιτελους γυρισες 1/1/11
    τι σημαδιακη επιστροφη
    μας ελειψες
    καλη χρονια καντακουζινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγαλειότατε καλησπέρα, καλή χρονιά σας εύχομαι εκ βάθους καρδίας.

    Πρώτη φορά σας επισκέπτομαι φίλτατε και εγέλασα με την ιστορίαν σας.

    Μα είναι δυνατόν να απορείτε, εσείς, ο ξακουστός αυτοκράτωρ της δυναστείας των Καντακουζηνών; Δε σας ενημέρωσαν οι σύμβουλοί σας πως για την ενεργοποίηση πρέπει να τηλεφωνήσετε στην ανοιχτή γραμμή της COSMO-DNA και να δώσετε τον 16ψήφιο κωδικό ενεργοποίησης??

    Τα σέβη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σερί η ελίτ δεν αναπαράγεται ευκόλως!

    Δεν είναι σικ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κωνσταντίνος Καντακουζηνός1 Ιανουαρίου 2011 στις 7:08 μ.μ.

    Η παρούσα απάντησις είναι προσωρινή:
    όπως έγραψα και εις την προηγουμένην ανάρτησιν, κάνω αποτοξίνωσιν και θα επιστρέψω μόλις φύγουν οι καλικαντζαραίοι, οπότε και θα απαντήσω εις τα σχόλια της παρούσης και της προηγουμένης αναρτήσεως (η παρούσα ανάρτησις ήτο προγραμματισμένη να σκάσει σήμερον στις 3 μ.μ. ακριβώς)

    Γράφω ως ανώνυμος, διότι δεν έχω πρόχειρον εις αυτόν τον υπολογιστήν τον 26ψήφιον κωδικόν μου εις τον blogger (ναι, είμαι παρανοϊκός, έχει κανένας πρόβλημα;)

    Χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρονιά και καλές ενεργοποιήσεις DNA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mεγαλειότατε, έχω την αίσθησιν ότι το ΝτιΕνέι ενεργοποιείται αποκλειστικώς με τη συνδρομή Νεφελίμ, Αρλουμπίμ, Ελ, αντβεντιστών της έβδομης ημέρας και επιλεγμένων χορευτών των μπαλέτων του Χάρη Μανταφούνη.
    Θερμές ευχές δια το νέον έτος και την νέαν δεκαετίαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το δικό μου έχει ενεργοποιηθεί αλλά θα κάνει restart γιατί τρέχει σε windows χαχαχαχα. Καλή αυτοκρατορική χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι αρλούμπες περί ελληνικού DNA δεν απασχολούν ούτε καν την Επιθεώρηση.

    Σας εύχομαι τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεγαλειότατε Καλή χρονιά .Δεν γίνεται να ενεργοποιηθεί το δικός σου DNA. Ο θεός έσπασε το καλούπι(καλά πως έμπλεξα γενετική με θρησκεία ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα είναι προφανές. Δεν συγκεντρώνεσαι αρκετά. :P
    Καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτοκρατορατότατε μας....

    Το δικό μας το ενεργοποιήσαμε πριν τις γιορτες και λέμε να το απενεργοποιήσουμε μετά του Άι Γιαννιού.....

    Σκέτη κούραση είναι .....

    Γι αυτο σήμερα και δεν σκύβω.... κατα τα άλλα τα σέβη μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητή κυρία Ντρουσίλα, από farmville δεν γνωρίζω, αλλά τώρα που απέκτησα facebook θα ελέγξω μήπως το DNA μου πρέπει να συνδεθεί με εφαρμογήν του facebook, για να ενεργοποιηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητή %$^#@ και δέρνει, την Πρωτοχρονιάν άκουσα πολλά μπαμ αλλά διεδόθη ότι ήσαν απλαί στρακαστρούκαι. Δάκτυλον σιωνιστών υποψιάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ άσωτε, ό,τι κάνει ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είναι σημαδιακόν. Και πού να δείτε τι έχει να κάνει στις 21 Δεκεμβρίου 2012 που τελειώνει το ημερολόγιον των Μάγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητή Δήμητρα, καλώς ορίσατε. Πήρα τηλέφωνον, αλλά αφενός μιλάει συνεχώς και αφετέρου έχει χρέωσιν 2,34€/λεπτόν (χωρίς ΦΠΑ). Απάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητή αβάδιστη, εγώ δεν ενδιαφέρομαι ακριβώς για αναπαραγωγήν, αλλά περισσότερο να ενεργοποιηθώ. Και επειδή υπέθεσα ότι όταν ενεργοποιηθώ θα φουσκώσω σαν μπαλόνι και θα γίνω σαν αερόστατον, το 'ριξα στα γλυκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητέ Κωνσταντίνε Καντακουζηνέ, η παρουσία σου εδώ ως ανωνύμου μού δίδει ελπίδας ότι ίσως έχω ενεργοποιηθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητή pastaflora, τα Νεφελίμ, τα Αρλουμπίμ, τους Ελ και τους αντβεντιστές της έβδομης ημέρας τους έχω βρει. Τα μπαλέτα του Χάρη Μανταφούνη όμως δεν τα βρίσκω πουθενά. Σιωνιστικός δάκτυλος και εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητέ mahler76, να βάλετε firewall αλλά προσοχή μην πάρει φωτιά η γούνα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ apos, έχετε δίκιον. Ωστόσο απασχολούν την ελληνικήν κυβέρνησιν, αφού ο κ. Πάγκαλος έχει δηλώσει για το ΛΑΟΣ, σημαίνων βουλευτής του οποίου είναι ο κ. Βελόπουλος: "Ο μόνος ουσιαστικός συνομιλητής μας είναι ο ΛΑΟΣ." (τελευταίες γραμμές της συνεντεύξεως που έδωσε μια μέρα πριν από την ανάρτησίν μου: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=375668&ct=32&dt=31/12/2010)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητέ Vam33, θα προσφέρω τον εαυτόν μου εις την ανθρωπότητα για να δημιουργηθεί νέο καλούπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητή Δήθεν, καλώς ορίσατε. Γιατί να συγκεντρωθώ; Δεν θέλω να υψωθώ εις τον αέραν σαν γιόγκι, αλλά να ενεργοποιηθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητή Καπετάνισσα, μήπως μπερδεύετε το DNA σας με το χριστουγεννιάτικον δέντρον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Νομίζω σας χρειάζεται ολίγος Γιούρι Γκέλερ αυτοκράτωρ... Να φωνάξει τρείς(3) μαζί με τα πλήθη "Ενεργοποιήσου" και όλα θα παν καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητόν Βρομιστεράκιον, λέτε η ενεργοποίησις να γίνεται όπως η μηχανή του χρόνου εις την διαφήμισιν του Τζάμπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπράβο! Το ιστιολόγιο σου είναι απλά τέλειο, από την ώρα που το βρήκα δεν μπορώ να σταματήσω να το διαβάζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητέ Mikre Aliti, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Ελπίζω να σας δω και σε νεότερες αναρτήσεις.
    Πριν διαβάσετε, σας παρακαλώ να ακολουθήσετε τις οδηγίες χρήσεως που ευρίσκονται επάνω δεξιά, διότι η υπερδοσολογία βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το λατρεύω το μπλογκ σας, σήμερα δν σταμάτησα να το διαβάζω.... έχω να κάνω μόνο μία παρατήρηση, 2011 είναι ολίγον φραγκοφερμένο, λατινογενές... ίσως το χρονολογικό σύστημα της Κωνσταντινουπόλεως να αρμόζει καλύτερα στην μεγαλειότητα σας και στο ανάκτορο σας. Βρισκόμεθα λοιπόν εις το έτος 7519 από Κτίσεως Κόσμου ενώ η αλλαγή γίνεται κάθε 1 Σεπτέμβρη σύμφωνα με τον Θεοφόρο Πατριάρχη Κων/πόλεως Γεώργιος Α΄, έτος μηδέν το -5508... Ταπεινά ο δούλος του κυρίου Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητέ Mikre Aliti, συγχωρώ την άγνοιάν σας, διότι είσθε νέος εις το παρόν ιστολόγιον. Μάθετε λοιπόν ότι το 2011 χρησιμοποιείται για να μην τρομάζω τους αναγνώστας μου με το αληθές έτος 7519 εις το οποίον ζω, όπως έχω ήδη δηλώσει σε σχόλιον συνεντεύξεώς μου:
    http://deka-plin-ena.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html?showComment=1291189699365#c6719054940600723337

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και την διάβασα την συνεντευξή σας μεγαλειότατε.... Μου διέφυγε η λεπτομέρεια... Μα είστε ένας κρυμμένος διάβολος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας