Καλωσόρισμα

Εγώ, ο πρωτοπανεντιμοϋπέρτατος Κωνσταντίνος Καντακουζηνός, οι κουροπαλάτιοί μου, οι πρωτοσπαθάριοί μου, οι λογοθέτες μου, η κυρα-Μαριγώ η πλύστρα μου και η Σβετλάνα η μασέζ μου (σιάτσου) σας καλωσορίζουμε εις το ιστολόγιόν μου.

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Μακάρι, Μπουτάρη -reloaded

Το παρόν ιστολόγιον υποστήριξε από την πρώτην στιγμήν την υποψηφιότητα του κ. Ιωάννου Μπουτάρη διά την Δημαρχίαν της Θεσσαλονίκης. Σήμερον ο κύριος Μπουτάρης  επιβεβαιώνει την ορθότητα της αρχικής επιλογής.
Σε δηλώσεις του υποστήριξε την άποψιν ότι η δημοτική τηλεόρασις της Θεσσαλονίκης  (TV100) πρέπει να έχει διάφορες ζώνες, ανάμεσα εις τας οποίας είναι και η ζώνη πορνό! Εννοείται πως οι ηθικολόγοι και οι οπαδοί του Αγίου Θεσσαλονίκης Άνθιμου ξεσάλωσαν (αναμένω δηλώσεις Άνθιμου). Το καλύτερον όμως είναι ότι ο κύριος Μπουτάρης επρότεινε και παιδικήν ζώνην καθώς και ζώνην μειονοτήτων, αι οποίαι εσχολιάσθησαν και αυτές: εις την πρώτην περίπτωσιν εδιάβασα κάτι σχόλια περί Μπεμπέ Λιλής και των παιδεραστικών της μηνυμάτων και εις την δευτέραν κάτι για Σκοπιανούς... Το 'χουν κάψει εντελώς εκεί πάνω;
Για να δούμε όμως το πρόγραμμα του TV100 και αν χρήζει όντως αλλαγής: ο εσύσωλήνας (αγγλιστί youtube) μας πληροφορεί λοιπόν ότι και παραδοσιακήν μουσικήν διαθέτομεν αλλά και Κουρτ Βάιλ άδομεν (τύφλα να 'χει η Lotte Lenya!) και αντίπαλον του Master Chef κατεβάζομεν και νέα για την λέσχην φίλων Άρη μαθαίνομεν και τας δημοτικάς αρχάς που μας πληρώνουν λιβανίζομεν και ρεπορτάζ από Μύκονον κάνομεν (εις την εκπομπήν fatsabook! ναι ρε, αλήθεια σε λέω -ρεπόρτερ Ιορδάνη του Star, φάε την σκόνην του ΤV100!) και γιόγκα κάνομεν και μαλακίας κάνομεν και όλα τα κάνομεν -ο Φωτούλης μάς λείπει βέβαια, γιατί τον πήραν οι αντίπαλοι, αλλά καλύτερα, αφού τελικώς καταδικάστηκε διά παιδεραστίαν.
Κατόπιν τούτων θα συμφωνήσω με τον κ. Μπουτάρη και θα προτείνω μάλιστα 24ωρην ζώνην πορνό.

Ειμί Κωνσταντίνος ο ηδονοβλεψίας και άρτι ωλοκλήρωσα.

Υ.Γ.: Ο κύριος Κωνσταντινίδης πότε θα πάρει εκπομπήν;

21 σχόλια:

  1. κι ολες αυτες οι ηθικολογικες αντιδρασεις εναντιον του μπουταρη σε μια χωρα που το dvd της τζουλιας εγιν αναρπαστο και μαλιστα στη τιμη των 20 ευρω..αφπυ ο ανθρωπος θα σας το δωσει τζαμπα αμαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσωτε...χαχαχα καλό!!!!

    Πάντως όντως χρειαζεται και μια πορνοζώνη!

