Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Το βραβείο του ανοιχτού τεθρίππου

Το βραβείον Quadriga (ελληνιστί τέθριππον ήτοι άρμα συρόμενον εκ τεσσάρων αλόγων) απονέμεται φέτος εις τον Πρωθυπουργόν κ. Γεώργιον Παπανδρέου διά "την κοινωνικήν του προσφοράν" (την ποιαν;). Θα τον παρουσιάσει ο πρόεδρος της DeutscheBank (απάντησις εις το ερώτημα της προηγουμένης παρενθέσεως: αυτήν την κοινωνικήν προσφοράν).
Επιπλέον το βραβείον διά τον τομέα "υπευθυνότητα" θα πάρουν αι γερμανικαί ένοπλαι δυνάμεις διά την υπευθυνότητα που δεικνύουν εις το Αφγανιστάν, όπου, κατά την άποψιν του πρώην Γερμανού προέδρου, υπερασπίζονται τα γερμανικά εμπορικά συμφέροντα.
Πληροφορούμαι ότι το βραβείον έχει τεραστίαν απήχησιν εις την παγκόσμιαν κοινότητα, ανταγωνιζόμενον ευθέως το βραβείον Kavli (ιδέτε την παλαιοτέραν ανάρτησιν "Γη, ο πλανήτης των Ελλήνων" εις την ρετροσπεκτίβαν μου), αν κρίνωμεν από τα μεγέθη που έχουν παραλάβει το βραβείον εις το παρελθόν: José Manuel Barroso, Gerhard Schroeder, βασίλισσα Σίλβια της Σουηδίας (η τελευταία δεν ξέρω αν βραβεύθηκε διά την άψογην διοργάνωσιν του γάμου της κόρης της -του χρόνου θα βραβευθούν ο Νικόλαος και η Τατιάνα-, για τα δώρα που πήρε ή για άλλον λόγον).
Απαίτησις του κοινού: αυτός εδώ θα βραβευθεί ποτέ ή θα πάει κατευθείαν για Νόμπελ Λογοτεχνίας, Ειρήνης και Οικονομίας ταυτοχρόνως;

Ειμί Κωνσταντίνος ο βραβευθείς και άρτι ωλοκλήρωσα.

8 σχόλια:

  1. Bonjour, Constantin! Καλό μήνα, παιδί μου -αμέσως, να τον πικράνεις τον πρωθυπουργόν μας, να τον φαρμακώσεις, να μην το χαρεί το δωράκι του!!!

    Αυτός εκεί... πάει για το νταμπλ(sic) και επίδομα πολυτέκνου (άσχετο!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως να μας πει κάποιος σε ποια χώρα προσφέρει;;;

    Ο Τόνυ έχει ήδη στη τσέπη το νόμπελ λογοτεχνίας..
    Προσεχώς και Όσκαρ γιατί θα κάνει το βιβλίο ταινία :ΡΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγαλειότατε, ευελπιστώ η απονομή των βραβείων να γίναι από την αειθαλή Ζωζώ (μία είναι η Ζωζώ η εκ Κινέττας ορμώμενη!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή κυρία Ντρουσίλα: το νταμπλ; Έχομεν και έτερον νέον βραβείον; Βέβαια εις το βιογραφικόν του είναι μέχρι και Μέγας Σταυροφόρος του Τάγματος των Ορθοδόξων Σταυροφόρων του Παναγίου Τάφου, οπότε γιατί ουχί; (http://www.primeminister.gr/primeminister/cv)

    Αγαπητέ Δραπέτη, εις την DeutscheBank προσφέρει δι' αυτό και τον βραβεύει -ξέρει να εκτιμά τας υπηρεσίας του, ουχί σαν εμάς τους αχάριστους. Το σάουντρακ διά την ταινίαν του Τόνυ είναι ήδη έτοιμον (Song for Tony του Michael Nyman: http://www.youtube.com/watch?v=rhxqb0LCOo4).

    Σερ πασταφλόρ, νομίζω πως έχετε δίκιον: εις αντικατάστασιν της ασθενούς ΖαΖα (Γκαμπόρ) θα πάει η αειθαλής ΖωΖω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί ζει ακόμα η Ζαζά Γκαμπόρ? Τεσπα, αν έχει ψοφήσει, η απονομή να γίνει στη βίλα της Ζωζώς στη Κινέτα. Κοντά είναι, θα πεταχτώ κι εγώ για το ιβέντ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. a !a ! a !Aγαπητε θα σε επιλπηξω διοτι μη δειτε
    αλλον συνανθρωπο να διαπρεπει αμεσως να τον "χαντακωσετε"...εεεεεε!Ε Λ Ε Ο Σ πια!!!
    Καλε ο γνωστος και μη εξαιρετεος κυριος κυριος Παπανδρεου βεβαιος βεβαιος προσφερε ουκ ολιγα εις τον Ελληνικο λαο (και οχι μονο) στη μεχρι τωρα θητεια του.a ! a ! a!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητόν Pink_Fish, η Ζαζα ζει αν και ασθενεί. Διά τούτο και δεν επρόλαβε (ακόμα) να χωρίσει τον έβδομον σύζυγόν της.
    Αγαπητον BlackRose, ο μπάρμπας μου ο αυτοκράτωρ Ιωαννής ΣΤ' Καντακουζηνός λίγα χρόνια αφού κατέκτησε τον θρόνον και αφού προσέφερε τόσα εις το Έθνος, παρητήθη από αυτοκράτωρ και έγινε μοναχός με το όνομα Ιωάσαφ. Ελπίζω και ο κ. Παπανδρέου να ακολουθήσει το αυτοκρατορικόν παράδειγμα, τώρα που άγγιξε την κορυφήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας