Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Τα παντελόνια του Καραμανλή και άλλα ρούχα

Η κυρία Αικατερίνη Πελέκη-Βουλγαράκη (της γνωστής οικογενείας) έκανε χθες μίαν κατάθεσιν ψυχής εις την Επιτροπήν της Βουλής για το σκάνδαλον του Βατοπεδίου, κατηγορώντας ουσιαστικώς τον κύριον Καραμανλή προσωπικώς (αλλά και τους περί αυτόν) για το όλον θέμα. Η παρέμβασίς της αποτελεί συνέχεια των κατηγοριών του κυρίου Δούκα (εις το περιοδικόν "Vanity Fair", ελληνιστί "Το πανηγύρι της ματαιοδοξίας"...) κατά του τότε διευθυντού του γραφείου του πρωθυπουργού κυρίου Αγγέλου (ο οποίος, παρεμπιπτόντως, τι εγγύησιν έχει δώσει; Ξεκίνησαν από 300.000 ευρώ, το κατέβασαν, το έφτασαν 100.000 ευρώ και τώρα αναρωτιέμαι, πόσο έχει πάει η τιμή της εγγυήσεως εις το χρηματιστήριον; Να πουλήσω;)
Η κυρία Πελέκη, γνωστή θεούσα -φήμαι λέγουν ότι έχει συμμετάσχει σε διαδηλώσεις κατά της συνθήκης Σέγκεν και του Πάπα φωνάζοντας μαζί με την κυρίαν Λουκά το θρυλικόν "I don't want Pap, I don't want Pap! Pap is killer!"- έδωσε χριστιανικά όσους νομίζει ότι φταίνε (όλους τους άλλους δηλαδή). Το καλύτερον όμως το εφύλαξε για το τέλος: είπε ότι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες! Τότε γιατί έδωσε χριστιανικώς τόσον κόσμον ως υπεύθυνον; Είναι εκπληκτική η αγνότης και η αθωότης της βαθύτατα θρησκευομένης κυρίας Πελέκη και μοιάζει με αυτήν του κυρίου Δούκα που δηλώνει: «Καταλαβαίνει κανείς ότι είναι άγιοι άνθρωποι. Ίσως θέλουν να ιδρύσουν ένα ορφανοτροφείο». Πάντως προσφάτως ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος (ανάμεσα σε πολλούς άλλους) δήλωσε ότι δεν τα βλέπει τόσο αθώα τα πράγματα, ίσως γιατί έχει κατηγορηθεί και ο ίδιος από τον νέον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Καρχιμάκη για συμμετοχήν (δεν ξέρω αν κατηγορείται ακόμη -βλέποντάς τον πάντως να πηγαινοέρχεται εις το Μαξίμου φαντάζομαι πως όχι).
Αλλά εκτός από θεούσα, η κυρία Πελέκη είναι και πρωτοπόρος φεμινίστρια. Υπονοώντας τον κύριον Καραμανλή, εδήλωσε: "εγώ ξέρω ότι οι άντρες φοράνε παντελόνια" (φοβερή κλισεδούρα αυτή, είναι το αντίστροφον της άλλης κλισεδούρας που θα της πουν οι συνεργάται του Καραμανλή: "άντε στην κουζίνα σου να πλύνεις κάνα πιάτο, κυρά-Πελέκη"). Θα την διορθώσω την κυρία Πελέκη: ο κύριος Καραμανλής φορά ακόμα το μαγιό του, διότι βρίσκεται εδώ και έναν χρόνον σε διακοπές. Όταν επιστρέψει από τας διακοπάς του ο πρώην πρωθυπουργός, προτείνω εις την κυρίαν Πελέκη να τον ντύσει με το συνολάκιον που κοσμεί την σημερινήν ανάρτησιν (ελπίζω να βγαίνει και σε μεγαλύτερον μέγεθος), το παντελόνι του οποίου έχει στρίφωμα γαλότσας και συνοδεύεται από τσαντάκι με δολώματα, ώστε μετά την κατάθεσίν του εις την Βουλήν να συνεχίσει ο πρώην πρωθυπουργός απροσκόπτως το ψάρεμα.

Νέαι αποκαλύψεις διά το σκάνδαλον Βατοπεδίου σήμερον αποκλειστικώς εις το ιστολόγιον του Κωνσταντίνου Καντακουζηνού:
Ο μπάρμπας μου ο Ιωάννης ΣΤ' έχει τρομοκρατηθεί με τας εξελίξεις, διότι είναι γνωστόν ότι μετά την παραίτησίν του από τον θρόνον εκάρη μοναχός με το όνομα Ιωάσαφ και εμόνασε εις την Μονήν Βατοπεδίου. Τώρα φοβάται μήπως τον καλέσουν να τα ξεράσει όλα εις την Βουλήν για τα Χρυσόβουλα και τα δώρα που έκανε εις την Μονήν (λέγεται ότι η Ζώνη της Παναγίας δικό του δώρον είναι), έπειτα και από το νέον ντοκουμέντον που βλέπει το φως της δημοσιότητος εις το παρόν ιστολόγιον: τον κάτωθι Επιτάφιον που ευρίσκεται εις την Μονήν Βατοπεδίου και φέρει το όνομά του και το logo της real estate Ιεράς Μονής από κάτω (το brandname της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου είναι διεθνώς κατοχυρωμένον και ευρίσκεται ανάμεσα εις τα πέντε ισχυρότερα του κόσμου, δίπλα εις τα Coca-Cola, Nike, Mars, MacDonald's) :



Ειμί Κωνσταντίνος ο προσθέσας το λιθαράκιον του εις το γενικόν σύστριγγλον του Βατοπεδίου και άρτι ωλοκλήρωσα.

10 σχόλια:

  1. Μετρ είμαι ευγνώμων με γλυτώσατε από την αποδελτίωση για το θέμα της Μο(υ)νής.

    Σε ό,τι αφορά το έτερο ποστ εμμένω στις θέσεις μου, περί παρακολούθησης του ΑΝΤ1 και δη υποχρεωτικής.
    Ενα θα σας πω: Ευγενία Μανωλίδου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε ρε πέλεκυς που της χρειάζεται της Πελέκη, ε ρε πέλεκυς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα Μο(υ)νι στον τοπο σου.

    Που μας δωσανε εκει κατι ψιχουλα ν.ε.ε. και υποσχεσεις ενεργειακων επιθεωρησεων!

    Δωστε κινητρα στα νιατα.
    Θελω κι εγω τη Μονη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή Αβάδιστη, τώρα που είναι στριμωγμένος ο Ιωάννης ΣΤ' με την υπόθεσιν Βατοπεδίου, μπορούμε να τον αναγκάσουμε όχι μόνον να μας επιτρέψει τον ΑΝΤ1, αλλά και να φέρει εις το κεντρικόν δελτίον της ΝΕΤ (τώρα που εχήρευσε η θέσις) τον Φίλιππο Καμπούρη.

    Αγαπητή Pink_Fish, δεν το νομίζω. Ξύλο απελέκητο την βλέπω την κυρίαν. Πάντως Καραμανλή πεσόντος πάσα γυνή ξυλεύεται.

    Αγαπητή tzagalagabugu, ακόμα αι ενεργειακαί επιθεωρήσεις; Γιατί θέλω να βάλω γεωθερμικά συστήματα εις τας πισίνας του παλατίου μου και να χτίσω και ένα φράγμα για την αποκλειστικήν του ηλεκτροδότησιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητε Κωνσταντινε, εσεις κοιταξτε να γλυτωσετε το χαρατσι για την πισινα σας, διοτι μονον σε κατι τρωγλαι επιδοτουνται τα κουφωματα.
    Τα μεγαλα ποσα θα παιξουν σε δημοσια κτιρια και συγκροτηματα γραφειων και ξενοδοχειων μοναδων.

    Η λυσις της μιζας δεν καθισταται δυνατη για την ωρα, εκτος κι αν διαθετετε εταιρεια με τον αναγκαιο εξοπλισμο για τις επιθεωρησεις, οποτε το κατιτις σας θα το σκασετε στο σχετικο πολιτικο γραφειο.