    Νέο σποτάκι λοιπόν:

    Αν θα δω στις 3 παπάρι
    θα ψηφίσω τον Μπουτάρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί μου, δεν είναι καθόλου σπάνιον το φαινόμενον οι συντηρητικοί να κατακεραυνώνουν την έκπτωσιν των ηθικών αξιών και από την άλλην να ασχολούνται αναλυτικώς με την περιγραφήν των ασέμνων που καταγγέλλουν:
    π.χ. εδώ (από το 02:30 και μετά) http://www.youtube.com/watch?v=Vx0FPHtnOqM

    Σεξουαλική καταπίεσις; Σύνδρομον στερήσεως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίαι εκπομπαί... Εμπλεαι σαλονακίων και δερμάτινου καναπέος!

    Φαρφάλα πάουερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστο το παλαμαρι του Μπουταρη, και απο ο,τι υποψιαζομαι πρεπει να ειναι φανατικος αναγνωστης του Καντακουζηνιου blog.
    Ασωτε, εξαιρετικο το σχολιο σας. Ειμαστε γνησια αντιφατικο κοινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑτάλαβες τώρα γιατί τον πίνουμε χαλλλλαρά τον φραπέ; Διότι αν γυρίσουμε σπίτι και ανοίξουμε χαζοκούτι μας περιμένουν όλες οι ανοησίες του κόσμου (συμπεριλαμβανομένων και των νέων σκέψεων Μπουτάρη, το TV100 δεν θέλει αναβάθμιση, αλλά κλείσιμο- λες και άλλα προβλήματα δεν έχει η Σαλονίκη).
    Αλλά τί να πεις για την πιο κομπλεξική πόλη της Ελλάδας... και μόνο που πηρήφανα την αποκαλούν οι κάτοικοί της συμπρωτεύουσα, φτάνει!
    Κι αν αλλάξεις TV100άρι, θα σε ψηφίσω ρε Μπουτάρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με κάλυψε εκατό τοις εκατό το πρώτο σχόλιο, αν και ο μπουτάρης πάει για δήμαρχος στη θεσσαλονίκη, που το τρίπτυχο συντηρητισμός, μπουζούκια και μπαοκ σαρώει, δεν παει για το άμστερνταμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα είναι δυνατόν τσόντα στην Πιο Ερωτική Πόλη σύμφωνα με όλα τα δελτία του Σταρ; Ενίσταμαι. Οι Υπερήφανοι Θεσσαλονικείς δεν χρειάζονται πορνό, το ζουν καθημερινά, το δημιουργούν αφ εαυτού τους θα τολμούσα να πω.... Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι έχουν Νομάρχη τον Ερωτύλο Πανίκα (και μην ακούσω σχόλιο Θεσσαλονικιού-κανείς δεν τον ψηφίζει, από μόνος του βγαίνει). Μην ξεχνάμε επίσης και τα ερωτικά αποφθεύγματα και κυρήγματα του κ.κ. Άνθιμου... Σας παρακαλώ πολύ κύριε Μπουτάρη γιατί θα αναγκασθώ να ανακράξω:

    "Μη μου πρήζεις το παπάρι
    δεν ψηφίζω τον Μπουτάρη"

    (πάει, το χασε κι αυτός)

    Επίσης σαν αντίλογος μπορεί να ειπωθεί το εξής:

    "Δεν τους παίρνω δέκα δέκα
    να ψηφίσω τον Γκιουλέκα;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητή αβάδιστη, αν μη τι άλλο το TV100 είναι πολύ σικ.

    Αγαπητή tzagalagabugu, ελπίζω κι εγώ ο κύριος Μπουτάρης να παρακολουθεί το παρόν ιστολόγιον, διότι προσφέρει δωρεάν συμβουλάς για το πώς να κερδίσει την Δημαρχίαν.

    Αγαπητή Ηώς, ο λαός της Θεσσαλονίκης εμίλησε!

    Αγαπητέ tovenito, μα γι'αυτό ακριβώς ο κύριος Μπουτάρης έχει την καταπληκτικήν ευκαιρίαν να υποσχεθεί τα πάντα: διότι δεν πρόκειται να τον ψηφίσουν οπότε δεν πρόκειται να του ζητήσουν να τα εφαρμόσει (βεβαίως και ο κύριος Παπανδρέου υποσχέθηκε τα πάντα αλλά συνεχίζει να κυβερνά ανενόχλητος: η αντιφατικότης των Ελλήνων που λέγαμε...)

    Αγαπητέ σουρικάτε, έχετε ενδιαφέρουσας απόψεις: συγχαρητήρια, μόλις προσληφθήκατε εις την μεταμεσονύκτιαν ζώνην του TV100!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ζώνη αντάρτικων; Όπερας; Ηπειρώτικου Πολυφωνικού; Δεν θα έχομεν στο πιο ερωτικό κανάλι;
    Μπουτάρη ω δήμαρχε Μπουτάρη
    απόγονε άξιε του Κανάρη
    έμπα μέσα εις το κανάλι
    που έχει γίνει ένα παρτάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητή pastaflora, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το γραφείον του κυρίου Μπουτάρη προκειμένου να επιμεληθείτε του προγράμματος (τηλεοπτικού και προεκλογικού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η κυρία που άδει το μακ δε νάιφ στο πρω[κ]τότυπο, μόλις σκότωσε κάτι πολύ όμορφο μέσα μου. θαρρώ πως θα κάνει εξαιρετικό ντουμπλάρισμα στο πορνό, επομένως δε θα μείνει άνεργη μετά τη μεταστροφή του νέτγουορκ. το υποστηρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου γράφω σήμερα μετά από ανταλλαγή απόψεων με τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό και την προτροπή του να επικοινωνήσω μαζί σου . Θέλω να σου πως για την ερμηνεία της Κας Αθανασοπούλου έγραψες την αποψή σου αλλά νομίζω ότι το σχόλιο σου για πορνό και ανεργία υπερβαίνει την έκφραση ελεύθερης άποψης και προσβάλει τις επιλογές και τον τρόπο έκφρασης ενός ανθρώπου .Θα σου ζητούσα αν θέλεις να σβήσεις αυτό το σχόλιο και αν θέλεις επισκέψου τη σελίδα της Κας Αθανασοπούλου (www.renavox.gr) εγώ διάβασα διάφορα θέματα από την σελίδα της και από ότι κατάλαβα είναι ένα αξιοπρεπές άτομο που έχει το δικό της ανεξάρτητο δρόμο δημιουργίας και προσπαθεί να επιβιώσει … ας την σεβαστούμε .
      Με σεβασμό στον άνθρωπο,
      την αλήθεια και την ελευθερία

      Κατερίνα Κ

      Διαγραφή
  13. Η πρότασις Υμών περί 24ωρου εκπομπής πορνό ταινιών με βρίσκει οριζοντίως αντίθετον. Το πορνό έχει ως στόχον τον προαγωγήν της γενετήσιας ορμής. Αι μεγάλαι δόσεις θα προκαλέσουν κορεσμόν και ο κορεσμός πτώσιν .. των αξιών.
    Εναλλαγή πορνό με ομιλίες πολιτικών αρχηγών ίσως θα ήτο καλλιτέρα λύσις.
    Μετά τιμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητόν θηλαστικόν, η συγκεκριμένη κυρία δεν είναι απλή τραγουδίστρια αλλά ατομική επιχείρησις πολιτισμού, ως λέγει η ιστοσελίς της (http://www.renavox.gr/):
    "H Renavox είναι μία ατομική επιχείρηση πολιτισμού, που έχει ένα και μόνο σκοπό …..να παρουσιάζει τις πολιτιστικές δημιουργίες της Ρένας Αθανασοπούλου."

    Παρεμπιπτόντως, ονομάζεται Ρένα Vox (ελληνιστί "φωνή"); Σαν τον Sinatra που τον έλεγαν "The Voice" δηλαδή;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβάζω αρκετές φορές διάφορα θέματα στο blog σου και ξέρω την οπτική πλευρά που πλησιάζεις τα θεματά σου σήμερα διάβασα αυτό το θέμα και πρέπει να σου γράψω ότι κάποιο λάθος έχεις κάνει στο χρόνο είδα στη σελίδα της Κας Ρένας Αθανασοπούλου ότι η φιλοξενία της στο TV100 έγινε 11-12-2008(http://www.renavox.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=124&Itemid=47)και όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει καμία απολύτως χρονική σύνδεση με την εποχή Μπουτάρη. Διάβασα διάφορα θέματα από την σελίδα της Κας Ρένας Αθανασοπούλου (www.renavox.gr) και από ότι κατάλαβα είναι ένα αξιοπρεπές άτομο που έχει το δικό της ανεξάρτητο δρόμο δημιουργίας και προσπαθεί να επιβιώσει (http://www.renavox.gr/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=21&Itemid=47)
      Με σεβασμό στην αλήθεια
      Κατερίνα Κ

      Διαγραφή
    2. Φυσικά και δεν έχει καμιά σχέση με την εποχή Μπουτάρη. Άλλωστε τον χρόνο κατά τον οποίο γράφτηκε η παρούσα ανάρτηση (Σεπτέμβριος 2010) ο κ. Μπουτάρης ήταν ακόμα υποψήφιος Δήμαρχος και αυτό που δήλωσε για ζώνη πορνό ήταν μια προεκλογική του εξαγγελία (που ακόμη περιμένουμε να υλοποιήσει...). Η ανάρτηση ήταν ένα απάνθισμα εκπομπών της TV100.
      Για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και την πορεία της κυρίας Αθανασοπούλου, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Παραπέμπω σε συνδέσμους και όποιος θέλει ας τους δει και ας κρίνει μόνος του.

      Διαγραφή
    3. Πολύ σωστά διευκρινίζεις τώρα την αποψή σου για το θέμα Μπουτάρη πρέπει όμως να σου πω κάτι και για το σχόλιο (που έγραψε το πρωτεύον θηλαστικό #864) Νομίζω ότι αυτό το σχόλιο υπερβαίνει την έκφραση ελεύθερης άποψης και προσβάλει τις επιλογές και τον τρόπο έκφρασης ενός ανθρώπου. Ίσως να είναι δίκαια η απαλλαγή μας από την υπαρξή του .
      Με σεβασμό στην ελευθερία
      Κατερίνα Κ

      Διαγραφή
    4. Δεν ξέρω αν είστε η ίδια, συγγενής της, φίλη της, μαθήτριά της, θαυμάστριά της ή δεν ξέρω τι, πάντως θα πρότεινα να δέχεστε την κριτική ακόμα και αν είναι στα όρια της ευπρέπειας - και σας το λέει κάποιος που έχει ακούσει κατά καιρούς τα μύρια όσα.
      Αν επιμένετε, μπορείτε να απευθυνθείτε στον συντάκτη του σχολίου και να το σβήσει εκείνος.

      Διαγραφή
    5. Είμαι η Κατερίνα Κ και δεν είμαι τίποτα από όλα αυτά που ανάφερες, θα ακολουθήσω τον δρόμο της επιμονής και πάντα ...
      Με σεβασμό στην ελευθερία
      Κατερίνα Κ

      ...Εύχομαι σε όλους Καλές Γιορτές !!

      Διαγραφή
  15. Αγαπητέ Χριστόφορε, η πρότασίς σας είναι ενδιαφέρουσα, αλλά πολύ φοβούμαι ότι η εναλλαγή πολιτικών αρχηγών και πορνό δεν θα βοηθήσει την ανόρθωσιν των αξιών.
    Νομίζω ότι θα προσυπογράψω την πρότασιν της Ηούς: "το TV100 δεν θέλει αναβάθμιση αλλά κλείσιμο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι σεκρετικοί νοτάριοί μου θα παραλάβουν το σχόλιόν σας