    Με τα φωτοβολταικα στο τσιφλικιον σας μην ασχοληθειτε, το betoto δινει χαμηλες αποδοσεις, οπως με το χρηματιστηριο.

    Και παλι ομως, κανομε μισες δουλειες.

    Γνωμη μου ειναι, να κατεβειτε περιφερειαρχης, να μου δωσετε εκει τον θεσσαλικο καμπο να εντατικοποιησω τις καλλιεργειες και να ριξω μπετα στους ανταγωνιστες,

    και εν συνεχεια, pretty pls with sugar on top, αναλαβετε και το τσμεδε-ακι μας, δωστε μου ΄κει τα αποθεματικουλια του να τα παιξω, μιας και ξεκινησε και η Ελπίς Χορτερού και χρειαζεται ενισχυση για την ανοδο, γιατι εχει καλυτερη αποδοση απο τα πρασινα δανεια, στανταρακι ταμειο.


    Ειμαι η tzagalagabugu, και τα ειπα και δεν ξεθυμανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ εν χριστώ αδελφέ Κωνσταντίνε Καντακουζινέ το σώμα μου τήκεται εκ του γέλωτος (εις την δημοτικήν έχω λιώσει στο γέλιο) όστις ανακάλυψα τον ιστότοπον τούτο.
    Τα σέβη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οχι μονο πελεκυς που του χρειαζεται του μπουχεσα καραμανα-αλη αλλα και βρεγμενη σανιδα , μονο που τωρα που το ξανασκεφτομαι φοβαμαι μηπως με την βρεγμενη σανιδα ερεθιστει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή tzagalagabugu, πολύ με ανησυχήσατε με τας πληροφορίας σας. Εσκόπευα να χρησιμοποιήσω τας επιδοτήσεις εις επόμενην ανάρτησιν αλλά με αποθαρρύνετε (κάτι όμως θα σκεφθώ ο Κωνσταντίνος). Και εσείς Ελπίς Χορτερού, ε; Ομαδάρα τελικώς και κακώς την αγνοούσα.

    Αγαπητή πασχαλίτσα, αν και δεν είναι η εποχή σας, χαίρομαι διά την παρουσίαν σας και ευχαριστώ διά τα σχόλια. Μου δίνετε λαβήν να προσθέσω τούτο (και θα επανέρχομαι) -μην το πάρετε προσωπικώς: πολλοί μπερδεύονται και λέγουν Κατακουζηνός, Κατακουζινός ή Καντακουζινός. Είμαι ΚαΝτακουζΗνός -νι και ήτα. Τα έχουν αυτά τα μεγαλειώδη επώνυμα όπως το δικόν μου.

    Αγαπητέ άσωτε, σσσς... Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άργησα, αγαπητέ Κωνσταντίνε, απόψε... και φοβούμαι διά τας εξελίξεις από το μέτωπον του αγαπητού (μου) θείου (σας) Ιωάννη.
    [Δώστε του καμιά βαλεριάνα, αν δεν τον πιάσει, ρίξτε του καμιά βεντούζα!]

    ...
    Λησμονήσατε να αναφέρετε ότι η κυρία Πελέκη εδήλωσε μεταξύ άλλων, ότι καταστράφηκε επαγγελματικώς...
    Αυτό και εάν είναι ράπισμα της μοίρας, Κωνσταντίνε...
    Ο σύζυγος χωρίς κυβέρνηση -συνεπακολούθως, άνευ υπουργείου- η ιδία κατεστραμμένη ωσάν αφελής (πρώην) παρθένος (πρώην) κόρη... τι θ' απογίνουν τα πτωχά τέκνα του ζεύγους, Κωνσταντίνε;!
    Καμία κοινωνική ευαισθησία, κρίμα...

    Τους χαιρετισμούς μου στον αγαπητόν Ιωάννην!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή κυρία Ντρουσίλα, η οικογένεια Πελέκη-Βουλγαράκη ήδη σιτίζεται από συσσίτια του Δήμου Αθηναίων (ναι, ο Δήμαρχος παράγει έργον).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας